Коментари - Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам | Днес.dir.bg

Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам

Разочарован съм от действията на Касим. Не очаквах да ползва такива изрази, нито да хвърля подобни обвинения, споделил пред съпартийци в сряда лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам | Днес.dir.bg

Коментари

Вчера основателите на партия ДПС в Ловешкия регион поискаха оставката на лидера . Най-сериозният удар по Доган обаче дойде от представителите на партията му в Турция. Председателят на изселническата организация Енвер Хатипоглу заявил твърдата си подкрепа за Дал. Постъпката на господин Дал е не жълта светлина, а направо червена! Трябва да се огледаме от ръководството до структурите", призовал той. И допълнил: Мълчанието на ДПС притеснява много хора, трябва да се обясни на електората. Да почакаме малко ехото да се върне. Хората ще бъдат на правилната страна". Крайно време е Соколът да си ходи! Такъв, който не зачита парламентарния правилник и не се вестява със седмици в Пленарна зала, в друга страна отдавна биха го изхвърлили!... Явно или се страхуват от него (и не без основание!), или е крайно необходим на някои!... Отново старото римско правило Търсете, кому е изгодно!.

Охххооо, вожда проговори:))))

ДПС е партия на религиозна основа.Всички турско говорящи масово гласуват само и единствено за тая партия.Работя с турско говорящи ,не са лоши хора,но не трябва да има такова разделение,чрез партия на религиозна основа.По вечето от ръководителите им използват власта за собственото си обогатяване.Етем си е построила цял комплекс в началото на Созопол.В миналото това беше едно залесено и прекрасно място.В момента може и да го е продала .

Лошо ефенди. Май ти се изплъзва летящата чиния ДПС. Забрави се, прекали, оля се. Накрая ще трябва да платиш масрафа.

Аамет Дуган, е изключително глупав и прост като човек.

Изселниците турци май мислят , за разлика от кърджалийската паплач водена под строй на избори. А пък разградското им ръководство вдига ръце и гласува без да са чули за какво иде реч - още по-интересно. Недоимъка обаче в лудогоорието е огромен и ДПС нищо не стори освен да го закрепи - да отговарят сега пред хората си. Интересно - в ДПС имало опозиция - това сън ли е. Партиите в БГ са толкова зле всичките - няма идеи, няма плурализъм, няма държавници - просто не знам как да очакваме демокрация като тя не им е в кръвта. ДПС може и да си отиде в историята ама и нови формации липсват. Мълчанието на Доган от повече от година му изигра лоша шега. Очакваме продължение. За съжаление ДПС е като лош навик, като порок и едва ли ще се оттървем от него.

Тук проблема има две страни: (1) ДПС намиращо се пряко във властна стимулира развитието на цяла индустрията за издаване на стотици, бих казал хиляди фалшиви български паспорти на анадолски турци, с цел да пътуват в ЕС (2) В унищожението на нашето разузнаване под кресливите викове на компрадорската партийка СДС ,за да не може да се ликвидира този престъпен и разлагаш държавата ни бизнес. (3) В продажността на целия ни политически елит в НС който толерира ДПС и си затваря очите пред неговите антидържавни действия. Утре ще осъмнем с още 1 милион нови български граждани от Анадола, които ще имат право да гласуват в нашите избори. А ние пасивно гледаме от страни развиващия се бизнес с фалшиви българско паспорти( гражданство) у нас. Е, за това Европа не иска да ни приеме в Шенген- добре го вижда този бизнес и не желае да се пълни с анадолски турци -нови потенциални емигранти! ДПС е извънредно престъпна партия, която е работила във властта само за Турция и нейните пъклени интереси у нас. Навсякъде имаха свои хора които спъваха развитието на българската общество. Пропуснаха а всякакви инвестиции от Турция да разрушават българската икономика. Бяха начело на фирма Информационно обслужване , като НЕ развиха фирмата, да вложи модерни технологии в изборния процес , с които да засичат фалшивите граждани и дублажа на гласове. И всичко това е, че НЯМАМЕ разузнаване срещу Турция.

Тежко е положението почти във всички малки градчета, където ДПС са пуснали корени. Поживях малко в разградско и още се чудя тези хора там как намират сили да живеят. Най- краткото, което може да се каже е глад и мизерия. Няма работа, основно бачкат за минималната заплата. Бавят им заплатите. Ще се избият за някоя работа над 400 лева. Такъв пръвобитен живот теглят тези хора там, че няма опсиване. Като сомалийци. И не е само Разград. Целият североизточен район е оставен - Търговище, Омуртаг, Силистра, Тутракан...

