Адвокат: Кучето Мечо вече прави кратки разходки, но мъчителят му може да получи само глоба

Предлагат подобен тип изтезания над животни да бъдат приравни с тези за организиране на кучешки боеве, за да се избегне възможността този тип дела да завършват само с глоби

Обратно в новината

Коментари - Адвокат: Кучето Мечо вече прави кратки разходки, но мъчителят му може да получи само глоба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето така започват сърфистите- първо измъчват и убиват животни а после тръгват към хората. Този заслужава да му се направи същото което е направил на животните. Престъпник!!!

Гнусно престъпление и проява на чиста форма на жестокост, без провокация! Садизъм в чиста форма. И тези, които го защитават, трябва да знаят, че този изрод е същия като други подобни, които обират старци и изнасилват жени. Гнусни, жестоки, прости хора, но онези поне го правят с користна цел, а този го е правил за чисто удоволствие! Утре може да отвлече друго безпомощно създание (а защо не и дете!), за да подхранва жалкото си самочувствие и да даде смисъл на безцелния си животец, като доминира над безпомощно същество! Заслужава затвор и аз лично бих приложил спрямо него старобиблейските закони - око за око, зъб за зъб. Нека да го затворят в някое мазе и да го кълцат и режат, и ритат, и да му чупят костите на изверга по същия начин, по който и той го е правил. Иначе няма оправия с тези хора.

Питахме гугъл какво е кучераст и той ни отговори това: кучераст Обидно определение за човек, който проявява „прекалено” голяма любов към кучетата, бори се за техните „права” и пр. Отнася се най-вече до членове на организации за защита на животните. P.S. „Кучераст” е определено най-идиотското от този род определения (негативни спрямо различните прояви на толерантност - като „толераст”, „либераст”, „мултикултураст” и подобни), което аз поне съм срещал до този момент... „Мръсни кучерасти! За тях животът на кучетата е по-ценен от този на хората!”

вярно имало такава дума......

Когато загине човек няма реакция. Когато имя проблем с куче следват кълнене, закани, саморазправа. Как пък не тръгнахте Семержиев да линчивате. Българите са оскотял народ който скоро ще се самозатрие.

Винивни за инцидента са защитниците на уличните гкутници коиро тероризират хората. Тези защитници трябва да бъдат освидетелствани. Това са душевно болни хора мразещи себеподобни.

Държавата на крещящото социално неравенство, изоставените възрастни хора и......на щастливите помияри и Мечо.

За каква държава говориш?!

Толкова изроди се развряскаха в защита на убиеца, а защото знаят, че идва и техен ред.

Смърт на защитниците на улични кучета и организацийките които изкарват пари върху гърба на нахапаните хора. Бог забавя, но не забравя. И да, в Европа, САЩ, Канада, Австралия бездомните помияри се прибират и умъртвяват. Не се връщат на улицата за да тероризират хората. Само в помийната Яма нречена българия това не се случва.

Да го пуснат горкия човек...що мили хора го чакат пред тях да го посрещнт....

Истината е че никой не го чака. Само лаем из нета.

А Семерджиев чака ли го някой. Или живота на две млади момичета не струва колкото това на един помияр? Прогресивния българин се изнася от тази кочина превзета от откачалки и скотове.

Много простотия в тази тема! Хората ви казват, че това са първи симптоми на психопатия по цял свят, някакъв/някаква тук ни убеждава едва ли не, че само в България сме такива! Другите пък ревнали за специална полиция, която да пази бездомните животни, когато в новините редовно излизат за пребити, изтезавани, изнасилвани и убити старци за последните пари от пенсията им. Аз пък смятам, че трябва да престанем с евроценностите, защото виждаме докъде водят и да приемем, че престъпниците напълно умишлено се отказват от своите човешки права в момента, в който решат да изтезават, изнасилват или убиват напълно съзнателно друго същество.

Всъщност най-сериозния проблем е, че е пълно с идиоти, които сравняват различни престъпления и казват че понеже едните били по-тежки, другите нямали значение...гледам и ти си тука затва....кретен...

Леле, колко си вдлъбнат! Аз ти казвам, че ако искаме да спрат престъпленията трябва да имаме адекватни наказания и да престанем с човешките права на престъпниците, а ти какво си разбрал?

