Германското разузнаване подслушвало и предавало данни на АНС

Германската Федерална разузнавателна служба (БНД - външното разузнаване) подслушвала телефонни разговори и предавала данните на АНС на САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Германското разузнаване подслушвало и предавало данни на АНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то и българското сигурно го прави, ама все си мислех че поне Германия е независима държава.

Германия независима държава????През 1945г Германия подписва пълна капитулация и е разделена на 4 окупационни зони .Този договор е в сила до ден днешен с разликата че руснаците се отказват от Източна Германия ,която е присъединена към останалата част ,но това не променя нищо .Американските войски разположени там тогава си стоят до ден днешен и са най-големият контингент в Европа.Разполагането на другите американски бази в Европа включително и у нас става с междуправителствени договори....

Германия подписва на 09.05.1945 г. акт за ПЪЛНА и БЕЗУСЛОВНА капитулация.Като гледам как се държи Германия спрямо американците,се замислям дали изобщо тя притежава някакъв суверенитет,или може би има само имитация за пред хората!

Това е характерно за всички васали на Америка, особено тези от НАТО.

както знаем са много съвестни, акуратни и работливи, и щом им се постави задача, се знае, че ще бъде изпълнена както трябва. Духайте, дано ви дойде акъла някога!

А бе къде е Германия, къде е Б-я, та да я укоряваме. защо не питаме управляващите защо стандарта на б-я е под нулата, защо русия е изостанала жизнено и технологично отношение от Германия. Лесно се плюе, но не ни се иска да си видим скъсаните гащи.

разузнаване, а не за скъсаните гащи на България. На вас обаче тази тема очевидно много ви харесва, както много ви харесва и темата за изоставането на Русия - дежурните опорни точки на българомразците и американофилите. Само дето България няма претенции да дава посоката на ЕС, докато Германия е всепризнатият лидер и локомотив на ЕС. И когато този локомотив е хванал задънената, вместо правилната линия, е много лошо за всички. И трябва да се покаже грешката, вместо да изпадаме в телешки възторг.

Жaбaтa, се изкaзa нaскоро, че трябвaло дa съди Тодор Живков, че мислел дa прaви БГ 16 републикa. Ние сегa не трябвa ли дa осъдим черния, зa товa, че ни нaпрaви 27 мa републикa без референдум ?

Голяма простотия накаде сме тръгнали от трън та на глок-новите братя нямат разлика от старите.

от "Шипка" на Глок-17 искаше да кажеш.... :)))))) (растението е глоГ)

Германското разузнаване е подчинено не на правителството или парламента, а на АНС... Ако съм на Меркел ги уволнявам отгоре до долу и назначавам нови хора....

Честно да ти кажа, на никого не пожелавам в момента да е на нейно място. Ама ще си носи последствията от васалната политика, която води последните години.

Бнд е шпионирало германския канцлер по поръчка на Нса? Значи и Цецо Лажецо е подслушвал по поръчка на американските си кукловоди!

Путин,ще излезе прав! Че интернет е проект на ЦРУ,със всичките му производни-скайп,фейсбук,туитър,мобилни телефони,кредитни карти,GPS в автомобили-чипове,чипове,чипове тотално следене на "опитните зайчета"!! Предстой и инжектиране на чипове в главите при раждането на децата...и процесът по проекта ще бъде завършен...

Путин,ще излезе прав! Ако Русия се откаже от интернет със всичките му производни-скайп,фейсбук,туитър,мобилни телефони, компютри, цифрови фотоапарати, кредитни карти,GPS в автомобили-чипове,чипове,чипове тотално следене на "опитните зайчета"!! Россия, во главе с Путиным, задом вперед в Каменный Век!

а знаеш ли ,,многознаико,, че една трета от ,,гражданите,, на америка имат внедрени микровълнови чипове без да го знаят???

По-добре в каменния век отколкото чипиран роб на световните корпорации. Чипирането ми прилича на дамгосването при животните. Да се покаже ,че имаме собственик.

някои хора от миналото не биха били доволни...

В тази ли Европа ни вкара евреина Соломон Паси? И успя да излъже сума ти и българи да му повярват. Отново сме лесна плячка както през 1018, 1396, 1944 ... Докога бе българи ще сте такива овце?

Ще седим в европа докато всички в нея научат цигански.

