Ненчев: България има проблеми с афганистанските бежанци

В последните месеци имаме огромен проблем, свързан с афганистански бежанци. Търсим решение, коментира министърът на отбраната Николай Ненчев.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: България има проблеми с афганистанските бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се направят затвори и се организира народно опълчение. Да се въведе формулата убит при опит за бягство. Работа по дигите на р. Дунав. Да се купи от Нигерия площ за 100 години и да бъде заселена с цигани и мигранти афганистанци както и други араби.

"Какво означава да оттеглим нашия контингент и какво означава, ако всички страни-членки оттеглят контингентите си - това означава разпад на държавата и най-вероятно бежанският натиск върху България ще бъде увеличен многократно" Ако, ако, ... да правят каквото искат ние там явно нямаме никакви цели. Страни като САЩ си имат интереси и печелят пари от това присъствие, ние обаче какво търсим там ?

да се чете имаме проблем с минисъра на отбраната

Изводът какъв е? Че присадения перчем само пречи на мисленето!

А, Ненка ти на кого си министър ма ? На ББ, на талибаните, на народа български или на Натовските отрепки . . . ?! Извинявам се, то ти сам си го каза . . . Ама се чудя защо ББ още те държи в този случай ? Явно е решил да изчака до първия тур, че да ви го тури на всичките !

Управницитеее, БЕЗ ДА ГО ОФЛЯНКВАТЕ, без да се чудите и търсите някой да ви реши проблема, НАРОДА НА Б-Я НАСТОЯВА преди да коментирате разните му там избори, Кристалинки и др., ВЕДНАГА ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ тези ПЛЕВЕЛИ от Б-я...!

Питане към правителството: - Това тук България ли е или Афганистан?! - Ако е България, какво правят тук Афганистанци?! - Освен ако не са на туризъм или служебна визита, ама те не са?!

свидетели сме на най долната дискриминация Нас ,отишли да поработим за парче хляб неотдавна ни ловяха като зайци и ни връщаха обратно с черен печат а тая зган достойна за куршум я толерират

Всех расстрелять, как бешеных собак! И.Сталин.

Ненчев, май ми намирисва до разжалване, народен съд и командировка до урановите мини.

България има огромен проблем с мюсулманите не от вчера, а повече от 600 години. Само простите и алчните не го разбраха и не искат да го разберат.

на самолета по един чаршаф на гърба за парашут и айди кой от къде е дошъл ако не у морето

Кой е представител на Соросоидните организации в Афганистан! Еврейчено Николайчо Младенеца- външен капут в бандата Бочко-1! Тепърва ще ручаме жабета от действията на този екземпляр! А идва зимата...

А представител на брикета Обонго в Афганистан е "незабравимия" Джеимс Уорлик...

Нахлуването на бежанците в Европа е организирано и финансирано от САЩ, така че "ако всички страни-членки оттеглят контингентите си", най-вероятно бежанският натиск не ще бъде увеличен, а ще престане! "Чиновник от австрийското федрално министерство на отбраната потвърждава, че ситуирани в САЩ организации плащат на трафикантите за африканските и ориенталските мигранти в Европа", писа австрийският Инфо-Директ на 5 август 2015г. ("Insider: Die USA bezahlen die Schlepper nach Europa!", 5. August 2015, Info-DIREKT). САЩ и създадените от тях терористични организации тероризират населението в тези страни и барабар с местните джихадисти го натирват към Европа, а от друга страна ЕС-управниците и чичосамови слуги ги приемат безконтролно и настаняват в Европа. "Германците бягат в Унгария от бежанската политика на Меркел", писа Дир-ът на 15.08.2016г. В Афганистан пък демократичните САЩ допълнително бомбят наред за да подкарват афганците към Европа, както изглежда от следните публикации тук в Дир-а: "Осем полицаи в Афганистан са загинали от американски бомби", 19.09.2016г. "МВР: 70% от бежанците са млади мъже, повечето афганистанци", 19.09.2016г. "Трафикант: Българските власти знаят какво се случва", 25.08.2016г.