Всъщност евроценностите са прибиране и умъртвяване на улипните мастии. И строги наказания на собсвениците на кучета при непровоцирани инциденти.

В България човешкия живот НЕ струва нищо, или 20 стотинки например, какво да говорим за живота на кучета и котки!? Или за Полиция която също не върши никаква работа. СРАМ и Отврат... Пропаднала Гнусна, Дива територия с аборигени - психопати!! Разбира се,че тоя изрод е за затвора!! НО те убийци и биячи ...и крадци...и корумпирани политици са също за там.

Повдига ми се от този тип..защо пак ми напомняте..ще си го получи Свиши този Изрод мръсен

Ако този изрод,тази мръсна садистична гадина се измъкне само с глоба от нашето"правосъдие",ще го споходи уличното с някой коктейл Молотов и хубав бой за да разбере какво е усещането за физическа болка.

Ако се измъкне само с глоба, гражданите ще го чакаме пред тях и да има късмета да го видим, такива шамари ще изяде, че главата му ще е наобратно и ще се лекува и той доста време от болки.

А да ви питам вас, изроди гадни, с какво сте по добри от него?

Разбира се, най-хуманно за него е евтаназия. Но ако се съпротивлява, ще боли...

Ама как си вярвате само. Пишеше му адреса тук в ДИР миналата седмица. Пак разни се каниха и си останаха само с каненето.

Поредното доказателство ,че мястото НЕ НИ Е В ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ,КЪДЕТО ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ ДА СМЕ. СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАКАВА АБУРИГЕНТСКА ДЪРЖАВА,В КОЯТО ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,ОСВЕН ДА НИ ДЕМОНСТРИРАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕКРАН,КОЛКО СА ЖАЛКИ И НЕСПОСОБНИ ЗА ЗАЕМАЩИТЕ ОТ ТЯХ ДЛЪЖНОСТИ.ЗАТОВА ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЖЕРТВИТЕ НА НАРАСТВАЩАТО НАСИЛИЕ В ОБЩЕСТВОТО НИ ! ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ РАЗХОЖДАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ. БОГ ДА НИ ПАЗИ !!!

По изгидно за полицайте е да са drink and drive, отколкото да се занимават с полицейска работа. Да изичстят мършата помежду си и може хората да започнат да имат доверие в тях.

Значи праравнихме животните към хората.Дотук добре.Следват проблемите.Трябва да,спрем да ядем животни това първо.Кво прайм когато куче убие котка,и когато котка убие врабче/съдим ги,лекуваме ги и.ти.Каквото и да правим трябва да сме последователни и да избягване двойните стандарти.Иначе аз не убивам и мухите в къщи ,а им отварям прозореца.Виж за хлебарките си признавам и не е срам

щях да те упрекна за дето се гавриш с правописа ако ти бях разбрал българския.

Смесваш доста теми в тази, а единственото, което трябва да мисли мозъка ти е, че този човек е мъчил и изнасилил кучето..... Реално всички други твой мисли за меко казано излишни.

Какво ще кажеш когато домашно куче убие друго домашна куче? Виж телевизията по случая. Тогава извергът кучкар да бъде убит или нещо друго?

Дир те ми трийте коментара..казах товя е садидт

То няма лошо да завърши с глоба добре е даже с голяма глоба да речем 5хил лв. „А най-добре/задължително е да прочетем "Ефективно изпълнена присъда" т.е. глобата е събрана.

За да няма бездомни кучето първо трябва да се спре изхвърлянето на такива. Който си изхвърли кучето да плаща солени глоби и месечна такса за кучето докато е в приют и да се вкара в регистър, че този човек повече куче в този живот няма да си купи. Като се купуват кучета е задължителното чипиране, регистрация и т.н. Сегашните да се приберат в приюти и който иска да си осиновява, да се чипира, регистрира и т.н. Всичко е много просто, но никой не желае да има промени.

жестоките същества трябва да бъдат унищожавани, без значение дали са животни или хора

Като акт на доброта и смирение разбира се

Ако така се действа трябва да унищожим всички диви животни. Абе ти някакъв краен идиот ли си? Чудно ми е как така носите глави, но те не могат да мислят?!! Очевидно сте се бъгнали нещо!

