Коментари - Доган с политическо послание в четвъртък | Днес.dir.bg

Доган с политическо послание в четвъртък

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган подготвя геополитически доклад за обстановката у нас, на Балканите и в света.

Обратно в новината

Коментари - Доган с политическо послание в четвъртък | Днес.dir.bg

Коментари

Между другото сред многото говорещи тикви, които всичките тези години славословеха и ни обясняваха колко велик и гениален бил този, който не е успял дори и да влезе с университета сам и без помощта на ДС, защото е изкарал 2 на кандидатстудентския изпит по история, за разлика от всички не гениални младежи, които сами да влезли да следват и са се издържали, и не им е било необходимо да доносничат за да започнат работа, без пак ДС да им я урежда...и които не са чак толкова умни и начетени, че да бият жена си на публични места, след като са я съблекли гола преди това, или да разказват как тя ди перяла мръсните гащички с присмех...та от всичките тези лизачи някак си запомних как Коритаров с неговия много дълбокомислен и безапелационен тон на голям познавач ни призоваваше в едно изказване как много внимателно трябвало да четем писания на Доган и между редовете к как там се съдържала някаква велика мисъл и визия:) Друг подобен голям умник със самочувствие бе мисля един представящ се за политолог, мисля Иван Кръстев, който също уж между другото, защото статията му бе на друга тема, написа, че всички западни експерти (забележете - всички) признавали големия принос на Доган за решаването на етническите проблеми с България! Същите етнически проблеми, които точно ДС с възродителния процес провокира - същата ДС, чийто доносник и храненик цял живот е бил този заклет мръсник и отявлен рецидивист!

КАКЪВ НАРОД СМЕ ДА ТЪРПИМ ТАКИВА???

Вижте, дайте да говориме сериозно и да си уважаваме големите мозъци, гениите (по професор Тадаръков) от елита! В края ма краищата колко много години, вече над две десетилетия всички видни лекета и дупедавци, ооопс, експерти, коментатори, специалисти и всякакви глисти, политолози, социолози и всякакви други ментраджии и недоразумения, ооопс, -ози де, ни убеждаваха в хор колко е умен и велик точно този. Дори премиерът ни Борисов многократно директно заявяваше, че точно Доган, и след него - Гоце били най-умните и успешни управници и политици в България (това, че и двамата се оказаха доносници на ОПГ, рецидивистичната ДС няма нищо обши нито с гениалността, успехите к кариерата им, нито с всеобщото им величаене) и Премиерът ни дори но обясни, че всички трябвало да искаме да сме като тях, и да сме се проучели от тях... И това го каза много пъти, и преди, и дори и след като от трибуната на Народното събрание заяви, че Доган бил престъпник к лидер на мафия, тоест че е поръчал убийството му! И че Борисов влизал в политиката и учредяват партията си (им) ГЕРБ, за да се борел сПРЕСТЪПНАТА и МНОГО КОРУМПИРАНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ и ако народът го подкрепен и му гласувал доверие - както стана, той щял да накаже престъпниците и крадците - както естествено не стана! И тези суперлатови на Борисов към Сава и Гоце нямат, разбира се нищо общо с това, че точно тези двамцата му дадоха и генералските пагони без нито един ден трудов полицейски стаж, и ме всичките те имат едни и същи босове и кукловоди, ооопс съветници де, които ги подготвяха и лансираха във властта и политиката.

И приказките за това, че лихтенщайнската прокуратура разследва сметки за големи суми там, за милиони на Борисов, Доган и Пеевски и Цацаров се ослушва за писмото им до него, защото те вече са посветени на решението на световните проблеми и са над тези дребни неща. Да не говорим за писна на турците за Булгартабак и контрабандата и финансирането на терористи, за КТБ и завършилото разследване на крадците на 4 милиарда в Америка от няколко американски служби, органи и институции и г.н. Така че с нетърпение трябва да очакваме новите насоки за нас и света! Миналата година пророкът Сава ни заяви ултимативно, че той ИСКАЛ ОТ НАС ( невярващите гяури да направят справка на точните думи на пророка Сава), разбирате ли, той ИСКАЛ ОТ НАС - какво?!? - да сме наблюдавали много внимателно Путин, защото той щял да прави к направи чудеса!!! Някой да не е наясно, или да използвам друг любим израз НЗ месията, някой да не е в час к какво ще е съдържанието на великата му реч, която чакам със затаен дъх да ни осветли с нея и тази година? Щото мога набързо да го светна...

Аз викам Доган да вземе да се поприземи от небето с летящата си чиния и да поспре обиколките си по света и реенето си по разни вектори в метапрострастранствата на заедността и другостта и да кацне за малко в България на земята, и да обясни с думи прости на простата си рая защо забраниха на виден български филисоф, станал милионер с хидромелиоративнк проекти и Катарзиса му от България да припарват в съседна нам държава.

