Баща преби акушер-гинеколожка, искал плацентата на бебето си

Акушер-гинеколожката от столичната болница „Шейново” д-р Албена Гагова е пребита на работното си място от баща, защото искал да получи плацентата на бебето си.

Обратно в новината

Коментари - Баща преби акушер-гинеколожка, искал плацентата на бебето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НЕ МУ ДАДЕ ПЛАЦЕНТАТА ,ТЯ Е НА ЖЕНА МУ ,НЕ Е ТВОЯ,ТЪРГУВАШ ЛИ С НЕЯ?

Да биеш жена е по лошо отколкото да напляскаш дете, а докторка???...светът изперква защото няма съдопроизводство, няма държава

Ай ся за ръчичка и право у Централен Софийски, при мънафити да му разтегнат халката.

Ако още след първото си престъпление беше влязъл в затвора, а след второто за удвоен срок, а след третото с още "добавки" за рецидив, нямаше да има време за още няколко престъпление, жена, дете, и този случай. А можеше и да му дойде акъла , ако... но уви. Сега ако му дадат 1 година в лек затвор пак ще продължи така.

На запад има движение, което препоръчва жените след раждане да си ядат плацентата, тоя тъпанар може оттам да го е научил...

някой пък се лекуват с пиене на урина...

протестиращите мъжлета в Асеновград, къде сте бе, гащници, да скочите и заради пребиваните невинни лекари, учители, жени, старци, деца? Къде сте бре, да скочите пред парламента и да ги изчистите до един със се мутрата-премиер. Оттам са бедите, от техните закони и управление. Там вървете, а не като малоумници да търчите от град на град! Ама ви е лесно срещу гетото, срещу властта дето е истинският виновник - не ви стиска!

Ей мухльо, я млъквай, че от такива форумни революционери като теб ми се драйфа. Тия дето са в Асеновград са по-големи мъже от теб в пъти и по десетки. И като ще им се караш, не е лошо да си приложиш името и адреса, за да могат да те намерят и да ти направят реплика на коментара, ако ме разбираш. Не смяташ ли, че така е най честно? А?

Подкрепям безопасността на лекарите, разбира се. Но поредния случай на насилие ме накара да мисля за това, колко пъти лекари изготвят медицински експертизи за липсващи заболявания или много пресилени, за да отърват престъпници от съда?

Как така ще му дават на тоя боклук биологичен човешки материал? Тая нашата система май съвсем откачи! Сигурно му треябва за замразяване или стволови клетки или нещо подобно, ама си има начини за тая работа. Това да не е месарница!! Да лежи тоя боклук.

Да не е месарница защото в болниците е много по-скъпо.Плащаш 5000лв. и ти я замразяват,ако откажеш продават нещо,което е твое в случая плацентата.

За замразяването на стволовите клетки си има начини и процедура, то това да не е дай ми я --> на ти я и да си замразиш плацентата вкъщи в фризера. Някои хора направо са неадекватни и незнаят къде се намират.....и трябва някой да ги сложи на мястото им, но съдебните органи ги няма никакви...

Великият изследовател е искал да изяде плацентата, за да провери върху себе си - истина ли е магическата й способност да препрограмира генетичния му код, ще успее ли да удължи теломерите на днк-то и члена му.

У нас бил с криминално досие, а в чужбина е велик изследовател, работещ в медицинска лаборатория. Световна закономерност ...Големите учени и изследователи обикновено са с богато криминално досие.

явно кретена има слаби нервички и малко сиво вещество, поради което компенсира като предозира,,,няма обяснение за толкова идиотски инцидент иначе

Този гамен е само за затвора,но има лекари и особено сестри,които се държат нагло и предизвикателно с пациентите.Имах аз лично такъв случай с внука ми в спешното в Стара Загора-отказ да се обработи гноясала рана от сестрата,защото "била стара"!?Добре ,че лекарят се намеси-сигурно и аз щях да съм в ареста!

За такова говедо (всъщност това е комплимент) присъдата трябва да е МАКСИМУМА!!

И тоя криминал бил заявил, че се занимавал с генетични изследвания!

лошото е че са дали вид че му вярват

зАНИМАВА се с генетични изследвания не в БългАРИЯ, А В аНГЛИЯ. тОВА Е НАШИЯТ МАТР'ЯЛ, ЕМИГРИРАЛ НА ЗАПАД.

Не, това е матр'ялът дето се е върнал. Останалите си раждат на запад, не носят нито рушвети на докторите, нито бият докторите.

Много умотана история. Кой какво казал, кога го казал, какво си спомнил и куп свидетели. Е в тая болница няма ли персонал, та докторката останала 20 мин в безсъзнание в коридора?

