Коментари - Адвокатът на майката от Сандански: Свекър й я е насилвал сексуално | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

светица ...

Ми да беше заколила насилващия я мъж бе адвикате?!

трябва да го ебеме публично за да си утрепе децата,ебати идиота

А така - тази драма все повече се задълбочава. Всички мръсотии ще си изпеят.

Явно е имала чуства към съпруга си, щом се е връщала, а децата не са могли да го задържат при нея, за какво са и? Знаела е, че той си обича децата и така пораженията са били максимални, не случайно е заклала децата в неговия дом. Това е Демон!

Само , който е бил жертва на психически или физочески тормоз знае какво е.На мен ми трябваха години, за да го преудолея.Това е ад и лошото е, че насилникът не муслу, че върши нещо нередно, а вменява вини на жертвата за какво ли не.Виновна е, но със сигурност е била под голям стрес

да иде да се ебе с друг а не да си трепе децата бе кретен

Върнете обратно в Ада, от където е изпълзяло това изчадие!!

Така наречения и "мъж", е абсолютна свиня - вижте го какъв шопар е на снимките! Какво друго да се очаква от такъв боклук? Бой и в затвора!

егати мъжките животни около нас, в коментарите - също, мандръсат от мандрил ли иде????

Ама защо не е убила себе си, ако е била стресирана ? изащо се е връщала ? Родителите и казвач, че с била леко чалната, а не че е имало насилие. На тях ли да вярваме или на ЛГБТИ активистките?

важно, бахти и новината

Преди няколко месеца имаше баща, който системно изнасилвал собствената си дъщеря и тя отключила шизофрения. Писаха за това доста. Бащата каза, че той с добри намерения я " подготвял" за живота....сега нейния живот е съсипан. Този свекър и той ще да е с добри намерения. Всички са едни добряци. Око за око. Зъб за зъб. Нищо друго не би свършило работа.

Малиййй, какво още работи ще изкочат оттука. Бедна ми е фантазията. А векървата къде е била през цялото време, а

Bozhe Vsemogashti!!!! Ima li. po - goliama tragedia ot tazi !!!!! Bog da prosti tezi Angel4eta !!!

Нали БСП щяха да предлагат мерки против домашното насилие, когато омаскариха конвенцията за жените? А всъщност още на другия ден забравиха за 100 убити на година българи в домовете им от близки и роднини........ Е тия две деца и майка им са вече в статистиката.......

Понеже доста наблягате на ЛГБ, започвам да си мисля че дядкото е малтретирал и таткото като малък или нещо подобно. Я помислете, защо все за това говорите.

Ако ще и мангал да е насилвал не може да си убива децата. Бял ден да не види гнусна свиня

В България има 16 организации за жени, жертви на сексуално и физическо насилие, които работят с държавните институции. Вече има възможности да се помогне на всяка жертва, потърсила помощ. Тази жена не може да бъде оправдана за деянието си, защото 99% от жертвите на домашно насилие не убиват децата си.

И ти веднага, без нито едно доказателство, повярва на адвоката на убиец /вярно без влязла в сила присъда/? По снимка. Браво Ломброзо. Защо ли учих 5 години, 1 година стаж и 10 години специализация в отделен клон на правото, за да мога да кажа, че горе-долу познайвам някои неща. То било необходимо само "Българин" да се изрепчи и викне - вкарвай го в затвора и готово.

ако тия деца са от свекъра?

първата версия бешеч те децата сами са заклали, после искала на социалните да отмъсти, сега пък на свекъра си. Защо се е връщала ? Защо само адвоката от ЛГБТИ знае за тази хипотеза ?

Ти да видиш. А тя е била нежна и меланхолична душа и е страдала мълчаливо. Разбирам, че това му е работата на адвоката, ама чак пък толкова...

с тая стамбул конфекция а,дееба и разпорените сороски педераси

То женски организации има. Но няма полиция и съд

в разказа на мопасан "непокорената" една млада жена забревенява от изнасилвач германски офицер по време на пруско френсщата война 1870 г и след като ражда удавя детето в близкия поток въпреки че той започва да го иска

Това са жените - хем ги боли, хем ги сърби Когато една жена се захласне по такъв индивид като този на снимката винаги е имало, има и ще има шамари! Много шамари! Кисела батка Напомпана батка Нашмъркана батка Съртида батка Фитнес батка Класическа батка Селска батка Квартална батка Кисела батка

"Свиня" беше първата дума, за която се сетих като го погледнах.

Не препоръки, не закони, не заповеди, дори Господ да слезе - няма да помогне, ако жертвите не престанат да се държат като жертви, а насилницет сами не се убедят да се променят.

