Жалбите за агресия в новогодишната нощ в Кьолн надвишиха 500

Бундестагът се събира днес, за да обсъди последиците от стотиците прояви на сексуална агресия в Кьолн през новогодишната нощ.

Обратно в новината

Коментари - Жалбите за агресия в новогодишната нощ в Кьолн надвишиха 500 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ОЧАКВАМ ДА Е ЕДВА НАЧАЛОТО!!!

Възреждането на този принцип може да даде решението на проблема,след като мигрантите,бежанците и т.н. сходни рискови групи се дислоцират на опрпделени места по подобие на концлагерите.Както се казва, немците отдавна са го изсилсили.

НАЙ - ДОБРИЯТ МИГРАНТ Е СТУДЕНИЯТ.

От 516 оплаквания само 40% били за сексуално насилие. Ами това са повече от 200 оплаквания, а останалите не са ли пак насилие. Странна логика.

Другите оплаквания са били срещу мигрантите, че не са им обръщали никакво внимание.

г-жо Канцлер...та нали Вие ги поканихте любезно да живеят в държавата Ви и упреквахте държавите през които минаваха, че са недобронамерени и безсърдечни...Как така се противите на техните(арабски) порядки и манталитет?! Нали трябва да се уважават бежанците-чуждоземците от всички страни БЕЗ Европа?! Всички са "маскари", но не и нашествениците, пардом гостите. Стискайте зъби сега и си трайте...докато не ви изметат собствените Ви граждани. И...дано бъде много скоро , г-жо Меркел!

Прочетено от "Силата на разума": "Ако изразите искрено мнението си за Ватикана, католическата църква, папата, Дева Мария, Исус или светците, никой няма да се занимава с вашето право на свобода на мисълта и словото". Ако обаче направите същото за исляма, Корана, пророка Мохамед, за някой мюсюлманин - тогава ще ви нарекат ксенофоб и богохулник и ще ви обвинят в расова дискриминация..." Ориана Фалачи Намерете книгата на Фалачи и я прочетете. Тя е казала още в далечната 2004г. всичко точно и ясно! КОЙ да се вслуша обаче? За разумът остана съвсем малко време, ако не е вече изтекло!

Не може ли да ги спрат?! До скоро (30-35г) от България се излизаше само с изходна виза и който се опиташе да "прескочи" границата получаваше подарък с размер 7,62мм. Няколко зомбирани, не въоръжени арабчета, пък били те няколко милиона, НЯМА КАК ДА СЕ СПРАТ?! 1. Всички кораби, лодки и др. превозни средства използвани за пренос на емигранти се унищожават на място, а емигрантите се връщат от където са потеглили. 2. "Дебела" ограда на сухоземните граници. 3. Единствен премиер Борисов посмя да "подскаже" да се направи лагер за бежанци на територия на африканска страна и получи колективно "УУУУУУУУУ". Живи и здрави през новата година и МИСЛЕТЕ!

Тази година 1000 мюслита пред катедралата, догодина 10 000....И катедралата на джамия да стане...!

Всички араби били пред кьолнската централна гара са виновни с действие или бездействие което е поощрило противозаконите действия. Наказанието трябва да е такова каквото се предвижда в Саудитска арабия за тези действия. За да им стане ясно дали пак да се държат така. Семействата на участниците също носят отговорност и се депортират до 24 часа в коя да е ислямска страна.

това е геноцит на европа .С тези Орки не се живее , те са циреят на цивилизацията

Просто. Всеки провинил се, първо се наказва (примерно кастрира) и после депортира обратно. Да ги качат на кораби и по Дунава до Средиземно Море и отам до техните държави. Всеки извършил престъпление автоматично да губи бежанският си статут. Сирийците и иракчаните, да ги дадат на съответните правителства, да видят дали от тях стават войници. Да могат да имат възможността да урат биеки се за страните си.

А от Дунава до Средиземно Море по какъв маршрут? Само не и от тук!

През Черно Море и Босфора. Все по вода. Подобно на идването на разни през Средиземно Море.

Истината е ,че Европа беше превзета от милионна армия от млади и здрави мъже без да пукне нито една пушка.От тук нататък - на война като на война...

Пукна, един пистолет, тука из Странджата....Та един вой се понесе...Та и от Българския Хуьов Комитет чак дойдоха да разпитват умрелия...Ама той нищо не им каза...

Мелиха, ти сега с Доган ли си или си с Местан?

