Инициативен комитет издига Октай Енимехмедов за депутат

Инициативен комитет в Бургас издига за депутат Октай Енимехмедов - нападателя на Ахмед Доган. Идеята е на негови близки от бургаския квартал „Славейков". В същото време започна делото, което уволнен от НСО полковник заведе срещу службата след инцидента.

Обратно в новината

Коментари - Инициативен комитет издига Октай Енимехмедов за депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В абсурдна държава (не смея да се закълна, че сме изобщо такава) живеем, но на фона на това, че "братя" Галеви се бяха кандидатирали, тази на Октай ми звучи доста по-приемлива, логична и правилна!!

хахаха, такава глупост не бях чел скоро. ако този провалил се убиец го пуснат от затвора, за да го направят дупе-тат, то би следвало да кандидатират всички успели убийци за министри, а най-масовият убиец, който лежи в затвора да го кандидатират за президент.

Някак си това започва да прилича на зле режисиран водевил! В началото постъпката ми се нравеше, но си имах "едно наум!" за режисирано "активно мероприятие" на ДПС! По-късно някъде прочетох, че А. Доган имал около 70-1,-2 елитни "еничари", отлично подготвени за всякакви "операции". И така, полека-лека, 1+1+1 стигам до убеждението, че акцията срещу Доган е негова операция, за "стягане на редиците"! Е, ако Октай влезе в Парламента вече ще съм 1000% сигурен в постановката наречена "Атентат срещу Доган"!

Така ще му дадем още един шанс, само че с револвер:))

НЕ СЕ ГРИЖЕТЕ ЗА ШАНСА МИ ДОГАН АГА МИ Е ОБЕЩАЛ САРАЙ!

Енимехмедов, ако искаш да спасиш България иди при Пръмова и и го тури в човката, белкем и изправиш физиономията, че ни е срам да я показваме по ТиВито

Заповядвам ДПС да го включи в листите и всички да гласуват за него. Той прослави моя наместник ДОГАН.

Октай президент-ша-ля-ля-ля...

хахааххахааах

какав депутат бе този трябва да лежи за опит за убиство при особено публична наглост и с предишните присади трябва да излезе от панделата след три депуцки мандата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хахааххахааах, наркотрафикант, убиец на децата ни!!!!! Да изпратим вълка при агънцата, да ги пази!

Ако се гласуваше с две бюлетина - втората бих я пуснал за него!

2006 година има присъда за телесна повреда, като там е дадена една година условно, 2009 година за хулиганство в Бургас има три месеца ефективно, 2010 година в Кюстендил има административна глоба за притежаване на наркотици, 2010 година на територията на София също е хващан с наркотици, 2011 година е оказал така съпротива на органите на властта, взета е кръв, урина, за да може да се види дали има наличие на наркотици в организма му.

Гаргамел

Вие комунистите всичко черните. За вас няма свято и чисто извън вас си. Вие и България ще затриете само и само да се докопате до властта. Цигани сте еййй и след изборите се съюзявате с убиеца Доган. Народа ще ви навре в миша дупка...от където чатиш в момента. Всички комунистически мекерета сте нерегистрирани и само си менката никовете...мърсници сте

ИДИОТ!

Един достоен турчин! Всички други за лизачи и нагаждачи.

Може би ..ако вместо пистолет беше използвал шамар. Засега мяза на заплаха от политик. Знаем как са почвали и световни войни.

Гарга, достоен наркоман няма. Бедната ти е фантазията какво означава това. Аз не мога да си представя някой да гласува за наркоман.

Зависи коя партия ще представлява.Аз го харесвам,защото е хубав и има интелигентно излъчване,за разлика от късокраките трътлести цигани които то ритаха и му събуха гащите.Освен това се озъби на дребното цигле Мемед,което вече е и остаряло,та циганията съвсем му е проличала.така че,ако не се кандидатира от името на ДПС и другите с тях,ще гласувам за него.той просто много ми харесва -и като визия,и като проявено мъжество.

харесваш го , но прави засечки..

на всеки мераклия, който иска да е следващия Октай ... публично ще му се смъкнат гащите:)))

Как може човек за бесило да отива на избор

За бесило е кукловода ти Доган а сега Октай!

Всеки глас който не е за отговорно правителство на ГЕРБ е за програмирано правителство на БСП и ДПС. Програмирано за последна голяма кражба. Системата има двама противника - Костов и Цветанов и води война по всички фронтове срещу тях. Системата и за султан ще гласува и за Болен стига да не е в затвора.

ще те взема с мен като тръгна ...обикновен българино, не ме гледай така умно, умно :))))

Инициативния комитет е само от българи, приятелю! Влез в час, за да разбереш каква е идеята!!!

