ЕС се споразумя с Афганистан да им връща мигрантите с отказ

Европейският съюз съобщи вчера, че е постигнал споразумение с Афганистан за управление на мигрантските потоци.

Обратно в новината

Коментари - ЕС се споразумя с Афганистан да им връща мигрантите с отказ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

евроуправничета,все още е лесно,"контролирате"положението с измислените еврота!Усещате ли,че наближава момента,когато тия момци,парите няма да ги интересуват и тогава,вие евроуправничета ще установите,колко сме уязвими и безпомощни, благодарение на ВАС!!!Е браво!!!Жалко за ЕВРОПА и коренното население!!!

...ВЕДНАГА ДА БЪДАТ ЕКСТРАДИРАНИ от Б-я, вече имате споразумението г-а Управници, и не се офлянквайте, нищо не е ПО-ВАЖНО за Б-я ДА СЕ ИЗЧИСТИ ОТ ПАРАЗИТИТЕ!!! Не ни занимавайте с никакви избори, с никакви Кристалинки, А СИ СВЪРШЕТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ДА РАЗСТРЕЛВАТЕ, не да ги поощряват ТРАФИКАНТИТЕ!!! ЗАПЕЧАТАЙТЕ ГРАНИЦИТЕ на Б-я ! МИНИРАЙТЕ ГРАНИЦИТЕ НА Б-Я, защото народа може да Ви "спъне" и да ви се ОПЪНЕ, по пътя за власти, избори и все маловажни, но на вас угодни само дела...и НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че народа НЯМА ДА МЪЛЧИ ВЕЧНО...

Всичко е интереси и пропаганда! А това вече е и поредната жестокост! Ще ги върнете за да ги избият, талибаните там сега завземат пак страната?!

НЕ ПОЗНА. ШЕ ГИ ИЗБИЕМЕ НА НАША ТЕРИТОРИА И ШЕ ГИ РЕАДМИ...НЕЩОСИ КАТ ТРУПОВЕ....

За какво ги складират в България да ги връщат откъдето са дошли!

От много години съм напуснал "Шизофия" и живея край Казанлък, в подножието на Балкана. Често отскачам до близкоразположената Стара Загора- "центъра на Вселената", според един билборд;-). Последния път когато посетих споменатия град се почувствах все едно съм се завърнал в младите си години, когато обикалях някои страни на Близкия Изток по служебни ангажименти. Турски, много рядко кюрдски- ок, свикнал бях. На сравнително непознати за мен диалекти на арабския /предполагам от иракски региони/- не. Най-много ме изуми обаче пущунския, който чух на 3 места в града- пред Общината, в един популярен МОЛ и край някакви студентски общежития. Изключено е да съм се объркал, макар, че не го владея /естествено- кой бял човек с акъла си ще седне да учи пущунски?/. Та исках да споделя само какво се случва в забитата провинция. В София е "нормално", все пак космополитна столица;-).

Минусът предполагам е от някой лингвист, който ще ме обори, че всъщност съм чул дари или фарси;-)? Ще разочаровам протестърчетата и герберастите, но грешка е изключена.

Хайде сега с част от тези 102 млн. вместо фургони, да се купят 5-6 автобуса и да се извозват пакетчетата от България обратно там. Българският контингент от Афганистан да конвоира пратките, да не се загуби някой по пътя.

Сега въпроса е кой ще плати самолетните билети за натам?

Има и кораби, а превоза дори със самолети, барабар с охраната и въоръжения съпровод, ще е по-евтин от издръжката им в Европа!

Чудесно! Айде сега нашите "отговорни институции" да подготвят пратките, защото според данните на ДАБ към м.август тази година в БГ има налични от този мат'риал около 6000 бройки - официално! Айде, действайте, стига сте получавали само заплати от данъкоплатците и ДМС-та от трафиканти и каналджии!

Шило

След данъка за Турция, който възлиза на 6 млрд. евро, колко ще е данъка към Афганистан?

Така или иначе, това споразумение няма да засегне България. Става въпрос за хората, на които е отказано убежище, а България дава убежище на 100% от кандидатите от Сирия, Ирак и Афганистан... Даже на афганистанци от Пакистан и на сирийци от Алжир и Мароко...

Когато видя какви парични потоци от нашите джобове заминават за там и колко натоварени самолети с афганистанци кацат там мога да кажа че нещо са се ''споразумели'' Поредния балон на еврогейците които се чудят как да си оправдаят стоенето и лапането на постовете си

Проблемът е как работят тези споразумения... Прословутото споразумение с Турция трябваше да връща в Турция всички, пристигнали в Гърция след март. Оттогава в Гърция са пристигнали нелегално около 14.000 човека, върнати в Турция са 600 човека. Т.е около 4%... Наскоро ЕС сключи споразумения и с Мароко и Тунис. Но върнати почти няма... От 6.000 човека, които е трябвало да бъдат върнати от Германия в Северна Африка миналата година, реално върнати са ... 60 (шестдесет!). А тук става въпрос за Мароко, Тунис, които по-принцип имат добри отношения със Запада... Но важното е, че има виновник за възхода на крайнодесните партии - Путин!

Тия яко послъгват с бройката! Миналата година в ЕС нахлуха повече от 2млн. джагали (а според една американка са 5млн.), медиите писаха, че 4 от 5 мигранти не са сирийци и че ни лъжат, че мнозинството от тях били от зони на война (виж публикацията в Дейли мейл "Four out of five migrants are NOT from Syria: EU figures expose the 'lie' that the majority of refugees are fleeing war zone", By IAN DRURY FOR THE DAILY MAIL, PUBLISHED: 13:44 GMT, 18 September 2015), така че няма как сирийците да са най-много и афганистанските джагали да са само 180 000. Лъжите на ЕС-лидерите са безпределни и само чудо би опазило европейците от погиване!

а-ха, значи еврогейзерите постигнаха поредната велика стъпка с дипломацията. пристигат нелегалните орки за отглеждане от ЕС данъкоплатеца, когото да колят и изнасилват като насрещна престация, а сега политиците, избрани да служат на този същия ЕС данъкоплатец, преговарят с различни милитаристични режими, моля, вземете си ги, а орките уж от тях бягат под мотото "далеч от ужасите на войната". а междувременно тълпите прииждат, а каналджийството процъфтява. няма такава измет като последователните на еврогейските ценности и ЕК в частност. приятен ден.

смех. а с талебаните имат ли споразумение.... щот ше се окаже, че подписали с некви смешници в ксабул, които немат власт и над желанието си кога да пикаят.

БРЦК

Имат естествено. Ама е 'секретно' ,че не е за пред хората.

16 декември 2013: Турция и Европейският съюз подписаха споразумение за реадмисия, което позволява на страните членки да връщат обратно нелегалните имигранти, които влизат в Европа от турска територия. 21-09-2010: ЕП ОДОБРИ СПОРАЗУМЕНИЕТО ЗА РЕАДМИСИЯ НА АФГАНИСТАНСКИ И ПАКИСТАНСКИ ИМИГРАНТИ А имигрантите не спряха да прииждат...

Ако не преиждат няма какво да се връща