Адвокат зад граница отложи предявяването на обвинение срещу Калина Сакскобургготска

51-годишната княгиня трябваше да бъде привлечена като обвиняема за шофиране след употреба на алкохол

Обратно в новината

Коментари - Адвокат зад граница отложи предявяването на обвинение срещу Калина Сакскобургготска | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо да я съдят! Вижте и суратя и я оставете женичката! То самият и сурат е присъда!

Опаа, започнаха юридическите номера и протакането. След десетина години, който е жив може да прочете кратко съобщение, че не е виновна. В БГ законите не са всички.

Майкъл Джексън жив...или поне носът му е жив....

и стига с това Сакснезнам к,во си. мадамата по паспорт е МУНЬОС!!! прилича й дори на физиономията. Боже опази...

Рептилката няма да бъде осъдена. За рептили има оставени специални вратички. Затова пък корекцията в ДНК-то им не издържа на времето и започват да се разпадат. Скоро отново ще се превърнат в гущери и ще се скрият по дупките. Светът ще си отдъхне.

Това къде точно го чете, ако не е тайна:)?

Е то бива грозотия, ама чак пък толкова.....мани

Мадридският мошеник да вземе да я въдвори някъде тази откачалка. Дошла тук да си живурка в предоставените им от български предатели имоти. Нагла пасмина от паразити. А тази си личи, че изобщо не е в ред. И взели та и дали и книжка на тази грозна малоумница. Трябва и книжка, само че жълта.

Отдавна се говори, че смърка. И за неспециалист е ясно, че не е на център. 51-годишна безделница, която си кълца лицето, облича се де що намери. Носът й вече го няма, надула е джуките и скулите. Слаба е като чироз - повечето кокаиново зависими са хърбави. Баща й и мъжа й да я лекуват!

Нито плаща данъци, нито прави благотворителност, нито дарения. Не може едно изречение да конструира като хората, не става да прави реклама на страната, нито може да осигури някакво лоби за каквото и да е. На всичко отгоре се интоксикира и кара кола, демек затрашава живота на хората около нея. НИКАКЪВ ТОЛЕРАНС !

За кокошка НЯМА ПРОШКА, а за милиони...НЯМА ЗАКОНИ...

"Зачем у вас я на примете? Не потому ль, что в высшем свете Теперь являться я должна; Что я богата и знатна, Что муж в сраженьях изувечен, Что нас за то ласкает двор? Не потому ль, что мой позор Теперь бы всеми был замечен, И мог бы в обществе принесть Вам соблазнительную честь?"

Защо това гринч-подобно същество не е с мярка за не напускане на България?

как 51 годишна изглежда най малко на 73

дрога

Ще намерят начин да я оправдаят.

Вече е оправдана. Сега чакат общественият интерес да намалее.

И така, славно и плавно, със семейно внияние и безкрайно отлагане ще възтържествува "законността" в колонията ;-)! Още лапайте мухите и ръкопляскайте наивно... :-/ Отказът от кръвна проба е самопризнание, какви адвокати и измишльотини?!!!

И най-бедните роми имат повече достойстно от тази госпожа! Титлите да си ги завре в ...

Тая ми докарва диария!

Хайде не се увличайте толкова. Ромите карат без книжки крадени коли и дори не са били на курс

Те, титлите са и завряни точно там, тя сама, по собствено желание. И това е причината за всичкото и за промилите и за живота и като цяло. Не случайно и пспагалът и е избягал, сигурно и него там - ужасно. А и каква абстрактна картина папагал кацнал на бор в Боровец и книгиня с чаша с промили го моли да се върне при нея.

Как е възможно да сме република, а да имаме царе, принцове и княгини? И още нещо да питам - Ако Калината е княгиня, то Китин Муньов княз-консорт ли е?

Затвор за изрода

почнаха със сиганските номера ! жалки дребни душици....

Ще излезне, че изобщо не е шофирала тя! Холограма...

И накрая ще осъди държавата за оронване на престижа....

Циркът на кобургите тепърва започва. Мърши

Айде почна се! Ся ще кихне и ще е болна половин година, после адвокатът пак ще бъде възпрепятстван, после съдията ще върне делото щото имало неточност в обвинението на 38ма страница, 18ти ред няква запетайка сложена излишно и не може така! После ще мине давност и те така! Ми като не може тоя адвокат, да назначат служебен, много просто!

От толкова адвокати то5я си намери такъв, дето е на почивка. Още отсега е ясно как ще свърши цялата работа. Направо й давайте орден. Няма смисъл да се губи време.

Ибре от всичките 12500 адвоката избра най пътуващия хаха ай стига селски номера нали си със синя кръв покажи достойнство,признай си, излежи си присъдата и толкоз.

Направо я пращайте в затвора, всичко е ясно !!?

Ех, как хубаво би било таз наркоманка да я арестуват… Поне за малко… Ех, мечти…

На прасе

Повече няма да дойде в БЪЛГАРИЯ и по-добре

Двойни стандарти и имат ли те почва у нас. На ония дето ги хванаха пили моментално им взеха и книжки и коли и камиони а това зомби накрая ше вземат и невинна да я изкарат. Даже няма да се учудя ако и осъдят държавата по примера на баща и който уж нямаше интереси към имоти в България и дето щеше да ни оправи за 800 дни е оправи ни идеално

Двойните стандарти със сигурност имат почва у нас, някои му казват шуробаджанащина

сега с тая ли ще занимавате народа?

