Борисов: Големият ни ужас е дълг от 500 млн. лв. към френска банка

Големият ужас на правителството е, че месец май една френска банка ни иска половин милиард лева, взети като кредит от предишното правителство за "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Големият ни ужас е дълг от 500 млн. лв. към френска банка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащайте и эасипвайте Белене,с руснаците само договор эа квас може да подписвате.

В наши дни, с приемането на България в ЕС през 2007 г., влезе в сила и новият захарен режим за страните членки. Квотата за производство на бяла захар в България бе намалена от 250 хил. на 198 хил. т. Ограничението сви чувствително производствените капацитети на шестте захарни рафинерии в България. Квотата ни за производство на захар от цвекло бе намалена на 4752 т - число, което обрече това производство на гибел. Преди реформата захарно цвекло се отглеждаше в 23 от 27-те държави в ЕС. След реформата в сектор "Захар" от квотите се отказаха напълно Португалия, Литва, Словения, Ирландия и България. Финландия отказа 45% от квотите, Словакия - 41%, Унгария - 50%, Гърция - 50%, Италия - 67%, Испания - 48%. Така 70% от производството на захар се концентрира в 4 държави - Германия, Франция, Белгия и Холандия. Във Франция и Германия съществуват производствени комплекси, които преработват 20 хил. т цвекло дневно - толкова беше годишното производство на захар от цвекло в България за цялата 2007 г.

След само 2,5 години или 29 месеца управление на България, Сметката на ГЕРБ е-похарчени : 4 200 000 000(4,2 Млрд) лева от Резерва(готови пари) оставен от Предишните 2 000 000 000(2 Млрд) Нови Заеми на ГЕРБ. Общо 6-7 Милиарда "Опукани" набързо без никакъв резултат! -увеличиха Годините за Пенсиониране . -ГЕРБ Еднолично Увеличиха Възрастта за Пенсиониране на 65 г. Продължителност на живот на мъжете в БГ-69 години !!!! ГЕРБ Погребват България !!! Ако Изчезнат Телевизорите,изчезва и ГЕРБ !!!!

кражно време е борисов и дянков да отговорят на вупросите: 1. в кои банки са парите на дурявните фирми ? 2. как са разределени ? 3. как се " вуртят " и какви са лихвите ? 4. нещо за банката на цв. василев ? с надежда за отговор цвцвцв *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо никой не коментира позицията на Меглена Кунева Пръмова в БНП Париба и каква е ролята и в това национално предателство?

АЯми бойко като похарчихте 4 милиарда/не съм видял някъде да има разбивка за какво/ не беше ли ужас за българина че дори и инексация на пенсиите си не видя, цените растяха явно пропорционално на харченето му....Да не би да сте си мислили че ще настъпи края на света преди да дойде деня за плащане та не помислихте за него или както винаги сте проспали и това...Такъв "ужас" изпитват и българите като наближат датите за сметките, но за разлика от вас те не са се радвали на "паднали пари без да си мръднат пръста"

Понеже виждам, че паметта комунистическа е трайно къса и избирателна, да ти напомня, че в началото на мандата се вдигнаха пенсиите. Това беше прието от любимия ти Сергей + намаляване с 4% на пенсионните осигуровки 20 дена преди да сдаде властта. Като 20 дена преди да сдаде властта, освен назначенията на посланици и шефове на агенции тръбеше, че в България криза НЯМА. Е като нямаше тогава криза ето ви сега НЯМАНЕ!

Ей много го бодат пенсиите на нещастните пенсионери, които едвам свързват двата края. Като толкова му е мъчно, защо не спре всички пенсии, за да измрат пенсионерите и тогава няма да има проблем и ще има пари за магистрали и за подновяване на железниците.

