Лодка с африкански мигранти изуми туристи на испански плаж

Лодка с десетки африкански мигранти акостира на испански плаж пред очите на шокирани от гледката туристи.

Обратно в новината

Коментари - Лодка с африкански мигранти изуми туристи на испански плаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките Сирийци. Вижте как бягат от сатрапа Асад. Трябва незабавно да ги подслоним, а и жени да им дадем.

Едно време и пиле не можеше да прехвъкне през границата....

Това се вика натовска отбрана! Цяло племе негри минали под носа на английската военна база в Гибралтар, и испанската брегова охрана, и безпрепятствено акостирали на плажа на този испански град! Пак добре, че не са изклали туристите, за да си устроят угощение след дългото пътуване към Европа!

Преди 1989 година нямам спомен българската граница да е "преминава" по подобен начин от когото и да е.Другарите Калашников и Макаров перфектно си вършеха работата, а и немските овчарки се наслаждаваха на веселбата. Та ако искаме да опазим границата си от мургави паразити начина е ясен - отново гранични войски.И колкото по - бързо, толкова по - евтино ще ни излезе.

Арабите и неггрите в Африка и Азия са станали прекалено много... До преди 50 години, когато арабите и неггрите бяха РОБИ на ВеликаБритания и Франция, там всичко беше мирно и маймуните няха малко на брой. Но след като ВеликаБритания и Франция напуснаха тия държави, араби и неггри почнахада се въдят и са станали ПОВЕЧЕ от мравките на земята.. Пак трябва да ги убиваме... Или убиваш араби и неггри и живее добре, или тия идват и ти взимат- Парите, Работата, Къщата, Жената, Държавата, а ти им ставаш роб.

ако от лодката бяха наскачали млади шведки, така ли щяхте да ревете?

а ти бастун имаш ли

Така наскачаха от лодката , също като марокански скакалци !

Като комарите са тези негри

не значи негри най вероятно са били араби мароко и алжир спокойно си говорят френски като майчин език.

явно не са напразни надеждите им да си намерят работа в испания. изявяват се предимно по плажовете като търговци на хавлии, очила, селфи стикове, напитки и пр., а "полиция" гледа дружелюбно!!

След 2-3 години докато се изумят и ще ги изколят, а след още 2-3 няма да има кой да се изумява по плажовете. Тогава ще ги видя и нашите посерковци, които аргатуват в Западна Европа какви ще ги дъвчат за "спокойствието" и "сигурността" там.

За пореден път: тези хоря бягат от нищетата и лиспата на демокрация, прогресивните европейски хора като г-жа Меркел отдавна прозряха потенциала им и отвориха държавите си , а ние които имаме огромна нужда предвид обезлюдените си села и градове се дърпаме : още опвече че много от бежанците бягат от Путиновия терор, който обхваща Азия и Африка чрез отрочето си ИДИЛ. Нека не забравяме, че до скоро и самите българи бяха подобни бежанци, че дори и в момент а много от нас са - нека бъдем толерантни

Колко ще живрят у вас, между дъщеря ти?

Имат потенциал единствено да прибират помощи и да правят деца на жените си роби. Абсолютен добитък.

Tи мръснико не се наричай десен и не манипулирай, защото те гледам от доста време с подлите си рубладжийски номера

Така де. Те прогресивните жени разбраха около коледа и нова година каква е ползата от тези хубавци. Жалко, че не са барнали теб. Ма нищо. Има време. Пожелавам ти да те барнат и да си прекараш добре.

в България си имаме израз за това - циганска работа.

Единствения начин да се справят с тази напаст е да се действа като Бенито Мусолини и след като потопят няколко лодки всичко ще престане.

немците също не вярват на официалните версии за наплива мигранти, те вярват, че мигрантите по-късно ще работят за да има пенсии за тях..... хахаха

Като го няма Динко да ги арестува и респектира, така е.

Добре че не са били с пушкала в ръцете. Щеше да стане добър Кадаиф.

всеки български тюфлек се изживява като център на света и на знанието. и ако самият тои е в ролята на бежaнец, ще мисли обратното. просто слабо информирани български расисти.

седем минуса от расисти, показателно.

Плюсове много няма да събереш. освен ако хванеш НПОто да ти ги цъка.

Ти влез нелегално в някоя африканска държава, и виж как ще се отнесат местните към тебе, пък тогава обвинявай българите или европейците в "расизъм", ако оцелееш след това преживяване, разбира се!

расизмът си е расизъм.

