Агенция "Митници" поиска двумесечно запечатване на складовете на "Винпром Карнобат"

Агенция "Митници" е поискала от Районния съд удължаване на срока на обезпечителните мерки с 60 дни за данъчните складове в Карнобат

Обратно в новината

Коментари - Агенция "Митници" поиска двумесечно запечатване на складовете на "Винпром Карнобат" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А що не запечатате складовете на лукойл бе???? Щото си плащат нали???/

Има ли нормален, коийто да вярва, че митниците и прокуратурата действат само в името на закона? И само там ли кма нарушения? Май наистина играят наказателно

Интересно така наречената "Агенция митници" какво е работила толкова години и сега нямат доказателства . Повтаря се случая "Дунарит " явна поръчка от Шиши за цигарите и "пещерняците" за алкохола. Като чета коментарите явно историята върви към пълна победа на Боко , Цоко и Шиши (ДПС- купиха вече ТЕЦ Варна ) имат милиони но ги охраняват от "народната любов" с наши пари .

Очаквайте скоро време да се пръкне запис на Боко като този с Ваньо Танов-"Ало Ваньо какво правят твоите хора в складовете на Мишо".

Че какво общо има г-н Президента с тия далавери,бе гниди?

Питай бенчо!

И те не знаят герберските тъпанари...

Защо Кури не яха протеста на пролетариата,а мълчи!?

Одъртя тя, одъртяяя. Нищо не става от нея вече. И мъжа си даже не може да яха. Остана и само кючека на Бузлуджа да и се радват пенсионираните чекиджии.

Ми чака ти да си свършиш маймунският танц та да започне тя.

Ами чака ги да се оакат съвсем

... и правилно...!!!!!! ПИШЕТЕ СТОТИЦИ КОМУНИСТИ СВИКНАЛИ ДА КРАДАТ "ПРОТЕСТИРАТ" И СА ПРЕД СЪДА И МИТНИЦИТЕ...!!!!!! Ми да, те като своя опекун, капитанът от ДС/КГБ последен випуск от преди 1989 година Миньо Стайков само това знаят, ДА КРАДАТ ОТ ДЪРЖАВАТА...!!!!!! Крали от незаконен спирт и алкохол, от незаконни цигари и МЪЛЧАЛИ СИ ПРЕКРИВАЙКИ ГИ С ВИНОПРОИЗВОДСТВОТО...!?!?!? Но не нам - гладни да измрете всички комунистически боклуци членове и поддръжници на партията мафия БСП/БКП...!!!!!! От такива червени дебили като Миньо, Ветко и С и Е, както и от техните "работници", България няма никаква нужда...!!!!!!

Много точно!+++++

Абе Шматко тъпа я светни народа кои бизнесмени в България са читави. Прокопиев,Домусчиев,Черепа,Гриша Ганчев,Златев и ред други.Те ли са олицетворението на честни бизнесмени.

А,след изпарителя има само пара но не и алкохол не зная как я измерват измерителните уреди но нещо не се връзват тези приказки , те самите казват ,че отива в дестилатор номер 2 т,е. след първия дестилатор се загрява пак след като е отделен метила и се дестилира във втория за по качествен спирт.

Инфо,само да те открехна,че ония,ако бяха сложили в черквата джепането,както трябва, сега България щеше да е на три морета и бай Симо нямаше да ни съди,че си искаме откраднатото. И отгоре на всичко, този бай Симо такова мамата на рилските гори и ги изнесе за византийците да правят шпертплат от тяхА-а-а-а без тия мурафети.Зоркото очо на облещения сокол бди и ще ти контролира лапсусите.

Недоумявам защо у нас се случва сензация слеф сензация. Кому е нужно това? Един човек получи признание "банкер на годината", после банката му гръмна, обезщетенията плащат данъкоплатците. Тоя Винпром се прочу като успешен, то виж какво правели там. Няма ли постоянен контрол в тази наша държава или се управлява по модела "Ало, Ваньо...", докато може, после на "успешния" човек му се случват неприятности. Защо става така?

Абе стига сте ревали за този завод!Ако се продаде само яхтата и автопарка на Миньо заплати (обезщетения)ще има и за догодина.

