САЩ пращат още 4000 военни в Афганистан

Пентагонът ще прати още 4000 американски военни в Афганистан, съобщи представител на американското правителство.

Обратно в новината

Коментари - САЩ пращат още 4000 военни в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ ГУБЯТ И ТАЗИ ВОЙНА ЗА МАКОВИТЕ ПЛАНТАЦИИ!!!

Изглежда Матис иска да рещи нещата по традиционния начин, като увеличи присъствието. Много ветерани от Афганистан и Ирак се изказваха за друг подход -- свръхмобилни съединения, точкови удари, а останалата работа да се делегира на афганистанскатаа армия, което няма да увеличи, а ще намали американското присъствие. Дано да има ефект от това негово решение.

За да подкрепят и пазят производството на хероин, нали затова?

Старата поговорка "Интереса клати феса" доста добре обяснява мотивите им. Приказките за Свобода и Демокрация е за кварталните идиоти.

Американското творение ИДИЛ губи позиции в Сирия. САЩ явно подготвят пребазирането на халифатковците в Афганистан. Афганците обаче нещо недолюбват ИДИЛ та за защитата им е нужно по-сериозно щатско военно присъствие.

САЩ пращат ....Ей, неграмотници, вие учили ли сте български език и литература, бе, дръжки на мифрони!?Оня ден написахте "Борисов праща..", посочих ви тъпнята, но вие си знаете така и така си пишете!!"ПРАЩА" или "ИЗПРАЩА", некадърници?!?Няма ли редактор, който да ви ограмотява отвреме навреме, или той следи само да не се критикува ГЕРБ и Предводителя на команчите?!?

Използват се изразните средства на Вожда на Територията. Това е обяснението за ПРАЩА. Все пак 3-ти мандат е бащица и всеки ден му се слушат глупостите по Средствата за Масова Информация.

Тия (които пращат 4000 военни в Афганистан) са глупави и упорити. Образно казано, нещо подобно на нашия Бай Ганьо.

Шъ раздават шоколадови бонбони както във Виетнам.

Ще пазат маковите полета, че много се краде и няма за електората. Пък кат няма матриало праи глупости и ходи по избори вместо да си гледа в точка.

руснаците се осетиха на десетата година и се разкараха от авганистан. но тези нали са от наи умничките ще седат там наи-малко двадесет години.

Руснаците се усетиха на десетата година и се разкараха от Афганистан. Но тези нали са от най-умничките, ще седат там най-малко двадесет години. 15 думи, 10 грешки. Анализатор, та дрънка!

седят, станаха 11 грешки.

Господа, съгласен съм за забележките относно правописа на Pl. Пишат се мнения и действително има грешки, но такива има и от автори на статии. Така, че по-спокойно.