питам тия дето извършиха посегателство над жени- ако и ние така постъпваме с вашите жени.както ние спазваме вашите закони когато ходим в арабските страни,така и вие трябва да ги спазвате.

Говориш за закони? Те си спазват законите. Техните. Защото са добри мюсулмани. А в техните закони - неверниците са предмети. Убий мъжете, изнасили жените, вземи децата и ги направи мюсулмани. Това е. И те това правят. Религиозните глупости ги вадят само когато са слаби. Усетят ли се силни - показват си истинското лице. Светът е в постоянна война. Светът на исляма срещу останалия - на неверниците. Както беше с комунистите. Както беше с нацистите. Проумейте го най-сетне. С тези призиви - правете с нас, както ние с вас - само предизвикваме смях у тях. На война като на война - всичко е позволено.

Това трябва да се поства постоянно, докато дори кухите кратуни го проумеят...!!! ------------------------------------ 2+2=5 ( нерегистриран ) 11.01.2016 09:45 Гордея се с всички съфорумни българи. Без оглед на социална прослойка, възраст, пол, местонахождение и статус, ние всички (почти) сме на абсолютно едно мнение от месеци наред, въпреки промивката на любимите ни медии. Ние не искаме никакви нашественици, направихме разлика между старите ни християнски (български и арменски) бежанци и тая сган, която лъже за всичко - произход, националност, имотно и семейно положение. Който започва с лъжа ще продължи с лъжа. Който лъже, често и краде. Който краде и лъже - граби. А от грабителство до изнасилване и убийство е само крачка. Германците, а и не само те, ще трябва да се събудят. Меркел ни докара главоболия за десетилетия напред. Европа никога няма да бъде същата, европейските ценности са вече мит. Да проявиш хуманност е едно, глупост, породена от наивност - съвсем различно.

Проблемът на т.нар. либерали е в основното им твърдение: няма проблем с раса и религия, а всеки носи персонална отговорност за това, което прави. Да, ама не. Първо - хайде хванете, докажете и осъдете персонално кретените, направили това в Кьолн? Ама не можете. Второ - докато подценявате исляма и го наричате религия, докато го смятате просто за нещо подобно на християнството или будизма, ще ви чукат жените и ще ви режат главите. Исляма има двойнствена природа. Когато е слаб, той е религия. Но по същество е политическа идеология и по нищо не се отличава от нацизма и комунизма. Той дели света на свои и чужди. Там не всички са равни. Равенството е за братята мюсулмани. Неверниците можеш да ги лъжеш, убиваш, изнасилваш и завоюваш. Те не са хора. Станеш ли мюсулманин - няма връщане, само смърт. Кой не пускаше хората да си отидат и стреляше на Берлинската стена, помните ли? Осъзнайте се, че паралелно на червената и кафявата чума, в света от векове вирее и тази зелена чума. Обявете война - гореща, студена или каквато там искате и я унищожете като идеология. Тя побърква хората и ги зомбира. Докато не осъзнаете това - ще страдате и вие, и децата ви.

Много си прав, но и либералите са почти като исляма. Като са слаби са само партийка. Като наберат сила стават разрушителни - не като нацистите, а скапват държавите и отварят вратите на врага. След нацизма Германия е жертва на либерализма. И май с по-тежки последици.

Както винаги не се вслушаха в Източна Европа, а се държаха нагло и менторски ни критикуваха... е поне веднъж да слушат ...

Вадете Брайвик от панделата, всичкото немец, което не ходи на loveparade да изтупва униформите на вафен, и да ги почват, иначе оправия няма да има, и секса само ще става повече (и то не само в новогодишната нощ).

Гордея се с всички съфорумни българи. Без оглед на социална прослойка, възраст, пол, местонахождение и статус, ние всички (почти) сме на абсолютно едно мнение от месеци наред, въпреки промивката на любимите ни медии. Ние не искаме никакви нашественици, направихме разлика между старите ни християнски (български и арменски) бежанци и тая сган, която лъже за всичко - произход, националност, имотно и семейно положение. Който започва с лъжа ще продължи с лъжа. Който лъже, често и краде. Който краде и лъже - граби. А от грабителство до изнасилване и убийство е само крачка. Германците, а и не само те, ще трябва да се събудят. Меркел ни докара главоболия за десетилетия напред. Европа никога няма да бъде същата, европейските ценности са вече мит. Да проявиш хуманност е едно, глупост, породена от наивност - съвсем различно.

