Адвокатът на Цветан Василев потвърди, че от Интерпол са свалили червената бюлетина за клиента му

Според Константин Симеонов решението е взето след искане на клиента му международната организация да преразгледа случая

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава да се върне и да докаже на вложителите че е невинен.

ами ше го утепат, трудно ли е да ти схване главата че по- големият виновник за фалиралата окрадена банка е Пеевски а Цв. Василев няма ка да е невинен щото той е работил заедно с Пеевски движил е едни държавни пари а както знаеш се скараха и единият е офицялно обвинен от Бг прокуратура а другият все още си е тук участва в ДПС беше и може би пак ще е депутат

Пишещите, в голямата си част са абсолютно неграмотни и прости. Интерпол е свалил заповедта, а не Гешев. Четете бе, четете или само дъвката Гешев ви е в устата.

Да откраднеш 2 милиарда и да се измъкнеш - това трябва да е заглавието на книга за Василев.

Това дело ще го държат на трупчета и ще приключи по давност!

АБЕ , МОРЛОЦИ , К"ВО ОБЩО ИМА ГЕШЕВ С РЕШЕНИЯТА НА ИНТЕРПОЛ ! ТОА , ТУКА ВЕЧЕ Е ОСЪДЕН ДОЖИВОТ ! ЗАЩО БЕГА САМО ТАМ , КЪГЕТО НЕ ЕКСТРАДИРАТ ! СЕГА ВЕЧЕ ГО ЧЕКАМЕ С МЕД И КОМАТ ДА СЕ ВЪРНЕ !

ми тъп ли си или да? Интерпол сваля издирвано лице - излиза че за тях не е такъв престъпник какъвто е според Гешев, айде сега кажи що се разминават версиите и защо Гешев още е прокурор

Здравей Гешко много си велик цървул

Ебем ти държавата, ебем ти и правосъдието.

Браво,Гешев Хайде сега и на Божков я свалете.

то ако още няколко месеца не направят абсолютно нищо както се очаква и на Божков ще падне

Платено коментаторче???????

Нескопосани обвинения=невинни престъпници

КТБ я ликвидираха Доган, Пеевски и Баце. Големите кредитополучатели,които каскета трябваше да осъди,защото не си върнаха дълговете имат вила в Барселона и още хиляди придобивки.Каскета също не е забравен,защото ги пази.Измиха си ръцете с Цветан Василев. БОЖЕ, пази България!

още 2-3 години невнасяне на случая в съда, да изтече давностния срок, и по живо по здраво, ще му изперат името от прокуратурата.

Банката фалира по времето на тройната коалиция. И вашата дъвка Пеевски шеф на ДАНС няма нищо общо.

Ахаа, сега ми стана ясно. Онзи ден Бойко Борисов беше осъден за клевета. Явно Гешев е бил зает с махането на червената бюлетина на Цецо Василев и затова е нямал време да оневини и Бойко.

Цецо чакаме те на летището с цветя да се готви васко черепа

задушваш един кемпер пари без политически привкус и после като те подгонят привкуса става политически :)))

Е колко да го издирват пък и с интерпол .... той човека си е на плескавици в Сърбия от 1вия ден , тия системи ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.

КОЙ ЗНАЕ , КОЙ НЕ ЗНАЕ , СЕДНАЛ .....ДА БИСТРИ МЕЖДУНАРОДНИ ВЪПРОСИ ! Я СИ СЕДАЙ НА Е..ния Г.з !

Всички вече знаем, че КТБ бе АТАКУВАНА!!! От Организирана Престъпна Група, за да я оберат! И това прекрасно се вижда и от засекретените дълго време стенограми от срещите при Превенлиев като президент! А сега големият въпрос е и защо и следващия (и настоящ) президент Радев толкова упорито ги криеше и отказваше да ги публикува, та трябваше съдът да го накара… Отново: Вижте тези стенограми! Те казват всичко - истината! След този огромен позор за Гешев дори и ВСС не може понече да го пази, колкото и да са корумпирани и зависими, вкл. с необявени авоари и имоти и сметки и в чужбина!! “…Излизането на истината за фалирането на КТБ и за последвалото ограбване на активите, ще покаже какво точно се е случило и кои са лицата, замесени в тази криминална афера, заяви пред Фрог нюз Василев. През 2018 г. мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев поиска от спецсъда да прекрати делото за източването на банката. Писмото му беше прочетено в залата от негов адвокат. В писмото си Цветан Василев посочва, че ако трябва да има дело то трябва да е за организиране на фалита на банката и разграбването на А Иван Гешев толкова се гордееше с направеното от него по линия на КТБ. Написа хиляди страници обвинителен акт, който се разпада с всяко следващо заседание на съда под ударите на действителните факти и доказателства. Не бяха уважени и всички искания на прокуратурата съдът в Сърбия да върне Василев в България поради липса на достатъчно основания и годни доказателства. Вече не съществува и червената бюлетина за издирване на Василев в целия свят. Това е поредният провал на Гешев. Според запознати може да се окаже и последния… Намекът е за предстоящи събития, които ще променят коренно служебния му статус.

които знаете - червени дебили или просто кухи кратуни?

С платени копи пейстове на постигаш нищо.