Доган има изострено отношение!?! лък кризата в света и ПОВЕДЕНИЕТО НА Т.Н. СВЕТОВЕН ПОЛИТИЧЕСЙИ ЕЛИТ,,, А случайно да има отношение и към т.н. български политически елит, вкл. на ДПС и Пеевски? Например в светлината на това: Октай пред Фрог: Преди 2 г. Борисов ми призна, че знае за контрабандата на цигари от Булгартабак 19.12.2017 Още преди две години премиерът Бойко Борисов ми призна в телефонен разговор, че знае за доклада на турските служби за контрабандата на цигари от Булгартабак. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай. Ето какво точно разказа Октай: Преди близо две години съобщих пред вашия сайт, че с бездействието си, българските служби стават съучастници в контрабандата на цигари от Булгартабак. Точно тогава премиерът Бойко Борисов ми се обади по телефона. Близо половин час разговаряхме. Обвини ме, че едва ли не съм казал, че той участва в контрабандата. Обясних му, че информацията за доклада на турските служби ми е сто процента сигурна. Както съм и сигурен, че той също знае за този доклад. Тогава Борисов в прав текст ми призна: Аз знам за всичко това, но не е моя работа да се занимавам. Има си прокуратура и служби. Впоследствие за изненада на всички, но не и на мен, Бойко Борисов започна да адвокатства на турския президент Реджеп Ердоган пред Брюксел. Свидетели сме, че това се случва и днес с помпозните му лекции пред студентите в УНСС и на различни други места. Убеждава ни колко трябва да сме снизходителни към Ердоган и диктатурата му, защото видите ли, щели да ни залеят бежанци. Следва да си зададем въпрос защо нашият министър-председател толкова много рискува да се злепостави пред Брюксел, при положение, че обвиняват Ердоган в дестабилизиране дори на държави като Германия, Холандия, Австрия и Белгия?!

Защо Бойко Борисов се е провалил като адвокат на Ердоган, защо Делян Пеевски е поел ролята на убития наркобос Филип Найденов-Фатик и защо трябва да се иска оставката на главния прокурор Сотир Цацаров, можете да прочетете в четвъртък в рубриката Интервю. Четете ТУК какво каза вчера главният прокурор Сотир Цацаров за доклада. Шефът на МВР Валентин Радев пък обясни, че го е получил и после го е дал на прокуратурата. Малко преди това, притиснат от Фрог нюз, каза в интервю, че изобщо не е чувал за него.

Абе колега, това добре, дори много добре, ама защо ми използваш ника? Че така извикваш вмен неприятни реминисценции за едни идиоти - тролове тук и тъпите им номера, на дирника червенотиквеничеъата... Не са хубави тези работи, ще знаеш.

да бе ? кога българите започнаха да разбират анализират говорят и да си дават мнението за геополитиката , ??? когато обедняха ли . пълни измишлиотини , през прехода се мина от шарлатани екстрасенси менте партии и сега всеки разбира от геополитика все едно е някакъв фактор иначе неможе да си плати тока и водата ,,,,,,,,,,,,работете за просперитета на българия а не миражната геополитика в главите на непросветените ??????

Най -вероятно Дръндарски Философ ще ни разкрие тайните на Хидроинжинерството или най-вероятно ще ОСВЕТИ НЕпросветените в тайните на Билиотекарската науки може би еимал видение за някоя езотерична ХЕРМЕСтична тайна от Московската Библиотека на Люблянка или ще ни разкрие по колко ТАНКЕРА на седмица преминават през парк РОСЕНЕЦ с Контрабанден НЕдеклариран петрол газьол дизел и нафта точно под носа му в новия лНо най-вероятно еда поиска ВалентинЗлатев да бъде така добър ида плати за 9 години НЕотчетинете къмБГ Хазна приходи ддс такси данъци

ТУРСКИте провокаци по време на ХРИСТИЯНските празници Неспират миналата годинамедиите ни занимаваха с проблемите на Екзакт ефенди МЕСТАН и неговото ДОСТойна служба като турски-неосмански султански шпионин .Сега трябва да слушаме поКОЛЕДА пиянските изцепки на препилия със 60годишно марково УИСКИ хидроинДжиинер развийшли

Как да познаем, че България се е оправила? Толкова е просто. Когато този гений на мисълта започне да провежда своите традиционни коледни сбирки и да изнася изумителните си доклади не в своите сараи, а в ЦСЗ, кв. Банишора. Поздрави на всички обитатели на споменатото заведение, които го очакват с нетърпение!

И защо трябва да ме интересува какво минава през замъгления от пиене и наркотици мозък на мазния фес? Ако беше мъж, щеше да се разхожда свободно по улиците. Държат го като маймуна в клетка и не смее да си покаже турския задкик навън. Голям политик , голямо нещо. Напънала се планината и родила мишка.

Тоя феодален пезевенк пак ли ще ни го набутвате в очите.

Журналисти смотани що ни занимавате с тоя фес .Мангала окраде държавата,охрана му сложиха и ни занимавате.Да върви на п.....ка си м...айнина.

доган ,,колко му струва охраната ;за родината ни мила

консултанти имало у нас! Не е за вЕрване, мЪ то подобни ни управляват от 9-ти насам, що да се чудим.

