Коментари - А на Буджака кога? Въпросът, който прекъсна морския брифинг на Христо Иванов (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Само да изчакаме бТВ да дойдат..." - А, не ги чакайте. Ако нещо пропуснат, ще си го измислят.

От туитър (@PhilipS_82): "Гледах лайфа на Бареков, който докато обикаля по скалите на Буджака обяснява как нямало достъп до скалите на Буджака. 40 минути седи пред една къща и говори за Прокопиев, показва му сауната, басейна... накрая една от жените с него му казва: Между другото къщата на Прокопиев е по-нататък" Това с грешната къща е особено забавно. Няма един грамотен в целия медиен и политически антураж на Пеевски, който да може да ползва кадастъра и да говори с местните, за да намери истинския имот. А може би е защото избраният изглежда много голям и скъп, а реалният - не?

А на Магнолия и на брега на Панчарево кога? А? А? А???

И защо там? Първо Прокопиев не е бил на влас, нито управлява държавата като Доган. Второ, там никога не е имало плаж, а този плаж е изкуствено съсзаден от собственика. Трето, достъпа до този частен плаж е свободен. Защото собственика е пич.

Само че, никъде в закона не се говори за плаж (само плажове са ви в главите). Говори се за брегова ивица.

В банановия османоислямски "парламентарен" еничерски халифат оправията е ПУНИШМЕНТ. Черен списък и по азбучен ред,мутри,мафиоти,корумпари от най дребните мишки до най тлъстите шопари и нерези.

Да живее новата коалиция: Да ДПС !

Който нож вади...

А Далавери Симеонов защо краде бизнеси в полза на трети лица включитешно Пеевски? Защо не попитат от СКАТ за причините за акциите шум по морето, защо открадна бузнеса на Божков (не че последният е цвете за мирисане и все пак). Това с Валерката свободна пазарна икономика ли му казват?

Каква стана,протестиращи си купиха яйца и домати да замерват като лумпени хората от ГЕРБ,а ядоха пердах. ТАКА трябва да бъде със всички пречещи за свободно предвижване .

на буджака боко ше суче на местан ташака хахаха

На Буджака, Иванов ще смуче на Прокопиев пищака!! А Прокопиев в ответ, гъз ще дава на Доганя за отчет!!

Болен тъпанар.

Корнела и Хр.Ив. са ортаците он новата политическа ,,шведска-тройка".

Защото е негова подлога, затова! Кой не вдява зависимостта между Иванов и Прокопиев??

Ама не мога да мина през центъра заради палатките Брау Ристе Гуем си Тъпанар

ТАТИ КАЗА , ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ ДЪЛГИ ГАЩИ , АМА ДРУГ ПЪТ . ТАКА КАЗВАШЕ ЕДИН ОТ ГЕРОИТЕ НА ,,КОМИЦИТЕ" , ТА И АЗ КАТО НЕГО ЩЕ КАЖА : ,,ЩЕ ОТИДЕ ИЦЕТО НА БУДЖАКА , АМА ДРУГ ПЪТ" . АМА КАК ДА ОТИДЕ ИЦЕТО , ДА БЪРКА В КОПАНКАТА НА ПРОКОПИЕВ НАЛИ ВЕДНАГА ЩЕ ГО УДАРЯТ ПРЕЗ ПРЪСТИТЕ И ЩЕ ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН . ТОЙ КАТО ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР НИКАКВА НЕ Я СВЪРШИ , ТА СЕГА ЛИ?

Ах Буджака, ах Буджака. Сега ще събарят хасиенди

Знамето на борбЪ срещу корупцията Пинокиев избягва да отговори по идентичен на Росенец казус?!! Да не би шефа му да е заградил брега там?! не вЕврам...

Поне журналистката е показалар че ,не е от мисирките и задава неудобни въпроси.

Защо Христо Иванов дори не иска да коментира казус с морския сарай на Иво Прокопиев, а толкова пъти ходи да се снима при другия сарай на Ахмед Доган? Това не е ли изкривяване на информацията и манипулиране?

Ех, Ице, Ице, не може да пробутваш едни и същи номера по 10000 пъти. Първият път на Росенец направи голяма сензация, но този път много се изложи - нищо ново за теб. Та кога да чакаме сензации и пред къшата на Прокопиев?