ха-ха-ха платените драскачи изобилстват в този форум. от всичко недоволни, злобни кам целя свят. павителството за всичко ви виновно? амио вземете си сергеичо, доган и цялата пасмина и си живеите спокоино в северна корея. и великя мит за пенсионерите - ако са бедни - имат деца да се грижат за тях, нали те ще наследят парите и имотите им. защо трябва да даваме по 2-3 милярда на тарикати с фалшиви пенсии или ч0-50 годишни пенсионирани здравеняци... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мандата му вече свърши а той продължава да се оправдава с предишните. Крайно време е да започне да се оправдава с бъдещите управници. Така е след като не си направи труда да реформира поне една област стопанството, за жалост беше избран именно за това защото хората смятаха ,че този човек има мъжество да се пребори със статуквото, но уви. И сега кво праим?

Абе тея жележници ги подновяват от 100 години, колкото повече пари наливаш - толкова повече гълта. Това е една от черните дупки през които се точат пари за партиите от Комунистическия манифест (всички от 44 година насам).

Ти наясно ли си че от Лукойл пенсионерите вземат тавана от 700 лв и се пенсионирват на 47 г? Ако това са нещастните пенсионери не знам какво да кажем за работещите в Бургас със заплати от по 300- 400 лв(извън Лукойл), които трябва да се "справят" със стандарта на "нещастните пенсионери". Останалите наистина са нещастни.

та те точно за това искаха да свалут правителството да не им разбере спатиите,само газ боико.1 *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

рапона го возили като куче у каруца.

"Големият ужас на правителството е, че месец май една френска банка ни иска половин милиард лева, взети като кредит от предишното правителство за "Белене". Е,и какво направихта за да овъзмездите, "предишното правителство"? Поне като морално удовлетворение за народа?

Не си мислете лошо.Търся пари да помогна на тиквата да не хленчи

мутрите дето крадоха сега да дадът някои лев.20 години мутри все имат нещо.а и шибаните турци,вместо да ми завладяват европа да ударят едно рамо 4е имат да ни врущат и те

Браво! СС: Обрама Парите не са дадени напразно

внимание и на тебе с ника "глупако"!Ти сам си се изографисал като глупак!И така глупако-това ,което пишеш си са измислици плод само на твоето болно съзнание!А преди всичко те предупреждавам-с тези изрази можеш да си навлечеш само пердаха,як лобут!Хубавото е че си анонимен!Ти на това разчиташ,глупако!Много точен ник имаш,браво !Глупако,ха-ха!Отново браво!И внимавай в картинката-попаднал си на място,което не е препоръчително за здравето ти,глупако!

Ето едно тъпо БГ-мутре ако не сте виждали... И не е здравословно да си вдигаш толко адреналина,по-добре си пий хапчетата навреме,да не си разваляш празниците по болници . хехе- лобут... Ти си от дълбока провинция май-дори да живееш в София... хехе,майтапчия!!! Айде разсмя ме-ще пия едно уиски за твое здраве,а ти си пий лекарствата пич.

и ако не е анонимен какво ще му направиш, ще го биеш ли? Или ще му кажеш: "Много като тебе вече плакаха....." Уважаеми , с тия приказки при курветата по чалготеките защото ще случиш на човек и си до там.....

Б'ЪН 'ДЕЙ ПЛАКЯ, БОЙКО,УТРЯ ШЪН'СЛОЖАТ ДРУГ СТРИГАЧ НА ОВЦЕ...

големият ужас за българия се казва Ндрангета! Защото бб=Ндрангета. Време е ФБР И ИНТЕРПОЛ да си кажат мнението.... Защото по улиците на София на всяка крачка вече се предлага дрога. Особенно вечер става страшно. Това е Ужас др.ббне това за което си мислиш. Но Ндрангета е безпощадна и явно си наясно коя е най-бруталната и арогантна Мафия в света,и не смееш да прекратиш "контактите си" Ще дойде Видовден и ще видиш ти един ужас тогава.

Ех ,трудно и не особено приятно задължение е да ти отговори един луд или един ПОМЯР!Само не мога да редувам така успешно главни букви с нормален размер!Интелигентността ти е забележителна ПОМЯр,съчетана с изключителна проницателност и всичко това -с една невероятна мерена реч!Ей такива българи като тебе ме изпълват с радост и дават обяснение ,за хала на Родината!Наздраве ПОМЯР!