След като ни направиха най-бедните, най-болните, най-необразованите, най-големите любители на риалити "култура" сред всички европейски и дори сред всички бивши соц страни, сега Сокола е решил да полети и над по-широка територия. Поне самочувствие имат, може би защото раждаме най-бързо забогатяващите политици, които представителната демокрация и делегираното управление познават. Ами, време е вече да върви, да освобождава и други народи, които са в нужда.

този турчин трябва да го обесим ,както турците обесиха левски !!!

Хе, Хе... Ма нали доган ага беше и е ИЗвън политиката..... Ама в държава ПЕРде е много важно да си зад ПЕРдето...

Домашният му любимец Бойко Ага, свещ не може да му държи. Бойко ага речите му ги знаем - хвалби празни, мисли разни

Само в една тотално пропандала жържава мафията прави анонс чрез медиите, кога ще говори нейният бос.

харесваме ли го или не, тоя се оказа най способният политик на нашата скромна политическа сцена. Прекрасно си играе картите и вече 20 и кусур години е фактор в БГ!

Това са градски легенди. Нито вече ще види власт, нито коалиция. Лежи си на лаврите от едно време. Остана му само икономическо влияние в някои региони. И на ДПС електоратът оредява по естествени причини, а младите вече мислят различно.

Дръндарският ислямокомунистически циганин с политическо послание... докъде я докарахме?

Шшш тиху недей говори така той е СФИЩЕНЬ КРАВА която пази евроатлантическия -ориенталски МИР в цилукупнното българско чувечиство екзактно погледното комисионата от 1.5 милиона и охраната за 1милион на година са нещо като огърлбицата от орхидей цветя и билки на врата на свещената крава

че България трябва да се тордее с такъв гражданин - най умният политик на света! Сега ще им рагони фамилиятая на старите политици, които нищо не разбират!

Този тъп турчин освен от хидрология и от геополитика ли взе да разбира!?

Изобщо не прочетох статията. Няма ли кой да ликвидира ДПС, Доган и компания, тия паразити, само смучат от тук. Шлака, остатък от османското присъствие тук. Трябваше до един да бъдат разкарани по времето на комунизма, силната държава е единна, единна е, защото не е изпълнена с различни етности. Малко е парадоксално, аз обичам отворените граници, харесвам коспомолитните държави и градове, но тези изедници мафиотски, да си хващат циганите под ръцичка и да си ходят на юг през Босфор.

Значи пак са го активирали от Москва

Сиким ананъ.

Щом тоя турчин пак изплува, значи иска да прилапа още милиони. Да се задави дано.

Според съселяните му от с. Дръндар, А. Доган бил чист циганин.

Този не само 4е е на свобода, но му плащаме и охраната.Що за хора сме?

Не сме хора, мишоци сме. Потомци на юначно племе ...

ЦК НА БКП ГИ РАЗПРЕДЕЛЯХА ПО ЕВРЕЙСКИ ПЛАН: - ПОДВОДНИЦАТА КОСТОВ В СДС - ДОГАН В ДПС - КАРАКАЧАНОВ В ВМРО - ВАЛЕРКАТА И ВОЛНИЯ МАМУН ДА ВОДЯТ НАЦИОНАЛИСТИТЕ - ПРИНЦ ЕВРЕЙ НА БСП - ЖИВКОВИСТИТЕ В ГЕРБ:)) ... И СЕГА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е ДЕМОКРАТ , ИЛИ ЧЕРВЕН , ИЛИ ТУРЧИН , ИЛИ ПАТРИОТ АКО НЕ Е ОТ ТИЯ ПАРТИИ

волечно мина през много метафорфози. Явно теорията ти се пропуква.

НАЙ-ЦЕННИТЕ КАДРИ СЕ ПАЗЯТ :)) .. ЯСНО Е ЧЕ СЛЕД ПРОВАЛА НА СДС ЩЕ СЕ НАДИГНЕ НАЦИОНАЛИЗЪМ - КОТАРАЦИТЕ СА ШАХМАТИСТИТЕ ... ВИЙ БИЛОТАДЖИИТЕ

Този нехранимайко трябваше да бъде съден и осъден за държавна измяна заради свалянето на първото демократично избрано правителство, заедно с Ж. Желев и К. Тренчев, с което дадоха глътка въздух на престъпниците-комунисти да надигнат глава и да спъват развитието на България по европейския път!

Брей какво щастие!!! Доган щял бил отново да ни мъдрува и търпение нямаме да дочакаме този сюблимен момент!!! според мен обаче, колкото по рано се отървем от тоя "мъдрец" , по един или друг начин - в смисъл да поеме към отвъдното - толкова по скоро България ще стане едно хубаво място за живеене!!!

КАРАКАЧАНОВ ОТ ВМРО .... НИТО Е ВОЙВОДА , НИТО НЯКОЙ ОТ РОДА МУ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 200 ГОДИНИ НЕ Е БИЛ ВОЙВОДА ИЛИ МАКЕДОНИСТ :))

Внимавай с внушенията. Македонист е антибългарско явление. Войвода от ВМРО най-българското патиротично явление. Безразборното смесване на двете понятия, означава или нищожни познания по история и патриотизъм или обикновено проститутско прислужване на нечии чужди интереси.

