17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирков е доказан бандит.и това с неговото махане е логично.още по смощаващо е назначението на александрина общатата за зам.началник на тракийската митница.някой знаели какъв доказан боклук е това грозилище.голяма грешка на ал капоне костов.тая грозотия докато беше шев на кап.андреево направи толкова бели че неможе океана да ги измиие.бяха я изгонили дори и съда не я възстанови за доказателство какъв боклук е.но "спечели" конкурс в митнца пловдив .ужас.сега директор.

Dani1235

Шефът на агенция митници е бивш полицай,уволнен от системата на МВР.От митническа материя сигурно си няма хал хабер.Силно се съмнявам,че уволнените шефове на регионални митнически дирекции са подали молба за напускане по собствено съгласие.Ченгеджийски номера,но иначе сме правова държава..бла,бла

Що го махате бе, нали е голям професионалист, я вижте на колко митници е бил началник. Как така изпускате такъв специалист в цветуща възраст. А протежетата дето му лижеха задника, кога?

Крадеца сменя Крадеца ! На този 150 кг Суджук времето изтича и дано не ни се явява пред очите , да ходи в Барселона или Симитли все един Х !

Абе хора не виждатели, че това е снимка от 2011г. ...

Абсолютно прав сте. Разлика от около 70 КИЛОГРАМА.

Тлъстата свиня отдясно---от къв зор е на снимката?;)) ....щото няма нищо общо с контрабанда ли?;))))

А този на чия шуренайка на бадженака на .....е?

Рокади в митниците?! Слаба събираемост или ОПГ?!

Бацето се хили като че ли му белят яйца. Утре ще каже ма аз не съм го назначавал. Сигурно му се е паднал от лотарията.

Имам предложение: днес да му запишат килограмите. След шест месеца пак да го притеглят. Ако е на същите килограми - остава. Ако е качил килограми - освобождаване.

може и от депресия да е, работят под голям стрес, качват кръвно, захар, увеличават апетита. Опасна професия имат някои хора!

Момче, спазвай точно указанията, да не те сполети съдбата на Ваньо Танев !

"По новия вътрешен правилник шефът на Агенция "Митници" Георги Костов има право да назначава без конкурс и да освобождава началниците на петте нови звена." Демек, с един устройствен (не вътрешен) правилник се умножава по нула (т. е. отменят се) се разпоредбите на Закона за държавния служител . Ама управляващите постоянно се бият в гърдите, че сме правова държава!!! И на всичкото отгоре този УП е съгласуван от юристите на МФ !!!?? Пълна пародия и безобразие!!!

Има некорумпиран вид. Да видим дали ще стане свин дебелогъз.

Да се надяваме, че този поне ще може да говори, а не да срича като Костов.

Големи длъжности и рокади, нещо като как котката се върти и си гони опашката.Явно някой от тези са действали самосиндикално без да се отчитат нагоре. Какво разузнаване,какво разследване - смях и сълзи,всичко си тече нищо не се променя, а митничарите сега усилено работят както си знаят, нали трябва да се пълни касата за изборите на герб, че и патриотите ще искат парче от тортата и техни хора.

И да се отчиташ както трябва , иначе ще ти светна синя лампа.

По собствено желание ама не съвсем,айде стига простотии.

ще стане ясно дали е бил свестен, ако го убият показно и бързо го забравят, като шефа на данъчното.

Този е усмихнат и слабичък, след година ще се охрани и ще надуе гушата.