Сблъсъци между симпатизанти на ДПС и Касим Дал

Симпатизанти на ДПС и на отцепилия се от движението Касим Дал влязоха в сблъсък в центъра на Джебел, където има възпоменателен митинг за 22-та годишнина от протестите на българските турци срещу Възродителния процес и режима на Тодор Живков.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между симпатизанти на ДПС и Касим Дал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм доволен от Т.Живков и възродителния процес,че ме накараха да се преместя със семейството си в Турция и да заживея като човек.Децата ми започнаха хубава и добре платена работа,направиха си къщи по на няколко етажа,внуците завършиха висше образование и работат по специалността си.А в България щяхме да бъден бедни,гладни,лъгани,обиждани.Неме интересува ДПС,СДС,БСП.

Чудесно! Вземи със себе си и Доган, и ДПС. Да бяха всички като теб намерили това, което им трябва някъде из чужбина и да престанат да ми казват как да живея в собствената си страна!

лека му праст на покоъния живков...добро ни е направил чрез ,,вазродителния процез,,като ни изгони. на този свят един пат се живее ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

къде бе душо видя тези турци в България, турците са монголоиден народ, т.е. дръпнати, къде виждаш монголоиди в България, защо не си купиш огледало и да се погледнеш в него

това показва че са СТАДО което иска да има ПАСТИР, а не ГРАЖДАНИ с ОСЪЗНАТА и ОТГОВОРНА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ

Някога, "Съюзът на Държавна Сигурност" - СДС, се "люспеше" и за следващите парламентарни избори ще се борят да преминат границата от 4%. На 17-ти ПП "АТАКА" се "разцепи" , чрез новосъздаден "Национален фронт за спасение на България". Вчера ПП "ГЕРБ" изживя колизии, при които се видя "началото на края им като партия", както стана при НДСВ-то. Днес се "отлюспват" в ДуПиСе-то. Касим Дал се прояви като яростен фен на МИТ, а Доган - агент "Сава" се крепи от КДС. Какво ли още има да видим във времето до октомври, в репертуара на цирк "Борисов"?

ПАК ПУСНА ЕДНА ДУМИЧКА ДЕТО ПАК НЕ МОЖАХА ГОРКИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА ГО РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ДУМИЧКА ЯСЛА

Я ПОКАЖЕТЕ ВИДЕОТО И ХОРАТА ДА ЗНАЯТ ИСТИНАТЕ И ТОВА Е ХОРАТА ОСВИРКВАХА ПРЕДАТЕЛИТЕ КОРМАНА И АДЕМЧО И ДАЛЧО КОЙТО ДАЖЕ НЕ СИ ПОКАЗА И ЛИЦЕТО ОТ КОЛАТА

като не знаеш какво е станало преди 22години недей да пишеш тогава пуснаха танковете върху хората

Т-34 или Т-80 бяха танковете? То бива, бива лъжи и простотии ама такава не бях чувал.

Страхливи некадърници бяха въоръжените до зъби милиционери с автомати, гранатомети и танкове срещу невъоръжени беззащитни хора и пак не успяха един възродителен процес да осъществят но успяха добре да опетнят страната пред цял свят.

Стига си лъгал. Нямаше никакви танкове...

искам да пишете реално какви сблъсъци да има като дал беше с двама негови познати и един негов шофьор какви сблъсъци да има с него той нямаше подръжници а хората като видяха дал започнаха него да го освиркват а не обратното пишете вярното

Убав си бачо Догане, гиздав си, ама време ти е минало!Курбан на ДС си мекере с мекере гнусно!

България се нуждае от обновяване и действително ще има промени и нов, реален поглед на събитията от миналото и сега. Ще се признае историческата заслуга на Високата порта в обединяването на разпокъсана на три България през 14 век, приносът и за предпазването на българите от влашка, сръбска и гръцка асимилация, както и съхраняването на страната и 5 вековна подготовка за самостоятелно развитие през 19-ти век. Но сегашното положение в страната еднозначно доказва, че тя все още не е в състояние да съществува самостоятелно.

панаири, панаири

Усещате ли демагогията? Режимът на Т. Живков. А режимът беше на БКП. Т. Живков и беше генерален секретар. Как всички се скриха зад режима на Живков. Същото е и с понятието тоталитарно общество. Не развит социализъм, а тоталотарно общество. Аблютната монархия на краля Слънце Людовик 14 не е ли било тотлотарно общество? Демокрацията била виновна за проблемите на България. А българия вече 20 години се опитва да строи капитализъм ама как да го кажат като същата тази партия се бореше срещу него 45 години и после за един ден смени посоката. Демокрациятя е измислена от гърците 4 века преди Христа. Така, че демагогията на БСП е безгранична. Ако иска някой, нека ме опровергае. Успех!