Наистина много, много е тежко положението на българите в областите където управлява ДПС. Не говоря за продажниците. Сякаш това не е България. Който може, се изнася, а другите се снишават, защото няма на кого да разчитат. А тия в София дето се водят депутати, министри и изобщо политическа шайка се правят на заспали и само гледат да угаждат на външните си господари. Отчаяние и болка. Уж Бойко нещо да промени, но не стига, за да е както трябва. Пък и май и той готви съюз с фесовете, та на нас ни остава само да кълнем.

Ай стига! Всичко е игра. Доганчо, предлагат ти да отидеш в пенсия и спокойно да си прекараш старините. Искат да "освежат" партийката ни с "нови лица" начело, за да продържат агонията й в политическия живот. Стига смешни игри- прозрачни сте от всички страни!

Догане ,братко най лесно се храчи по човек на колене !Когато всички от ДПС бяхте около тавата на власт -слава на Сокола !ЕЕ да ама ,нали затова сме демокрация -идват и гладни години в опозиция а твойте това не могат да търпят ,както ти ! А има и много наши прости българе,който за хванат дивото,ще изтърват питомното!Този Дал е сепаратист и най много да ни доведе до някоя гражданска война с вас ! Ердоган ислямиста защо се срещна само с него ,заради черните му очи ли ?Със свещ ще те търсят! Халал да ти е милиона ,заради мира в БГ!Ама палачинката се обръща и тогава се брой кои плъхове първи напускат капитана !

доган е цхиганин...опс...ром...не е цхрчин....а в балгаря такива няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами тогава да конфискуват имотите на всички политици, като например хотелите на ван костов вав варна. нали така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Битката за турския вот започна, крайно време е някоя българска партия да прибере помашкия.

Помак- идва от по мъка. Щото така е приел исляма. Същият термин обаче важи и за християните в Б-гария,тъй като на голямата част от населението християнството му е наложена насила и приета по мъка.

И коя религия не е прокарана със сила? Пък и добре, че сме станали християни. Защото сега още трябваше да разчекваме кучета по камъни и да гледме накъде тече кръвта им.

Браво! Виждам че Ви е интересно!

Май свършиха парите при Доган , спряха му кранчето и ще се пренасочат към Дал. Това е полужението .

И са кво? В коя партия да ходя? Няма ли неква за правата на сенегалците у Гурмазово?

Защо са му "представители на партията" на Доган в Турция???

Вече сме надеждни партньори и етническата карта се пъха под юргана.Сега ще има сеир на събития в Турция-доста материал за размисъл ни нахвърляха вече...

Поредния ченгетарски сценарий!ДПС е филиал на ДС.Там случайно попаднали няма.

доган да си подава оставката

За всеки нормален човек е ясно, че ДПС е антибългарска и антидържавна партия. Стига лицемерие и постелки пред турския натиск и шантаж! Вече няма избор. Или ще я има България като българска държава, или ще има ново подло и унизително потурчване. Срам и позор пред предците ни пред тяхната саможертва и градеж!!!

Питам на какъв език е водена въпросната среща на лидерите на ДПС?

На български. Кой ще се харчи за преводач на Данчо Ментата.

На български разбира се, болшинството от тях не знаят турски, съвсем сериозно го казвам това.

Искам да се обърна към тези, които се изказвате негативно към ДПС. Нали знаете - към умрелите или добро или нищо. Оставете я тази пишман-партия да ходи в отвъдното, при НДСВ и гледайте само напред!

Една етническа партия си отива. Намаляха парите и тя се разпада. Тя е създадена за лапане и няма ли такова....няма и партия.

Много зле им се отразява вятъра на промяната. Ако знаеш само какъв голям процент турци гласуваха за ГЕРБ. Няма да забравя тъпите погледи на местните депесари след изборите. Как се чудеха, каункафалиите, какво стана.

СЕИР МАЙНА - КЕФ, КЕФ!

да :)

най- много му треперят гащите на лютви местан. тоя въжеиграч ще увисне в пространството след срива на дпс. другия лютви, юнал, си оплете кошницата, но по-младите ще страдат. предстоят интересни неща, преиграхме с тая т.н. партия.

Време разделно! За ДПС настава, когато намалят парите. Но защото всеки е ...(както е възпято) и всеки ще си трае.

В Плевен преди много време ДПС бе доминирано от много кадърни и можещи хора, начело с един честен,умен и безкрайно работлив интелект-Мустафа Карнобатлъ.Сокола не миряса, докато не го изгони и съсипа организацията,която сега е жалка сбирщина от бандити, като Митхат Метин и мафия от лицемери/двукраки,които след като са убили родителите си,молят за парични обезщетение като сираци/.