В държава в който най-висшият законодателен орган (парамента) e изграден от неграмотници, престъпници и крадци, изглежда някак нормално да има и рецидивисти. Като част от хората, които издържаме държавата с данъците които плащаме, подобен абсурд е неприемлив и крайно жалък. Мястото на това момче е в затвора. Наказание трябва да има дори и за глупостта, а не тя да се насърчава и толерира!!!

погледнете само и медиите как ни манипулират, заглавието на статията е нападателя на ахмед доган, неможе ли направо да слоят името на енихмед и това е то, друг е факта че тои е с криминално минало, надявам се всичко това да е първоаприлска шега иначе един ден много ще плачем ние.

Щом ББ мутрата стана премиер що и пишман бабаита да не стане ДУПЕтат

това само в бг може да се случи да издигаш за депутати бандити,подсъдими и комплексари, къде остана интелигенцията на народа, срам пред българските герои борили се за нашата независитмост.

Само по минусите може да разбере, колко платени драскачи има.Не може нормален човек да сложи минус на такова мение (най -много да не ми го удобирите нали подлоги долни)

За кого ще гласуваме ходжа - за Доган или Октай

Боже, Боже, В каква страна живеем. Какви лумпени, какви олигофрени наизлязоха при така наречената "Демокрация". Тази сбъркана система извади на бял свят цялата гмеж и утайка на обществото. Само диктатура ще оправи бедната ни страна. Затова нормалният народ се мята като риба на сухо и търси ту цар, ту генерал, който да постави лумпените и бандитите там където бяха до 1989 г.

Не ти поръчах за 1989 г.

Толкова е просто: 60 000 избиратели по териториален признак избират най-достойният сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000души. Забрана за политическа дейност на партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид.

25-годишният Октай Енимехмедов е с редица криминални регистрации и с влязла в сила присъда. Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. 2006 година има присъда за телесна повреда, като там е дадена една година условно, 2009 година за хулиганство в Бургас има три месеца ефективно, 2010 година в Кюстендил има административна глоба за притежаване на наркотици, 2010 година на територията на София също е хващан с наркотици, 2011 година е оказал така съпротива на органите на властта, взета е кръв, урина, за да може да се види дали има наличие на наркотици в организма му.

това е цитат от изявлението на бившия министър на вътрешните работи пред БНР ... не си го измислям аз

Цветанов половината си ги е измислил,както винаги.

народ съвсем де побърка,каква е тази неразбория,каква е тази лакомия.

А с ЦЦ не се ли познава ..

Боят му беше малко даже ... онзи наистина трябваше да му събуе гащите ... та да се види в целия блясък ...

Що не пробваш та да видиш дали е малко. ДПС-то сте мазохисти , може пък да ти хареса!

Той с делегатите на конгреса и бъдещи депутати вече се познава! ;)

Можеше и полицая от село Баня дето си свърши отлично работата и изпълни дълга си някой да предложи,но кой да се сети.

Добра идея, проблема е че ще е кандидат на в някой МИР в Бургас а не национален, там трудно ще събере необходимите гласове, поне да го пуснат преди изборите че да поприказва малко!

и после наркотиците ви стават безплатни и разрешени ...

Първо провери дали е в затвора и тогава пиши .

Дано да съм лош пророк,но ме съмнява,че после привържениците на Октай ще се присламчат в услуга на ГЕРБ,ако случайно успее кандидатурата на му!Мислете БЪЛГАРИ с главите си!

И аз съм склонен да вярвам,защото ,щом е в затвора, то може и да имат някаква уговорка с Цветан Цветанов.Хем да се разпръснат гласове,хем ако успее кандидатурата на Октай,то с привърженицете му да помогне на ГЕРБ.

Няма лошо.Всеки има право да избира и да бъде избиран.Още повече че съда не се е произнесъл по казуса с "атентата". А като се замисли човек то повечето досегашни депутати са доста големи престъпници,но няма съдебна система която да си свърши работата.

момчето има ефективна присъда ... не всеки има право да избира и да бъде избиран ...

Ако това което казвате е истина,коментарите са излишни.

Ако това което казвате е истина,коментарите са излишни.

вай бе брат даже са те сложили в избрани мнения ... и редакторчетата толкова я разбират материята ...

Петенце, гласувай си бе миличко ... но ще си плащаш наркотика дето ще ти го продава ...

Каква маниакална любов на шизофреничните националистчета към турците отприщи само това безмозъчно момче. Да се смееш ли, да плачеш ли ...

ХА,ХА,ХА... ПАРЛАМЕНТ ОТ ОБВИНЯЕМИ - И ТОВА ОБЩЕСТВЕНО ЧУДО НА ЧУДЕСАТА ДОЖИВЯХМЕ ДА СЕ НАПЪВА ДА СЕ ЛЕГИТИМИРА КАТО НЕЩО НАЙ-НОРМАЛНО В ЗАКОНОДАТЕЛНАТА НИ ПОЛИТИКА.

