Дъщерята на Милен Цветков състрадавала на Кристиан Николов, тревожела се, че е абстинентен

Делото категорично ще стигне до трета инстанция, заяви адвокатът на близките на журналиста Менко Менков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-голям процент от това,че в България цари беззаконие имат едни от оядените адвокати. Те са завладяли медии, свидетели, сами те заради защитата, която им предлага Закона за адвокатурата се чувстват овластени. Мога дори да се хвана на бас,че и тази статия е писана под диктовка на Менко. Дано го осъдят подобаващо този убиец, че да ми обърнат представите за правосъдието в България, но някак не ми се вярва, особено от факта ,че мама е платежоспособна.

има ли дума "състрадава " в речника ? Питам, защото вече в нищо не съм сигурен , след шедьоври като "агресирам" , "преценям" , "ваканцувам" и тн, употребявани от, и журналисти ,и от публични фигури, и от политици и налагани от медиите като норми.

Дайте му медал и го пуснете бе! Той не е убиеца! Извънземните УБИХА НЕУМИШЛЕНО Милен!

вече убиеца на Милен Цветков да получи милионна компенсация за създадените му от "правораздаването" неудобства и да оглави нов сектор в КАТ.Например"За разумното ползване на кокаина от полицейските служители...."

Този престъпник тярбва да го съдят в Малайзия и да го осъдят на смърт за наркотици.

Менко менков, иван гешев, бай хой .... - милиционерски кадри. Заради това сме на това дередже!

Ще го пуснат, нали е човек на ГЕРБ.

Трол

Ha БСП е.

Помислете реално - животът на този екземпляр не е имал никакъв смисъл за обществото преди, по време на и след случката. Животът на Милен Цветков имаше смисъл преди, по време и след. Милен го няма, остана един такъв празен чапраз. Обществото е загубило инстинкта си за оцеляване, щом не реагира. Какво става с такова общество? Ще го бъде ли? Въпросът е риторичен.

Само черни отряди ще спаят оставащото.

Правосъдие в мрака!

Обществото прави шествия срещу войната по пътищата. Междувременно волвото на Живко от Шумен, което бе на полицейския паркинг в село Царев брод, където се съхраняват колите, с които са извършени тежки престъпления, пламна и изгоря напълно. След това прочетете за “Полицейският ескорт на Димитър Любенов избягал на заден ход от катастрофата”. И ако не ви стига прочетете и за гражданинът Семерджиев и полицайката Симона Радева. А после ходете по шествия, гласувайте си за този и онзи, говорете за Украйна, Москва и Вашингтон, за футбола и за времето. И най вече спете спокойно. Светът е голям и спасение дебне отвякъде.

Какво му е било неумишленото? Не е знаел, че е друсал ли? Ами ако ще да си е мил зъбите има доста лекарства които казват да не се шофира след употреба. Сигурно ще кажат, че не е чел упътването или е забравил Българският от учене в ИвропЪ? "Забравих си очилата и ми се струваше, че карам с 20, а не с 200 г-н съдия." Колкото до постиженията на Кристиан Николов и неговите 'фенове' и 'приятели' дето го 'познават' - не се косете. В зандана ще има възможност за нови успехи. Може да го агитирате да е човекът върнал смъртното наказание в родината. Но поне , ако не успеете, ще разберем дали 'джендър' може да забременее, защото мъж той не е и никога няма да бъде. Вината май не е и негова - така е обучен.

"Какво му е било неумишленото? Не е знаел, че е друсал ли?" АМИ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕ Е ЗНАЕЛ, НО НЕ Е ЗНАЕЛ И НА КОЙ СВЯТ СЕ НАМИРА....НАДРУСАНОТО ЛЕКЕ НА МАМА!

Много хора станаха невинни жертви на алкохол,дрога,агресивно и нагло шофиране.За съжаление,виновните получават символични присъди.Съдилищата у нас,сякаш се подграват с паметта на жертвите и близките им.А за превенция...изобщо да не говорим.Отново ще излезе на пътя и ще върши още от същото,уви.

ТРЯБВА НАЗИДАНИЕ ЗА ВСИЧКИ МЛАДЕЖИ ДА НЕ КАРАТ ДРОГИРАНИ.

Направете ги 33! Дано намерите начин да отървате лумпени и другите боклуци.