"...имаме огромен проблем, свързан с афганистански бежанци..." Айде бе! Верно?! И откога това?

Решението е самолет и обратно там от където са дошли. Хуманно и безплатно за тях! За българите ще е по-евтино и по-справедливо от ежемесечната издръжка и хилядите проблеми около тях! За всички е по-добре, защото ще избегнем бъдещи проблеми и въоръжена отбрана на нашите норми и традиции!

защо в България.това е все едно да внесеш въже в къщата на обесения.Не България изравни със земята Арабия и Авганистан.Аз против тези които им разрушиха зържавите,но не и ние да плащаме за чужди безчинства,също като вашите преди няколко века и сте ни върнали в първобитно-общинния строй,а сме били в началото на капитализма.А този неграмотен добитък да ходи при себеподобните си.нямам нищо на против да идват от Македония,Украйна -от християнски държави.Вие сте ни чужди с кръвожадната си религия.

Тоя, колкото пъти се изходи, толкова пъти се олива. Каква държава е ИСЛЯМСКА Република Афганистан бе? Ненчев, ти наясно ли си, че не само трябва да се махнем от там, ами и да им спрем помощите. Едва 10-11% от БВП на Афганистан идва от вътрешни приходи. Останалото е за сметка на донорите, вкл. и ЕС. Защо така, бе?! Нали който каквото си изкарвал, това да харчел? За ИСЛЯМСКА Република Афганистан пари има, ама за нас - не! Майната им! Да измират или да почват да бачкат!

Киркикопачът иска да се справи с афганистанския проблем със 110 наши военни. Че той направо е Супермен. Ако бъдат изтеглени от там, и ги изпратят да пазят няколко километра от границата, ще са ни по-полезни и по евтини за издръжка. Няма да има и висок риск за живота и здравето им. Трудовакът да грабва кирките и ходи да озаптява талибаните!

Управляващите разпаднаха нашата държава, а този тулуп се загрижил за Афганистанската.

"Какво означава да оттеглим нашия контингент и какво означава, ако всички страни-членки оттеглят контингентите си - това означава разпад на държавата и най-вероятно бежанският натиск върху България ще бъде увеличен многократно" Ха хахаххахахах Разпад,бежанският натиск!?Това пък откъде го измисли? Нали военните в Афганистан са там за да "налагат мир и демокрация",а не да се грижат за потока от бежанци.Също така от кога Афганистан ни е съседка,че толкова да се тревожим за хората в нея. "- това означава разпад на държавата" Как точно връщането на контингентите ще доведе до разпадане на която и да е държава?

Сън не ме хваща,направо се пукам като гледам как улиците на София са задръстени от друговерци,чужда раса,враждебна,несъвместима с нас.Готова съм да се бия с голи ръце с тази сган.Къде са нашите мъже,клели се за вярност към родината,къде са бивши военни,милиционери,тайни служби,радузнавачи,интелигенция,професори,академици,доценти,студенти.Какво се случва.Защо ни унищожават ,защо ни променят цивилизационния код.Къде сте българи,защо не се предприема нещо.От къде на къде някакви случайни алчни отцепродавци,ще решават живота ни.

правилно отбеляза "бивши", те вече нямат думата и други неща, имат само клетвата и не е ясно кога ще им писне. А сегашните, сегашните не са полагали клетва към род и Родина и не им пука.

Говорих наскоро с един военен натовско чадо от България. Този по-скоро ще защитава Турция от България, отколкото страната си. Промиват им мозъка още като кадети.

мила ми балгарка, би било по-вярно парво да се питате от каде и защо идват тези беjaнци , защо не се питате кои ги принуждава на това ? та вие какво си мислите ? лесно ли е да се напуска дом , родина ? аз , бг-турчина зnам, зastoto вие ме изселихте от бг , и се наложи в з0 г да изградя нов живот в турця . аз поне имах каде да ида , а други нямат каде . затова отиват там откадето идва бедата ... така че , стига сте си ровили главите в пясака .