Винаги по време на най-светлите християнски празници, ислямските ку4ета на Турция вият. Анатема за Доган и бандата му. Дано покой да не намерят бългаските мекерета около него. Анатема.

1. Кой го е питал нашият велик хидроинженер? 2. Защо ни е да знаем предварително кога щял да му бъде доклада? Нещо трябва да се подготвим ли? 3. В ролята си на какъв се изказва по тези велики въпроси? За какъв се мисли? 4. Добре, че е събрал елита на ДПС, да ги нахрани, че горките гладни, измършавели...

Проява на изключително лош вкус е точно това алкохолно петно , главатар на антиБългарска престъпна групировка , да занимава обшеството с 'глобалните си прозрения ", изцяло плод на делириумни халюцинации. Точно преди светлите празници по Коледа .... Да се насвятка на талпа и да се нашмърка на кюнец на някой размазан и да не досажда на Българите :)))

БОЧКО МУТРЕТО НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ НА МЮСЛИМАНСКИ БАЛ БЕЗ МЪЖА СИ ПАШАТА ОТ СИК :)) ....

Това ДС мекере,Доган с измислен авторитет и лансиран от продажни журналисти,като кукундерата В.Велева,защо не се скрие и престане да се меси в българската политика!Та тоя сульо ли ще оптеделя бъещето ни?Такава държава няма!

Освен да докладва и анализира друго не му остава. Човека е пенсионер.

СТАТИЯ В ДИР БГ Какво видях в ислямското училище в Момчилград Автор Вилдан Байрямова, DW ... ДОЖИВЯХМЕ ТУРКЦИ ДА НИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ... :))) ТО НЕ ЧЕ ЕРДОГАН И БОЧКО МУТРЕТО НЕ СА КАТО СВИНЕ БЛИЗНАЦИ :))

детроита, и двамата са от централния комитет!;)))))

Тръпна в очакване какво ще изрече Месията !!! Това е пълно безобразие,култа към личността на един хитрец да се превърне в събитие точно пред нашия християнски празник Коледа !

... илезе от задника на КОЙ...

Голямото чудо ще стане на 21 декември. Мислитилят ще посочи на света на къде да върви. Между другото ще посочи новия хидроинжинерен проект, защото предния е изпит.

Тоя, още ли е жив???? Ех, защо засече този пуст пистолет????

И да не беше засякъл, тая играчка - все толкова!!! Истински трябваше да вземеш - истински!!!

П.П. Така де, поне щеше да знаеш защо те въргалят из затворите, а така хем си там, хем за нищо!!!

Дано пистолетът не засече този път.

По добре идете при някой ходжа, да ви хвърли боб;))) ПРАВИЛ СЪМ СИ ТРУДА ДА ГО СЛУШАМ ТОЗИ НЕЩАСТНИК И СЪМ СЕ ЗАЛИВАЛ ОТ СМЯХ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ.После една орда социлози и политолози, начело с Валерия Велева ''върви след него'', да разяснява на народа какво е искал да каже ''месията''! Доста смешно ,чак нехигенично.

За да разбереш Доган трябва да си прочел един вагон книги. Говори ясно, разбрано, без страх от цензура, назовава политическата проституция у нас с конкретика. Не на последно място е повече защитник на България от повечето псевдо българи.

Това турско мекере ли е защитник на България? Пета колона на Турция, нагнетител на етническо напрежение, корумпиран до дъното на душата си и отгоре. Малцинствата заради такива "либерали" като него ни се качиха на главата. Само лоши работи мога да му пожелая!

Да, много е трудно да се разбере ''аз разпределям порциите''. Този оръфляк, преди 20 години мръзнеше с едно шлиферче, а сега е по-мазен от мазна баница..Това трябва да се разбере, ама избирателите му са едни разбирачи...Не е работа

Пепи, Доган е за затвора!

Господ Бог ще се изкаже в четвъртък. Ще бъде наречен Велики четвъртък. Поканени са 170 гости да чуят как ще се разпределят порциите. Каже ли Доган, че ДПС не е турска партия, спирате да го мислите и започвате да повтаряте, че е европейска и патриотична. Словото Му ще бъде издадено на каменни плочи.

Дали ще доживееш Боби да се откаже от властта, лидерския пост, да стане защитник на българските интереси ? Съмнявам се, но ти го пожелавам, щото си умна - хахахаха

сус , ма, красная!:))))) ...ся щи скочат правоверните ----и от трите религии, че и от наи-новата:"бокоугодници":))))

Неприятното е, че нулата трудно се дели :)

Господ вече 30 години дели нулата така, че за него да се паднат милиарди, а за нас нули. Затова е Господ, а тези 170 души са неговите Апостоли.

Е, да. Цял свят чака да чуе донос...докладната де, на един фъфлещ бандит. Най-много да обяви, че завещава половината сараи на Решетникова. Ортаци са зер

Тръпнем в очакване! Месията-пророк Академик Професор Доктор Инжинер Доган ще ни озари със пресветата си мъдрост!

