Турция ще смята за агресия сваляне на неин самолет в Сирия

Анкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет наруши въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета.

Обратно в новината

Коментари - Турция ще смята за агресия сваляне на неин самолет в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другарю Путин, ще те боли главата ... и не само. Не се майтапи с този, дето ужким ти се извинява. Вземи читанката и прочети историята, може и да ти е от полза! Лек ден.

Ман го, ман го, много си нагъл, ще ядеш мешето!:)

Руснаците не са особено интелигентни, но едва ли биха започнали война с НАТО...бащицата каза в ООН - Русия е мопс, а НАТО е слон "

Оценка за интелигентност, особено на велика държава би трябвало да дава някой, който притежава такава. В случая, това е напън на нискочел, неграмотен, заслепен, непознаващ историята и голям гъзолизец(с извинение) не бих казал човек.

да ти пи888кая на изказването за интелогентноест особено като занм какви лицемери са англичани и колко глупави и суетни са елементаринте американци.... руснаците все повече ми се издигат в очите...

А ние до къде я докарахме. Туркобългария или Българотурция изберете сами. Бившата империя, от която сме се освободили с много кръв, днес да ни охранява от стратегическия ни враг, който пък ни е възстановил държавността след 500годишна пауза. Абстракция на абсурда, която е подплатена с фейсбук групи, като Русия основен враг на България и Русия заплаха за, които неглижират основния апетит, който очевидно се реализира с помощта на една протурска партия в България, която пламенно защитава интересите на южната ни съседка.

много нагло! сигурно някой им е обещал и нагла подкрепа !

Руския самолет не е нарушили въздушното пространство на Турция. Това показва и мястото на падане на самолета, на сирийска територия, която Турция смята за своя в разрез с всякакви международни норми! САЩ, Турция, Саудитска Арабия и Катар създадоха и подпомагат ИД. Същите са и създателите на специалната операция за инвазията на т.н.бежанци и бъдещите джихадистки войни, които ще ни донесат много беди. Само Русия може да ни спаси от главорезите. Дано Европа се събуди, да се отърси от злото влияние на САЩ, и даде принос за това ! Които тук защитават убийците от ИД , са естествено и врагове на България!

циона си завзе територя придобита от исис и анексирана от турция ....като си я обявиха изконно за турска ....ах колко демократично....вива америка ....и после ми говорете за интелигентност....черните сенки от ада плъзнаха по земята...бадете нащрек...

ЕМБАРГО на българите срещу турция. НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ СТОКИ!!

Егати наглеца-той можел да сваля руски самолет летящ съгласно резолюция на ООН и по покана на законното правителство и то над над Сирия, а турски самолет навлязъл във въздушното пространство на Сирия не можело да бъде свален???? Това противоречи на всякакви международни норми терористе! Защо уби днеска опозиционен журналист, а?

Тоя еркочан е нагъл тип. Трябва да му се обръсне мустака на сухо.

Голям ташак!!! Гаджалите ще станат разногледи! Май ще им трябват локатори като мене?

Какво й пречи на Туркия аеропланите й да си стоят на земъта?

Много си предвидлив!!! Някое руско крайцерче на рейд , зареждащо вода в Халкидики - може "да бутне " някой!?

Турчетата са шавливи и ...искат да щъкат насам-натам!

ергеб си го заби сам в асса.....имаше една приказка сам си запуших чешмичката...

jingiby

Първо се мисли, после се действа, г-н Ердоган. При теб май е обратното...

Турците не играят играта "изяште НАШИЯ" - като компенсация! Лошо момче е този Ердоганчо! Ще бере "глогинки"!

Само на мен ли ми се струва че този малоумник сам си сере в устата?

Ердоган може да бъде сигурен че ВСЕКИ навлезал в Сирийското въздушно пространство Турски самолет ЩЕ БЪДЕ С В А Л Е Н !!!!! Тове въпрос на чест за РУСИЯ!!! Загубите на Турция прогресивно ще нарастват !!!!! Времето на Ердотан е към своя край!!! Очаква го лоша съдба!!!