Родопчанино, правилно казваш да отидат там от където им идват нещастията, защо тогава идват тук. Който им запали чергата, да ги приеме, но той е зад океани и морета, и не му пука за тези хора. А ти Ропчанино, замина за Турция, образован тук в България, а те не могат дори да четат. Огромна е разликата нали?

не те е изселил насила, ти сам си си тръгнал. Продавахте къщи-палати на по три етажа и заминавахте. Никой не ти е палил чергата.

Страх ги е и едните и другите да кажат истината. Знаеш ли в колко селски кметове по твоя край са намерени списъци с българи които трябвало да бъдат умъртвени първи. Как мислиш, по добре е че се изселихте, защото щяхте да запалите нашата черга.

с теб ,митов и останалите соросоиди ,но ще го реши скоро..

Да не би да граничим с Авганистан ???

Преди два дни пред Киризова Ненчев отново се похвали, че охраняваме много добре границата си с Турция. Тогаав откъде се взеха тези талибани у нас? То бива наглост, но с мярка..

Ами обърни се към дружките американци дето ''демокрация и ред'' въведоха там бе ненчев или пак Русия ти е виновна за американската простотия

Само с тях ли бе земеделецо дето с памперс на самолет се качваш ама ти козируват от далеч че вонята е голяма....

Ха- ха -ха-ха - драги зрители !

Тъпанар с тапия.

путин преди няколко дни ни поиска вън от НАТО. ББ оттогава първо нападна Плевнелиев, че ни влошил отношенията с Русягите и после се чуди какво извинение да измисли за да прибере контингента ни от Афганистан. Ако не ги спрем ще ни изкарат от НАТО и от ЕС. Тогава парите с които олекнахме ще са ни най-малкия проблем. В Русия нещата са брутални и ни засмуква като черна дупка.

Понамести малко перуката на чутурата, че вятр вее, ще настине сивото вещество под наем.

"В последните месеци имаме огромен проблем, свързан с афганистански бежанци." "- Ай стига бе!!!, Ко кайш, ко?" Проблема се появи откак сърбите ви резнаха каналчетата... и секна парата...

този анимационен герой отново плямпа по шапката си. какви наши ангажименти изпълняваме там? ние нямаме работа на чужда земя. ние не можем нашата си земя да върнем (Добруджа, Македония, Беломорска Тракия), но сме тръгнали в циганите.

Това мутренско управление ,което като карцином е завзело държавата ни ще ни докара още беди от безхаберие и алчност.

в сащност руснаците са виновни за беjaнци и тероризм в света , така че , някои да си спомня за беjaнци и ислямски тероризм в от преди интервенцята на ссср в афганистан ? определено - не . убиха 2,5 млн афганци , и 5 млн афганци станаха беjaнци , и тези 5 млн. започнаха да бродят в по света . от там и се започна беjaнската култура , всеки желаещ за лек живот започна да се нарича беянец .

В твое село не можеш да инсталираш кирилица? но пък като международен анализатор - чупиш мивки, къртиш плочки.

девушка, кто що умеет , ето делает ...

бежанската мода я въведе Тюркие с избиването на 1,5 милиона арменци А преди това направи няколко тренировки с българите Стой си в Тюркие и се одупвай редовно минимум по 5 пъти с гъз към небето и чело в земята

Какво очаквате от нация на която се обяснява, че кандидатът на ГЕРБ ще спечели още преди да стане известно името му. Гласувайте пак за ГЕРБ. Нашествениците няма да си отидат. Вие ще си отидете. И едва ли на по-добро място.

народът го е казал ясно и точно - "мигрантите дим да ги няма"

"107 ( нерегистриран ) 0ч.10.201ш 1з:58 Българите сме еднородна нация," ще си позволя малка поправка : балгарите не са наця а са народ . знаем че прабалгарите са били претопени от местните славяни на балканите , иначе балгарите са си тюрки . имаме ние - турците , с вие - балгарите общи корени .. ( сега да видим сеира !!! колко "-" ще ми поставите - ха-ха-ха !!! )

Ненчев лъже като дърт циганин. Проблеми няма никакви, така казаха Бъчи и Боко.