Хайде, хайде, нали сте проверили? НАЛИ СТЕ УДОСТОВЕРИЛИ КАКВО ИМА И КАКВО НЯМА?! Лошото е не , че сте хванали един престъпник, а че хванахте този, който не ви даде всичко, което му поискахте допълнително за изборите!!! Така, плебсът сам да си избира дали да се радва или не - винаги той ще изработи сметката !

Ако Миню го опандизат,за което има предостатъчно данни,и ако живия бог не нареди друго,то бизнесът без него е рухнал.Коя банка е луда да дава кредити,когато чорбаджията е в затвора?

След като държавата е влязла в предприятието да назначи временен управител за да не спира производството в едно от малкото предприятия в държавата което произвежда. А виновния собственик при доказване на вината да си понесе последствията. Всичко друго е политически тероризъм в действие.

Пазарна икономика!!! Нишата в пазара и т.н.Да конфискуват ичкията,оня да обжалва и това е.Миньо е хаирсъзин,но за съжаление не е изключение.Върховенството на Закона.......

Затварянето на складовата база и забраната за изнасяне на готова продукция за 2 месеца означава сигурен фалит.

Ами предложи някакъв друг начин да се прикрият престъпленията тогава - не на ОПГ там, а на онези всичките които години наред им осигуряват чадъра...

ЧЕРВЕНИТЕ ЕСКАДРОНИ В утрото на светла ера, с факела на нова вера, идат бодри ескадрони с устрем горд и набег смел, а над тях, кат хищни птици, кат настръхнали орлици, спускат се и разпиляват гръм шрапнел подир шрапнел. Кон изправя се, изцвили и, отронил сетни сили, грохне мъртъв на земята някой воин поразен. В миг уплашен спира коня, но наново той догоня стъпките на ескадрона, в общий прилив устремен. И развели буйни гриви, над пожънатите ниви, като вихър отминават ескадрон след ескадрон. Под копитата извива прах на облачета сиви и премрежва с бронзов блясък огнения хоризонт. Ето татък край върбите екнаха пушкала скрити и вълни от кървав пламък срещнаха се гръд със гръд; сви се буря безпощадна, зазвънтя стомана хладна - кратка схватка, и наново ескадроните летят... Ах, летете ескадрони! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, целий свят се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов. Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон. Ах, летете вий сред сеч и дъжд от огнени картечи, вий - развихрени предтечи на безоблачните дни! С буря, мълния и грохот възвестете гордий поход на възбунените роби, на червените вълни! И когато сетний камък на обгърнатия в пламък и разруха древен замък се отрони в пепелта, вий слезнете от конете и земята целунете - възцарете вечна обич, вечна правда над света.

Е възцариха я вечната обич и вечната правда над света и особено в България, и то точно червените ескадрони и мекеретата им, с първия атентат в света в църква и след това като започнаха с избиването на 30,000 човека, на цвета на българската интелигенция! И сега такава голяма обич пада в България, че направо да му отмалее като гледа човек колко се (ги) обичаме...

Те в страната си вече няколко века не могат да спрат да се избиват, щели в света да възцарят мир и правда....

Айде сега бачкьорите били виновни, щото нямали смелост да станат бизнеспройдохи, а предпочели да са роби.То, ако затворят всички,които не са читави безработицата ще стане към 101 %.Кога обявиха един за най богатият човек в БГ-то първият съвет към него бе да си смени главната счетоводителка.Всеки търси такава,която с калема да дига разходите и да намалява приходите.Кво се правите на слънчасали и не питате кво стана с ония докюменти дето ги гориха и вързаха журналята!

Някой пак не е дал пари където трябва....

До сега пари за заканително на Позитано,но този хубавец е забравил от къде е тръгнал и на кой дължи всичко,затова така стана.

