Коментари - Адм. Ефтимов: Два пъти наши изтребители са вдигани под тревога за последните 2 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяхте вдигнали някой от хартиените F-22 Block 70!

Абе и аз като бях в казармата го вдигах за щяло и нещяло. Да се радват че още могат по два пъти!

И така е най-правилно, но е редно да сме много добре въоръжени с най-доброто, но не само ние но и всички гранични страни на уродите от Раша. Ако останем най-зле въоръжени, руските свине ще атакуват най-слабото звено, особено ако искат да демонстрират сила или за да натрият носа на някой. Не забравяйте, че последната година основните методики на Раша бяха икономическо сплашване и изнудване с горива и ресурси. Не случайно използваха и продължават да използват картата с "продоволствената криза". Като спре да работи това (а такива са и сигналите), ще започнат с военни провокации. Нещо повече, именно България би била най-удачна за първи опит за нахлуване в Европа - не Полша или Румъния, които и като население и като военен ресурс са по-добре, а точно България, която ще си двигне краката щом влезе Русия на наша територия. За справка 1944 и подлизването от страна на Радева, Копейкина и БСП.

е да се вдигат по-често ,тренировки трябват . Но да не падат . Как изгубихме 2 ... ?

Баламосвате хората..

Дали щяхме да вдигнем грипен, ф16 или миг 29, разликата е никаква. Е, в полза на най-мощния от тях миг 29, но дотам. Издига се, гони гаргите и се приземява. Да не е само на хартия също е важно.

Това фръчило от снимката с български флаг леее?

Вдигнали изтребител защото пътнически самолет изгубил радио връзка?!?! И с какво изтребителя е помогнал в случая? Да не споменавам че проблема с радиобпъзката сигурно е бил на земята с апаратурата на диспечерите ни. Някой диспечер сигурно е решил да погледа малко порно от кетефа по wifi и е заджамил сигнала Важното е да се хвърлят парите ни на вятъра и да ги крадът

..сменил е бушона. Големи смешници са нашите под шапката на нато

Значи и двата изтребителя сега са за ремонт. Хубаво е , че имаме 3 налични . Ще можем да защитим братята македонци от гаргите когато нападнат гроздето и любениците!

Що се тревожите НАТО нали ни пази и станахме врагове с Русия заради тях

Вдигнахте го да осигури пренасянето на втора бомба, а...също като през юни.

преди малко вдигнах самолета в чест на жената на Месечков ( вижте снимките в лайф и без фап-фап) .

В ТОВА БУРНО ВРЕМЕ, ТРЯБВА СА СЕ КЪПИ ЕСКАДРИЛА F-35, ЗА ДА СЕ ОСИГУРИ СИГУРНОСТТА. КАКТО СМЕ БЕЗ ПВО, ПОНЕ ДА ИМАМЕ КАЧЕСТВЕНИ САМОЛЕТИ.

И си без ескадрила ф 35 преди да мигнеш, от първата ракета, както са наредени на плаца и пилотите си почиват.

ми не коментира, щото било срамота - два кубика "Трибестан" донесли с ротния ЗиЛ на "ескадрилата" и вдигнали самуледа.....

20 години в Нато и нямаме 2 самолета на кръст. Ебати Натото ебати и минетите.

Ми плащаш, а нищо не получаваш. Стара европрйска схема от началото на 90-те! Едно време ѝм викаха "пирамиди", ама наще бързо се усетиха и до средата на 90-те, тези ОПГ бяха отхвърлени от нашенци. Явно в Гейропата, бавно се учат - има, няма две десетилетия....Ами явно са по-наивни!

КВО НИ Е ВИНОВНО НАТО, ЧЕ ЛОМУНИСТИТЕ НИ ФАЛИРАХА И НИ МАПРАВИХА БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. КАТО НЯМАМЕ ПАРИ СМЕ ПРОСТО ЕДНИ АВАНТАДЖИИ В НАТО.

Е кой ше плаща!?! Там, да не сте си гласували "минус 25$, керосин (JET-A1) за еврогейски цели.... Или щом е по "прОграма", значи всичко е редовно!

А аз съм си наденал един чертеж на оная работа и си подсвирквам с аварийната свирка против акули от 548-ма страница на "Ръководството за експлоатациа на Ф-16, Фейслифт 70"

Как бре!?!?! С кран ли!!!! Двата самолета с вдигат, точно с едни кран (при добра организация!), С два е по-лесно!

Е и?

и каква е била тревогата? няма да чета тия глупости дето се опитвате да вменявате някаква заплаха... все едно и нещо ще направите с вече 8-те изтребитела .. спрете вдигали самолета, че да не вземат да падат щото са едни самолети да ти умре коня..

"Днес имаме друго привеждане, по друга активност". е щом е по друга активност всичко е "точно". Или този е глупак или прави останалатите на глупаци

предаване от българска страна командването на Многонационалната бойна група на Италия като рамкова държава.? Как, ще се командва нашия флот от Италия?

това е изключително постижение! два пъти да излети, и да кацне здрав си е направо фантастика

Два пъти са ги вдигали и два пъти са ги спускали!

Да бе вдигнахте новите ф 16 От чертежите още не са излетели

тъпи, лягай си! квото и да става, вече пари за рассийски таралясници пари няма да даваме!

Българските младежи, все мамини синчета и повечето джендърчета, готови ли са да бъдат мобилизирани и пратени да се бият срещу руснаците, ако от НАТО поискат и наредят? Защото натам вървят нещата.

Те и на учението в България вдигнаха самолет, свалиха го, убиха пилота и после ни чул, ни видял. Радев и всички останали наши политици останаха неми. Уж щеше да проверяват черната кутия на самолета... мъде бухлести.

Колко ескадрили са излетели? Питам за един приятел натовец.

Да ней за Веселин Маринов? Много убава песня се очаква за коледния, по случая! Така чух!

Като нямаме самолети защо не поканим комшиите от Труция да ни пазят небето? Мисля, че президента Ердоган ще приеме една наша молба за което. Испанци и холандци ни пазиха тази пролет, а турците са съвсем наблизо. И могат да свършат същата работа 100 пъти по-добре. Нали сме съседи? Трябва да си помагаме.

 "В момента на източния фланг на НАТО се извършва надпревара за осъществяване на военна структура - да се създадат условия за съюзниците, за да могат те в случай на нужда бързо, при подходящи условия да усилят нашия отбранителен потенциал." Като чуя за ИЗТОЧНИЯ фланг на НАТО, ми става жално за ТЕРИТОРИЯТА България...

Нали това ти е работата? Юнак...

Значи имаме поне 2 летящи самомета... Кой кат нас....

Прекрасна новина! Значи все още имаме авиация.

Врътнете един завод за ремонт на мигове и купете още от тях вместо да давате пари на Умрикаците за самолети, които не съществуват...

аз съм тук и чакам

с 1 милиард долара ще започне да пуска серийни мигове а ние ги даваме на амери-добитъка за да ни плюе в лицето... срам и позор...

нещо много сте тревожни, по-полека, по-полека, да не сгазите лука и да предизвикате ответна реакция по ваша вина.