Няма персонал в тази болница. И в многодруги болници няма достатъчно персонал.

Къде е снимката на този боклук? Докога някакви невменяеми рецидивисти и примати ще си се разхождат свободно?

моя - имаше една подобна песен - "Пожарът на бунта гори....".

луди хора има навсякъде и в САЩ, Европа, Русия. Стрелят в училища, университети и не като терористи, а че са луди. И този луд - не стига, че лекарката собственоръчно е изродила детето му, а той я е пребил до безсъзнание. Но ако не бъде осъден по бързата процедура поне на една година строг затвор, това е повод да излезем на протест за справедливост.

На повечето семейства се предлага срещу определена сума да се съхранява плацентата/пъпната връв за срок от 20 години. Там има много стволови клетки, които са в основата на много научни изследвания и лечения.

Крайно време е да се гласува закон за нападение над учител и лекар начална , стартова, присъда 3 години и НАГОРЕ !

Ако не сме такива,на какво да разчитаме

"Боже, боже - колко акъл има по тоя свят боже"

Булгария-страната на свободата: всеки може да бие лекари,учители,просто така някой ,който не му е харесал на спирката или в парка,можете да биета със сопи даже полицаи особенно ако сте циганин с нищо няма да ви ограничат правата и свободите,особенно се толерира биенето придружено с псувни на пътя и магистралите-някой ако ви пречи да карате свободно и пречи на вашите правила, също се дава голяма свобода да крадете и мамите-така ,че статуята на свободата скоро трябва да я преместят в София,мисля ,че Тръмп няма да има нищо против!

ДОКТОРИ СПРЕТЕ ДА ПРЕГЛЕЖДАТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЕПУТАТИ ! ДОКАТО НЕ ПРИЕМАТ ЗАКОНИ ЗА ЗАЩИТАТА ВИ И НЕ САМО НА ВАС.СЕГА ТОЯ ИДИОТ ШЕ ГО ПУСНАТ,НО ТАКА ЛИ БИХА ПОСТЪПИЛИ С НЕГО В САЩ,РУСИЯ ,КИТАЙ ,ТУРЦИЯ...???????МИСЛЯ ,ЧЕ НЕ-ВЕДНАГА ЩЕ СЕ ОТЗОВЕ В СЪДА БЕЗ ПРОТАКВАНИЯ И ЩЕ МУ ИЗПИШАТ НАЙ-МАЛКО 6ГОД. ЗАТВОР.

абе те тюмбелите са на специално отглеждане - в специални болници със специална охрана, специални доХтури със специални заплатки... да не мислиш че така ще се изоставят...

Този трябва да лежи ефективно в Софийския за деянието си поне 2-3 години ! Там ще стане види живота и от другата страна !

че това не му е агнешко було да си прави дроб-сарма! Използва се във фармацевтиката и парфюмерията. Къде, в хладилника ли ще си го пази и колко дълго? Трябва да се отказва на такива простаци прием в АГ, да си плащат сами частно! Мръсник. То не бяха побои над учители, над деца, над лекари, над журналисти....Какво още да чакаме? Да се готвят политици, депутати, касиерки, пощальони и други екзотични професии, защото този народ ви обича и дерзае за по-плътен контакт с вас. Пък и жегите...

,,агресивният баща е задържан за срок до 72 часа и привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда,,... а докторката с амнезия,комоцио,била в безсъзнание 20-25 мин.намерили я в локва кръв.....егати и леката телесна повреда!

а някакви безмозъчни лекенца ми бичат минуси......

бащата, който ще възпитава детето от чиято плацента се интересува повече, имал бил богато досие, но е на свобода. утре съдът пак ще го пусне за да може той да продължи изследванията и научната си дейност във великобритания, която очевидно е попаднала на ценен и рядък елемент. но инак, интернетът се следи и цензурира здраво, а за някаква си поредна пребита докторка... не си струва дори да се говори, просто темата не е актуална, нали така? а пък симеонов ми говори за някаква си държава. много клоуни станаха във властта и започнаха да си пречат дори.

циганета шамаросвали българчета. И леле-мале - пожарът на Шипка гори!!! А когато БЪЛГАРИН бие жена и при това лекарка, която е изродила детето му - няма нищо. Е, останахте в България само

кой пожар и на коя Шипка?