Питам аз Ахмед Доган ли е най-умният в ДПС? Колко души напуснаха и все хора от интелигенцията в средите им? Той какво се прави на Тодор Живков - няма ли по-достойни от него да заемат поста на лидер. Ако бе доблестен щеше да подаде оставка още на предишните избори след като с негови непремерени изказвания се стигна до изолация на ДПС. С действията си до сега само кара кадърните в ДПС да напускат - жалко, много жалко....

абе докога ще ни занимавате с разни цигани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Турция е пред икономически колапс.Причина да я крепят бе стабилност за план израел.Правят се световни, задкулисни ченгеджийски и идеологически игри,но планът пропадна.Балонът държава Тркия също.Сега- хаос :(

Колапс? Имат такъв разтеж, че свят да ти се завие...

Разтеж- да на хартийки. Няма качествена стока,която наистина да могат да изнасят без дотации, няма достатъчно качествена собствена храна, няма човешки раумен(не хитър)потенциал за развитие.Имат 500 и+ шап огнища, напомпен бабаитлък и огромна маса кредитни милионери. Имат и много масони, като голяма част от интелигенцията им е такава под една или друга форма. От снизхождение,самоизвинение и желание да видят света по ,, нов начин'' доста от дребната интелигенция на западна Европа говори за Турция с възторг. В САЩ извън военните среди не са чували много за Турция. Желанието за една светска държава на мястото на османската империя е потръгнало добре. Но не е преборен затлачения мантлитет търсещ само разгул и възприемащ равнопоставено общуване между хората, независеща от стопанската ситуация на общуващите страни за истинска човешка норма . Има го равнопоставеното ( както и на всички мюсюлмански/ориенталски места) само на ниво повърхностно фамилирничене. Това е наследено още от Византия.А в България вратата на такъв манталитет на ,, възползване" и ,,рушветчийство" се отваря с наложеното християнство. п.с Не е задължително добронамереността да е съчетана с кадърност, познание и умение, поради което горенаписното не определя християнството като целящо умишлено да се докара ориенталски манталитет( в лошия му смисъл) и в България .

де и наща икономика да е в колапс като Турската...... Скоро имаше статистика на икономиките, Тупция беше на 20 то място по развита икономика

Спомням си че на едн атяхна конференция се направи извода,че не могат да сложат друг човек за лидер на ДПС защото никой друг не е толкова достоен и можещ като Доган-бре,бре

Той балансира интересите на България и Турция.

да бе на кои му пука 4е е разо4арован

Аврора,ако започнат да отнемат неправомерно получените пари,имоти и т.н. и ги раздадат на социалните служби,то няма да има дете без детска градина,нямаше да има болни деца/а защо не и възрастни/.Мошениците са толкова много,но се правят на много добри и никога няма да получим нищо от тях.А Доган може да бъде избран и на мястото на Стани ше/ф/в.

Факта е,че Доган печели все повече гласове след всеки изминал избор.Другите политици идват и си заминават.

Понеже електората му е полуграмотен и нискообразован, а за съжаление все по-голяма част от населението остава такова. Циганизацията, профанизацията и чалгаризацията в България придобива застрашителни размери.

Доган си печели всеки избор едни и същи гласове. Просто се увеличават като процент, защото все по-малко хора гласуват. Очаквам скоро да почне да взема по 100%, защото само неговите крепостни гласоподаватели останаха да вярват, че те променят нещо с избора си.

Излагаш святото име на У.Бъфет,в грешка си!Доган на последните избори имаше над половин милион гласа,а на предните бяха под половин милион.

АТЕЗИ ОТ ЛОВЕЧ КАКВО СИ ПРИПИСВАТ ОСНОВАВАНЕТО НА ДПС . ДПС Е СЪЗДАДЕНА В КЪРДЖАЛИЙСКО В КРУМОВГРАД МОМЧИЛГРАД И ДЖЕБЕЛ А ТВОЛЕВЧ ИМА СТРУКТРУРИ ЧАК 2000Г

Никой не твърди,че ДПС е създадена в Ловеч.Има се предвид хората създали структурите на партията в Ловеч.Хубаво е да се вниква в написаното.....лек ден

И аз от Али Баба, откакто се замогна.

Вчера в парламента мълчаха като за...ци.Те са толкова тъпи , ама са верни защото са на хранилката на Доган , и ако той падне всичките кибици в парламента ще изчезнат. Браво на Касим Дал ,че има смелостта да го изрита право в дебелоочието Доган. Масово хората по райони не понасят Доганчо и им е писнало от лъжите му . Касим Дал ,Касим Дал направо му разказа играта .