Затова си ги дръжте на склад, по-добре разглобени. И тогава ще ви задам въпрос. А защо ли са ви?

Не Купувайте Турски стоки. Това куче Ердоган е психясало. Някой да му занесе хапчетата, че да не стане като Саакашвили, да си яде вратовръзките.

Има кой да стои зад него, затова има куража да говори по този начин! Няма да казвам кой е той, сетете се сами!

нищо вечно, четете историята! Змията хапе най-жестоко, когато вижда края си.

Значи оказва се, че Турция може да нарушава чуждите въздушни пространства, а нейното никой не може да наруши. Отвратително арогантно същество е Ердоган.

....В 12.50 ч. артилерията нанася удар по фронт дължина 10 км. и дълбочина 6-7 км. Изстреляни са около 2000 снаряда и ракети. Голяма част от снарядите на РСЗО на руснаците са били запалителни с любимото им запалително вещество-термит. Той гори с температури 2500 -3000 градуса. При тези температури железните изделия се превръщат в локви метал. Очевидци сравняват бойното поле с крематориум. Тежките поражения, които нанася реактивната артилерия на китайските части са в основата на легендата за "лазерното оръжие" използвано от руснаците..... Китайците 1969 са го отнесли сига какво ли е било след спасяването на втория пилот .... базирания в Лондон т.н. комитет за сирийски човешки права мълчат.... явно нема живи очевидци :)

Браво, комши! Ето това се казва позиция на президент!! Съобразява се с интересите на народа си, има силата да е една от най силните в економическо и военно отношение държави в света! Това са фактите, а останалото са си балкански песни.

И тоз реши ,че е с исключителни права и може да прави каквото си поиска . Абе таранкоолу прати самолет пак в Сирия па щевидим тогава. Те американците не нападат страни които имат С-300, щото ги е страх тоз за голям смелчага се взе . Мисля ,че скоро американците ще го пуснат тоя по тъч линията .

Не разбирам бе пич с тия ли си дето са ни клали и ебали 500 години.Не ме интересува койе прав русняците да ги направат на пепел.

Турция не е добре дошла в Сирия! Там тя няма работа и може да нарушава Сирийското въздушно пространство само ако обяви война на сирийския народ: т.е. ако официално се обяви за агресор по военните закони.

ЕМБАРГО на българите срещу турция. НЕ КУПУВАЙТЕ ТУРСКИ СТОКИ!!

Тоз чифутин ердоган е ясен. Яд ме е на продажните европейски политици-курви дето го подкрепят за да се ежи. Може би обикновените хора могат да направят повече, напук на политиците. Ембарго- никой да не купува турска стока. нека ги подкрепят политиците.

тъй като ердоган поискал руснаците да му се извинят за "влизане в тяхно въздушно пространство", наложило се на зенитните ракети да пишат :ердоган , извинявай !

турция каква работа има в небето на сирия...среща с аллах ! или с царя !?

ами в конкретната ситуация при навлизане на турски самолет в сирийска територия ще се срещне задължително с пъпчивия педофил- алах.

и ще се къпят в газ нефт и дрога....ах какъв живот...

зенитните ракети яко наподобяват тръбите за турския поток !

Айсиктир, баси наглеца, някой трябва да го озапти тоя бесен гаджал, иначе не ми се мисли за турците като държава и народ. Луд за връзване джихадист, осран ама аслан! Ще духа супата, явно.

Егати психопата!Егати словоблудството! Всъщност типично за повечето дето се правят на демократи!

и аз като му чета бръщолевенията се ядосвам адски. обаче много повече ме тревожи историческата истина, че колкото е по-идиотска тезата, толкова е по-вероятно да я бъде. и на хитлер не са гледали сериозно, и той е бил подобен идиот, а каква я свърши.....

не се притеснявай, след всяка война Турция става все по-малка, а Русия по-голяма, ако ме разбираш

Анкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет наруши въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета... А какво ще стане ако Путин предостави тези установки на Асад и бъде поразен турски самолет нарушитен на сирийската граница. Ами ако Асад помоли Путин той да свърши тази работа...