няма да пипаш баджанака!

Да, Скат защитава Доган... И, всички патрЕоти изведнхъж потчват да твърдят, че всичко е наред, защото всички трябва да сме равни пред закона. Освен жените, не християните, геойовете, ромите, еврейте, черните, мюсюлманите, соросоидите и някой други незрави части от обществото. За тях само един закон тярбва да има. Бий ги, за да те уважават, нали? :))) Сладури сте. И сте силни като сте в глутница. Иначе сте адски прагматично настроени, когато нямате очевадно предиство. :)

Не виждаш какви глупости си нащракал!

Сега протеста е срещу злоупотребите ВЪВ ВЛАСТТА извършвани пред широко-затворените очи на каскетурата! ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС! Ако Прокопиев беше във властта , протестите щяха да са и срещу него!

Това ако го повториш 100 пъти, няма да стане по-смислено. Или има нарушаване на закона, или няма. Значи ако си извън властта (особено ако си спонсор на "протестърите"), можеш да нарушаваш закона? А към прокуратурата какво ви беше обвинението, че забравих? Че едни ги разследвали, други не? Тук случаят да е подобен? А, не бе, как ще е подобен, той Прокопиев е наш спонсор, сакън не го пипайте!!!

Има ли полиция и прокуратура, които трябва да разследват всички престпления? Има. Това е като има еко протест да питаш, защо не протестирали за нещо друго си, някъде си. Ами защото не могат да следят всичко и да протестират за всички. Не им плащат за това. Затова си имах хора на които им се плащат заплати. Държавни служителни, които не си вършат работта. Властта демек. Да ти го нарисувам ли с цветни моливи? Може и да схванеш. :)

Прав си! Ще те цитирам - не могат да протестират за всичко, не им плащат за това. Точно така е - те протестират само за това, за което им плащат. Ха, ха, ха, колко си прав само!

Щото не е във власта,трябва да бъде пропуснат червенобузестия крадрц.

Мислите ли, че ако на Буджака имаше нередности каскета до сега нямаше да се е изтъпанил триумфално по всички гъзолизнически медии? Протеста е срещу срастването на властта с организираната престъпност и тенденциозното отношение на каскетурата! Ако утре Прокопиев се намърда във властта и тръгне по пътя на Прасетата - то тогава протестите ще са срещу него! Но сега на дневен ред е да се оттървем от тиквата с каскет, правеща свинщини в държавата!

Не знам на Буджака има или няма нередности, но достъпа е по една тясна пътечка, по която може и да се пребиеш. Но явно при Прокопиев и сие сичко е нард :)

Значи, валстта не си е свършила работата, или? :)) Сега да им дадем още един шанс, щото 10 години е малко време и човек няма кога да се ориентира, нали? :))

Ако правилно съм те разбрал. Сега е важно да се разбере дали властта спазва законите. А другите дали ги спазват-не е важно. Нали не са на власт.

Явно нищо не си разбрал ако властимащите спазват законите който те сами си пишат никой няма да си позволи да не ги спазва не може някакви ниско интелигентени Влазли във властта бедни като църковни мишки изведнъж да строят дворци

Тези от тв СЪКАТ много бързо сменят плочата ами на златния рог кога а ????

един вид тв СКОТ на Валери Симеонов брани Доган

Не бе! Като на дете да ти го обясня - СКАТ брани народа от фалшиви политици /говоря за този случай, щото нито лидерът им, нто телевизията са ми на сърце/. И на Бурджака и на Росенец ТРЯБВА ДА ИМА ДОСТЪП ДО ПЛАЖА, но докато Ицето громи Доган, не отваря и дума за Бурджака. Ако е принципен и честен, трябва да се бори и за двата плажа, но както се казва - не се хапе ръката, която те храни. В крайна сметка Христо Иванов е ДВУЛИЧЕН дупедавец! Което е и тезата на СКАТ. Разбра ли сега или да се мъча по друг начин?

Не се напъвай много! Оакал си се! Сега протеста е срещу злоупотребите ВЪВ ВЛАСТТА вършени пред широко-затворените очи на каскетурата! ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС! Ако Прокопиев беше във властта , протестите щяха да са срещу него!