Говорите пълни глупости, защото въобще не сте наясно с нещата.

алфа мъжкар и за това жените са ти криви. Айде скрий се.

Дайте ми я тая да я обезглавя

Възмутена съм от това, че трагедията на едно семейство се вее катой байряк по цяла България това ле и морала на медиите и на разсредващите органи..всички сме хора всички имаме близки и могат да сее разболят душевно защото това е шизофренията болест..естествено много страшно престъпление но това говорене и по форума на хората ме възмущава дълбоко

Поредната статия, в която защитавате жената убила двете си деца хладнокръвно! Потресаващо е! Няма начин жена да е виновна. Виновни са извънземните, домашното насилие, гълъбите на площада, но не и тя! Още малко ще напишете, че ако бяхме приели истанбулската тъпотия, децата щяха да са живи!

ние жените решаваме кой плод да живее ние правим подбора....

Естествено когато мъж превърти от години психически тормоз съчувствие никакво. Но това е друга тема. Дори и да е вярно, че насилвана и тормозена не мога да ѝ съчувствам. Ако беше убила мъжа си, или там свекърите щях да я разбера, но тя е убила дечицата.

То съд и полиция има, ама диказателствата са само кокоши сплетни и интриги.

Като гледам каква е ситуацията, най-вероятно в това време я е оправял съпругът на снаха и ...

Интересно ми е, кое би било по-лошо за хората и света като цяло: - да няма Бог - да сме сами на този свят, да няма никаква висша сила, по начина по който я разбираме; да няма никакъв свръхестествен разум, който да предотвратява катаклизми и трагедии; - да има Бог - да има висш разум, божествена сила, която е създала всичко, вкл. хората и всички живи организми; сила, която въпреки че е измислила и проектирала всичко, не се меси и не се интересува от своето най-разумно творение "човекът" какви ги върши; Бог, който гледа безучастно и който не би откликнал на молитвите на вярващите в Него...

Шокиращо е , наистиа. Направо се чудя на какво основание определят българите като толерантни, уравновесени и лишени от предубеждения...

това е свобода на словото и е полезно да се разбере от много хора и да се обсъди за да не се повтаря и да се гласуват закони ако трябва

Значи казвате, това я оправдава и правилно си е заклала децата??????????? А друго решение нямаше ли?

Виж му на тоя грозната мутра. Това човек ли е, прасе ли е. Много ясно че тои е виновния.

И аз съм бременен и с корона вирус ама никоя болница не ми признава състоянието. Искам да ви светна, че ако няма регистрирано такова събитие в полицията адвоката да си гледа работата.

Оми като ги учат още от деца че е било хубаво да си избиеш семейството....какво очаквате. ????? " За да не попаднат живи в ръцете на врага и да бъдат потурчени Кочо убива жена си и дъщеря си, а след това слага край и на своя живот, като преди това пита и сестрата на жена му дали иска и нея да убие, но тя припада от ужас. Тя е една от малкото оцелели след Перущинското клане. Героичният подвиг на Кочо Честименски е последван и от други перущенски въстаници. "

Жената е болна психически. Очевидно е била малтретирана многократно. Жена, посегнала на най-милото си (тя ги е гледала и обичала години наред) може да е само с жестоко психическо отклонение в пристъп на криза. Между другото, никой не вини тези, който са я докарали до това състояние......... А и моралистите тук що не говорите за абортите? Или там е друго, защото ви е удобно?

След като бебето е родено никой няма право да решава кой да живее. А самото ти мислене че имаш право да решаваш кой да живее те прави убиец Убийци.

Напротив. Имам позната, която с години не можеше да се отърве от бившия си мъж. Постоянно пускаше жалби в полицията, имаше и ограничителна заповед. А бившият постоянно я следеше, ходеше и пускаше жалби срещу нея, че била лоша майка, заплашваше, че ще я прегази с колата си. Онзи не се спря. Още повече полудя когато след години (подчертавам след години) тя срещна читав мъж. Тогава нае хора да го пребият, а бившият не е някоя мутра. И за този случай се пускаха жалби. Съдът така се гавреше...и все не намираше нищо общо в случаите на жалбите.

Нищо не разбрах от коментара ви. Я, пак?

Това не знам.Развива се стокхолмски сидром- жертвата не може да се откачи от агресора.Те те карат да се чувстваш нищожество.Вменяват ти, че няма да имаш работа, че ще ти вземат децата, че друг никой няма да те хареса , че няма да се оправиш в живота, че ще те убие ако говориш и т.н.В същата ситуация бях с 2 малки деца.Паник атаки, срив какво ли не преживях.Не ме е бил, но психическия тормоз и вечни скандали пред децата е отвратително.