Сега е складовете няма как митниците да се връткат толкова и да търсят ''нередности'' по една проста причина - акциз се начислява и плаща при ПРОДАЖБА а не докато стои в склада..Тогава какво точно търсят тия???? Очевадно е че просто затриват бизнеса на някой който отказва по висока лепта, защото толкова години им е била достатъчна иначе нямаше как да ги прави незабелязано тези ''нередности'' ама бройката и лакомията на администрацията расте бързо и вече не им стига лептата дето са вземали. Говоря принципно а не точно за този случай...гледайки какво е ставало преди шни години и как някой нов ''бизнесмен'' се е пръкнал от нищото. Същото направиха герберасите и с ктб, само дето там ние им плащаме кражбата и облагодетелстването бая години..

Не разбирам. Цистерните на СИС Индъстрийс на територията на Церковски и Венец са и митнически складове. Сиреч са под постоянен контрол - вход, изход и количествата трябва да са ясни и точни в реално време и от НАП, и от ИАМ. Как така тогава е имало "редица" нарушения, които са хванати в последствие. Друг е въпросът, че преди 25 години, цял Карнобат знаеше Миньо Стайков, като Миньо Апаша и в цистерните на предприятието влизаше и излизаше дявол знае какво и кога. Ама времената се менят, гущерите си откъснаха опашките и сега няма нито Апаши, нито Тикви, а само господа с чисти като сълзи на сърна биографии. Явно, обаче са останали нЕкои взаимоотношения, та сега Миньо трябва да връща, трупнатото по "онези времена", пък той се е взел на сериозно и не ще. И в резултат, заводът ще бъде спрян, хората на улицата, та докато кандиса. Да ама като го направи, в Карнобат, от тези, които са работили за него, ще са останали само циганите. Пък агрономи, технолози, инженери, лаборанти ще са си били камшика. И като дойде време да пуснат пак производството -НЪЦКИ!

Не разбирам. Цистерните на СИС Индъстрийс на територията на Церковски и Венец са и митнически складове. Сиреч са под постоянен контрол - вход, изход и количествата ТРЯБВА!?!?!?! да са ясни и точни в реално време и от НАП, и от ИАМ. Как така тогава е имало "редица" нарушения, които са хванати в последствие. ================= Какво толкова не разбираш, тук ключовата думичка е ТРЯБВА!!! Да си припомняме ли куп истории, като например за Мишо Бирата или изтеклите разговори на "двете каки във фризъорския салон"...

Написах "Не разбирам", колкото да тръгне лафа.

Ей ама тия добре си опичат работата след като ДВА месеца ще проверяват нещо дето може и за седмица да стане, но явно такава е поръчката а и по стабилно ще да е фалирането на непослушния бизнесмен...Биха ли ми обяснили какво точно ще ПРАВЯТ два месеца?????

Е, защо да го правят за седмица, като може да го направят за месеци и ти да им плащаш за усилния им труд! Бойко ти го каза в прав текст, че в България корупция няма и че всички реформи се отлагат за Видов ден, тоест за времето след Цацата, когото той си избра като единствен и незаменим за този пост... Това е положението в територтията!

Абе манете го този Миню ще има ли Бургас 63 или няма да има

И какво ще правят 60 дни в завода митничарите? Какво търсят още? Открай време се разказват истории за митничарите. Нещо ново? Митю се е опънал и сега вижте показно.

Ти пък! Ами какво правиха тези в КТБ, изнасяха като бесни документи и компютри...И после някой гений от тях побърза да рапортува бодро на господарите си, че Цецо Мустака бил откраднал всички кредитни досиета, за около 2.6 милиарда, (и 206 милиона КЕШ от касата си, промъквайки се в тъмна доба с едно бусче в чували...) докато някой там след няколко дни им обясни, че говорят глупости и тези досиета ги има на различни носители и другаде...:) и че няма нужда да се крадат пари по този начин, особено от банкер, като може да си направи транзакциите по банков път където пожелае по света, КАКТО И ГО Е ПРАВИЛ!!! Но за тези чукундури с дизелов двигател до Луната и светещи коледни елхи в празните им тикви това е много напреднал материал за да го стоплят... Не е като да се ограбват мандри или банки!

Отнемането на лиценза,автоматично унищожава Миню и бизнеса му.

