Нов обстрел на летището в Кандахар

Летище "Кандахар" в Афганистан е било обстреляно тази вечер в 21.55 ч. местно време (19.25 ч. българско време) с една ракета, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Нов обстрел на летището в Кандахар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

свиквайте,наемници

война е защото братята американци се правят на дръж ми шапката. много добре знаят, че тези ракети се изстрелват отняколко км. толкова ли етрудно да осигурят едно наблюдение с Predator и да ги атакуват преди да изстрелват ракети.

Айде спрете да ревете за близките пострадали там. Правете го това в тесен роднински кръг и не занимавайте широката интернет общественост с вашите роднини, отишли да печелят пари с кръвта си. Техен избор като наемници, който няма нищо общо със защитата на България. Мойте уважения към смелостта им, но до там. Тези пичове в момента не са български войници, а американски, които в момента са част от окупационни сили на чужда територия и за сметка на българския данъкоплатец. Срам!

Ами няма значение кой има или няма близки там, но Wlado е напълно прав... никой не може да отрече, че там е война, а нашите войници са абсолютно наясно с този факт, и са съвсем доброволно там срещу съответното заплащане. Друг беше факта, когато пращаха наши войници в Чехия през 68-ма без да ги питат за съгласието им, и абсолютно безплатно, така че спрете да хленчите. Никой не го желае, но на война има и жертви, които между другото са много по-малко от тези по пътищата ни...!

Не е мой проблем какво се случва с ДОБРОВОЛЦИ. Решили са, отишли са. Нито бранят България и нейните интереси нито моите. Да ги питаш закво са там, за пари. Ми парите ги вземат щот има рискове. Пък как ще говоря ако имам близък там - моя си работа. В случая, нямам близък и съответно не ми дреме. Да бяха наборни войници пратени там против тяхната воля как да е. Но за НАЕМНИЦИ не ми пука. А ако някой се изцепи, че не са такива, значи идея си няма какво е това българска мисия зад граница. Особено Ирак и Афганистан

ми ши пуца тя талибаните кат гу няма тоз самадов с пищоля...той тук в БГ то хи хи

Има такава часова разлика с половинки от часа, а не цял час.

до Wlado: дали би говорил така, ако имаше твой близки там, а?

Е как така 21,55 ч. афганистанско време отговаря на 19,25 ч. българско време???? Няма такава часова разлика...

Ем да свикват, война е.

до пео ей човече опомни се и порасъждавай. Там са отишли НАЕМНИЦИ и те много добре са запознати с обстановката там и много добре знаят че може да ги гръмнат. Те си получават достатъчно пари и са си заложили живота като при хазарт. Само не доумявам защо им плащаме от Българските данъци а не им плащат АМЕРИКАНЦИТЕ - ТЕ ПРИ ТЕХ ДЕ ФАКТО СА НАЕМНИЦИ.