Това не е "ЧУДО НА ЧУДЕСАТА", това за съжаление ОТДАВНА Е ПРАКТИКА в Бг парламента!!!

ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ В БГ! ТОВА ДА НЕ Е ИГРА НА ПОКЕР! ГЛУПОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА.КОЛКОТО СЕ ПРИБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ ТОЛКОВА ВСЕ ПО АБСУРДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.АМИ ДА ПРЕДЛОЖИМ И НАСЛЕДНИЧКАТА НА ВАНГА И ЦЯЛ ОТБОР ЯСНОВИДКИ,ЧЕ ТЕ ПОНЕ ЩЕ ЗНАЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ !! ПФУУУ .ПРОСТ НАРОД Е БЪЛГАРСКИЯ! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ГО ДОКАЗА!!

Подкрепям бургазлии при издигането на кандидатурата на Октай, тъй като той е млад и уверен. Също така когато той е в пленарната зала НАДАЛИ ЩЕ ИМА ДЕПУТАТИ ОТ ДПС ВЪТРЕ!

чуваш ли се какво говориш, не ще има ами ще го и линчуват ...

Що не пообиколят затворите, ще намерят толкова подходящи хора за народни представители. Оказва се, че един заворник какво може да стане освен депутат или президент. Навсякъде другаде искат свидетелство за съдимост!

Октай е по-морален и по-свястен от агент сава. Напълно заслужено трябва да бъде депутат.

това означава ли че трябва да избегне правосъдие?

Какъв морал има дилър на наркотици?? Та той е с присъда, тоя убиец на дечица! Какъв депутат искате да става! Не ставайте смешни! То смешно, смешно, пък тъжно, народе?????

Ивчо, това са хора дето се вживяват в ролята на чисти българи бе брат ...

25-годишният студент във ВИАС е в ареста, след като през февруари нападна с газов пистолет тогавашния лидер на ДПС Ахмед Доган. Законът позволява мярката му за неотклонение да бъде променена, ако бъде допуснат да участва в изборите. Скъпи приятели, всички които искат да подкрепят издигането на кандидатурата за народен представител като независим кандидат на Октай Енимехмедов, моля да изразят подкрепата си в организираната подписка!!! По-късно ще обявим местата И УТРЕ Е НА СВОБОДА ПОНЕ ДО ИЗБОРИТЕ

Ако не се лъжа, Октай има ефективна присъда за разпространение на наркотици??!! Та такава личност май ще лобира за мафията и наркотика в парламента на България??!! Нужно ли е такъв индивид да бъде на свобода, та камо ли в парламента??!! хахахааах п.п. Или в БГ всичко е възможно, за съжаление.... От къде накъде ще защитавам затворници? Единия казал и мат`рияла хукнал да угажда??!! Не става!

всичко е възможно

да убиеш престъпник като Доган е ГЕРОИЗЪМ

Котленце, спри ма кака ...

преди да стане депутат, ще иде година-две в затвора, любоф и само любоф да му насажда по-старите затворници.

само атентаторче-турче ни липсваше в паламента ... браво на ИК. Браво на "гордите" бургазлии ... Има само една държава в света в която това може да стане ... сещате ли се коя е тя?

хаха БУЛГАРИСТАН???!!!

катуницата

безроднико, за каква свобода са борци, че да взривят вагон пълен майки с деца ? Турската 'свобода' я знаем - 1/2 от БГ да се присъедини към Турция. Обаче турско-български мелези като като тебе, пак ще са си аутсайдери и тогава ...

хахахахаха

Всеки като прави Доган герой заслужава става депутатин за награда. Сега вие дава 2 милиона лева охраната. Няма да стиска една заплата депутата момчето Октай.

Октай е член на младежкото ДПС на Касим Дал.Явно от там го издигат.Касим и Ахмед Доган и двамата са от Дръндар.За подривна дейност са тикнати в затвора,но освободени от Ж.Желев.После на високи постове в държавата,недосегаеми.По онова време е имало много терористични актове,в Google "Турски терористични актове в България 1984-1987"Гара Пловдив,загинала жена,42 души тежко ранени,Хотел на Златни Пясъци,,Взривяване на електропроводи,отрова в шахтата за питейна вода,аерогара Варна,палеж на гори,разхвърляне на листовки против българите,църквата в с.Бенковски,хотел Сливен,списъка е дълъг.Тогава за разкриването на атентатите е извикана помощ от бившото ГДР.Грешка е нямало.За да ги тикнат в затвора,значи е имало основание.Подривната дейност се е вършела със съгласието на Турция.Момчето явно е накарано от някой,пък и Доган е доста компрометиран.Борим се срещу тероризма.Обявяваме Хисбула за терорист,а картината в България не е по различна.

Ашколсун,евалла!

+ аферим !

май искат да го направят депутат за да се спаси от затвора и за да не излезе на яве кой е зад него

този който стои зад него обяви, че е поръчан ...