Та на въпроса за Буджака, -бе те лумпени, лумпени, протестъри, протестъри ама КОЙ РЕЖЕ КЛОНА ОТ КОЙТО ЦУЦА! Кой ще протестира за Буджака, като само ще духа, а няма да гълта

Освен луд, си и тъп! Сега протеста е срещу злоупотребите ВЪВ ВЛАСТТА вършени пред широко-затворените очи на каскетурата! ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС! Ако Прокопиев беше във властта , протестите щяха да са срещу него!

Тука все едни "умници" НЕ-нормални коментират...

Аз пък мислех, че протестите са за ред и законност в държавата .... Явно съм се излъгал. :)

Ludiamaus

Ами аз съм ЛУДИЯГ тъп, пък ти не разбра, че именно на Буджака е баш незаконното ограждане на достъпа до плажа, Ами на Германката. Нима ДОАНОЛЛУ Е ВЪВ ВЛАСТТА че нападнаха свободният достъп до несъществуващ плаж! В същност вие не ненормалниците и не лудите страдате от един комплекс -ЩОМ НЕ Е В ЛЕМААТА И ПОСТУЛАТИТЕ -ЗНАЧИ НЕ СЕ ОТНАСЯ ПО ТЕМАТА Итака продължавате с виковете ОСТАВКА -А СТЕ СЛЕПИ И ГЛУХИ НА ВЪПРОСИТЕ АЛТЕРНАТИВА!?

Защо да не се организира едно масово посещение на плаж Буджака.Времето е подходящо.

Kliment

Защо не го организираш ти? Събери документи покажи на всички какъв е проблема. Ако наистина има проблем то трябва да се реши или чакаш Христо Иванов да ти реши проблема? Трябва да се протестира срещу всяка несправедливост

Да остане борисов да векува,няма достойни хора ,които да го заместят.Свински черва ,алчни,продажни,крадливи и лъжливи,за кой да гласува човек?Хиляди имения и хотели и къщи за гости придобити с крадени пари които са над закона,даже и сметките си не плащат за ток,вода ,данъци и този бо.лук се прави на честен ,търси справидливост ,ама друг път.Против протистите съм,те няма нищо добро да доведат

Защо, нека да се състави ново правителство след изборите - нима предпочиташ правителство на БСП и Слави пред правителство на ГЕРБ и ДСБ, например??? Защото от сегашната ситуация най-много печели Слави - първосигналните вече са убедени да гласуват за него, а мислещите, които досега са гласували за ДСБ, защото не харесват Борисов, сега се чудят какво се случва - Христо Иванов първа дружка с Курнела и Мая, която назначи Пеевски, някакви криминални елементи окопират площади и говорят от името на народа!? Това ли искаме, това ли са лицата на протеста?! Затова трезвомислещите хора с памет няма да гласуват за Да България

Като последният малоумник или ПАПАГАЛ повтаряте едно и също Борисов да си отиде. О'k! след 5 месеца са изборите като е рекъл Бог ще си отиде! Вие като анази селска мома на мегдана Мъъъж искамммм! Сеги го искаааааммм! И като я питали тя или мучала като крава в цикъл или плачейки АМ, ЧИИИ, КЪВТО ИЙЕ ДА Е!

А какво става с къщата на един от олгарсите от парламента, разположена направо на пясъка на плажа Кабакум, сп. Журналист, Варна? Къде са мисирките от Скат да запитат собственника законна ли е?

Олигарха Иво Прокопиев е собственик на Дир.бг. Интересно, че Дир.бг пишат за Иво Прокопиев и кога ще бутнат огромните му палати на Буджака в Созопол. Театър някакъв

Ицо , Ицо направо с картофите ти го сложиха , подлого долна !

ТРОЛ СИ!

Христо Иванов отказа коментар, а вие отказвате да сте безпристрастни и адекватни, некафяви журналисти. Сори.