В държава, в която раждаемостта е като за червената книга, да пребиваш акушер гинеколог означава, че държавата няма отношение към народа си. Не само съдилищата с дългогодишната си политика на поощрение на идиотите, на циганите, на профанщината с идиотските си тълкувателни решения са основни виновници, опазващи електората, но не и гражданите. Обществото- което няма критика, дори заглавието трябваше да пише:"НЕБЛАГОДАРНИК ПРЕБИВА ЖЕНАТА, ДОКОСНАЛА ПЪРВА ДЕТЕТО МУ!" Обществото гледа как псевдопатриоти викат силно пред полицейски кордон, вместо пред болницата и полицията да се стекат хиляди, които да искат правосъдие за говедото претендиращо за плацента. Апропо, никой не дава плацентата на родителите и тя не се използва в обществото ни. Има странични мнения, но те не са официална практика. Как така самата охрана да допуска такива простаци да си дават мнението, без да им го иска някой? Що за общество е онова, което няма критика към такова говедо? Общество , управлявано от директори на водопад, като Боршош, заставено да гледа Радан Кънев, Меглена Кънева, Москов, Борисов, цялата пасмина комунисти и то редовно всяка сутрин не може да е общество, а жестоко безполезен и смрадлив компост. Немислимо е в болница Шейново да се допускат повече бащите, щом българският мъж ще има подобно поведение и е на дивашко ниво. ами утре някой може да изяде някоя лекарка, докато претендира, че детето му се е родило с един бъбрек, а мама не е спирала да пиянства, пуши и дрогира през цялата бременност! Немислимо е идиоти да имат думата в такова общество, защото то самото ще се управлява идиотски. Както и се случва. Ние сме на крака, просто, защото ни е отнета възможността да се разорим, но пък можем да се самоунищожим- тогава ще е добре да ни вземат държавата, защото явно няма да я заслужаваме.

Приказвате си така по принцип. Ако постоите няколко дена в някое Спешно отделение друга песен ще запеете. Дали трябва да се набие някой лекар, не съм сигурен винаги. Сигурен съм обаче, че лекари са повече търговци, а ако между търговията свършат и нещо друго, сполай ще кажем. Та прословутата пациента трябва да е от голям интерес, щом като лекарката е "стискала" като принц жаба.

Много тъп коментар от явно невеж човек. Не знам защо, обаче колкото по-прост е един човек, толкова повече си мисли, че всички трябва да му се кланят...

Лекарите не трябва да се бият. Това е факт . Насилието е недопустимо срещу който и да било. Насилието бива скрито и явно. Когато оставям пенсионер да жВ случая този мъж е постъпил неправилно. Но се живее със 163 лева месечно ,това е насилие, обричане на смърт.Поставя се един основен въпрос. Чии са правата над плацентата ? Чия собственост е тя ? Защо трябва да бъде присвоявана от болницата като този биологичен или не, материал не е собственост на болницата, той е на майката,детето и бащата. Питам и друго, защо лекарите в болниците принуждават хората да купуват кръв от пазара , иначе няма да извършат операция на тях или техен близък. Защо принуждават хората да дават кръв, или да си купуват такава. Питам, тази власт да каже, защо допуска частен пазар на кръв .Прави се пред очите на всички. По кой закон. По кой закон ,присвояват плацентата ? Поради несправедливостите породени от властта, народа започва да се саморазправя, да се самоорганизира за отбрана, и един ден нещата ще излязат от контрол. И ще бъде велик ден на ярост и гняв. И тогава в тези дни на народна ярост и гняв ,богатството няма да помогне никому.

Прочетете наредбата за биологичните отпадъци, какъвто е плацентата и ще си отговорите на въпросите. Лекарите просто изпълняват, те не пишат законите.

Как точно ги изпълняват??? Като гледат как да те измуфтят. Едни заплати не можаха да си извоюват! Те са като мафията. Само дето при нея все още има чест и достойнство. А лекарчетата се правят на господ, ама като дойде нЕкой големец или циганска твар голяма хуманност лъха от тях. Ай сиктир!

Човека е твърдял,че е имал разрешителни документи. Да може би не е спазил реда. Нищо не го оправдава да бие . Това е ясно и категорично. Но от кога е тази наредба не знам,ще я видя. Проблема е, че още се кара по комунистически във всички системи, по инерция и традиция,никой не мисли, не си поставя въпроса ,защо по кой закон. С наредба можеш ли да отнемаш собственост чужда вещ. Става дума за права, човешки права. По силата на кой аргумент възникна правото на частната или държавна болница да отнеме плацентата. По кое право. Пълно е с недомислия и скрити бандитски престъпни капани във цялото законодателство. Но народа не знае, плямпат се врели не кипели. Същото е впрочем и с т.н. Лисабонски договор. над 2000 страници е, но ако го разбереш и схванеш замисъла на комисарите, ще ти се прииска да отидеш на Марс. Този мъж, баща и съпруг е имал и има свое право, което продължава да бъде негово, и трябва да съди държавата, а тя е уловка за мнозина. Повтарям, за побоя е друга работа и той трябва да си понесе отговорността. Но правото върху плацентата не може да се регулира с наредба. Това са комунистически болшевишки,бандитски малоумия за гои, разберете го. Спирам до тук. С хората буквално се злоупотребява и те търпят,защото да като парализирани и не си знаят правата. Този мъж не е бил глупак. Грешката му е била ,че съпругата му е раждала на тази територия. Но въпрос и на средства и т.н. Пак питам, бизнес ас кръв, по коя наредба е ? А , по коя наредба трябва да си купуваш кръв от пазара за да оперират твой близък. И защо властта престъпно мълчи по въпроса.