Коментари - Доган с политическо послание в четвъртък | Днес.dir.bg

Доган с политическо послание в четвъртък

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган подготвя геополитически доклад за обстановката у нас, на Балканите и в света.

Обратно в новината

Коментари - Доган с политическо послание в четвъртък | Днес.dir.bg

Коментари

Между другото сред многото говорещи тикви, които всичките тези години славословеха и ни обясняваха колко велик и гениален бил този, който не е успял дори и да влезе с университета сам и без помощта на ДС, защото е изкарал 2 на кандидатстудентския изпит по история, за разлика от всички не гениални младежи, които сами да влезли да следват и са се издържали, и не им е било необходимо да доносничат за да започнат работа, без пак ДС да им я урежда...и които не са чак толкова умни и начетени, че да бият жена си на публични места, след като са я съблекли гола преди това, или да разказват как тя ди перяла мръсните гащички с присмех...та от всичките тези лизачи някак си запомних как Коритаров с неговия много дълбокомислен и безапелационен тон на голям познавач ни призоваваше в едно изказване как много внимателно трябвало да четем писания на Доган и между редовете к как там се съдържала някаква велика мисъл и визия:) Друг подобен голям умник със самочувствие бе мисля един представящ се за политолог, мисля Иван Кръстев, който също уж между другото, защото статията му бе на друга тема, написа, че всички западни експерти (забележете - всички) признавали големия принос на Доган за решаването на етническите проблеми с България! Същите етнически проблеми, които точно ДС с възродителния процес провокира - същата ДС, чийто доносник и храненик цял живот е бил този заклет мръсник и отявлен рецидивист!

КАКЪВ НАРОД СМЕ ДА ТЪРПИМ ТАКИВА???

Вижте, дайте да говориме сериозно и да си уважаваме големите мозъци, гениите (по професор Тадаръков) от елита! В края ма краищата колко много години, вече над две десетилетия всички видни лекета и дупедавци, ооопс, експерти, коментатори, специалисти и всякакви глисти, политолози, социолози и всякакви други ментраджии и недоразумения, ооопс, -ози де, ни убеждаваха в хор колко е умен и велик точно този. Дори премиерът ни Борисов многократно директно заявяваше, че точно Доган, и след него - Гоце били най-умните и успешни управници и политици в България (това, че и двамата се оказаха доносници на ОПГ, рецидивистичната ДС няма нищо обши нито с гениалността, успехите к кариерата им, нито с всеобщото им величаене) и Премиерът ни дори но обясни, че всички трябвало да искаме да сме като тях, и да сме се проучели от тях... И това го каза много пъти, и преди, и дори и след като от трибуната на Народното събрание заяви, че Доган бил престъпник к лидер на мафия, тоест че е поръчал убийството му! И че Борисов влизал в политиката и учредяват партията си (им) ГЕРБ, за да се борел сПРЕСТЪПНАТА и МНОГО КОРУМПИРАНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ и ако народът го подкрепен и му гласувал доверие - както стана, той щял да накаже престъпниците и крадците - както естествено не стана! И тези суперлатови на Борисов към Сава и Гоце нямат, разбира се нищо общо с това, че точно тези двамцата му дадоха и генералските пагони без нито един ден трудов полицейски стаж, и ме всичките те имат едни и същи босове и кукловоди, ооопс съветници де, които ги подготвяха и лансираха във властта и политиката.

И приказките за това, че лихтенщайнската прокуратура разследва сметки за големи суми там, за милиони на Борисов, Доган и Пеевски и Цацаров се ослушва за писмото им до него, защото те вече са посветени на решението на световните проблеми и са над тези дребни неща. Да не говорим за писна на турците за Булгартабак и контрабандата и финансирането на терористи, за КТБ и завършилото разследване на крадците на 4 милиарда в Америка от няколко американски служби, органи и институции и г.н. Така че с нетърпение трябва да очакваме новите насоки за нас и света! Миналата година пророкът Сава ни заяви ултимативно, че той ИСКАЛ ОТ НАС ( невярващите гяури да направят справка на точните думи на пророка Сава), разбирате ли, той ИСКАЛ ОТ НАС - какво?!? - да сме наблюдавали много внимателно Путин, защото той щял да прави к направи чудеса!!! Някой да не е наясно, или да използвам друг любим израз НЗ месията, някой да не е в час к какво ще е съдържанието на великата му реч, която чакам със затаен дъх да ни осветли с нея и тази година? Щото мога набързо да го светна...

Аз викам Доган да вземе да се поприземи от небето с летящата си чиния и да поспре обиколките си по света и реенето си по разни вектори в метапрострастранствата на заедността и другостта и да кацне за малко в България на земята, и да обясни с думи прости на простата си рая защо забраниха на виден български филисоф, станал милионер с хидромелиоративнк проекти и Катарзиса му от България да припарват в съседна нам държава.