Доган е една хитра лисица то и на външен вид е такъв. Време му е да се маха, достатъчно мъти политика то не бяха депесарски шутове обръчи от фирми и т.н. Бойко да вземе да погне и Емел Етем, че като гледам ще измъкне суха /то никой още не е осъден де ама/.

Има ли някои ,който да се съмнява ,че ДОГАН Е ПРЕСТЪПНИК ? Ами всички знаем на престъпниците къде им е мястото.Бойко какво чака още .Да го почва и него .Прав е Касим Дал. И на турците с много малки изключения на тези ,които са облагодетелствани с постчета и тихи местенца им писна от Доган.

"Той и най-приближените му са решили да не отговарят на отправените от колегата си обвинения с официална позиция или изказване." - хахахаххаха. Били решили! Какво сте решили бре?!? Просто нищо смислено не можете да му отговорите!!!

Много правителства го търпяха тоя . Крайно време е да си получи заслуженото . Пияница и престъпник .За него само съд.И конфискация разбира се .Как могат на другите да конфискуват имуществото за него да няма правила ,закони и норми . СТИГА ТОЛКОВА ! ЗА ДОГАН И НЕГОВОТО ЯСНИ ЗА ВСИЧКИ ОБОГАТИЛИ СЕ ПОДЛОГИ - СЪД.

Българите от Задунавия трябва много да внимават кой ще управлява ДПС и доколко Турция се меси в политическите игри в БЪлгария за да не се получи "Махаш умерения консерватор Ахмед Доган, а получаваш крайният ислямист Реджеб Ердоган".... Интересите на САЩ са с Турция и Израел които са им "стратегически партньори", докато България е само "партньор" на САЩ :)

Намират сметка...търсят сметки...

Ами и аз ..да знаеш..Ама много съм разочарован..:))

БРАВО НА АВРОРА.НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КОМЕНТАРА.САМО ЩЕ ДОПЪЛНЯ И НАСТАНЯВАНЕ НА СТАРИ ХОРА ВЪВ ВИЛИТЕ И САРАИТЕ МУ.

Явно никой не обаича да му се казва истината в очите .... Та от там имат зъб на Доган. Мен ако питате Софиянски гепна мноооого повече, ама понеже си трае, никой не го закача...

А знаеш ли в панделата как ще те разочароват?

Доган на съд и нормалните ,и добри , и работливи турци, които той мачка и експлоатира толкова години да си живеят спокойно .И стига е създавал етническо напрежение българи и турци и преди си живееха добре заедно и сега си живеят . Само той ги разделя за да ги контролира и манипулира . Доган в затвора .! Прав е Касим Дал !

А помниш ли с кой си говореше КРАСЬО ЧЕРНИЯ. Записите показаха, че най-много телефонни разговори бяха проведени между него и Дал. Но ние нали сме будали, набързо ни обясниха, че са си говорили за лов.....!!!

Ама той Красьо по кафенета се запознавал с хората, какво му спрягате пак името. Човекът съвсем невинен се оказа!

Няма ли кой да потърси сметка за хонорара на Аамет Доган, този виден хидроинженер?

и на този виден физкултурник и правен ерудит, давал правни консултации като държавен служител и с това успял да спести пари за два апартамента+два гаража !!! Т.Е. НИКОГА !!! Това с Доган даже им дойде дюш на ГЕРБ и така измъкнаха и Цветко.Докато Доган поне може да каже нещо смислено в някоя област, то тоя цвръцко може и два часа да говори и да повтаря 20 думи в различна последователност /т..е да бръщолеви безмислици /!!! Няма да се оправим още 20 години !

И какво смислено е казал Доган, освен, че той разпределя парите и държи обръчите от фирми. Като за пари разбираме десетки пъти по-големи от тези на Цветанов. И това на фона на обеднелия и овчедушен електорат на Доган.

Не е нужно Цветко да е много красноречив или приказлив. Трябва да може да действа ефективно, т.е да хваща бандюгите и то с доказателства за престъпната им дейност. Той да не е поетеса. А Доган, ако си мисли,/ като говори бавно, с паузи между изразите, не показва емоции/, че го вземаме за умен, много се лъже. Това, че умее да краде, е ясно. Но то не от полза на никого. Най-вече, на електората му. От полза е само на самия Доган и на ортаците му.

Само така на доганлиите депебесепари!Депесари,бесепари и симеончовци водят до НИКЪДЕ.

Само така на доганлиите депебесепари!Депесари,бесепари и симеончовци водят до НИКЪДЕ.