Даа, нищо ново. Престъпленията срещу България и българския народ за Запада не са престъпления, дори напротив, са винаги поощрявани! Така стана и престъпната приватизация на всичко създадено от българския народ за 45 г. "Народна власт", което извършилите антинародния проамерикански преврат на 10.11.1989 г. другари основатели на БСП си присвоиха, ведно с креатурите си СДС и ДПС.

Абе, къде е батко?

Крайно време е да погнат Боко и Лоши ...че и Доганя......!!!

И този престъпник се отърва, Ндрагетата ряпа да яде. Е този просто трябва да бъде гръмнат.

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони!

Поука - крадете милиони!

Истинските виновници са Шиши и Боко! Ама тях няма кой да ги докладва...

как разбра?

че погнаха всичките червени олигарси и путиноиди.

Василев сам изнесъл от КТБ 4 млрд в чували и никой нищо не видял и не разбрал ... и един мармот завива шоколади. И какво стана, 4 млрд разпределени между политическата мафия, а виновни и осъдени няма, НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ И ПАРИТЕ ГИ НЯМА!

Не ги е изнесъл, с ги е внесъл... И не от банката, а в банката... По мустака ще го посрещнеш, по мустака ще го изпратиш - това е вторичен полов признак - Шиши и Боко мустаци немат и нема да имат!!!

Нищо ново , очаквано развитие! Добре,издирван с червена бюлетина, всички знаят къде се намира ,защо тогава уж се издирва. Трудно ли беше да го намерят ,нали не се е скрил в пещера или гори телилейски! Сега вече е лесно….не се издирва! Значи,когато се краде много ,ама много ,няма проблеми, когато е за две бонбонки и една боза, тогава вече е много сложно!,,,

трябва и да си плащаш.

Черепът също е фрапантен случай на прокурорски произвол. Черепът гони Гешев, за да дава показания - щеше да е смешно, ако не беше трагично! Точно такива случаи на прокурорски произвол, както и публичната тайна, че доста герберасти рекетират и крадат бизнеси, подсилено от снимките с кюлчетата и пачките, изядоха на Бойко главата. Човек каквото сам си направи и най-големият му враг не може да му го направи! :(

айде в къщи, ти остави Гешев, че те чака, ама има и няколко кръпни "вложителя", които не успяха да си спасят паричките с разни цесии и др. врътки, те не се интересуват спец. ли е неспец ли е прокуратурата.

И какво толкова се радвате, все едно не сте платили два лева ддс?

Започнаха да се прибират. Ще го приберат с правителствения самолет с братя Галев.

КТБ го фалира Пеевски и Боко, това и децата го знаят.

а кой крадна паричките, че да фалира банката?

Пеевски и много други като него.

че не е Пеевски и други като него.

Скоро Интерпол ще пусне бюлетини за Гешев, Сийка и оня полуилигофрен заместника им

Герберасти, кво стана бе - тоя лош Кирчо, освен че определя световната цена на газа, сега и на Интерпол нарежда какво да правят - при това след като го свалихте. Що така, не знам ...

Сега да заведе дела във всички възможни съдилища срещу Гешев и да го скъса от обещетения.......Ноо трябва и закончетата да се променят за да носят прокурорчетата лична отговорност а не ние-данъкоплатците да плащаме за безобразията им!

че нафали имаш парички да плащаш каквото и да е.

Цветан Василев ако реши да проговори - Тиквата, Гешев и Пеевски ще ги арестуват лично от Европейската прокуратура.

Уж и покаьания беше оставил при нотариус?!

Показанията при нотариус са в случай, че му се случи случка. Та много внимават да е жив и здрав.

Той проговори ли ще си изяде полицата живот и ще му се случи същото като на Мишо Бирата. Та надали ще дочакаме нещо подобно, но пък не пречи да се надяваме.

Най-големите шамари които върхушката на свинара от правец залепи на БгГ провансали: 1) $10 МИЛИАРДА външен "дълг" 2) $1,5 МИЛИАРДА от продажбата на М-тел-"умното момче" краси стойчев плати $9 милиона за нещо което струва $1,5 милиарда 3) 6 МИЛИАРДА лв дето тоя кретен ужким бил "открдал"...хаха 4) Подаряването на нефтохима от костов на русия 5) Мурафетите на милен велчев с външния дълг-само господ знае колко е загубила БГ от тях ...

ИНТЕРПОЛ все пак не са Гешев от милиционерсото училище, Тиквата да му казва какво да прави.

По-зле са. Могат да арестуват някой дилър, каквито и тук има по десет във всеки квартал. Всичко по-едро пере пари, изпълнява политическа мисия, или и двете.

Гешев, как си бе ?

ела си тогава.Баба ти

Да си дойде ама КОЙ му гарантира, че няма да иде на свиждане на "Мишо-бирата", генерал В. Танов, Чакъра и много други.......

Нов зашеметяващ успех на плешивото божество!

само знам че от всички международни организации са точно толкова корумпирани колкото нашите, но 33 г козяк и ес ти обясняват обратното. Думата корупция не българска...

Е нали това бе целта на "Промяната"

кое?

Какво общо има Промяната с това че гешо изпра пеевски и борисов по ктб?

Промишлена пяна на-на-на-на-на да та...