Доган има изострено отношение!?! лък кризата в света и ПОВЕДЕНИЕТО НА Т.Н. СВЕТОВЕН ПОЛИТИЧЕСЙИ ЕЛИТ,,, А случайно да има отношение и към т.н. български политически елит, вкл. на ДПС и Пеевски? Например в светлината на това: Октай пред Фрог: Преди 2 г. Борисов ми призна, че знае за контрабандата на цигари от Булгартабак 19.12.2017 Още преди две години премиерът Бойко Борисов ми призна в телефонен разговор, че знае за доклада на турските служби за контрабандата на цигари от Булгартабак. Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай. Ето какво точно разказа Октай: Преди близо две години съобщих пред вашия сайт, че с бездействието си, българските служби стават съучастници в контрабандата на цигари от Булгартабак. Точно тогава премиерът Бойко Борисов ми се обади по телефона. Близо половин час разговаряхме. Обвини ме, че едва ли не съм казал, че той участва в контрабандата. Обясних му, че информацията за доклада на турските служби ми е сто процента сигурна. Както съм и сигурен, че той също знае за този доклад. Тогава Борисов в прав текст ми призна: Аз знам за всичко това, но не е моя работа да се занимавам. Има си прокуратура и служби. Впоследствие за изненада на всички, но не и на мен, Бойко Борисов започна да адвокатства на турския президент Реджеп Ердоган пред Брюксел. Свидетели сме, че това се случва и днес с помпозните му лекции пред студентите в УНСС и на различни други места. Убеждава ни колко трябва да сме снизходителни към Ердоган и диктатурата му, защото видите ли, щели да ни залеят бежанци. Следва да си зададем въпрос защо нашият министър-председател толкова много рискува да се злепостави пред Брюксел, при положение, че обвиняват Ердоган в дестабилизиране дори на държави като Германия, Холандия, Австрия и Белгия?!

Защо Бойко Борисов се е провалил като адвокат на Ердоган, защо Делян Пеевски е поел ролята на убития наркобос Филип Найденов-Фатик и защо трябва да се иска оставката на главния прокурор Сотир Цацаров, можете да прочетете в четвъртък в рубриката Интервю. Четете ТУК какво каза вчера главният прокурор Сотир Цацаров за доклада. Шефът на МВР Валентин Радев пък обясни, че го е получил и после го е дал на прокуратурата. Малко преди това, притиснат от Фрог нюз, каза в интервю, че изобщо не е чувал за него.

Абе колега, това добре, дори много добре, ама защо ми използваш ника? Че така извикваш вмен неприятни реминисценции за едни идиоти - тролове тук и тъпите им номера, на дирника червенотиквеничеъата... Не са хубави тези работи, ще знаеш.

да бе ? кога българите започнаха да разбират анализират говорят и да си дават мнението за геополитиката , ??? когато обедняха ли . пълни измишлиотини , през прехода се мина от шарлатани екстрасенси менте партии и сега всеки разбира от геополитика все едно е някакъв фактор иначе неможе да си плати тока и водата ,,,,,,,,,,,,работете за просперитета на българия а не миражната геополитика в главите на непросветените ??????

Най -вероятно Дръндарски Философ ще ни разкрие тайните на Хидроинжинерството или най-вероятно ще ОСВЕТИ НЕпросветените в тайните на Билиотекарската науки може би еимал видение за някоя езотерична ХЕРМЕСтична тайна от Московската Библиотека на Люблянка или ще ни разкрие по колко ТАНКЕРА на седмица преминават през парк РОСЕНЕЦ с Контрабанден НЕдеклариран петрол газьол дизел и нафта точно под носа му в новия лНо най-вероятно еда поиска ВалентинЗлатев да бъде така добър ида плати за 9 години НЕотчетинете къмБГ Хазна приходи ддс такси данъци

ТУРСКИте провокаци по време на ХРИСТИЯНските празници Неспират миналата годинамедиите ни занимаваха с проблемите на Екзакт ефенди МЕСТАН и неговото ДОСТойна служба като турски-неосмански султански шпионин .Сега трябва да слушаме поКОЛЕДА пиянските изцепки на препилия със 60годишно марково УИСКИ хидроинДжиинер развийшли

Как да познаем, че България се е оправила? Толкова е просто. Когато този гений на мисълта започне да провежда своите традиционни коледни сбирки и да изнася изумителните си доклади не в своите сараи, а в ЦСЗ, кв. Банишора. Поздрави на всички обитатели на споменатото заведение, които го очакват с нетърпение!

И защо трябва да ме интересува какво минава през замъгления от пиене и наркотици мозък на мазния фес? Ако беше мъж, щеше да се разхожда свободно по улиците. Държат го като маймуна в клетка и не смее да си покаже турския задкик навън. Голям политик , голямо нещо. Напънала се планината и родила мишка.

Тоя феодален пезевенк пак ли ще ни го набутвате в очите.

Журналисти смотани що ни занимавате с тоя фес .Мангала окраде държавата,охрана му сложиха и ни занимавате.Да върви на п.....ка си м...айнина.

доган ,,колко му струва охраната ;за родината ни мила

консултанти имало у нас! Не е за вЕрване, мЪ то подобни ни управляват от 9-ти насам, що да се чудим.