"Анкара ще смята за агресия ситуация, при която неин боен самолет наруши въздушното пространство на Сирия и бъде свален от руска зенитна ракета. "???? Да няма грешка???? хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа УТРЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ СЪЩОТО И ЗА РУСКОТО ВЪЗДУЩНО ПРОСТРАНСТВО!:)))))) ХАААААААААААААААА ЧИКИПИРИКИ:)

Ако го е казал, значи е ненормален, шизофреник. Той лично може да си измисля какво ли не, но сваляне над Сирия е защита на суверенитета на Сирия, и не нарушава суверенитета на Турция. Ердоган иска да излъже някого, да впрегне НАТО.

ТАКА ЛИ ,Я ВИЖ ТИ ,АМИ ОПИТАЙ МИНИ В СИРИЯ ДА ВИДИШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ?

Тоя ЕрИздухан верно е венец на тъпотия на целия тоя мешан народ-буламач, народ-мелез, миллиет-карашик какъвто е турския, създаден от масонското братство преди по-малко и от 100 години чрез своя скопски аргатин Мустафа Кемал! Е, то сега тая нетрайна изкуствена смес - турски народ, просто и ще изчезне! За общ кеф на всички!

Оттук нататък каквото и да кажат Ердоган и Давутоглу, няма никакво значение. "Стратегическа дълбочина" - дрън, дрън. "Елементарна ориенталска тъпота" - така може Давутоглу да нарече следващата си книга.

Г-н Путин да се успокои и да не действа прибързано. Ако турски самолет наруши сирийската граница, нека сирийците ги предупредт 10 пъти за 1 минута и в същата минута да изтрелт 2-3 ракети към тях. Ако свалят самолета да използват същите думи на Таиб Ердоган- неколкократно прдупреждавахме Турция за системното нарушаване на границите ни и се извиняваме за нелепия случай но ПВО системата ни се задействала и ...т.н.Сирийците имат руски противовъздушни ракети, трябва само руски специалисти да ги направлват.

А вашата постъпка да не би да е гостоприемна и хуманна като свалихте руския самолет.

Тоя съвсем е изтрещял!

На такова високо равнище всичко е предварително обмислено, не е възможно да има импровизации. Нито една велика сила (в случая Русия и САЩ) няма да търпи такава наглост, каквато проявяват турците. Та според мен дошло е време Турция да бъде разделена на няколко държави, да е слаба и я управляват тези, които трябва да го правят!

Съдбата на Турция е решена още преди този инцидент. Това е причината на Турция да й е крив целият свят. Жалкото е, че България, в лицето на недоразумението Плевнелиев, има абсолютно неадекватна политика, поддържаща световния тероризъм в лицето на ИД.

значи сваляне на руския самолет е приятелски огън а сваляне на турски самолет пазещ керваните петрол е агресия?

След като представител на страна подписала женевската конвенция може да нарече "нормално" застрелването на човек висящ на парашут, що тоя мамул да не твърди, че свалянето на негови самолети над ЧУЖДА територия е агресия.

"Тези, които застават на страната на Сирия и способстват за нарастване на напрежението, според мен носят отговорност за това". А тези които застават на страната на Турция, според него, не носели отговорност за това (нарастването на напрежението). Е, някой да е срещал по-идиотско расъждение!?

Ами така е, рашките са с вързани ръце в момента.

и защо смяташ , че заявеното от турчина връзва ръцете на путин??? какво право има турция да навлиза в сирия-никакво !! по каква международна конвенция турция може да прави каквото си иска? нато не би подкрепила това! а и путин не ми изглежда уплашен

Абе пача, чий ще го дири ваш боен самолет над Сирия? Вие за какви се имате? Че може да летите където си искате и никой да не ви пипа ли? Нека българските служби да изнесат сведения колко пъти турски самолети са нарушавали нашето въздушно пространство.

Ердоганчо,скоро ще имаш Кюрдистан/че/ за съседна държава,както на Израел им "оформиха" една Палестина под носа да ги държи винаги нащрек.

Турция да го смята за каквото си иска. От тук на сетне: а мръдна-а гръмна.