Ох, аман ! Пак таз пуста `гаранция-Франция` !! Че и в тандем чрез врътка с отколешните-й камаради !!! Процедурно Предложение : -Незабавно взискване на независима проверка/одит от надеждна структура на ЕС / Световната Банка / Световната Търговска Организация по този Въпрос 1.Обхват 1.1.Париба; 1.2.Българските директни контрагенти; 1.3.Руските директни контрагенти; 1.4.Всички свързани с по-горните; 2.Същност 2.1.Документален контрол; 2.2.Изясняване хронологията на всички събития по Въпроса (още от подготвителния стадий); 2.3.Физически контрол на място; 2.4.Финансова и операционна проверка за съответност/адекватност на всички действия до днес; 3.Резултатите -- поднесени незабавно на обществен достъп за Разговор (Дискусия/Референдум) какво да се прави ; 4.Бюджет по Програмата за Прозрачност (ЕС); 5.Срок 5.1.За изпълнение на проверката -- 1 ( Един ! ) месец максимум; 5.2.За провеждане на Дискусия/Референдум -- до 1 ( Една ! ) седмица след представяне на резултите от проверката .

дразни е фактът ,че се игнорират два факта от всички вас:нещо в света и Европа се е променило от 2008 г.насам и всеки, обективно разсъждаващ го знае,признава и отчита!Само вие и подобните не признавате че цяла Европа е в криза,че производството се е свило,а оттам и финансите ограничени!Няма страна ,която да не е пострадала,а вие умишлено игнорирате това!Що се отнася до задълженията-като финансист по образование и практика,бих казал едно нещо-счетоводен баланс отразяващ вярно загубите е тежко бреме,за този които трябва да управлява финансите,а такъв ,в който не са отразени направени разходи,укрити пасивни салда е престъпен!Този човек-Станишев ,трябва да бъде съден!Той изправи страната пред безизходица!Ако имахме прокурор на място,той трябваше да се самосезира досега за престъпленията на Станишев!

Приятел, каква световна криза върху нас, какви 5 лева?! БВП на България само расте. Макроикономическите показатели - блестящи! Коя криза, на "матриала" ли? Такава има, но това не е световната криза, а дянковата криза. Баба му вика: почти 3 годни поксъпване на живота без актуализация на доходите - стагфлация! Що не питаш каква е кризата в производството и износа? Иди при монополистите и олигарсите и ги питай каква им е кризата на тях. Преди това обаче ще се сблъскваш с Борисов. Който ще те върне с думите "Нямаш работа тук, моите приятели никой не бива да ги притеснява." И ми пиши на "реплика", че е "по-грамотно" някакси. А относно Станишев, и на 4 коня да го разпънете, все ми е тая, мен партии не ме вълнуват.

подкрепям напълно написаноито от теб- +1 !!!!! .. а на твоя опонент-който и да е -щЕ МУ КАЖА ЧЕ Е ТОЛККОВА ЗЛЕ,ЧЕ Е ПО-ДОБРЕ ДА ИДЕ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ... ТОЙ ЯВНО ИЛИ Е НЯКАВ ЛУД ИЛИ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ,ИЛИ Е ПЛАТЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ПОМЯР.. НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ Е,ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ- И Е ДОБРЕ НА ТАКИВА ДА НЕ ИМ СЕ ОБРЪЩА МНОГО ВНИМАНИЕ... те са едни жалки същества,за жълти стотинки си продават честта и достойнството..или отдавна вече нямат такива... ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ СЕРИОЗНИ И ГРАМОТНОМИСЛЕЩИ ХОРА КАТО ТЕБ Е БЪЛГАРИЯ ! пОЗДРАВЛЕНИЯ !!!