След като ни направиха най-бедните, най-болните, най-необразованите, най-големите любители на риалити "култура" сред всички европейски и дори сред всички бивши соц страни, сега Сокола е решил да полети и над по-широка територия. Поне самочувствие имат, може би защото раждаме най-бързо забогатяващите политици, които представителната демокрация и делегираното управление познават. Ами, време е вече да върви, да освобождава и други народи, които са в нужда.

този турчин трябва да го обесим ,както турците обесиха левски !!!

Хе, Хе... Ма нали доган ага беше и е ИЗвън политиката..... Ама в държава ПЕРде е много важно да си зад ПЕРдето...

Домашният му любимец Бойко Ага, свещ не може да му държи. Бойко ага речите му ги знаем - хвалби празни, мисли разни

Само в една тотално пропандала жържава мафията прави анонс чрез медиите, кога ще говори нейният бос.

харесваме ли го или не, тоя се оказа най способният политик на нашата скромна политическа сцена. Прекрасно си играе картите и вече 20 и кусур години е фактор в БГ!

Това са градски легенди. Нито вече ще види власт, нито коалиция. Лежи си на лаврите от едно време. Остана му само икономическо влияние в някои региони. И на ДПС електоратът оредява по естествени причини, а младите вече мислят различно.

Дръндарският ислямокомунистически циганин с политическо послание... докъде я докарахме?

Шшш тиху недей говори така той е СФИЩЕНЬ КРАВА която пази евроатлантическия -ориенталски МИР в цилукупнното българско чувечиство екзактно погледното комисионата от 1.5 милиона и охраната за 1милион на година са нещо като огърлбицата от орхидей цветя и билки на врата на свещената крава

че България трябва да се тордее с такъв гражданин - най умният политик на света! Сега ще им рагони фамилиятая на старите политици, които нищо не разбират!

Този тъп турчин освен от хидрология и от геополитика ли взе да разбира!?

Изобщо не прочетох статията. Няма ли кой да ликвидира ДПС, Доган и компания, тия паразити, само смучат от тук. Шлака, остатък от османското присъствие тук. Трябваше до един да бъдат разкарани по времето на комунизма, силната държава е единна, единна е, защото не е изпълнена с различни етности. Малко е парадоксално, аз обичам отворените граници, харесвам коспомолитните държави и градове, но тези изедници мафиотски, да си хващат циганите под ръцичка и да си ходят на юг през Босфор.

Значи пак са го активирали от Москва

Сиким ананъ.

Щом тоя турчин пак изплува, значи иска да прилапа още милиони. Да се задави дано.

Според съселяните му от с. Дръндар, А. Доган бил чист циганин.

Този не само 4е е на свобода, но му плащаме и охраната.Що за хора сме?

Не сме хора, мишоци сме. Потомци на юначно племе ...

ЦК НА БКП ГИ РАЗПРЕДЕЛЯХА ПО ЕВРЕЙСКИ ПЛАН: - ПОДВОДНИЦАТА КОСТОВ В СДС - ДОГАН В ДПС - КАРАКАЧАНОВ В ВМРО - ВАЛЕРКАТА И ВОЛНИЯ МАМУН ДА ВОДЯТ НАЦИОНАЛИСТИТЕ - ПРИНЦ ЕВРЕЙ НА БСП - ЖИВКОВИСТИТЕ В ГЕРБ:)) ... И СЕГА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Е ДЕМОКРАТ , ИЛИ ЧЕРВЕН , ИЛИ ТУРЧИН , ИЛИ ПАТРИОТ АКО НЕ Е ОТ ТИЯ ПАРТИИ

волечно мина през много метафорфози. Явно теорията ти се пропуква.

НАЙ-ЦЕННИТЕ КАДРИ СЕ ПАЗЯТ :)) .. ЯСНО Е ЧЕ СЛЕД ПРОВАЛА НА СДС ЩЕ СЕ НАДИГНЕ НАЦИОНАЛИЗЪМ - КОТАРАЦИТЕ СА ШАХМАТИСТИТЕ ... ВИЙ БИЛОТАДЖИИТЕ

Този нехранимайко трябваше да бъде съден и осъден за държавна измяна заради свалянето на първото демократично избрано правителство, заедно с Ж. Желев и К. Тренчев, с което дадоха глътка въздух на престъпниците-комунисти да надигнат глава и да спъват развитието на България по европейския път!

Брей какво щастие!!! Доган щял бил отново да ни мъдрува и търпение нямаме да дочакаме този сюблимен момент!!! според мен обаче, колкото по рано се отървем от тоя "мъдрец" , по един или друг начин - в смисъл да поеме към отвъдното - толкова по скоро България ще стане едно хубаво място за живеене!!!

КАРАКАЧАНОВ ОТ ВМРО .... НИТО Е ВОЙВОДА , НИТО НЯКОЙ ОТ РОДА МУ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 200 ГОДИНИ НЕ Е БИЛ ВОЙВОДА ИЛИ МАКЕДОНИСТ :))

Внимавай с внушенията. Македонист е антибългарско явление. Войвода от ВМРО най-българското патиротично явление. Безразборното смесване на двете понятия, означава или нищожни познания по история и патриотизъм или обикновено проститутско прислужване на нечии чужди интереси.