По-точно подставеното му лице - някой циганин или безработен, поне досега е било винаги така в територията! И то съвсем официално според властта, държавните органи и институции, и статистиките им, а нали никой не се съмнява в тях! Да си припомняме ли, че най-големият чужд инвеститор се оказа един кипърски безработен, с 1.3 милиарда инвестирани само в България, интгересно колко ли е инвестирал някъде другаде...:)

Ние не сме престъпници! Само сме слуги на такива!

Което ни оневинява напълно - което си е така, така си е! Затова когато пребиват или обирят някой друг - жена, момиче, момче, старец,... около нас, ами това нас не ни интересува, нали така, щото не сме ние или наш близък! То и Борисов, и Симеон на времето си ни го казаха в прав текст, точно това, ако си спомня все още някой...

Незнанието не те оневинява...

Така е по принцип, но тук говорим за територията, за България, където дори и главният прокурор публично обяви, че ЩЕ прескача закони... Може би защото си го може, с тази стройна спортна фигура, както и Катарзиса а и останалите стройни наши управници и политици... В България вина има, но виновни никога няма, а ако случайно има, то тя задължително не може да се докаже! От което следва, че всички сме виновни, тоест никой!

Да си представим, че Карнобат е България през 1989г., а България е Западна Европа. Дали ще се учудим, че хората в Карнобат може хем да искат справедливост, борба с престъпността хем да хванат и да гласуват за избори за кмет за представители на престъпна организация. Та викате - какви са тези в Карнобат та да защитават престъпен бизнес? Ами същите като нас в продължение на 30 години. Решението на проблема ще покаже доколко преходът е свършил. Проблемът не е лесен за решаване от морална гледна точка - трябва компромис.

Така де, така де! Най-после да си дойдеме на думата и да ни светне под шапките за какво точно става въпрос.

Робската психика и робския манталитет, резултат от 45г. комунистическо иго трудно могат да бъдат преодолени. Комунистическата идеология учи, че пролетарита е гробокопача на капиталиста. Но родните комуняги дори комунисти не са. Обикновени крадци, червеи и лакеи, ревящи за бащицата /капиталиста/.

По принцип си прав, но 3000 човека не знаят дали утре ще могат да издържат семействата си. Ще платиш ли от джоба си? А ако платиш от джоба си и почнат да те псуват, че пак си на далавера?

Работа и м а! На когото му се работи разбира се, без далаверки.

КТБ2???

Тия като се засерат и геройствата им изплуват и не могат повече да ги крият и да се ослушват и все това им е в тиквите - закривай! И после излизат с нови комисии, министерства и звена! Както при атаката на КТБ някой гений им бе предложил да закрият (спрат) всички банки в държавата за известно време, за да разгорят съвсем добре паниката сред материала и да се потопи в суматохата тяхната дълго планирана и организирана атака срещу великия им банкер Цецо Мустака и банката му, която си бяха заплюли следваща да опоскат... И после пръкват някой техен герой да ни оправя за 800 дни...

И комунистите масово закриваха ТКЗС-та,Държавни дружества,разпродадоха за жълти стотинки печеливши предприятия на наши другари и създадоха олигархията,фалираха банки и създадоха кредитните милионери...В основата на цялата ни орисия е туморът БКП и ДС.

Ама ДС не падна от небето, няКОЙ го създаде точно за тази цел!!!

Така както е тръгнало БСП ще загуби и следващите избори.Лошо дрОгаре,много лошо.

Че тя не губи заради спонсори. Има и други начини.

Какви?

ги подпукаха,май?!

Крайно време беше.

А спонсорите на опонентите кога?

Когато дойдете на влст,ама надали.

Аз имам още по-добро предложение - да запечатат за два месеца цялата държава - от голяма публична комисия от ЕС, и да закопчаят всичките големи и всеизвестни герои в страната ни които я превърнаха в бардак! Като се започне, разбира се, от управляващите, депутатите, магистратите, МВР и службите, и особено ОТ ШЕФОВЕТЕ ИМ!!!

Другари,НАЙ ДОБРЕ,ЩЕ Е ДА НИ ЗАПЕЧАТАТ НАС ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ,ЗАЩОТО СЪВСЕМ СЕ ОЛЯХМЕ!!!...