И да те поздравя с един виц от вчера. Не, че не е смешен. Никой обаче не му е до смях. Към ББ: - Защо пенсиите в България са толкова ниски? - Защото има криза - А защо се е удвоил броят на милионерите? - Защото ние и милионерите правим българите на маймуни. Това е стар български обичай. Спазва се от всички правителства. - Защо излъгахте народа, че с вас ще дойде промяна? - Защо не. Важна е харизмата. - Защо допускате олигарсите и монопола да продължават да обират тази държава? - Те са ни приятели! - А хората?.. - Мат`риал...

Анекдотът си го бива ! И имате право -- не е никак смешен !! Ама аз-лично хич и не се смея !!!( тук по-нататък в коментарите ) ------ Започваме ли, GGG ?! Започваме ли, Хора ?!

затвори си устата че ставаш смешен... Ходи си пий хаповете и не се излагай. Наистина- доста се промениха нещата откак е бб на власт- мизерията,глада и корупцията стигнаха до небивали нива.. ТИ АКО СЕ ЧУвСТВАШ ДОБРЕ- ПООГЛЕДАЙ СЕ ОКОЛО ТЕБ- ХОРА ЖИВЕЯТ,А НЕ ИДИОТИ-и не могат ДА СЕ ХРАНЯТ САМО С ОБЕЩАНИЯ И ХВАЛБИ... оСВЕН ДА ФЛУУДИШ ТУК КОЛКО Е ВЕЛИК бб и колко много е направил(явно само за тебе прави защото хората наоколо не усещат), вземи та излез малко навън- виж и чуй кое как е,ПОЧНВА ДА МИ ПИСВА ВЕЧЕ ОТ ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ ЗАБЛУДЕНИ КОИТО САМО СЕДЯТ НА КОМП-а,И ЗА ТЯХ ЖИВОТА ПРЕД КОМПЮТЪРА Е ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ.

ха-ха-ха глупав и доста злобен черногледец си ти. зле се чувстват некадарните, марзеливите, хората с грешна самооценка и очакваня. видял си ти бедност - с з0-80 долара заплата. завист е това, което те яде, и желание някои все да те оправя в прекя и в още по-прекя смисал. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Милият той, ББ, не спря да вади от джобчето си от неговите си пари, за да плаща борчовете на България. Ами така са те , хазната на държавата си я имат за своя....

явно Тиквата си мисли че вече държавата(и затова казва винаги "АЗ ДАВАМ..." е негова поне за близките 35-40 години..или поне до живот... Този човечец е срам за страната ни и за Европейсия Съюз. Затова и така явно започнаха да се дистанцират всички чужди държави и политици от България. Срам за нас Българите че такъв идиот е на власт и се мисли за ВЕЛИК- ЗАщОТО ИМА 100-ина гъзолизци около него,които не могат да правят нищо- освен да го четкат и да му се мазнят ЗА ТОВА КОЛКО ВЕЛИК ПОЛИТИК Е. НАИСТИНА ВЕЛИК Е- щЕ ПРАТИ БЪЛГАРИЯ В 3-ТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРТОФА... И ВЕЧЕ СЛЕД КАТО Е КЪСНО НАРОДА ЩЕ СКОЧИ И ЩЕ ГО ИЗМЕТЕ......

Тези 42 млрд.ако са влезли от изхвърлянето на Станишев от властта,са дело на Борисов,срещу когото ревеш,затова не виждам смисъла на написаното!При това тази сума,не е чак толкова голяма при БВП на страната 47 млрд.годишно!Бойко говори по начин,който може би дразни,нечие по-изтънчено ухо,но това е начинът по който говорят 90 % от българите!Освен това има не малко случай,в които говори съвсем сносно!А това ,че е много по-честен и прям от "заека",се вижда от всеки непредубеден!