ти къде предлагаш да ни вкара? в анадола? или да сме държава като украйна?

Най- добре е да сме като Швейцария с вечен неутралитет и тогава може да се превърнем в Швейцария на Бълканите.

Те ни натикаха там без да пита. Ако имаше референдум истината щеше да лъсне. не че нямаше да го фалшифицират, те цялата демокрация фалшифицираха, та един референдум ли няма...

Ако позволите, Колега - 1018 - Византия влиза у Нас - 1396 - Османската империя стига И до Буда-Пеща и Виена (Отделно - върлува чума.) - 1944 - 'наште' се пръкнаха кат гаулайтери Къде да намеря аналогия, Колега ? И ! - Защо 'забравяте' че и до днес Ни 'управляват' 'наште' ? ...а пък относно 'приза' Троянски Кон който Ни 'осигуриха ' 'наште' - Хич и да не споменаваме !

маай с брадвата и не се занимавай с интелектуален труд...не е за теб

На последък излизат все повече факти, показващи голата истина (голотата на царя) - а именно, че страните от ЕС са васали на САЩ, а бившите соц. страни сме коониии на САЩ. И докато бедните, огрбавани от векове народи на Африка, Азия и Южна Америка се борят героично за независимостта и истинската си свобода, докато Русия и Китай се изправят на крака и се стягат за решителната битка (всявайки животински ужас отвъд Пасифика), свръхзаодоволена материално Европа вгетира подобно на болен под наркоза и проявява безволева сервизлност пред метрополията. Разбира се това няма да е вечно и ще се плаща с кръв и/или мизерия - заслужено обаче !

Хуу де - то тогаз у Нас сме цъфнали-та-вързали Бидейки Доказана губерниъ.

Да, обаче, понеже президента на САЩ е с африкански произход, излиза, че САЩ са колония на Африка! Му-ха-ха-ха-ха!

Най-после една обнадеждаваща вест, че в Германия има истински Патриоти на Западната Цивилизация !!!

Чакай малко,колега,че от шока на прочетеното не мога да осмисля правилно ли съм разбрал позицията ти. Хиляда пъти съм чел твои писанки,в които се хвалиш с американската си виза и застъпваш тезата,че "всичко цъфти в Америка". Сега изведнъж застъпваш проевропейска,но антиамериканска позиция. Даваш ли си сметка,че това е стъпка на Европа в посока на омразната ти Москва? "Москалите" май излизат по-предпочитани бизнеспартньори от каубоите,а? Обясни ми,моля те,твоят душевен прелом;-)

Някой път в вестниците.Те мигрантите живот си живеят в хамерика особенно тия:Масов гроб с имигранти открит в Тексас Масов гроб с тленни останки на стотици безименни хора е открит на гробището Свято сърце в Южен Тексас, съобщава Caller Times. По думите на антрополога Лори Бейкър, човешките останки са били в торби за смет, найлонови пликове и пакети за биологична защита.

цивилизация бе дришльо..понички бургери и кокоа кола ега ти цивилизацията и бунаци айзрмбита - фсичко фсичко на службите...)))))

Дрислечек, ходи до Франкфурт на Майн и се хвърли в Реката да ни отървеш. И понеже пледираш, че си често в NRW, направо се хвърли в Рейн, без значение от кой мост. Трол недъгав.

Па после не сме окупирани от Хамериканците.Абе разбирам като сме европейски съюз в българия да има френска немска база ама хамериканска направо е изумително и нито наеми нито такси нищо само защото ни защитават от южен поток ли.Или ако ни нападнат турците тия ще им помагат ли ?

Ще ни помагат, разбира се! Ще ни доставят обезболяващи ...

НАТО е троянски кон на америката по цял свят и целта му не е да помага, а да налага т.н. демокрация, ценности, диверсификация, независимост.

Какви обезболяващи,бе АРКАДАШ. Ще ни мажат задните отвори с лубриканти.Д е а техн. м а а!

а нашето разузнаване предава данните от подслушванията на KGB

EЙЧ

по-лошо е! предават ги на ЦРУ,..а нема да се учудя ако ония са се вързали директно към нашите оператори.

не се учудвай , така е

Батка, нашето разузнаване е през месец на инструктаж в САЩ. Не знам кога смогва да изпрати нещо на КГБ, освен по някоя коледна картичка.

Са, са...ама току-виж - И ги гуантанамонизират.