Имам някакво усещане, че Бойко хитрува и мишкува, като се опитва да излъже евраците че е съгласен с квотите. И тихомълком, по андрешковски саботира наплива. Дано е така. Дано не се заблуждавам. Дано бедната България отблъсква нашествието. Иначе всеки ден ще четем за изнасилени булки. Докато не забранят на медиите да "подклаждат омраза и расизъм" и убийствата и насилията да си тръгнат тихо и спокойно. Дано се случи чудо и ни отмине това. Стар съм да запасвам пищови, и живот ли е това, да ходиш с ютия и да се ослушваш?

То па щото мигрантите са се засилили към България...

Боко е проста тиква и точно това му е играта. Съгласен е с квотите, защото знае, че подхората няма да се задържат тук. Затова се опитва да лиже гъза на толерастите, като им казва, че няма как да върже диваците тук. Ама тая игра ще ни излезе на носа, най-вероятно.

А е било време , когато лодки с европейски мореплаватели са изумявали африканците... Полудя този свят, всичко стана на опаки.

Орките нападнаха Средната земя.

Ако не са американските ционисти и терористи тази паплач може да се излови на 99% за около месец и да бъде върната в Африка и Азия,но докато управляват евреи ще бъде така.

Прав си! Всички го знаем това!

ако ти самият, български глупак, беше бежанец и беше част от такава група, то щеше да е оправдано, нали? но ти си на правилната страна, наил, тюфлек.

2 милиона българи живеят в чужбина. Но работят до един, не убиват никого, не мразят никого и ценят чуждата култура и достижения. И допринасят да се увеличи чуждия просперитет, та и българския. В това се състои тънката разлика между нас и мигрантите. Но ти откъде да се досетиш, нъил тъй тюфлек?

не всички са цъфнали в чужбина, има такива, на които им пращат пари и колети с храна от българия.

Как предлагате да процедираме срещу неравенството в света? Как различни хора и различни раси да живеят в хармония? Как? И не обиждаѝте бедните българи, които с милиони си търсят късмета навън, но нито са варвари, нито примитивни. Така е то, някои раси са доказано по-умни и дърпат напред, а другите...няма как да се изхранят толкова гладни гърла, които се множат без контрол и същевременно не могат да допринесат с нищо на прогреса. Жалко, но факт. В този си вид, според мен, нашата цивилизация няма бъдеще. Няма лесни отговори и решения...

Признавам ги - добри са! Тюлени мюлени ряпа да ядат. Тия ако имаха и по един калашник, щеше да си е баш десант.

Вече са засечени контейнери с пушки помпи(удобни за уличен бой) под прикритие на "помощи за бежанци" на европейските граници. Тъй че всичко с времето си.

африканците като са видели голите цици и задници по плажа и сигурно са си рекли: Машала, то било вярно, че белите жени ходят голи! По Коледа се събираме на площада и ги почваме!

То като гледам евро-толерантните мишки, още от плажа ще ги почнат...

Няма спасение за Европа ! Наскачаха ,като скакалци и бъдете сигурни ,че еврогейците няма да ги върнат обратно !? След това тези същите се обаждат на своите роднини и познати ,че проблем няма да се влезне и идват следващите ..

Не мога да ги разбера европейците...Наистина ли са толкова малоумни? Наистина ли не могат да разберат, че така само сами си копаят гроба?! Нима не виждат, че за 60 години така и не успяха да привлекат към европейския дух и култура мюсюлманите които живеят в Европа? Нима не виждат ислямските гета, които са като разрастващ се раков тумор в големите европейски градове?! Не мога д а ги разбера тия западно европейци..Самоубиват се, и искат да завлекат и нас със себе си! Но България ще пребъде! Факт!

Абе не виждате ли че това са Хамерикански спец части, може и французски да са...все тая!

Това е НАТО и ЕС.Ако беше отряд с джихадисти щяха да са избили всички наоколо без никой да разбере какво става.

А пък аз съм изумен от изумлението на изумените! Какво се изумяват в днешни дни? Да не би да не са запознати с проблемите свързани с "великото" преселение на бежанци?! Или живеят с идеалистичното схващане, че проблема е бил решен след 2-3 лодки бежанци.... Изумени били, че ония пристигнали на плажа им за който са изсипали една камара пари да си подсигурят скъпа почивка. Пука им на мигрантите, ша знаеш...

кралицата на британия да не малчи

Десант!

А като се замисля, че преди се плашехме от Азис...

Айде при Хуан Карлос.

Нападат ни едновременно от към Сибир и Африка , все гладни пълчища.

"Гладните" от Сибир изкупиха имотите.