Кой реве, бе миличък?! Аз апелирам да спре това реване, ти ми пишеш, че аз съм ревял.. Лично на мен ми писна да слушам две години и половина, кой им бил виновен на герберастите, че в тази държава все така нищо не се случва. Хайде първата година номера мина, ама от тогава много вода изтече и много милиарди влезнаха в хазната. Мен ми писна да им слушам тръшкането. Ако става въпрос, Костов срещна много по голяма разсипия, но той да е опищавал орталъка по този начин? М? Баси управлението, баси и чудото: ГЕРБ - професионални оплаквачки. Ха да видим догодина кое ще им пречи - дългите косми, стегнатите кордели, вакуумът в космоса или глобалното затопляне?

+1

Вярно, че доста се оправдава ББ със скелетите в гардероба, оставени му от предците, АМА поразиите за България, оставени от предните правителства и най-вече от Станишево-Догановото са толкова, че стигат за оправдаване поне на пет следващи правителства, а не само от това!

Кое е дело на Борисов?! И ти ли си се нашмъркал с герберски прах? Това, че всяка година си плащаме данъците, и това ли е негова заслуга? Брех, мама му стара!.. И магаре да сложиш за премиер, те сметките си идват и си плащаме данъци, това е, друго няма. Тези 42 милиарда за 2 г и половина не ги е събрал той, а сме ги внесли ние. Разлика правиш ли?

По-добре тиква,отколкото ГЕЙ!

Тиквите-в бостаните,гейовете-в гей-бар/даци/овете!В управлението-експерти,образовани,умни и честни хора.

Нека не отричаме факта ,че най-после нещо се строи в България!Въпросът е ,че народът плаща много голяма цена за това и ,ако политиците трябваше да я плащат като нас ,дали щяха да водят същата политика?

пак обяснения,пак се удряме по гърдите-и пак народа си мизерСТва... Как така Борисов дава И ОТКЪДЕ. тОЙ КАЗВА:".......Високите пенсии ние ги плащаме, това се отнася още и за мотрисите, хеликоптерите, влаковете, правителствения Еърбъс, Спартан"-ите, Кугърите, дълговете на болниците и дупката от няколко милиарда в Националния осигурителен институт......". За да кажеш че лично ти даваш- трябва да извадиш даденото от своя собствен джоб... Иначе другото е - ДА ВАДИШ ОТ ДЖОБА НА ЕДИН И ДА ГО СЛАГАШ В ДЖОБА НА ДРУГ... С тези прословути давания-БОЙКО ВАДИ ОТ ДЖОБА НА НАРОДА(на данъкоплатеца по-точно)-и поставя в джоба на всички ония от който "уж се оплаква че са крали".... СРЕДСТВАТА ВЛИЗАТ ДИРЕКТНО В ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ.един пример-то е като аз да тегля един ЗАЕМ ОТ 50 000 000лв от Банката на неговата Цветелина-А ПАРИТЕ ПОСЛЕ ДА ВРЪЩА ПРИМЕРНО СЪСЕДА,ИЛИ БОЙКО... ИЛИ ВСИЧКИ- А НА МЕНЕ ДА НЕ СЕ ТЪРСИ ГРАМ ОТГОВОРНОСТ..

ха-ха-ха ами нормално е - нали него и неговата партя избрахме да взема решенята. и е прав - герб плаща много по-голяма сума за пенсии от будгета отколкото сергеичи и крадливата коалиця. маи наистина си сляп. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо се правиш на глупавичък. Това, което означава казаното от ББ е: Ние плащаме - плаща правителството от народните пари, но това в очите на простолюдието контрата остава за наша сметка. Аз плащам, Ние плащаме той го казва, замествайки Ние, това правителство... Само черногледите ще го разберат, че самият той плащал...

Всички сте от едно котило-БКП!Всички идвате във властта за да крадете!Шайка разбойници!Стига вече с оправданието:Няма пари!Предишното правителство ги открадна! А Вие не правите ли същото сега? Нямате ли малко срам?поне не се изказвайте!

Той е от новото поколение политици необвързан по никакъв начин с червените престъпни типове,докарали всички ни до просешка тояга!Той е честен,високообразован доцент и прям-това са най-ценните качества за отличния политик!За това го чака дълго политическо бъдеще,за ужас на платените драскачи тук във форума!

