14 US-военни загинаха при катастрофи в Афганистан

Четиринайсет американци загинаха при две катастрофи на хеликоптери в Афганистан днес, съобщи Асошиейтед прес, като се позова на изявление на американската армия в Кабул, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - 14 US-военни загинаха при катастрофи в Афганистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях! Оптимистът Хан Тукту казва,че акцията беше изпълнена 50%,докато песимистът би казал,че акцията не е изпълнена и наполовина...

Двама български авто могат и в пустиня да се сблъснат. Известен случай.

Такива здрави и скъпи бойни вертолети, дето и на нас ни пробутват, а талибаните ги свалят, като връабчета с прашки.

Не е вярно, излетяха от базата. Изпотрепаха се на територията на Иран. Така че акцията беше изпълнена 50%

kak taka sha se sbluskat da ne gi upravliavat piani rusnazi...ai da e na magistrala da se sbluskat mi te imat zialoto nebe...nai-veroiatno sa svaleti i hamerikanzite pak zamazvat polozenieto :)

mai gospod gi nakazva - tri pati se uveli4i proizvodstvoto na droga,da ne mislite 4e voennite ne se gu6at...

Тези вертолети да не би да се движат по шосето.Уж бяха най-маневрените,най- с най-добрите пилоти.Сигурно вятърът ги е духнал и са катастрофирали.

Не им е за първи път.По възрастните помнят,че по подобен начин,преди години при опит да освободят ,заложници в ИРАН.Още преди да са излетели от базата си ,направиха мазало, от самолети и хеликоптери.

Ебаси некадърните марди!!! Кой им раздава шофьорските книжки на тез бе? Ми те Стиви Уондър да бяха взели по-добре щеше да ги кара тези машини. Само кухи хамериканци могат от толкоз много място да се бухнат баш у друг хеликоптер. Да събират багажа и да си ходят, че станаха смешни и жалки вече...

И какво ..майка си ли търсят в чужда държава с оръжие в ръка ?

Машаллах!!!!

Егати кефа! Ако могат всичките да пукнат! И да не ми изтриете писанията!