В Германия няма улични кучета. Проблема е решен с крематориуми.

Проблемът с такива като теб бих го решил по същия начин.

Абсолютно съм съгласен!

ли си?

Почти цяла Европа, САЩ и Канада прибират и умъртвяват уличните помияри. Само в българия не. Кучерастите не позволяват. Те са античовеци и ще помогнат да се затрием побързо.

Ами само защото кучето не може да говори. Ако намери човек, който да не може да говори ще си го изкара на него.

е по-трудно... може и той да те попребие малко и после доста време да пикаеш кръв или да не можеш да ходиш добре например, а може и така да си останеш

То глобата в зависимост от размера може да е по-тежка от няколко седмици затвор.

ако е счупил някой фонтан или навес на спирка. Тук обаче говорим за садизъм над съвършенно беззащитно живо същество при това РЕЦИДИВИРАЩ. Нужна е или принудително лечение или затвор и то ефективен защото този не е в състояние да се спре, а ''счупеното'' не може да се плати защото смъртта е необратима.

Като няма правосъдие от институциите се ''случва'' законът на джунглата или така нареченото улично правосъдие. Ще чакаме да изчезне дете или на накой баща да не му издържат нервите итогава ще го мислим кой е виновен. Най-виновен е този,който е отказал правосъдието! Съседския спор от женския пазар завършил с трагедия въобще не е трогнал институциите. Колкото е виновен съседът убиец, толкова е виновен прокурорът,който нищо не е направил въпреки жалбите.

колко грижи за едно куче, а за хората ????? що за хуманисти са тези защитници?????

Какви хора? Тука няма хора. Хората не се държат така с другите живи същества... само някакви примитивни и опасни животни го правят. А примитивните опасни животни трябва да се затварят за да не наранят някого.

изразява отнешението ти към живите същества , същия този да те срещне по улиците, че да ти покаже как се държи към хора да видим какво мислиш по темата!

първо, и кучето, и котката, и всяко друго животно , са живи същества и по никакъв начин не заслужават някой без причина да си доставя удоволствие като ги тормози. Второ, щом този е склонен на такава агресия, пак казвам , без причина, върху животно, границата да го причини на беззащитен човек е доста тънка. Аз искам да се държат отговорни и тези, които хвърлят отрова на уличните кучета и котки, изобщо не е това начинът

Едното куче от много по-важно от теб.

Пълна простотия!!!!! Кучето си е КУЧЕ!!!!! ПОГРИЖЕТЕ се така активно за ХОРАТА!!!!!

За простотията иде реч! Хайде малко да се пообразоваш че ми писна от човекоподобни с претенции!

Няма нужда, такива хора трябва да мрат. Озлобени от живота и без никаква емпатия спрямо друго живо същество (било то животно или човек). Нямаме нужда от такива индивиди.

и ти в това число (за съжаление) си има все пак по-добре действаща правораздавателна система. тик въросът е за елемнтарна етика. няма да обеднееш, говно такова, ако се подобри отношението (елемнтарното отношение) към животните...

Поредното доказателство ,че мястото НЕ НИ Е В ЦИВИЛИЗОВАНИЯТ СВЯТ,КЪДЕТО ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИИ ДА СМЕ. СРАМУВАМ СЕ,ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ТАКАВА АБУРИГЕНТСКА ДЪРЖАВА,В КОЯТО ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,ОСВЕН ДА НИ ДЕМОНСТРИРАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИОННИЯТ ЕКРАН,КОЛКО СА ЖАЛКИ И НЕСПОСОБНИ ЗА ЗАЕМАЩИТЕ ОТ ТЯХ ДЛЪЖНОСТИ.ЗАТОВА ОЩЕ ДЪЛГО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ЖЕРТВИТЕ НА НАРАСТВАЩАТО НАСИЛИЕ В ОБЩЕСТВОТО НИ ! ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ РАЗХОЖДАТ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ. БОГ ДА НИ ПАЗИ !!!

Ицо ти си Примитив не си животно те са блогородни..ти си примитивен мозък

На приказки все за хората сте готови да мислите, ама само мислите, щото всякакви действия изискват усилия, а на думи е лесно

"Един нормален човек в едно лудо общество трябва да се преструва, че е луд" Kurt Vonnegut, Welcome to the Monkey House