садебна система хризантема!!! що е то??? яде ли се? пие ли се?!! има ли изобщо такава в изстрадалата ни страна? как виновните за хала на балгарите ще си платят? с комунистическата садебна система??? ще има да чакаш балгарино! а които не чака отдаааавна е в USA или дрyгаде. винаги ще гласyваме за г-н боико борисов

Ега ти необвързания с червените престъпни типове член на БКП и охрана на вожда и учителя бай Тошо!Ега ти бореца с престъпността-съдружник на Пашата,лакей на Маджо и мутра с отнет лиценз на охранителната фирма!Ти направо разцепи мрака с твоето писание!

Каквото и да плямпа борисов, едно е сигурно, от както е на власт с престъпната си шайка, ужасът е за хората, защото качеството на живот се срина до нивото на оцеляване. Всичко останло е прах в очите.

от гей довлякъл се у нас нейде от украинските простори,от един алчен за власт и пари ,"умник" с тънка подигравателна усмивчица и от един гламав фин.министър,който предаде каузата СДС,за да учавства в ограбването на страната заедно с престъпното БСП?Хомо,престъпник и ренегат-това е шайката,която ни направи още по-бедни,отколкото бяхме!Не знам какво още чакате да ви се случи,за да разберете кой е истинския ви враг!

Приятел, от него време до сега в хазната влезнаха 42 480 000 000 лв. А българската икономика "произведе" 202 000 000 000 лв. Не е ли малко късно вече, да се излиза с този номер? Не, че съм умрял за Станишев (не ми пука за хамстерчето), ама то мандата ви свърши в реване и обвинения.

проблема-оставяш мишока сключил необезпечените със средства договори и злепоставящите и ненужни кредити да си плаща простотиите!При нежелание или неспособност да го направи,ги даваш на прокурор!Ако има правосъдие ще ги тикне в затвора,където е мястото на тези престъпни типове!

С тази прокуратура-провокатура адвокат за защита не ти трябва.

Борисов = на най-големият ужас.

Всеки ,който сключва необезпечени договори със средства,с оглед да злепостави следващите управляващи,трябва да бъде осъден да осигури изплащането им,а след това да излежи ефективно присъда в затвора!Това не се случва за първи път на "другарите" от "Позитано":по същият начин постъпиха и когато бяха изгонени от разярения народ в началото на 1997г.

Бюджета се прави година за година неграмонтнико!В никой бюджет не се включват разходи за след две години!

алооо брат ми... пенсийте ги плаща народа, чрез данъците си!!! както народа плаща и всичките ти служебни разходи(тоест всичко)!!! а на тебе много ти порасна работата, от времето когато беше куче пазач на Тато!!!

Та нали това беше целта на всички правителства? Да се продаде Държавата и ние да сме бели роби в собствената си държава?! На колко учудени се правите, като че ли ей сега разбрахте за това!!! Всички участия от Световната банка нали са с тази цел? Или и това не знаехте? Поне не продължавайте с евтини лъжи, че ако не е толкова сташно и жалко, щеше да е много смешно!

А на мен големият ми ужас е, че ще видят сметката на планините....

"...Преди две години премиерът също спомена за нуждата от предоговаряне на кредита...". Защо сега премиерът реагира като ощипана мома,сякаш за първи път чува за този кредит?Освен това,първата му "работа",още с идването на власт,беше да изпълни заръката на едно посолство да сложи кръст на всички енергийни проекти,договорени с руснаците.Досега Белене щеше вече да бъде на етап груба мазилка...

това ,че е изнесена ел.енергия?Кражбата на Станишев няма нищо общо с този факт!Престъпникът си е престъпник,независимо от износа на нещо си!

На калпавата мутра все ще се намерят виновни.Къде спа до сега.Ограничете контрабандата и ето пари.

И то в "моята зала".