Затвор за дивото племе. Ама има ли прокуратура? Полиция?

Опааа, българи?! Споко, аз също съм българин, да не си помислите друго. Сега българин, бие българка, при това доктор. Не са ни криви циганите, ромите, турците, арабатие и прочее. Сами се "изтепваме", изускаме положението извън контрол, кога ли не сме го изпускали, чакам ново Възраждане, иначе, при тази глобализация, тази мобилност на хората, бъдещето не е много розово( иска ми се да е розово, де,ама...).

sawo

Това е един случай. По един случай статистика не се прави. Ако се разгледа етноса на всички такива ситуации, какъв ли ще е преобладаващия етнос?

Цяла Скандинавия, Швейцария и други страни - родителите си взимат плацентите и ги дават за съхранение при специално замразяване за евентуално бъдещо лечение на детето. Най-ефективен резултат имат само собствените клетки от плацентата

Така е. Процедурата струва около 5000лв за около 20 години съхранение. Няма болница в България, която да отказва тази услуга. Ама манго не иска плацентата за съхранение, нито има 5000лв, той я искал да я изяде, че да станел по-як.

Смятам, че наказанието трябва да е само едно! Площад, стълб, въже!!!

изглежда главния лекар е изложил на риск колежката си като е обещал нещо което не е разрешено и няма такава практика какви генетични изследвания ще прави лицето не става ясно

Лекарката не е виновна, но тези плаценти трябва да могат да си ги взимат родители за криосъхранение, както е в много страни, а не да ги продават на израелци и други

Така е. Процедурата струва около 5000лв за около 20 години съхранение. Няма болница в България, която да отказва тази услуга. Ама манго не иска плацентата за съхранение, нито има 5000лв, той я искал да я изяде, че да станел по-як.

Фирми производители на Ром изкупуват плаценти от 13 годишни ромки, раждали в Шейново. Много скъп и рядък биологичен продукт.

Май е крайно време на лекарите в България да се ЗАЧИСЛЯТ пистолети.

Лекарите си заслужават и боя и разстрела - ходят пияни на работа, измислят си клинични пътеки да източат здравната каса, закъсняват, а да не говорим че колите от спешна помощ си вземат от къщи сестри и лекари като такси.

Ходи се лекувай при кварталната циганка като не ти харесва. Пътеките ги измислят в министерството. А лекари и сестри на разположение при повикване се транспортират с линейки. Такива са законите, това не е измислица на лекарите. Изрод! Не заслужаваш 1 аналгин да ти подаде човек, като те боли нещо.

Какви генетични изследвания го гонят този ? Сигурно е чул нещо от интелектуалката Гала. Кой ще му приеме биологичен материал, ако не е придружен с една камара документи ? То да не е шкембе, да му го завиеш в найлонова торбичка. И как ще ги изпрати в Англия без документи, още една камара ? Безумна работа !

Въобще възможно ли е да има толкова болни мозъци. Плацентите се събирали по цял свят. Конспирация страшна. Малоумници, които приемат всичко написано в интернет за чиста истина.

Какво ли дете ще възпита този баща?

съдържа стволови клетки, които помогат за лекуване на онкологични заболявания, диабет, цироза не черен дроб, болезни на ставите, неврологични проблеми и още много страшни болести... в плацентата има редица ценни биологически съединения, които много спомагат за подобряване на имунитета, подмладяване на организма, при нейното замразяване плацентата става уникално лекарство, много ценно лекарство. Скъпо лекарство.

В мафията с плацентите са акушерки и лекари въпреки големите суми които получават могат да се нарекат жълти стотинки в сравнение с това което получават другите продавачи. А истинските потребители са илюминати и рептили.

Сега да му я заврат отзад тази плацента...

за мечтите си

кражба,грабеж... що е на свобода?!

Олигофрен е този! Явно голям зор има за тази плацента!

Вместо да се занимава с генни изследвания този, е редно такива да се извършват върху биологични отпадъци като него!