Африканската чума стигна до Варна

Определена е и 8-километрова зона, в която попада и курортния комплекс Златни пясъци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсни гадове, дано Бог да ви убие, проклети гадняри! На фалшивите си заповеди и датите подменили, след като принудиха хората да си изколят животните. Знайте в природата съществува хармония и много скоро ще си плащате, безсъвестници.

Днес са натиснали хората от с. Соколово общ. Карнобат да убиват бременните си свине-майки. Позовават се на заповед, каквато няма и заплашват с глоба хората. Една от стопанките в момента е в тежко психическо състояние. След като са избили 15 прасенца заедно със свинята тя се намира в неизвестност. Селото и близките и е тръгнало да я издирва по полето.

Ей,не се трае от СТАБИЛНОСТ!!!! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!!!

КОЛКО НАД 100 000 СА ИЗБИТИ - 150 000, 200 000, 300 000????????? ЗАЩО ИЗВЕДНЪЖ ЗОНАТА ОТ 20КМ СТАНА 8???????? ЩЕ ПРИЗНАЯТ ЛИ ПРЕДИШНИТЕ СИ ГРЕШКИ????

Еййх, не се уморихте да налагате психотормоз и да унищожавате нацията и държавата!!! Не разбрахте ли, че чумата е в парламента? Не разбрахте ли, че чумата е заразила 240 свине ходещи на "работа" там????

Предлагам първо да се опърли козината на некомпетентно коментиращите!

А ти ГЕРБЕРСКИ боклук да не би да си много компетентен нещасник долен

Мрасни лъжци няма нищо такова .Ах тая Бойко Борисов много знае

Каквото и да ви говорят некадърните калинки на Тиквата и отчайващо некомпетентната и корумпирана танева, знайте, че ви лъжат. Ваксина за АЧС СЪЩЕСТВУВА и това е известно от месец април тази година: https://www.globalmeatnews.com/Article/2019/05/14/Potential-African-Swine-Fever-vaccine-developed https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fvets.2019.00137/full По - нататък коментарът, мисля, е излишен ...

Имам въпросче към Диръ Можете ли да ни покажете образец, как точно трябва да изглеждат коментарите ни така че те да не бъдат изтрити щото в последно време по какъвто и начин да се опитваме да изказваме позицията си да изразим недоволството си биваме изтрити? Това означава ли че коментарите ни трябва да съдържата единствено и само хвалебствени слова и радостни манифести на задоволство от прекрасния живот изпълнен с цвят и рози, който живеем?

Не се надявай на отговор,трият това което не им изнася.

Аз за това и питам щото ми омръзна да ми трият коментарите постоянно. Но знам аз решението просто трябва да спрем да ровим в малкото им мизерно сайтче и ще го закрият и така със всеки който ни пречи да изразим мнението си. Чустват се защитени в малките си офисчета седнали пред компютрите и се правят на божества. "Ти не ме кефиш хоп щете изтрия с едно кликване". Ама не е така щото без потребители стават излишни и сребърничетата за които си продават журналистическите задничета ще изчезнат.

Ама тя не тръгна ли от Варна тази чума?

Точно така продължавайте да триете толкова ви струва свободата на словото вижте се какви сте нищожества платени!!! Винаги в защита на изродената партия майка!!! ДА ЖИВЕЙ КОМУНИЗМА, ДА ЖИВЕЙ, ДА ЖИВЕЙ, ДА ЖИВЕЙ!!! ПС. Айде изтрийте и този, бъдете свини и вие!!!

Наистина много трият.

Брей този ми коментар се задържа. Явно никой не се е почувставал обиден от него не мога да повярвам

Абе предлагам де що има прасе да се заколи! После ще видите как управниците ни ще си уредят търговийка и внос на замразено!

Е па я чекам с нетърпение АЧП да стигне най-после и до Банкя, и да се приложат мерките и върху Първото Прасе...!!! Дааа...!!!

От мен имате ДА

АЧС е силно заразно заболяване и поразява на 100% животните от породата "Заден двор". Макар и минимални, шансовете при другите за преживяване са значителни! В началото на ноември се очаква да нахлуе едновременно от Турция и Румъния нов щам на птичия грип, който поразява на 100% всички домашни птици, пернати и гърбати от породата "Заден двор", пролетта се очаква инвазия на АЧО + Шап Тоталка(по всички животни, естествено и по таралежите), със сто процентови поражения върху породите "Заден двор" и "Превъзходна в плевнята, отпред".

Повечето заразени са или диви прасета, или големите комплекси...

Това да не някакъв пътуващ цирк. Само ни информират че еди какво си се е случило, къде са резултатите от предпазните мерки. Пълна анархия, но това явно обслужва нечий интерес

Мисля, че знам един град пълен с прасета, но чумата НИКОГА няма да ги настигне - Евксиновград!

... ЦИТАТ: Пробата е от намереното умряло диво прасе в района на село Осеново в община Аксаково. СЕЩАТЕ ЛИ СЕ ЗА ДРУГА ПРИЧИНА, ПОРАДИ КОЯТО МОЖЕ ДА УМРЕ КОЕТО И ДА Е ЖИВО СЪЩЕСТВО НА ТАЗИ ПЛАНЕТО ОСВЕН Африкаската Чума по Свинете? Аз понеже се сещам за около 5300 такива причини. ИЗБИВАТ НИ БЪЛГАРИ - НЕ САМО ПРАСЕТАТА, А И НАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи у нас чумата не е влязла от Румъния. Правилн е да се каже - за да се поддръжа ниско икономическо развитие на най-бедните страни в ЕУ, се наложи да бъде въведена мярка за подтискане на капацитета им. Чумата не е саморасла някаква и си е вид теторизъм !

Озаптете я най-накрая тази чума ,бре! Няма да ни дадат земеделието на ЕС.

Да не остане нито една област необходена! Иначе ще е странно.

А СДС-Чумата влезе в Европейския парламент!

Значи и тя ходи на море с началниците?!

Това на снимката ми прилича на Борис Джонсън.

От един ген са.

На мен повече ми прилича на Сашо Нереза от СДС-то.