По важно,че ни АТАКУВАТ и са НАТРАПНИЦИ. Нали така ,тролчик? Или ти си свалил гащите пред руснаците и за 10 лева чупиш клавиатурата от писане:)))

кой те напада пък теб от Сибир, бе? Руснаците в България са кротки хора, млади семейства или пенсионери - дошли най-вече заради климата. Бачкат си кротко и мирно и това е! Освен това са бели, православни и със сходни разбирания за живота, дори по-големи моралисти. Нападали го руснаци...

Остави го....В главата му има червей мозъкояд...който умира от глад! Хахахаххахаха

второто завладяване на Испания от маврите. Първото за 500 г. за второто ще видим.

Още малко и европеците започнат по същия начин имигрират в Африка.

В България беше пълно с виетнамци и негри по времето на социализЪма! Помня как висях цял ден в Пловдив, пред някакво студентско общежитие и си купих от некви църнилки фанелка с надпис Бенетон и гащи от тези ''праните'' бяха много фешън тогава:) Това средата на 80-те:)

да, ама в момента кьорав виетнамец няма! Всичките си заминаха по живо, по здраво, а докато бяха тук - бяха по-тихи от водата.

Ами да..Имаше! Хората работеха, учеха и се трудеха тук...И се прибраха по страните си...А сега Педалсъюза , толерастите педерасти, еврогйовете и останалата краварска пасмина, иска да ни насади да издържаме, прислужваме, отглеждаме десетки милиони ИСЛЯМИ МЮСЛИТА-РАДИКАЛИЗИРАНИ И ИСЛЯМИЗИРАНИ!

Какво става? - когато и Ако узрее достатъчно за да не задава подобен въпрос и започне да разбира реалноста и случващото се, нещата може и да започнат да се променят. По-вероятно е обаче, да няма достатъчно време..

това не са имигранти, а нашественици, които идват в Европа да убиват и всяват паника

В ход е третото поред ислямско нашествие към Европа, след османското и арабското. Този път, обаче, под прикритие на "бежанци", "мигранти", "майки с деца"... Другата отлика е, че сега са на разноски на евродебилите. Ще им плащат и ще ги обгрижват, докато се съберат достатъчно ислямисти, които да изколят "любезните" си домакини.

Така и ние сме дошли от изток навремето. Превзели сме малко от Европа и голяма работа ;)))

Преди 1300г. Но верно, че орките са на ниво отпреди Новата Ера.

Това не е вярно, нашите предци са били тук. Някои са се разходили до Китай, взели са си булки от Азия и поколенията са се върнали.

Ромеите не са ни посрещнали с мечета.

... а с мечове.

АК-47, за 5 години от 2007-2012 официално в раССия са имигрирали 1 117 884, а неофициално ... около 5 млн! Основно от становете!

Пък защо да не емигрират?! В становете както ти им викаш,или бившите съветски републики имаше купища руско население..Което сега се връща в старата си родина Русия.

Горките, дано ги настанят в някой петзвезден хотел. Бедничките... това са хора от африканската държава Централна Мангалия, които бягат от войната. Те могат да обогатят Европа с нови ценности. Трябва да ги интегрираме.

КОГА?! ( нерегистриран ) 10.08.2017 16:06 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам КОЕ Е ИЗВЪН ТЕМАТА??!!

Докато Педалсъюза с неговата смешна ПУТОвска армия ни пази ужким от руснаците...А в това време, през задната врата влизат милиони и милиони ислями мюслита, Джихади Джота и прочие измет! Добре, че ние българите сме си напатили от мюслитата, и хич не ги обичаме, и те знаят какво ги чака тук и затова бягат към толераските еврогейски страни от Западна Европа!

Заради глобализацията вече не можеш да кажеш, кои стоят зад всичко това! Това са араби, руски олигарси, стари родове от Европа, амрикански банкери, японски бизнесмени! Всички заедно управляват компании и всичко е в името на парите! Научиха се, че като си накупят медиите и стадото е техно! ТВ, новинарски сайтове, коментари ... всичко работи за тях! Те манипулираха преди 3 години заедно с гедерейската комунистка меркел европейците и затова нахлуха тия бежанци! Смятайте, колко печелят корпорациите щом като оказват такъв натиск чрез лобистите си в ЕС да приемат още и още!

Възможно е да си прав--но хубава,лоша -баба Меркел си е моя и не искам да плюеш по нея.

Малеееее ако тази лодка е пълна с камикадзе :))

Сигурно са се объркали испанците--нашите братя роми са били да крадат испанска булка от нудисткия плаж .