Доган не прати дипломите си в съда

Ахмед Доган не е изпратил исканите от Върховния административен съд доказателства за извършената от него работа по проекта "Цанков камък" в 7-дневния срок.

Обратно в новината

Коментари - Доган не прати дипломите си в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм фен на Доган,но това с дипломите ми е много смешно.Интересно какви дипломи имаше Станишев,за да управлява цяла държава.А и някой от сегашните министри какво ли образование имат.

мери ,душа за какви мъже говориш в бг ,че то има само педали не мъже,даи им само да се напият като свине ,за една ракиъка са готови да продадът маъка си

Ловният сезон започна. И на това пиле са му вдигнали мерника:))))

Забравил си е дипломите в летящата чиния, а тя е на ремонт в съседната галактика и се очаква да остане там до падането на сегашното правителство.

не е луд тоя дето яде баницата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами за лекциите, които Иван Костов беше чел в САЩ и беше спечелил доста долари при тогавашен курс около 3000 лв, кой ще му търси сметка дали има такава специалност, да се търси таково отговорност на всички злоупотребили с народния вот и са използвали избирането им единствено за собствена облага с цел забогатяване, за всички трябва с един аршин, а не избирателно....

Днес с моя колега Прасчо (Силософ) и също(нерегистриран)се задълбахме у казуса на колегата Доган, който пък е философ, много-много преди всичко, дори и преди да е човек. След пре - дълги и задълбочени размишления и на нас също не ни стана ясно защо му се искат други дипломи, а не само тази на която пише, че е философ. После стигнахме до следния гнилософско - бадвокатски извод: Доган просто е бил в търсене на философския камък, а където камънаци - и това е близо до акъла - там на една крачка са както геодезията, така и строителството, но и още какво ли не, дори на тази една крачка може да се намери и материала на Прасчо за къщичката от слама. Обвиняват г-н Доган, че не бил ходил в народното събрание, но като знаем какви хора се събират там... Kакто всеки разумен човек, така и ние с Прасчо не бихме стъпвали често там, за да не ни се разваля имиджа на фасона, който винаги е прекрасен.

:) браво

поне дипломата от ДС за доносник и китапа за турски шпионин

второто няма кой да му даде, защото не е бил:)

О не, в никакъв случай :D

И да слави Алаха, по-точно комунягите манипулатори на прехода, че тогава двете комунета Петър Младенов и Андрей Луканов с политическо решение го изкараха от затвора дето беше осъден за действия срещу България в полза на чужда държава. Тоя няма амнистия и не я иска да не го опандизят пак.

Хахаах затвор те чака!

Прочетете му автобиографията на агента! "Ахмед Доган е роден на 29 март 1954 година в село Пчеларово, област Добрич...."# 1980 г. - дипломира се в Кърджали " !!!!!!!!??????????? За каво се дипломирал в Кърджали само Алах знае, но е бил на 26 лазарника! След това обучението му обаче се развива лавинообразно! За 1 год. става философ от СУ и за още 4 редовен аспирант към БАН, доктор на философските науки и завършва АОНСУ!!!!!! "# 1981 г. завършва философия в СУ Климент Охридски". Редовен аспирант в Института по философия към Българската академия на науките (БАН). Доктор на философските науки" "# 1985 г. завършва Академията за обществени науки и социално управление (АОНСУ) на ЦК на БКП."

Чудя се само защо подяволите тези заблудени българи в Родопите, които се мислят за турци (без дори да говорят турски) гласуват за човек, който ги краде и самите тях? Само като му видиш 4те палата, единя от които е построен като замък и веднага разбираш, че това са пари от европейските фондове за земеделие, от данъците ни и прочие... Но глупаците пак гласувата за него като си мислят, че той и неконституционната му партия им защитават правта. Ха! Да бе! Само себе си гледа наглеца. За никой друг, ни за малцинствата, ни за избирателите му пука. Време е да бъде съден за подкуп и корупция, какъв то е този хонорар. И ДПС трябва да бъде рапуснато! Никъде другаде посвета няма етнически партии!

няма какво да се чудиш, ония турчаля са толкова прости, че политиката (по нашенски - далаверата) им е непосилно сложна материя!

А ти чел ли си закона?

А ББ има ли диплома за министър председател

говори се за професионана квалификация а не за призвание ..

И как искаш мъжете да ги изритат? Като топка с обувка ли? Или да вземат тояги и да ги погнат? "Изритването" става с избори, а понеже жените са повече от мъжете и следователно са повече на брой избиратели, те по-могат да ги изритат! Помисли малко, ако имаш с какво!!!

Е, на тебе, разбира се жените са ти виновни, колко удобно. При това и нямаме с какво да мислим. А ти като имаш с какво - не си ли помислил за момент, че сегашните политически партии са изчерпани, че са си направо импотентни, че единственото, което правят е да лобират за частните си интереси, а народът - кучета го яли. Не е ли обидно за нас като народ да търпим да ни третират като поданици на бананова република? О, простете - и в банановите републики има по-свестни закони и ред. Изритването ще дойде от нов политически субект, който свестните МЪЖЕ на БГ (ако има такива) ще създадат - нова политическа сила, която да работи за просперитета на нацията, а не за собствения си джоб и чужди национални интереси. Дано си ме разбрал...

Че направи ти една партия тогава, като не ти харесват сегашните :) Уж мъжете били виновни и ги нямало, пък тях чакаш партия да ти направят...

Дипломите на Доган сега ги пишат и няма да се учудя ако са от Австрия. От няколко години Шуменския Университет работи главно затова да бълва кадри на ДПС. Най-тъпите, които не могат дори да имитират специалността, която са им избрали от централата на партията завършват в някакви изфабрикувани австрийски ВУЗ-ове, за които явно заплащането е достатъчно за да ти заверяват семестрите, годините и дипломите.