Трябва незабавна екстрадация

Казва се експулсиране, да изгониш чужденци, чието поведение така да го кажа е несъвместимо с порядките в твоята страна. А експедиция е когато искаш от друга страна да ти предаде хора, извършили престъпление на твоя територия и срещу твои граждани (и селяни).

за да платят и замажат случая, а и продължават да я обиждат на “княгиня”.

Тъпи испански номера

Между другото царя искаше да задейства всичките си връзки и познати за да направи България нормална държава за 800 дни, но мутрите нямаше да могат да ни крадат, а на САЩ им трябва слаба и мизерна държава, и за това му саботираха правителството във всичко, а след това мутрата Борисов който го бяха внедрили от посолството на САЩ в НДСВ за да развали тотално НДСВ и да компрометира царя, направи анти народната мутренска партия ГЕРП в която влязоха и останалите внедрени в НДСВ мутри, които до сега ни крадат и които ни закопаха тотално. Записвайте се за канала ми за да набера критична маса от хора и да се справя с мутрите които ни пречат да живеем добре https://t.me/pprazum

А мутрафона Борисов първо от посолството на САЩ го нагласиха да е охрана на царя, а след това го вкараха в партията НДСВ

Грешка - от посолството на ГДР! Първо беше при Правешкия селянин! Посолството на САЩ тут не впричьом, блин-ватник. Иначе ви се иска да са ви виновни САЩ, а истината е че сме тъпи, прости, необразовани, слабо възпитани и некултурни посткомунистически КАУНИ. Колкото по-бързо, макар и с болка си го признаем, толкова по-бързо ще излезем от блатото... Негово величество Симеон Сакскобурботски го прозря за 800 дни, затова сложи Бойко и компания да ни управляват...с мотото "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме..." Да, ама външната политика не е проста работа, като футбола, еле пък е за прости маркуч-бабаити...

Да се чете "Сакскобургготски" /б.р/

https://offnews.bg/temida/vlosheno-zdrave-na-liutvi-mestan-otlozhi-za-chetvarti-pat-deloto-za-ka-804603.html

през това време - кръкане и шмръкане

Може спокойно да полее липсата на адвоката и да се самопоздрави със стара хитова класика....ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ,ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА......

Така е сексуален глад до това води но този вълкодав и да плаща няма кой

И върху това трябва да се помисли. Адвоката зад граница, нозначават ти служебен!

ако може тая измет за над 5 г в сливенския а мажот и в лудницата адвоката като има насрочено дело де на майкинта си ходи служебен защо не назначат явно се чака катаджиията с дрегера да умре...

Не е таратор.. Пияни политици зад волана също има, но законите за тях не важат. Един бивш политик пое отговорност за действията си, но го опозориха несправедливо за дето се е почерпил скромно.

Второ действие на постановката мутрите рекетират царя. Какви са тия разследващи за ударена бариера бе? Да не е сгазила папата? И от какъв зор са от София? Те ако искат директно от Банкя да са нямат право да я викат при тях. Разследва се по място на произшествието. Ченгетата да ходят до Самоков като са се натегнали да поемат тоя нагласен случай който не е в компетенцията им. Малко им е че нямат право ами насилствено щели да я закарат. Абсолютно всичко в този случай на явно подставяне е нагласено. Сега адвоката ще им го обясни и царя ще хапне още едно милионче евро

Се че няма справедливост.Дано да се напие и да катастрофира фатално

ма вярно ли това е възможно според нашия нпк? ако мене трябва да ми предявят обвинение, недай Боже, ще си поръчам адвокат от канчалан! поне 6 месеца ще му са нужни да се добере до България!

Наздраве за здраве..

Абе тея селски аристократи нямат ли пари да си наемат свестен ПР, да ги подучи да се държат по-смирено като роднините си на Албиона, те кат се о...серат и за най-дребонто и то са извинения, то са съжаления, то са дарения. А тия наще цървулани се държат като баш като руски първенюта

Българската помия започва......

P.S. Ама баща и бързо осъди БЪЛГАРИЯ за изплащане на обезщетения......вервайте ми МИЛАТА НИ И КРАСИВА ДЪРЖАВА я глозгат и шибат ей такива чакали мръсни,за друго не я имат само за плюскане

Прав си, повечето тук са боклуци.

Тия не спазват никакви закони. Пълно пренебрежение към държавата и обществото. Не трябва да е така. Дава се много лош пример на останалите.

Ще я осъдят да нареди лично жълтите павета.

Има и по лесен начин щом нейния адвокат не може да се яви, назначете и служебен

Как е простолюдието, духате ли супата, ядете ли пасти бе рая, рупайте, рупайте слама там долу при прислугата.

Малцина хора са от екзотичните, повечето рупат трева, и ти също си от тях.

Удобно изместване на темата с разстрела на Алексей Петров, провала на службите, провал пореден на МВР, липса на мерки и бездействие по убийствата на Къро, единия от Галеви ...и гробна тишина за всички останали отявлени престъппници, които рекетират всички през борси, ограничен внос, лаборатории, паркинги и държавата е сляпа, глуха и няма за тях. Дори ги е страх да им споменат имената