Коментари - Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам | Днес.dir.bg

Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам

Разочарован съм от действията на Касим. Не очаквах да ползва такива изрази, нито да хвърля подобни обвинения, споделил пред съпартийци в сряда лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - Доган: Разочарован съм от Касим и съжалявам | Днес.dir.bg

Коментари

Вчера основателите на партия ДПС в Ловешкия регион поискаха оставката на лидера . Най-сериозният удар по Доган обаче дойде от представителите на партията му в Турция. Председателят на изселническата организация Енвер Хатипоглу заявил твърдата си подкрепа за Дал. Постъпката на господин Дал е не жълта светлина, а направо червена! Трябва да се огледаме от ръководството до структурите", призовал той. И допълнил: Мълчанието на ДПС притеснява много хора, трябва да се обясни на електората. Да почакаме малко ехото да се върне. Хората ще бъдат на правилната страна". Крайно време е Соколът да си ходи! Такъв, който не зачита парламентарния правилник и не се вестява със седмици в Пленарна зала, в друга страна отдавна биха го изхвърлили!... Явно или се страхуват от него (и не без основание!), или е крайно необходим на някои!... Отново старото римско правило Търсете, кому е изгодно!.

Охххооо, вожда проговори:))))

ДПС е партия на религиозна основа.Всички турско говорящи масово гласуват само и единствено за тая партия.Работя с турско говорящи ,не са лоши хора,но не трябва да има такова разделение,чрез партия на религиозна основа.По вечето от ръководителите им използват власта за собственото си обогатяване.Етем си е построила цял комплекс в началото на Созопол.В миналото това беше едно залесено и прекрасно място.В момента може и да го е продала .

Лошо ефенди. Май ти се изплъзва летящата чиния ДПС. Забрави се, прекали, оля се. Накрая ще трябва да платиш масрафа.

Аамет Дуган, е изключително глупав и прост като човек.

Изселниците турци май мислят , за разлика от кърджалийската паплач водена под строй на избори. А пък разградското им ръководство вдига ръце и гласува без да са чули за какво иде реч - още по-интересно. Недоимъка обаче в лудогоорието е огромен и ДПС нищо не стори освен да го закрепи - да отговарят сега пред хората си. Интересно - в ДПС имало опозиция - това сън ли е. Партиите в БГ са толкова зле всичките - няма идеи, няма плурализъм, няма държавници - просто не знам как да очакваме демокрация като тя не им е в кръвта. ДПС може и да си отиде в историята ама и нови формации липсват. Мълчанието на Доган от повече от година му изигра лоша шега. Очакваме продължение. За съжаление ДПС е като лош навик, като порок и едва ли ще се оттървем от него.

Тук проблема има две страни: (1) ДПС намиращо се пряко във властна стимулира развитието на цяла индустрията за издаване на стотици, бих казал хиляди фалшиви български паспорти на анадолски турци, с цел да пътуват в ЕС (2) В унищожението на нашето разузнаване под кресливите викове на компрадорската партийка СДС ,за да не може да се ликвидира този престъпен и разлагаш държавата ни бизнес. (3) В продажността на целия ни политически елит в НС който толерира ДПС и си затваря очите пред неговите антидържавни действия. Утре ще осъмнем с още 1 милион нови български граждани от Анадола, които ще имат право да гласуват в нашите избори. А ние пасивно гледаме от страни развиващия се бизнес с фалшиви българско паспорти( гражданство) у нас. Е, за това Европа не иска да ни приеме в Шенген- добре го вижда този бизнес и не желае да се пълни с анадолски турци -нови потенциални емигранти! ДПС е извънредно престъпна партия, която е работила във властта само за Турция и нейните пъклени интереси у нас. Навсякъде имаха свои хора които спъваха развитието на българската общество. Пропуснаха а всякакви инвестиции от Турция да разрушават българската икономика. Бяха начело на фирма Информационно обслужване , като НЕ развиха фирмата, да вложи модерни технологии в изборния процес , с които да засичат фалшивите граждани и дублажа на гласове. И всичко това е, че НЯМАМЕ разузнаване срещу Турция.

Тежко е положението почти във всички малки градчета, където ДПС са пуснали корени. Поживях малко в разградско и още се чудя тези хора там как намират сили да живеят. Най- краткото, което може да се каже е глад и мизерия. Няма работа, основно бачкат за минималната заплата. Бавят им заплатите. Ще се избият за някоя работа над 400 лева. Такъв пръвобитен живот теглят тези хора там, че няма опсиване. Като сомалийци. И не е само Разград. Целият североизточен район е оставен - Търговище, Омуртаг, Силистра, Тутракан...