Пак ли реши да ми използваш ника, тъпоъгълен червен трол - да знаеш, че си остроумен като боклуджийско кошче - дерзай:)

СПОКОЙНО ДРУГАРИ,АКО ТРЯБВА ,ЩЕ СЕ БОЯДИСАМЕ НА КЪРВАВО-ЗЕЛЕНИ ,ИЛИ НЕБЕСНО-КАФЯВИ!!!...

Добре, другарю! Ще си запазя до сърцето партийната книжка от любимата ми партия БКП, ДЕТО НИКОГА НЕ СЪМ Я ИМАЛ, дори и да трябва да напусна съкровената си работа!

Я как си ни е убуу така да се отъркваме в престъпноците.

да светне с прожектора над жп линията,ако са му доставили крушка,разбира се!

поне да се понадуе малко-той това го може...

Арестували феодала и крепостните роби се страхуват за хляба си. Защо ли не се учудвам. Ако бяха нормални хора със свободен дух нямаше да са безправни крепостни селяни. Робът става роб първо по душа а после дефакто.

Робската психика и рпбския манталитет, резултат от 45г. комунистическо иго трудно могат да бъдат преодолени.

Ами тя тази история си се повтаря перманентно навсякъде в България, във всички феоди! Спомни си например Банско и Пирин...Морето, планинските курорти,... Навсякъде - "разровиш ли го ще мирише и ще горчи като отрова..."

И ПРОЛЕТАРСКИТЕ ПОЕТИ НЕ НИ ПОМАГАТ ДРУГАРИ-ЯВНО СЪВСЕМ Я ЗАКЪСАХМЕ!!!...

Arestuwali\ Арестували феодала и крепостните роби се страхуват за хляба си. Защо ли не се учудвам. Ако бяха нормални хора със свободен дух нямаше да са безправни крепостни селяни. Робът става роб първо по душа а после дефакто.

Не случайно Мърфи е написал. -Човек, колкото и да има, все някога идва един ЧЕРЕН ДЕН, в който ,,пийньето,, свършва! ..Да работим здраво за да отдалечим черния дeн!.

Най-интересното в цялата история е, че СИС Индъстрийс от няколко месеца вече не е събственост на Миню... А на едно бай Тошово офшорно аверче от Банкя - комшия на Тиквата... Ама да не си помислите, че има нещо общо с днешните акции на заптиетата. Неее, всички кражби в БГ са изцяло в рамките на закона!

защо го арестуваха?

Ми, да пусне пийнье,бе!

Миню го затвориха заради нелегалната цигарена манифактура, камарад! В обвиненията срещу него няма нищо, свързано с Винпрома!

Всичко е собственост на Миню чрез офшорки.А в бордовете на директори може да са други лица.Паяжината е сложна за разгадаване -офшорки,свързани фирми и лица, ит.н.

Дай имена, факти, ... Нинова, ти ли си?!

Как ли пък не, не сте престъпници!!! А Миню сам ли си е монтирал крана и сигурно сам е вършил всички далавери!!! Но сте си рекли: "Сега имаме работа, дай да си траем и да не режем клона на който седим." А, че откраднатите пари са на всички ни - за вас няма значение, че заради такива като вас, които си траят и боготворят местния феодал пенсиите на родителите ни са по 200-300 лв. и всеки ден умират деца заради липсата на средства за тяхното лечение - не ви пука, вас ви интересува само мизерната ви "работа" и благоразположението на феодала, който със сигурност е поръчал тези протести!!!

напълно си прав , но нюансите са по интересни ?1. веднага ще те уволнят ,2. феодалите са много по организирани от колкото си мислиш и никога няма да си намериш нова работа 3. парите взети от ;държавата; изчезват или заминават за бонуси на ;служителите; , има още но ще ме изтрият

Следващите протести ще са да се пусне Миню от ареста.Защото бизнеса замира,не върви.

Работата е ясна и на децата вече. Щом спреш или се опълчиш на гробарите и хоп спретват ти една такава "разработка", че свят да ти се завие. Сега е гроздобер и трябва и "нашите" хора да захлебят. Ще му съсипят бизнеса, ако трябва и ще национализират заводите му и така работи ГЕРБ. Или плащаш, или те няма на хоризонта, а може не само бизнеса ти, а и физически да те заняма.