Забравяш, че има не един продажник - дали за пари за пропаганда или по собствени убеждения, но пишат за правата на емигрантите и колко били незначителни като бройка.

От 516 оплаквания само 40% били заради сексуална агресия,колко упойващо звучи, почти като приспивна манипулацийка. Само че колкото и да го гримират циреят вече се пукна.

И за 516 оплаквания има "19 заподозрени"... Много активни са били тези 19 души.

Тези араби искат да основат ИД в Кьолн.

За либералната мулти-култи доктрина на толерантност и смесване на култури и замяната им с някакви утипични общочовешки (по-скоро потребителски) ценности мога да кажа следното: Когато се смесят всички цветове заедно, резултатът не е дъга, резултатът е кафяво. Кой разбрал - разбрал :)

Резултатът е БЯЛО...

Физическият цвят на предметите е цветът на отразената светлина и е обратен на цветът на светлината, която ги осветява. Не смесвай цвет... нещата ;)

Тези араби искат да основат ИД в Кьолн.

Интересно защо не се напият в техните страни?Още малко и свинско ще проядат!

Шило

Със сигуерност, Меркел загуби Кьолн.

Меркел загуби Германия!

Дано и Германия да загуби Меркел !

ГЕРМАНЦИТЕ ЗАГУБИХА ГЕРМАНИЯ...!!!

Меркел уби Германия

Мелиха , зададох ти въпрос, а отговор не съм прочел все още ! Определи се най сетне кого поддържаш и на чия страна си !? Съдейки по коментарите ти , ти защитаваш така наречените бежанци, само не мога да разбера защо ги защитаваш? След като нарушават законите в дадена страна следва да си понасят и последствията! В Германия , а и в ЕС въобще те са гости, а гостите са длъжни да се съобразяват с порядъка създаден от този който ги е поканил, а не обратното ! В противен случай те са нежелани и следва да се върнат откъдето са дошли!

Видимо , Мелиха се покри когато и се зададе въпрос в лицето и отговор едва ли ще има! Явно тя е от числото на тези които искат либерализъм към себе си , а самите те да проявяват точно обратното към другите! Или по друг начин казано: Ние много обичаме Европа защото е богата и може да ни храни и носи на гърба си , но мразим европейците защото се различават от нас! Не носят фереджета, ходят с къси поли, държат се свободно, точно това което на нас ни се забранява! А им завиждаме и от това още повече ги мразим ! А нашите "бежанци" са мъже и искат ласка! Кой да им я даде ? Естествено , те няма да налитат на своето, ще си вземат от чуждото , което по принцип е свободно и може да бъде "взето"... Затова и ги защитаваш ! Защото начина по който мислите е единтичен!

Господине/госпожо, логиката и доводите Ви щяха да бъдат железни, ако насреща си имахте един нормален човек от бялата раса. За съжаление, тези доводи няма да бъдат нито разбрани, нито възприети от съществото Мелиха със северноафрикански произход, било то и от женски пол: репресиран и тормозен в този регион. Природата се е погрижила за тези...същества, като е създала жени-мазохистки, които да импонират на мъжете-садисти в Северна Африка. Иначе родът им би се затрил досега, ако всяка от тези жени преживяваше и протестираше срещу садистичното отношение на представителите на своя вид от мъжки пол, вместо да му се наслаждава.

мароканец значи. че от кога в мароко има воина? тоя келеш и без да се е "проявил" трябва да бъде депортиран барабар с всичките си сънародници,пакистанци и прочие африцанци.

Е те орките са тъй... те за това жените им са увити от глава до пети... иначе я са показали глезен - я са ги спипали в някоя уличка... и после си мълчат, че току виж ги осъдят

Само нов австриец ще спаси ГЕРМАНИЯ.

Преди години на световното в Германия пак имаше необичайно много изнасилвания. Щото имаше дошла сган отвсякъде. Пак никой не успяха да хванат - девойките казваха: беше някъв черен......

Вън от Европа гадове арбски.Връщайте се откъдето сте!Достатъчно!!!Видяхме що за стока сте!!!Вашата м....а!

Трябва повече толерантност-Меркел го каза!!!

Дали пък германките да се предлагат без пари на изродите, които са плевелите на Европа, че и без това не знаят за какво са родени.

Представете си какво би станало, ако на Червеният площад тумба паразити на връх Нова година масово ограбват и насилват руски граждани ... ... ами Българският хелзински комитет щеше да вие на умряло че са нарушени правата паразитите и европейските ценности.