Прав си, д-р Желев, прав си. Само дето не стана ясно за чия демагогия говорим. Уж започнахме с др. Тодор Живков (много добре!), а пък завършихме с БСП. А бе, тия нали са бита карта и никакви ги няма? Защо трябва да продължаваме да се занимаваме с тях след като не ни интересуват? И нали идват най-важните избори за тази година - на есен президент ще избираме, наш президент! А това без ДПС няма как да го направим. Кога започваме навеждането?

Моля господата злосторници и завистници пишещи тук в дир.бг да не се радват предварително и корбани да не правят. Няма да има разцепване на ДПС , дори нещо повече- Тези които не са гласували до сега ще гласуват за Дал и така турците и българите в България подкрепящи ДПС ще станем по силни! Силата е с нас! Никой не може да отмести България от нейната съдба! Да живее България , да живее ДПС!

така е и аз ще гласувам за вас! ти откъде си мелиха?

Като чета този пост в мен неудържимо напира фразата на Айнщайн: Има само две безкрайни неща Вселената и човешката глупост, като за първото не съм съвсем сигурен ;-)

Няма съдба, Порки! Съдбата е това, което сам правиш за себе си. А България не се нуждае от етнически партии като ДПС. Тъй че ДОЛУ ДПС! Вън от парламента ДПС!

Богатството на България това е етническата му добавка. Така България е цяла , завършена и естествена. Такава каквато трябва да бъде всяка демократична държава толерантна и свободолюбива :)

И ти си едно ДПС. Няма кОрбан. Има кУрбан. Не съм турчин и въпреки това го знам. :)

Доган съвсем се е заслепил. Яд го е, че нищо не зависи от него в момента. Предсрочни парламентарни избори ще види през крив макарон.

Полицията що не ги е оставила да се изпопребият? Значи честваме протестите срещу "Възродителния процес"? Аз обаче си спомням как точно по време на тия протести (по онова време!) турците избутваха най-напред децата си, за да не може тогавашната милиция да направи нищо. Иначе ще излезе, че властта бие деца. Лично моето мнение е, че зад децата се крият САМО СТРАХЛИВЦИТЕ! Няма по-гнусно нещо от това, да използваш дете за щит! Който прави така, е плъх! Подъл, страхлив, извратен плъх!... Помня също така, как имаше турски атентати, в които загинаха българи! Но за това сега не се говори, особено пък от ДПС! В този слисъл, за мен ДПС е партия на терористи!

Говори се, паметници се спонсорират, даже се намеква 'да не стане като тогава'.

Тъкмо обратното, страхливи некадърници бяха въоръжените до зъби милиционери с автомати, гранатомети и танкове срещу невъоръжени беззащитни хора и пак не успяха един възродителен процес да осъществят но успяха добре да опетнят страната пред цял свят.

Слушал съм го няколко пъти, изглежда като модерен ,интелигентен, Умерен политик. Свеж въздух след непроветреното ДПС. Доган си заминава с ДПС на рамо!

А на мен ми се струва, че този човек ще донесе много злини на страната и на народа.

Sorosss

Срещу Възродителния процес- добре. Макар че то и един Възродителен процес беше ...но против другаря Т. Живков защо? Че нали той им отделяше бройки в Университетите? Сега друг е въпроса дали са искали да учат!

"Ясла; хазна" - Браво Г-н Доган- чист български .

нагъл, по-нагъл, доган...ама то всичко е до време, вижда се че дпс-то се цепи, защото част от избирателите на дпс разбраха, че тази партия не работи за техните интереси, другата част от избирателите са ясни...те са като на паша, без мисъл

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, Батков, Кобурга, Станишев, Доган

Хахаха, перфектно степенуване Гого, просто перфектно! Отличен 6!

КАТО НЕ СИ ЧЛЕН НА ДПСИ НИ СИ ЖЕВЯЛ ПО ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ ВРЕЛИ НЕ КИПЕЛИ НЕ СА ТИ ИСКАЛИ ЗА ЕДНО МЕРХАБА/ЗДРАВЕЙ/ 5 ЛВ ОТ УЧЕНИК/НА15ГОДИНИ/ И АКО НЯМАШ ДА СИ ЯЛ ПАЛКА

подкрепям те *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе полицията няма ли си друга работа, та там се вре? да си остави турчолята да си се трепят на воля, иначе ще ги обвинят в етническа нетолерантност!

Браво на доган отиваси...........

"......високи изисквания...", "...гости от Турция..." Защо ли ми звучи познато? Пак игричките от едно време, пак по същия начин, пак от същите политически шантонерки и пиявици ще се надлъгват, надцакват и пазарят за баница....