Най-после имаме държава!

къде ?

В Карнобат и при Арабаджиеви.

тука има ,тука нема ?

Много си сигурен май!

Най-трудно се затварят нелегалните кранчета, защото, мили деца, винаги ще се намери някой да пита, защо сега, виж къ убуу си беаме рахатЯсали?

Гледам, че пак сте започнали да ме биете. Питате защо Миню, а не Пещера. Ами защото Миню го заковаха с цигарената фабрика, а оттам с и с къркането. Пък и ако има и други хайдуци, това значи ли, че всички трябва да бъдат оставени на мира? После, откъде знаете, че Пещера са хайдуци? Ако имате доказателства, дайте ги където трябва. А и откъде знаете, че Пещера не са следващите?

Не забравяй, че Пещерняците също се занимават с цигари! Техните търговски представители имат кашони с бандероли и такива без! Дори сами се хвалят... Ще фи правят монополисти!

Смешници, а на ЛУКОЙЛ складовете кога ще запечатате???

Аз също съм на мнение, че Лукойл са най-крупните хайдуци в България, обаче ще стане огромен проблем, ако ги затворят. Добре са го измислили руснаците с покупката му, стиснали са ни здраво за топките с горивото от там.

Абе закривайте я тази територия и да се свършва мъката ни

На първокласник е ясно ,че това е поръчка от най високо ниво.Защо не преди или след няколко месеци не го направиха ами точно сега по време на кампанията по гроздобер.Изтребиха на хората животните по Странджа и ги лишиха от поминък,сега съсипват труда на производителите и тези които преработват гроздето като ги лишават от средства за съществуване.Докога ще позволяваме тази пасмина да ни унищожава?

Защото, мили деца, после ще питаш, защо по Коледа, а не по Великден.

Че нали сме ги избрали точно за да унищожават кретеноиди, като теб, и вождовете ви ? И спонсорите на вождовете. Няма да ви оставим да унищожите България..Отново..Спонсорите в панделата, обикновените идиоти, да метат улиците. Така е в нормалните държави. Ще поквичите, пък ще се научите.

Kalin

като не продават няма да има пари.Като няма пари няма как да се плати гроздето предадено там а и заплатите на хората така че това са тъпотии.има си интилигентен начин да се правят такива проверки без да се унищожава поминака на хората освен ако не е поръчкова история от конкурент или.....

Що сега бе,в сезона ,кампанията,на кой пак изпълнявате поръчките?Как не ви е срам ,за хората който искат да си продадат гроздето,за работещите в завода,за превозвачите,мизерници.

Защото, мили деца, после ще питаш, защо по Коледа, а не по Великден.

Как на кой бе "09" - на началника. Не виждаш ли как се е скрил и ни лук ял, ни лук мирисал, ама идват изборииии.

ББ и управляваща партия ГРОБ са вредни за живота на обикновения българин

Спира им далаверата.

Особено на глупавите.

Позволявали са им да работят без договори за да спестяват пари от данъци. Сладки пари са били това, прави са да протестират.

Сега да не се окаже, че всички там са работили за по 600 лв, само по ведомост. Иначе са си донаточвали през разни кранчета, кой колкото може да носи и за това поскачат толкова. Само в България, хората могат да харчат тройно и четворно на това, на което са се подписали.

Точно това е случката, 600 лв заплатка и далавера със склада...

А тръбите който минават под влаковите релси при завода за спирт на Пещера ????? Те могат да си работят спокойно , нали са наши хора... Защо не почнете проверки на всички 5 завода в България който произвеждат спирт ??? От 20 и кусур години тези кранчета и тръбички ги има и вече са се амортизирали.. земетресение поне ги сменете д нови че да няма липси... Голяма работа са тези митничари.. айде че цялата държава знае какво става.. само бацето и неговите агенчета не знаят... Ама нали си ни плащат..за кво да ги безпокоим.. че да спрат и те че после няма да има парички да си купим гласове на изборите..че те са близо..