За МАРС имах предвид министъра !

нема мърдане мене мама Меркел ме е поканила

Трябва ни Дянко за президент и главнокомандуващ, не разни оядени, лакоми чикиджий и травестити.

вижте какво,хубаво е да негодуваме тук и да се правим на родолюбци,но трябва да се докаже и на дело ,как се се брани Родина и от вътрешни и външни врагове,защото те са с обща цел и"свърши вече хубавото време",започва ПОД ИГОТО !!!

Махнаха талибаните от власт и производството на опиум скочи. Не може да контролираш хора с друга култура и мислене и да им налагаш твоите правила. Когато две цивилизации се "срещнат" винаги по-развитата слиза на по-ниско ниво и възприема част от нещата на по-слабо развитата. Алчност, тарикащина.., както искате го наречете.

Връщайте ги Турция не ги искаме.

Има начин да се отървем от нашествениците. Накарайте арабите на работа, ако не без храна и жилище. Ефектът ще е поразителен, гарантирано.

/Поглед.инфо/ Ако Западна Европа започне да връща обратно нелегалните мигранти, те няма да бъдат връщани в Сърбия или Македония, а в държавите, от които са дошли - България и Гърция. Това каза държавният секретар в Министерството на труда и социалната политика на Сърбия Ненад Иванишевич и поясни, че това е позицията и на германските власти, които смятат, че мигрантите трябва да бъдат върнати в Гърция и България , които трябва да поемат тази отговорност.

Предателят, мутрата Боко трябва да бъде свален от власт преди да станем ислямскки халифат и малцинство в собствената си страна.

Някога СССР щеше да направи от онзи пущинак държава. Но имаше хора които крещяха "демокрация" Аз да попитам, някъде по света, от където сте изгонили СССР, преди същата, да създаде основи на държавно устройство, има ли демокрация?

Когато завземат властта в Афганистан, неграмотността при мъжете е 55-60%, а при жените - 90-95%. Типично по комунистически се поставя нереалната задача "до пет години цялото население на Афганистан да се ограмоти". Жените бива поощрявани да учат и да работят. Много от тях свалят забрадките и се превръщат в модерни съвременни жени. Интелигентните и прогресивни хора подкрепят реформите. Но има и огромна съпротива - религиозните лидери, феодалите и част от консервативните афганистанци не харесват промените. Съветската марионетка Бабрак Кармал изпитва големи трудности. Най-разтревожени са САЩ и Пакистан. Те въоръжават и оказват подкрепа на 7 ислямски групи, които започват въоръжена борба. СССР изпраща войски на помощ, но те имат огромни проблеми. Над 15.000 войници загиват - по официални данни. Няколкостотин хиляди са превърнати във физически или душевни инвалиди - т.нар. "афганци"... В един момент руснаците сменят Бабрак Кармал с Наджибулла. Но СССР се разпада... През 1989 войските са изтеглени, но САЩ и Пакистан продължават ударно да снабдяват ислямистите с оръжие. Руснаците също въоръжават афганистанската армия и Наджибулла успява 3 години да удържа положението. Но през 1992-ра пияницата Елцин спира доставките на оръжие и след няколко месеца ислямистите превземат Кабул. И тогава настава хаоса... Седемте ислямски групировки, доскорошни съюзници, започват жестока война помежду си. Страната изпада в пълен хаос и се превръща в едно огромно маково поле и биеще се помежду си наркобанди. И през 1996-та идват талибаните...

Нашественици- примати пикаят и серат на паметника на Св. София до Уникредит Булбанк срещу ЦУМ в София, а Фъндъкова си драпа фъндъците, а боко си брои милиардите. Няма ли полиция бе идиоти, защо позволявате тези жиеотни фа ни усират?

Не бежанци, нелегални имигранти са!Вместо да ги хрантутим,да ги ДЕПОРТИРАТ.