Винаги по време на най-светлите християнски празници, ислямските ку4ета на Турция вият. Анатема за Доган и бандата му. Дано покой да не намерят бългаските мекерета около него. Анатема.

1. Кой го е питал нашият велик хидроинженер? 2. Защо ни е да знаем предварително кога щял да му бъде доклада? Нещо трябва да се подготвим ли? 3. В ролята си на какъв се изказва по тези велики въпроси? За какъв се мисли? 4. Добре, че е събрал елита на ДПС, да ги нахрани, че горките гладни, измършавели...

Проява на изключително лош вкус е точно това алкохолно петно , главатар на антиБългарска престъпна групировка , да занимава обшеството с 'глобалните си прозрения ", изцяло плод на делириумни халюцинации. Точно преди светлите празници по Коледа .... Да се насвятка на талпа и да се нашмърка на кюнец на някой размазан и да не досажда на Българите :)))

БОЧКО МУТРЕТО НЕ МОЖЕ ДА ОТИДЕ НА МЮСЛИМАНСКИ БАЛ БЕЗ МЪЖА СИ ПАШАТА ОТ СИК :)) ....

Това ДС мекере,Доган с измислен авторитет и лансиран от продажни журналисти,като кукундерата В.Велева,защо не се скрие и престане да се меси в българската политика!Та тоя сульо ли ще оптеделя бъещето ни?Такава държава няма!

Освен да докладва и анализира друго не му остава. Човека е пенсионер.

СТАТИЯ В ДИР БГ Какво видях в ислямското училище в Момчилград Автор Вилдан Байрямова, DW ... ДОЖИВЯХМЕ ТУРКЦИ ДА НИ УЧАТ НА ДЕМОКРАЦИЯ ... :))) ТО НЕ ЧЕ ЕРДОГАН И БОЧКО МУТРЕТО НЕ СА КАТО СВИНЕ БЛИЗНАЦИ :))

детроита, и двамата са от централния комитет!;)))))

Тръпна в очакване какво ще изрече Месията !!! Това е пълно безобразие,култа към личността на един хитрец да се превърне в събитие точно пред нашия християнски празник Коледа !

... илезе от задника на КОЙ...

Голямото чудо ще стане на 21 декември. Мислитилят ще посочи на света на къде да върви. Между другото ще посочи новия хидроинжинерен проект, защото предния е изпит.

Тоя, още ли е жив???? Ех, защо засече този пуст пистолет????

И да не беше засякъл, тая играчка - все толкова!!! Истински трябваше да вземеш - истински!!!

П.П. Така де, поне щеше да знаеш защо те въргалят из затворите, а така хем си там, хем за нищо!!!

Дано пистолетът не засече този път.

По добре идете при някой ходжа, да ви хвърли боб;))) ПРАВИЛ СЪМ СИ ТРУДА ДА ГО СЛУШАМ ТОЗИ НЕЩАСТНИК И СЪМ СЕ ЗАЛИВАЛ ОТ СМЯХ КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ.После една орда социлози и политолози, начело с Валерия Велева ''върви след него'', да разяснява на народа какво е искал да каже ''месията''! Доста смешно ,чак нехигенично.

За да разбереш Доган трябва да си прочел един вагон книги. Говори ясно, разбрано, без страх от цензура, назовава политическата проституция у нас с конкретика. Не на последно място е повече защитник на България от повечето псевдо българи.

Това турско мекере ли е защитник на България? Пета колона на Турция, нагнетител на етническо напрежение, корумпиран до дъното на душата си и отгоре. Малцинствата заради такива "либерали" като него ни се качиха на главата. Само лоши работи мога да му пожелая!

Да, много е трудно да се разбере ''аз разпределям порциите''. Този оръфляк, преди 20 години мръзнеше с едно шлиферче, а сега е по-мазен от мазна баница..Това трябва да се разбере, ама избирателите му са едни разбирачи...Не е работа

Пепи, Доган е за затвора!

Господ Бог ще се изкаже в четвъртък. Ще бъде наречен Велики четвъртък. Поканени са 170 гости да чуят как ще се разпределят порциите. Каже ли Доган, че ДПС не е турска партия, спирате да го мислите и започвате да повтаряте, че е европейска и патриотична. Словото Му ще бъде издадено на каменни плочи.

Дали ще доживееш Боби да се откаже от властта, лидерския пост, да стане защитник на българските интереси ? Съмнявам се, но ти го пожелавам, щото си умна - хахахаха

сус , ма, красная!:))))) ...ся щи скочат правоверните ----и от трите религии, че и от наи-новата:"бокоугодници":))))

Неприятното е, че нулата трудно се дели :)

Господ вече 30 години дели нулата така, че за него да се паднат милиарди, а за нас нули. Затова е Господ, а тези 170 души са неговите Апостоли.

Е, да. Цял свят чака да чуе донос...докладната де, на един фъфлещ бандит. Най-много да обяви, че завещава половината сараи на Решетникова. Ортаци са зер

Тръпнем в очакване! Месията-пророк Академик Професор Доктор Инжинер Доган ще ни озари със пресветата си мъдрост!