БХК в Москва щеше да е само една редица снимки на членовете с черни лентички.

Германия не е независима.Тя е английски и американски протекторат.Има един таен канцлер -акт,който се подписва от всеки канцлер,за да е подчинен на тези същите.За 150 години от 49 до 2099година.така че това е с цел да се пречупи Германия.

Уточнявам -Германия е протекторат на САЩ , а Англия и Франция са свидетели по сделката ! На всеки избор на канцлер в Германия преди да се закълне пред немската конституция е длъжен да подпише документа който поставя Германия в това унизително положение! Германия е поставена в зависимо положение ! Затова и политиката и е толкова умна!

Толкова "умна" е правилното...!!! :::)))

На бежанец, посегнал на жена, да му се отреже пикалото и с шут в гъза да се депортира, откъдето е изпълзял. хе-хе

Прекалено хуманно ! А защо не главата ?! Нали те така правят с християните !

жестоката цензура на информацията в германия представя реалността изопачено - нещата са доста по-зле, отколкото ги описват твърдо контролираните централни мас-медии

такова се обадило. Или по точно кой каквото си надроби да си го сърба. Те си я избраха оная изкудкудяла дъртофелница Меркелица.

"Избрали" са си я, колкото ние си "избираме" унищожителите през последните 26г.

Какво се чудите и маете? Съдете ги по техния закон. Мъж, който посегне на чужда жена следва да бъде убит от нейния съпруг, ако няма такъв от баща й. Арабите много добре го знаят. Чудно защо не си позволяват такива неща в техните страни. Ами защото ще ги закопаят моментално и до там.

Съжалявам, но понятие като РАСОВ АВСТРИЕЦ не съществува:)...просто няма такъв. Австрийците са смес от немци, хървати, унгарци, словаци, чехи и т.н.

Само един расов австриец е в състояние да реши проблемите на Германия.

Тези които чакат някой да ги "упрай", винаги биват "оправяни".

много боли да гледаш как умира Европа от собствената си простотия!Всичко е прах в очите,ябълката е загнила и без сурови мерки всичко ще се скапе скоро.И понеже мерки отгоре няма да се вземат,а овцете си търпят гаврата,сбогуваѝте се с това,което имахте.Бъдещето е мрачно.Ама много.

Истинското заглавие :"Тълпи от мюсулмански диваци безчиснтват в сърцето на Европа.Германската полиция е съучастник на Меркел в геноцида срещу европейската цивилизация."

Научи правописа и тогава прави опити да пишеш. Сега започва оплюването на бежанците. Вас като не ви приемаха в Европа, се оплаквахте , нали? Сигурно са имали причини да не ви приемат.

Това е мечтата на грозните девици, нали? Да ги опипват на публично място. Дайте да съберем помощи, за да пратим Мелиха в Кьолн. хе-хе

Точно ти ли ще говориш за правопис? От месеци ти оправям грешките тук, кадънче, да не мислиш, че не те следим и не знаем коя си? И марш по-бързо в Кьолн, явно ревеш да се "събереш" с твоите.

Бундестага клекна пред грозните обвинения срещи бежанците. Как така жалбите са станали 550 за 1 нощ? Кой има интерес от тази дискриминация? Ако аз утре подам 500 жалби и кажа, че са ме изнасилили 1000 души, ще се събере ли парламента да заседава? нека да отречем десния екстремизъм срещу миграните.

Ти сега те е яд, че не са те информирали за "партито" в Кьолн и не си могла да се включиш.

Не прехвърляй собствените си желания на мен. Ако толкова ти се иска, през лятото има гейпарад в София.

И ти си за газовата камера, заедно с жалките същества наречени бежанци...

Между впрочем, вярва ли някой, че това е ставало само в новогодишната нощ? Отдавна се говори че полицията в Германия не реагира на оплаквания за кражби и насилие от страна на "бежаницте". Само дето нпошниците викаха че това не можело да бъде вярно, че всичко било путинска пропаганда. Макар че очевидно, когато пускаш милион млади мъже без жени и нямащи никакви задръжки, какво ще стане.

Чудно дали и в Германия полицаите го подбират по критерий "немислещ"? Как не се намери поне един да подгони черните и да застреля някой, ако трябва. Все трябва да има предел на простотията и след предела самите полицаи да минат на страната на здравия разум - въпреки командите отгоре.

"без задръжки" е доста неточно. Коранът им нарежда да изнасилват гяурките.