Адвокатът на Дебора: Няма обрат по делото, има достатъчно доказателства за вина на Георги

Вчера адвокатите на обвиняемия съобщиха, че според данните от ДНК и трасологичната експертиза няма биологичен материал по дрехите, с които се твърди, че Георгиев е бил, а стъпката от обувка не била негова

Обратно в новината

Коментари - Адвокатът на Дебора: Няма обрат по делото, има достатъчно доказателства за вина на Георги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще излезе.. тия за които е наказал дебора ще го извадят.. а друг път дебора няма да краде бяла стока

Полиция ,съд и прокуратура са едно стадо некадърници, които не познават дори собствените ни закони! Полицията не знае как да събере и запази доказателства от местопрестъплението, прокуратурата не може да оформи едно адекватно обвинение, а съдът само се ослушва , кой ще даде повече подкуп, за да го оправдае. Така е и сега, а дали е виновен или не тоя Георги е оставено на разни НПО- та и протестъри да решат!

Въпросът не е виновен, невинен, доказателства! Въпросът е кое НПО е силно ангажирано с лоби и пари за да се докаже" че яйцето е първо, а не кокошката

Реално няма никакви доказателства че е той. А събраните косвени доказателства показват че е той понеже са събирани целенасочено само за него. Те не просто събират доказателства, а събират доказателства специално против него, а това е тенденциозно и пристрастно. Варианта да е някой друг и да се събират всякакви данни въобще не се разглежда. С преднамерено събиране на данни за нейният адвокат те също еднозначно ще покажат че извършителя е той. Нарезал я на ленти за да си изкара пари като неин адвокат и да си направи пиар за привличане на клиенти.

Айде, Гошко в кауша за дълги години!

се говори за това денем и нощем, протести имаше и сега - нищо! Ако и Трактора се окаже жив - да се закриват медии, съдебна система и МВР! Веднага!

След като се разбра, че касапинът е привърженик на дебетата чудно ли е че са хвърлени и тролове на амбразурата да го бранят? Чудно ли е че е имало натиск над съдииката изродка?

И сега какво стана ? Соросоидката се е самопорязала

Не ти пожелавам и дъщеря ти така да се самопореже и тогава пак да пишеш...

Да не краде дъщеря му дрога от дилъри и няма да се самопптезва

Всички НПО та на барикадите!!! Да защитим извънредното марксистко либерално законодателство

Какви ДНК материали търсят след като бандата в която членува Гошко е дала 50000 лева на Гьонева да го оправи... Естественно,че са замели и скрили каквото могат и даже го пуснаха да си ходи... Там нещата са много дълбоки ... Става въпрос за банда от насилници принуждаващи момичета да побликуват голи снимки и видеа в интернет,склоняване към проституция и нелегален трафик в чужбина, Жертвите ги е страх да говорят защото пиват пребивани изнасилвани и заплашвани,че ще затрият и семействата им. Полицията ги знае поименно,но парите са много и стигат за всички. Как Гошко охранителчето от село извади 50000 лева и в последствие си нае двама адвокати да пледират за него...

доколкото знам от местни хора, тая не е имала нужда от такива крайни стимули, за да работи по специалността си. Точно обратното.

Ама това не оневинява обаче ти Гошко. Ти явно имаш стимули да го обслужваш

Имал е време да смени и изхвърли дрехите и обувките, всеки с малко акъл ще се сети да го направи, като се види целият в кръв и е най-вероятният заподозрян.

"Дали има или няма ДНК, дали отпечатъкът е на Георгиев, или не, са детайли, които трябва да бъдат разглеждани и обсъждани в общия контекст на събраните доказателства", коментира пред NOVA адвокатът на пострадалата Димитър Киров. Доказателствата нямат значение. Георгиев е касапинът. Само така. Това е правосъдие.

"Категорично считам, че това, че следата е от друга обувка или пък не е намерено ДНК не води до оневиняването му. Това означава просто, че в рамките на 48-те часа след деянието просто не е извършено както трябва разследването." Затова уроците се четат от А до Я :)

...не води до оневиняването му... Адвокатът го осъди, че е виновен. Уроците се учат в училище. Тука се обявява един човек за виновен предварително. с ДНК без ДНК. Обвинява се по парфюм. Тъжно..