Тази година са изнесени над 10 милиарда киловат часа ел. енергия. Какво се прави на ощипан! Парите са тук

До кога на тази тъпа мутра все някой друг ще му е виновен и кога ще върне парите на Моста на Видин които изхарчи за метрото които пренасочи неговото протеже Видово ! Съд за всички бивши кметове на ГЕРБ !

Кабинетът бърза да узакони строежите в природните паркове Управляващите по спешност правят лобистка поправка в Закона за горите Плановете за супер ски курорти, опасни за българската природа, временно бяха охладени от икономическата криза и по-строгите еврорегламенти, но точно преди Коледа се задава нова офанзива. Правителството вече обсъжда промени в Закона за горите, които предвиждат да се разреши строителството на писти и лифтове в планините, без да се иска промяна в предназначението на територията. На практика това означава да се узакони строителството в природни паркове, които са изключителна държавна собственост.

Да не спират влака, да си го возят с 200 в час, да си починем от глупотевини борисови. А пък новата година, живот и здраве дано се отървем от този търбух.

Дано да замълчи тоя ББ следващите три дни, че ще ми развали празниците !

Трябвало да плаща, че "кредитът е станал изискуем, след като компанията отчете загуба от над 42 млн. лв. за първите шест месеца на с.г." Че ЗАЩО ДОЛУСНА ПРОЕКТА ДА Е НА ЗАГУБА???

Ако бях шеф на правителството, и аз щях да говоря като Бойко Борисов, че страната е остров на спокойствието насред световната буря. Притеснително е друго: в България няма здрав икономически растеж, а инвестициите в реалната икономика намаляват. Макроикономическата ситуация в страната действително е стабилна, но нека погледнем на какво мизерно равнище е постигнат подобен баланс. По-тъжно стабилна може да бъде само тишината на гробищата!

Сакън! Какви ги говориш? Че то всички в Европа за пример ни дават.

Браво за последното изречение!!!

Нали е тарикат, да си подаде оставката и да ги остави те да се справят. Ама не му стиска! Захапал е кокала като за последно.

През 2011-та цените на основни стоки за потребление в България са нараснали с една пета на фона на официална инфлация от 5 процента. Излиза, че покупателната способност на повечето българи сериозно е спаднала", казва Майнардус. През отиващата си 2011-та българите обедняха както никога досега през последните 10 години, смята той. Съответно социалното напрежение ще продължи да нараства и вероятно през идващата 2012 година ще бъдем свидетели на нов бум в недоволството, прогнозира германският икономист. Според него победата на ГЕРБ на състоялите се през годината избори за президент и местна власт е наляла излишно самочувствие в действията на управляващите - особено по въпроса за пенсионната реформа.

и кои са тези основни стоки, на които са им се качили цените? щото миналата коледа хляба пак си струваше толкова, колкото и днес. И картофите, и доматите, и киселото мляко, и ред други неща.

А тока и водата помниш ли колко струваха?Парното,дървата,въглищата?

Храните бяха "рекордьорите" в цените при образуваната инфация. Явно не пазаруваш често, щом не ти идват наум елементарни неща, като олио и захар. И май не помниш как министър Найденов твърдеше, че цената на хляба е спекула. Направи си справка в нета, твърдеше го това преди 14 месеца. Да добавя и още едно перо: Газ за автомобили: 2009 - 1.09 2010 - 1.18 2011 - 1.32 бензин А-95 2009 - 1.94 2010 - 2.08 2011 - 2.35

"Тиииииха ноооооощ, свяяяята нооооооощ..." се лееше от радиото на автомобила. В автомобила се возеше самият премиер Бойко Борисов. "Чудна песен" - помисли си коравият генерал - "Как ли би я изпяла Лепа Брена..."

+1

Пак ще го напиша и ако искат да го публикуват, но това е моето мнение. ГОЛЕМИЯТ УЖАС СИ НИ ТИ МУТРО, КОЯТО НЕ СЕ СПИРАШ ПРЕД НИЩО. Това е мнението на стотици хиляди хора, които мислят разумно.