Казвал съм го преди, ще го кажа още веднъж. Всяка присъда наложена според закона има един търсен ефект и той е превенция. А тя се постига по три метода: - превенция чрез възмездие - присъдата трябва да е пропорционална на доказано извършеното престъпление, тук целта е да се покаже на обществото и всички потенциални бъдещи извършители, че за всяко престъпление ще бъде приложено наказание, което е пропорционално и неизбежно, тук присъдата търси обществен ефект - превенция чрез изолация - когато престъплението е извършено повторно, т.е. в условия на рецидив, престъпникът се изолира от обществото, за да не причинява повече вреди. В миналото това се е постигало със смъртна присъда ( на която аз изобщо не съм фен), а днес се постига с дълги присъди, след които подсъдимия просто вече не е в състояние да извършва повторно подобно престъпление - превенция чрез реабилитация - приема се, че престъпникът е извършил престъплението еднократно, по случайност и има пренебрежителен шанс за рецидив, целта тук е престъпникът да се изолира от средата, която най-вероятно го е таснала към извършването на престъпление, по тази линия се издават най-леките присъди и затова е любима на всеки адвокат на защитата Проблемът е, че тоя 'убавец е извършил изключително опасно за обществото престъпление, действията му са довели до загуба на човешки живот и застрашаванео на друг, състоянието, при което е извършил престъплението не е случайно, а съзнателно постигнато (макар и без да се търси крайния изход на събитията). А защо съд и прокуратура се мотат 2 години и на 3 инстанции да спазят горните условия... Преценете сами. Само да припомня, мама на този не е случаен човек и делото започна едва след като тя беше освободена от ареста.

Имаш едно невярно съждение - че Прокуратурата се е мотала 2 години... Не! Съдът се мота от две години! За прокурора това е ясно дело, доказателствата са по клипове в Интернет - няма много какво да се добавя към документираните факти - освен малко тестове за наркотици.. В тези дела вината е изцяло на съда

Проблемът е, че мама се е провалила като мама и продължава да се проваля към този момент. Създала е и възпитала готованин бездарен, дала му е всичко в ръцете и то по много, вижда докъде е довело и вместо да му спаси бъдещето, оставяйки го да понесе отговорност и да получи шанс да стане човек, тя иска да продължи безмисленото му съществуване, показвайки му, че може да се отърве от всичко

Нарочно се разтъкава това дело. Така подсъдимия ще излежи годините в уютния си дом. Реално няма да е лежал в затвора, а само в следствения арест.

Какъв следствен арест, че този е под домашен арест.

Пуснете го момчето де, то само едно чайче е пил.

С 95 се е движил, със с195 се е движил този на Околовръстното

„Менков припомни, че доказателствата по делото сочат, че Николов се е движел със 195 км/ч при ограничение от 50 в централната градска част.“ Човешката, не юридическата справедливост изисква такова поведение да се квалифицира като умисъл. Умисъл за предизвикване на ПТП. Дали е опит, или е резултат, все е умишлен. Дали ПТП-то е само с материални щети, или и с физически, все е умишлено престъпление. Дали е пряк, или евентуален, все е умисъл. Неюристите чакаме от съда преди всичко справедливост.

Справедливост може да получиш на другия свят.

Такива са законите в татковината и за това са виновни всички партии без изключение, ПП включотелно. Надрусваш се качваш се на колата, убиваш човек. Няма умисъл, 9г ако обществото се е шокирало, иначе 5г. Излизаш след малко и това е. В България Няма Справедливост.

Някой може ли да обясни, как при толкова ясен случай, натоварен с много обществени очаквания - съдът се мота 2.5 години и сега цял месец ще решава присъдата.... И не ми говорете за пропуски на Прокуратурата, след като всички гледахме записите от камерите на кръставището, има очевидци и всичко бързо се разпространи по мрежата.... Такива дела би трябвало да са ясни и да се решават бързо! Обачв, нали, майката на извършителя е близка на Миню Стайков, а той от кога върти съда на малкият си пръст! Семейството има пари... и нещата тихомълком се тикат към 2-3 години условно... Особено важно за съда ще се окаже разкайването на извършителя и приказките му за Господ...

Един състав заседава Сао един път седмично. През останалите 6 дни от седмицата се смята че работят нещо друго. Господ е почивал един ден след като работил 6. Ако по някаква причина един от всички участници е зает точно днес делото винаги се отлага за след 3 месеца. Не за утре. Комбинацията е че съда не работи.

Никой не може да ме убеди, че Кристиян реално е виновен... Някой да го е видял, че е реално е карал?!?!? Ами някой да го е видял, че наистина е бил дрогиран?!?! Някой изобщо да има някакви доказателства срещу него?!?! Ами не... Всичко това е едно голямо не... Е, тогава, какво толкова сте писнали срещу един млад човек, който успява в Германия, вече е завършил там, немците го уважават, той вече прави кариера там... Защо винаги, когато имаме някой много успял човек като Кристиян, първата ни работа е да му измислим някакво престъпление?!?! А, ако не беше Милен Цветков нямаше така да ревете нали?

дано се сбуташ от първо лице с няксой толкова успял боклук, който да ти погуби най- ценното. Тогава ще обърнеш другата страна

А ти как знаеш, че е боклук бе?!?! Само, защото има повече пари от тебе ли? Само, защото е успял да постигне много, ама много повече от тебе в тоя живот ли? Еми не, пич, не всички, които са успели в чужбина са боклуци!!!! Не всички, които имат хоризонт повече от люлинската ти панелка са престъпници!!!! Някои реално са учили здраво, работят здраво и успяват! Ти, защо не пробваш да вземеш този пример от тях?

И какво е постигнал в живота? Да кара скъпа кола, която тати и мама са му купили. Да се надруса до козирката на Великден, да кара със 200км/ч в града и да се натресе в спряла кола без спирачен път... Да убиеш човек ли е постижението му в живота?