Наистина много, много е тежко положението на българите в областите където управлява ДПС. Не говоря за продажниците. Сякаш това не е България. Който може, се изнася, а другите се снишават, защото няма на кого да разчитат. А тия в София дето се водят депутати, министри и изобщо политическа шайка се правят на заспали и само гледат да угаждат на външните си господари. Отчаяние и болка. Уж Бойко нещо да промени, но не стига, за да е както трябва. Пък и май и той готви съюз с фесовете, та на нас ни остава само да кълнем.

Ай стига! Всичко е игра. Доганчо, предлагат ти да отидеш в пенсия и спокойно да си прекараш старините. Искат да "освежат" партийката ни с "нови лица" начело, за да продържат агонията й в политическия живот. Стига смешни игри- прозрачни сте от всички страни!

Догане ,братко най лесно се храчи по човек на колене !Когато всички от ДПС бяхте около тавата на власт -слава на Сокола !ЕЕ да ама ,нали затова сме демокрация -идват и гладни години в опозиция а твойте това не могат да търпят ,както ти ! А има и много наши прости българе,който за хванат дивото,ще изтърват питомното!Този Дал е сепаратист и най много да ни доведе до някоя гражданска война с вас ! Ердоган ислямиста защо се срещна само с него ,заради черните му очи ли ?Със свещ ще те търсят! Халал да ти е милиона ,заради мира в БГ!Ама палачинката се обръща и тогава се брой кои плъхове първи напускат капитана !

доган е цхиганин...опс...ром...не е цхрчин....а в балгаря такива няма *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами тогава да конфискуват имотите на всички политици, като например хотелите на ван костов вав варна. нали така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Битката за турския вот започна, крайно време е някоя българска партия да прибере помашкия.

Помак- идва от по мъка. Щото така е приел исляма. Същият термин обаче важи и за християните в Б-гария,тъй като на голямата част от населението християнството му е наложена насила и приета по мъка.

И коя религия не е прокарана със сила? Пък и добре, че сме станали християни. Защото сега още трябваше да разчекваме кучета по камъни и да гледме накъде тече кръвта им.

Браво! Виждам че Ви е интересно!

Май свършиха парите при Доган , спряха му кранчето и ще се пренасочат към Дал. Това е полужението .

И са кво? В коя партия да ходя? Няма ли неква за правата на сенегалците у Гурмазово?

Защо са му "представители на партията" на Доган в Турция???

Вече сме надеждни партньори и етническата карта се пъха под юргана.Сега ще има сеир на събития в Турция-доста материал за размисъл ни нахвърляха вече...

Поредния ченгетарски сценарий!ДПС е филиал на ДС.Там случайно попаднали няма.

доган да си подава оставката

За всеки нормален човек е ясно, че ДПС е антибългарска и антидържавна партия. Стига лицемерие и постелки пред турския натиск и шантаж! Вече няма избор. Или ще я има България като българска държава, или ще има ново подло и унизително потурчване. Срам и позор пред предците ни пред тяхната саможертва и градеж!!!

Питам на какъв език е водена въпросната среща на лидерите на ДПС?

На български. Кой ще се харчи за преводач на Данчо Ментата.

На български разбира се, болшинството от тях не знаят турски, съвсем сериозно го казвам това.

Искам да се обърна към тези, които се изказвате негативно към ДПС. Нали знаете - към умрелите или добро или нищо. Оставете я тази пишман-партия да ходи в отвъдното, при НДСВ и гледайте само напред!

Една етническа партия си отива. Намаляха парите и тя се разпада. Тя е създадена за лапане и няма ли такова....няма и партия.

Много зле им се отразява вятъра на промяната. Ако знаеш само какъв голям процент турци гласуваха за ГЕРБ. Няма да забравя тъпите погледи на местните депесари след изборите. Как се чудеха, каункафалиите, какво стана.

СЕИР МАЙНА - КЕФ, КЕФ!

да :)

най- много му треперят гащите на лютви местан. тоя въжеиграч ще увисне в пространството след срива на дпс. другия лютви, юнал, си оплете кошницата, но по-младите ще страдат. предстоят интересни неща, преиграхме с тая т.н. партия.

Време разделно! За ДПС настава, когато намалят парите. Но защото всеки е ...(както е възпято) и всеки ще си трае.

В Плевен преди много време ДПС бе доминирано от много кадърни и можещи хора, начело с един честен,умен и безкрайно работлив интелект-Мустафа Карнобатлъ.Сокола не миряса, докато не го изгони и съсипа организацията,която сега е жалка сбирщина от бандити, като Митхат Метин и мафия от лицемери/двукраки,които след като са убили родителите си,молят за парични обезщетение като сираци/.