Поне нещо от Симеоново няма ли да представи?

Ти как мислиш, дали са го гонили да му ги дадат, а? Не се прави на голямо точило-той и дяволът, дето е дявол, и той сам не може да се *, и той си намира майстора! Като ги пишат по вестниците и ги влачат по съдилищата, по-малко време ще имат да крадат!

Абе нали някакви хидроинженери са написали доклада за проекта,и Доги им заплатил съответно за труда,значи квалифицирани кадри са го направили,значи ако аз имам аптека и сум назначил магистър фармацефт,ще ми искат ли диплома и на мен за фармацевт АКО аз не работя,а съм само собственик?Те това е баце уловката,парите ги е взел законно,но НЕМОРАЛНО,а в БГ за морал не съдят още,даже и за СМС към някои Калмар ;) ;;;;Пппп

Хе-хе-хе, мен ми е чудно ако го осъдят как ще си съберат паричките?!? Ще трябва да го оставят още няколко мандата в НС, че да му ги удържат от заплатката :-D

Как да изпрати нещо, което го няма ?

А ти турчин ли си или просто ти е плоска главата?

Е как да няма доказателства за способностите му на строител? Няма турчин, който не е строил! Даже може да подкопава и подрива, както направи с държавата България. С все основите я подкопа, а скоро и ще я закопае!

трябва му време на човека да си ги купи от някъде

Защо повечето пишещи си мислят,че Доган е просто някакъв делавераджия ? Ахмед Доган е официален резидент на турската държава у нас,и това го кара да се държи като недосегаем.Това го знае и Борисов,но от чисто мъжко достойнство се репчи....докато Реджеп Ердоган не му се обади пак по телефончето и не го попите дали случайно няма някакъв проблем с новините на турски език.Дори и флиртовете с НАТО и Израел няма да уплашат въпросния резидент,но такава е политиката - игра с публиката.

Дреме му, нали овцете пак ще гласуват за него и пак ще е в парламента. Той си го каза по време на предизборната кампания, от него зависи разпределянето на държавните пари. Съответно е съвсем нормално да му дават рушвети, за да им спуска държавните поръчки. Сега гедайте онзи ибрикчия Камен Костадинов какви обяснения ще почне да дава.

Проверете всички дипломи от 1кл. та до университетските на всички велики ръководещи ни структури - парламент, правителство, президентство, съдебната с-ма, комисии, консултанти....Особено внимание да се обърне на дипломите на турчелята, циганята, царската мафия

абе ако решат да му отровят живота прокурорите и съдиите - могат. току виж че по този начин е извършил дори и измама с некомпетентността си и държавата се възползва и развали договора с дружеството построило съоръжението или промени клаузите в договора за експлоатаця възползваики се от некомпетентността на доган. вариянти винаги има, желание няма.

Като чета коментарите, все едно е мершере! Валяло експерти по фирмено право! Важното е да се пише!

Това, че няма диплома само какво ще докаже не ми става много ясно. То е ясно на всички, че се е налапал, но според мен освен гафа с това че не е платил данъците навреме не могат да му кажат копче за това, че е взел парите.

сега му ги търсят...А титлите професор, доктор... кой му ги даваше?!

по философия, кВо общо има с другите му "дейности". В голяма грешка сте ганьовци по всички въпроси и затова държава няма

Казал го е законът. Иначе щяха обущарите да ти вадят зъбите и хигиенистки да те оперират ... И дано го осъдят поне за този 1.5 млн. подкуп и да го изхвърлят накрая от парламента, като не му се ходи на работа.

позволихме на рама амет доган да има голямо съмочувствие и сме си виновни самите ние, НЕКА МУ ИЗРИТАМЕ ЗАДНИКА НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕДИННА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Че защо да се чака до следващите избори?! Той животът ни ще мине в чакане ?!? Аз не преставам да се чудя НЯМА ЛИ МЪЖЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА - да изритат всички продажници от парламент и правителство, които ЯВНО работят срещу националните интереси - кой за ЦРУ, кой - за КГБ или съседна Турция, получават пари за услугите си в чужди банки, пред народа разиграват театро и имитация на държавна политика, а са ни оставили на практика БЕЗ РАБОТА и БЕЗ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ... Къде сте, МЪЖЕ и ПАТРИОТИ ?!?

И като ги"изритаме",кой да избереме,скъпа Мери?!Нали и следващите няма да са по-различни...Ти можеш ли да назовеш дори и един български политик,който не е окалян и може да спаси държавата?!Аз не мога...

Не бързайте сега я печатат чакат да изсъхне мастилото.

Ох, не знаеш колко си прав, за съжаление

него не му требе диплома....Той е архи-източника, соурса на познанието демек.... Аййй сиктир..

Че какво му е образованието на Сопола? Какви му е дипломната работа? Някой донос? Не знае ли съда, че дипломи за доносници не се издават - само лично дело и картонче!

Какво ще прати?Даже и фалшиви не смее да представи,защото всичко ще се гледа "под микроскоп"..Издънката е факт..Сега Бойко ще има да "скубе перушина" от "сокола"..То пък един сокол...Гарга проскубана !!

Хехехехехе.......Много добре казано! Хареса ми! Благодаря!

Дипломите може и да не е изпратил, но сигурно е пуснал едно куфарче с "доказателства" за невинността си... българският Съд е срамна история!

d4

в интернет дипломи-менте колкото искаш... дори куриер ти ги доставя на адрес. Сокола к,во чака.