Аз никога не съм те виждал следователно не съществуваш. Аз сами на очите си вярвам. И само Господ е над мен. Има отпечатъци по волана. Има ДНК. Има кръвни тестове. Ама няма кой да чете. Само писатели с Дънинг Крюгер.

А, ти как знаеш, че именно тия тестове не са напълно фалшиви!??!?! Кой знае кой стои зад всичко това и кой има сметка именно Крис да иде зад решетките... Ама никой не иска да мисли, а?!?! Всеки иска да вярва на всичко, което му се дава в Интернет на готово и никой не иска малко да помисли какво реално се е случило... Нали, щото така е по-лесно...

Може пък да знам повече. Може да познавам Симона примерно. А може и само да разсъждавам логично. Кой ще се занимава с едно леле като тоя за да организира всичко това? Ако искаха да накисват някого по скоро щеше да е сина на Мозъка. Ама капаците на очите не дават на човек не само да гледа ами и да мисли.

Ама и на съдията ли всичко са го дали по интернет?!

До "аз"-ът, ако някой ти се изсере в устата какще разбреш като друг път не си ял лайна?Аааа?

Галфонсо, тестовете за наркотици са ясни. А приказките за чайчета са лъжи, на които и децата в училище не вярват... Още повече, когато пиеш "чайчета" или лекарства, които имат отражение върху шофирането - Не се качваш да шофираш!

Ти там беше, за да го видиш, че е дорогиран така ли?!?!? Един ден Крис ще е на свобода, но вие няма да станете по-богати от това, че за съжаление, може и наистина да влезе в затвора, нали знаеш?

Добре де. Кажи твоята тези и дано не е Милен Цветков е карал назад със 100 и се е самоубил. Крис не е бил там..... А всичките записи са монтажи на цру. Викаш Крис бил по богат от мен.... Ама аз не карам колата на майка ми. И богатството нали знаеш че не е само пари

Никой тук не говори, че иска да стане по-богат, но става ясно, че това ти е най-високо в ценностната система. Тук става въпрос за това, че един убиец, чието намерение явно е било да избута някакъв досадник от пътя, но го е убил, защото е бил дрогиран, да си получи заслуженото като влезе задълго в затвора и да не застрашава живота на други хора.

Кристиянчо, ти ли си мама? Стана ли вече? Айде пий си "чайчето" и си "измий зъбчетата", че знаеш какъв ставаш като пропуснеш доза .... аааа тези процедури.

Пожелавам ти, един такъв тумор да те резне и теб така хубаво... А ако имаш късмет да оцелееш в инвалиден стол .... Пак да си помислиш.... Няма значение колко е успешен или е беден .. убил е човек... И трябва да си носи последствията

То няма нужда някой да е там, че да види! Да не мислиш, че сте първите, които искат да се друсат по Великден или Коледа и после да ходят да се забавляват. Ама сте кухи в кратуните, че не си извикахте едно такси, не се разтъпкахте малко пеш, за да си спестите тези гадости сега! Пари за такси ли нямахте??!? Колкото и да е богат - акъл с пари не се купува

А дано да те пускат на свиждания да му носиш вазелин поне за смазка, че и той да ти го бутне веднъж, вместо само на него да му го бутат

Заради пари е всичко. Доста пари. Адвокатите печелят. Съдиите се пръскат от кинти. Ще има обезщетения, държавата взима процент. Всъщност съдебната система в този си вид е машина за пари! Ние търсим справедливост. Такава има само в 9-мм куршум. Останалото е пунта мара. Смърт за смърт в такива случаи и пито-платено

Не си прав ! Много лесно да осъдиш някой да ти плати обезщетение , но да го накараш наистина да го плати е ужасно трудно ! Това с обезщетенията няма смисъл !

Заради измислените европейски ценности и т.н. този още се мъкне по съдилища ! Иначе можеха да го осъдят за всички престъпления вече и сумарно присъдата щеше да е мин. 30г !

Ти по Европата къде видя съд като нашия? Не е от европейските ценности. От локалния хабер е.

Илиян Илиев

В цяла Европа се налага модела да се взима наказание за най-тежкото престъпление , а не да се сумират !

Цялото това протакане е, за да си излежи присъдата маминото синче дома при мама под домашен арест. Докато обявят присъдата и ще трябва да го пуснат. Да вземат поне да му изменят мярката да полежи зад решетките този убиец. А българския съд и прокуратура всички знаят КОЙ ги избира.

Само го разкарват като екзотичен добитък насам-натам, докато го оправдаят.

Това леке пак ще убие, ако го пуснат.

Личният адвокат на Борисов,се явява в съда на Борисов ,в защита на хората на Борисов. Познайте какво ще стане

И според теб надрусаниЯТ келеш, който уби Милен Цветков не е виновен, така ли?

Ален Прост, ти ли си? Менков е адвокат на близките на Милен Цветков. Или ти смяташ, че надрусаниЯТ келеш е невинен?