Питам аз Ахмед Доган ли е най-умният в ДПС? Колко души напуснаха и все хора от интелигенцията в средите им? Той какво се прави на Тодор Живков - няма ли по-достойни от него да заемат поста на лидер. Ако бе доблестен щеше да подаде оставка още на предишните избори след като с негови непремерени изказвания се стигна до изолация на ДПС. С действията си до сега само кара кадърните в ДПС да напускат - жалко, много жалко....

абе докога ще ни занимавате с разни цигани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Турция е пред икономически колапс.Причина да я крепят бе стабилност за план израел.Правят се световни, задкулисни ченгеджийски и идеологически игри,но планът пропадна.Балонът държава Тркия също.Сега- хаос :(

Колапс? Имат такъв разтеж, че свят да ти се завие...

Разтеж- да на хартийки. Няма качествена стока,която наистина да могат да изнасят без дотации, няма достатъчно качествена собствена храна, няма човешки раумен(не хитър)потенциал за развитие.Имат 500 и+ шап огнища, напомпен бабаитлък и огромна маса кредитни милионери. Имат и много масони, като голяма част от интелигенцията им е такава под една или друга форма. От снизхождение,самоизвинение и желание да видят света по ,, нов начин'' доста от дребната интелигенция на западна Европа говори за Турция с възторг. В САЩ извън военните среди не са чували много за Турция. Желанието за една светска държава на мястото на османската империя е потръгнало добре. Но не е преборен затлачения мантлитет търсещ само разгул и възприемащ равнопоставено общуване между хората, независеща от стопанската ситуация на общуващите страни за истинска човешка норма . Има го равнопоставеното ( както и на всички мюсюлмански/ориенталски места) само на ниво повърхностно фамилирничене. Това е наследено още от Византия.А в България вратата на такъв манталитет на ,, възползване" и ,,рушветчийство" се отваря с наложеното християнство. п.с Не е задължително добронамереността да е съчетана с кадърност, познание и умение, поради което горенаписното не определя християнството като целящо умишлено да се докара ориенталски манталитет( в лошия му смисъл) и в България .

де и наща икономика да е в колапс като Турската...... Скоро имаше статистика на икономиките, Тупция беше на 20 то място по развита икономика

Спомням си че на едн атяхна конференция се направи извода,че не могат да сложат друг човек за лидер на ДПС защото никой друг не е толкова достоен и можещ като Доган-бре,бре

Той балансира интересите на България и Турция.

да бе на кои му пука 4е е разо4арован

Аврора,ако започнат да отнемат неправомерно получените пари,имоти и т.н. и ги раздадат на социалните служби,то няма да има дете без детска градина,нямаше да има болни деца/а защо не и възрастни/.Мошениците са толкова много,но се правят на много добри и никога няма да получим нищо от тях.А Доган може да бъде избран и на мястото на Стани ше/ф/в.

Факта е,че Доган печели все повече гласове след всеки изминал избор.Другите политици идват и си заминават.

Понеже електората му е полуграмотен и нискообразован, а за съжаление все по-голяма част от населението остава такова. Циганизацията, профанизацията и чалгаризацията в България придобива застрашителни размери.

Доган си печели всеки избор едни и същи гласове. Просто се увеличават като процент, защото все по-малко хора гласуват. Очаквам скоро да почне да взема по 100%, защото само неговите крепостни гласоподаватели останаха да вярват, че те променят нещо с избора си.

Излагаш святото име на У.Бъфет,в грешка си!Доган на последните избори имаше над половин милион гласа,а на предните бяха под половин милион.

АТЕЗИ ОТ ЛОВЕЧ КАКВО СИ ПРИПИСВАТ ОСНОВАВАНЕТО НА ДПС . ДПС Е СЪЗДАДЕНА В КЪРДЖАЛИЙСКО В КРУМОВГРАД МОМЧИЛГРАД И ДЖЕБЕЛ А ТВОЛЕВЧ ИМА СТРУКТРУРИ ЧАК 2000Г

Никой не твърди,че ДПС е създадена в Ловеч.Има се предвид хората създали структурите на партията в Ловеч.Хубаво е да се вниква в написаното.....лек ден

И аз от Али Баба, откакто се замогна.

Вчера в парламента мълчаха като за...ци.Те са толкова тъпи , ама са верни защото са на хранилката на Доган , и ако той падне всичките кибици в парламента ще изчезнат. Браво на Касим Дал ,че има смелостта да го изрита право в дебелоочието Доган. Масово хората по райони не понасят Доганчо и им е писнало от лъжите му . Касим Дал ,Касим Дал направо му разказа играта .

Доган е една хитра лисица то и на външен вид е такъв. Време му е да се маха, достатъчно мъти политика то не бяха депесарски шутове обръчи от фирми и т.н. Бойко да вземе да погне и Емел Етем, че като гледам ще измъкне суха /то никой още не е осъден де ама/.

Има ли някои ,който да се съмнява ,че ДОГАН Е ПРЕСТЪПНИК ? Ами всички знаем на престъпниците къде им е мястото.Бойко какво чака още .Да го почва и него .Прав е Касим Дал. И на турците с много малки изключения на тези ,които са облагодетелствани с постчета и тихи местенца им писна от Доган.

"Той и най-приближените му са решили да не отговарят на отправените от колегата си обвинения с официална позиция или изказване." - хахахаххаха. Били решили! Какво сте решили бре?!? Просто нищо смислено не можете да му отговорите!!!

Много правителства го търпяха тоя . Крайно време е да си получи заслуженото . Пияница и престъпник .За него само съд.И конфискация разбира се .Как могат на другите да конфискуват имуществото за него да няма правила ,закони и норми . СТИГА ТОЛКОВА ! ЗА ДОГАН И НЕГОВОТО ЯСНИ ЗА ВСИЧКИ ОБОГАТИЛИ СЕ ПОДЛОГИ - СЪД.

Българите от Задунавия трябва много да внимават кой ще управлява ДПС и доколко Турция се меси в политическите игри в БЪлгария за да не се получи "Махаш умерения консерватор Ахмед Доган, а получаваш крайният ислямист Реджеб Ердоган".... Интересите на САЩ са с Турция и Израел които са им "стратегически партньори", докато България е само "партньор" на САЩ :)

Намират сметка...търсят сметки...

Ами и аз ..да знаеш..Ама много съм разочарован..:))

БРАВО НА АВРОРА.НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С КОМЕНТАРА.САМО ЩЕ ДОПЪЛНЯ И НАСТАНЯВАНЕ НА СТАРИ ХОРА ВЪВ ВИЛИТЕ И САРАИТЕ МУ.

Явно никой не обаича да му се казва истината в очите .... Та от там имат зъб на Доган. Мен ако питате Софиянски гепна мноооого повече, ама понеже си трае, никой не го закача...

А знаеш ли в панделата как ще те разочароват?

Доган на съд и нормалните ,и добри , и работливи турци, които той мачка и експлоатира толкова години да си живеят спокойно .И стига е създавал етническо напрежение българи и турци и преди си живееха добре заедно и сега си живеят . Само той ги разделя за да ги контролира и манипулира . Доган в затвора .! Прав е Касим Дал !

А помниш ли с кой си говореше КРАСЬО ЧЕРНИЯ. Записите показаха, че най-много телефонни разговори бяха проведени между него и Дал. Но ние нали сме будали, набързо ни обясниха, че са си говорили за лов.....!!!

Ама той Красьо по кафенета се запознавал с хората, какво му спрягате пак името. Човекът съвсем невинен се оказа!

Няма ли кой да потърси сметка за хонорара на Аамет Доган, този виден хидроинженер?

и на този виден физкултурник и правен ерудит, давал правни консултации като държавен служител и с това успял да спести пари за два апартамента+два гаража !!! Т.Е. НИКОГА !!! Това с Доган даже им дойде дюш на ГЕРБ и така измъкнаха и Цветко.Докато Доган поне може да каже нещо смислено в някоя област, то тоя цвръцко може и два часа да говори и да повтаря 20 думи в различна последователност /т..е да бръщолеви безмислици /!!! Няма да се оправим още 20 години !

И какво смислено е казал Доган, освен, че той разпределя парите и държи обръчите от фирми. Като за пари разбираме десетки пъти по-големи от тези на Цветанов. И това на фона на обеднелия и овчедушен електорат на Доган.

Не е нужно Цветко да е много красноречив или приказлив. Трябва да може да действа ефективно, т.е да хваща бандюгите и то с доказателства за престъпната им дейност. Той да не е поетеса. А Доган, ако си мисли,/ като говори бавно, с паузи между изразите, не показва емоции/, че го вземаме за умен, много се лъже. Това, че умее да краде, е ясно. Но то не от полза на никого. Най-вече, на електората му. От полза е само на самия Доган и на ортаците му.

Само така на доганлиите депебесепари!Депесари,бесепари и симеончовци водят до НИКЪДЕ.

Само така на доганлиите депебесепари!Депесари,бесепари и симеончовци водят до НИКЪДЕ.