Това е добра идея - да отвоюваме Черноморието от мутрите. Обаче как ще се реализира вече е друг въпрос. А и самите мутри могат да се джафкат по форуми и сутрешни блокове (или да си наемат тролове, както всички сме виждали), но в края на деня си стискат ръцете, че "Ти няма да пипаш моето, а аз няма да пипам твоето" и накрая кой го дYха? Ние, обикновенните хора, които трябва да се провираме през храсти и глогинки или да плащаме такса "Пясък" на разни "избрани" концесионери, за да почиваме на Българското черноморие. А навремето Бат Бойко ни призоваваше от трибуната на народното събрание да харчим парите си в България. Ще ги харчим, бе, Баце! Когато разкараш целия този бетон, кич и мутращина от Черноморието. А дотогава ще следим развитието на нещата от Гърция, Турция, Испания и кой откъдето намери.

А куфалниците от СКАТ, като толкова знаят, що не са направили нищо те самите? Кавали.

вътросът е за двойния стардарт, който прилага Хр. Иванов

Ей син комунист, земи да обиколиш черноморието и организирай гей прайд по хотелите.

И колко синове и дъщери на не-комунисти имаме на политическата сцена? Като почнеш с Лилето и ...

Какво стана с носът на Х.Иванов след въпросите на СКАТ!?

Що ходят по плажовете само!В Еленския балкан депесарите си имат и частна ловна база и е загладена огромна територия,там ходят само елитни ловци ,ловуват на маси с бели покривки,а парите отиват в касите на дъпъсъ!Как така се изкупува територия в планината!??????

Доблестните и независими журналисти в СКАТ могат да направят свое разследване за всеки съмнителен имот, да направят публичон достояние данните и да сезират съответинте органи. Защо повдигат въпроси, само когато с нещо е засегнат техният господар?

Разследването e направено, нарушения са открити и са образувани прокурорски преписки ... Но там е собственост на Прокопиев (от Да, България). И вътросът е за двойния стардарт, който прилага Хр. Иванов

питат прокуратурата бе! Двоен стандарт не може да има докато Иванов е извън властта и не разполага с лостове за управление. Та затова питайте управляващите!

Отговорът е много прост. Защото са шебеци на господаря си и се почесват с лявата ръка през гравата си за дясното ухо когато им наредят...

Безспорно атака под кръста към Христо Иванов. Ама ние го знаем чий човек е. Това не прави постигнатото от него до момента осветяване невалидно. Нито лупингите и демонстрираната паника от община Бургас нереални. Това прави Христо Иванов зависим и толкоз. Но прав в действията му в момента. И тъй като не е управляващ и нищо не зависи от него и покровителите му в момента си заслужава моментната подкрепа. За мен доста по грозен е факта за зависимостите на “патриотите” от етническото ДПС, срещу което уж се борят, изразено от тази атака на СКАТ - подопечна на болонката на премиера, валери. А въпросите за Прокопиев няма да останат незададени.

Ръсиш. Викаш като е зависим няма проблем. Пъне се за народа и хората, не за Прокопиев и себе си. Докога дясното ще прави една и съща грешка? Знам отговора: докато са зависими и те. Хубав ден

Сичките са руски кавали

а бе дай те я тая държава, или там квот е останало от нея на доган, местан, или в крайна сметка на ердоган , и се пригответе за нахлуване в задния портал с 200

И на Буджака и навсякъде. Няма свои чужди. Чу ли Иванов? Така се правят зависимите хора. Чрез спонсорство.

Принципен ама не . Христо Иванов е пълен платен боклук

Да живее новата коалиция - Да ДПС !

"Последва демонстративно отдръпване на Христо Иванов от микрофоните и уточнение, че брифингът ще продължи, когато пристигнат още журналисти." Ристьоооо, мишке прокопиевааа, вече цапаш квадратните гащи и от журналистически въпроси ли?

трябва да си тъп за да вземаш идеи от титана на мисълта Кирилов?

Само като ги види човек какви мазни нагли същества са тоя Христо Иванов-Манолов и оня още по-дебелия до него и му става ясно що за политически плъхове са. Червени нагаждачи без никакъв морал, жадни за пари нещастници. Платени циркаджии.

Бреййй, този бил измет! А Доган може с държавни средсъва да го пазят, така ли тролче?

Той Доган играе в същия театър с тях бе. Кукловодите са в Москва.

Опорка няма! Просто лъсва двойния стандарт! Тези от протеста ги видяхме- за едни хора ми задавайте въпроси, а за едни други хора ме питайте някой друг път - НЕ СЕГА! Такива ли хорица искате да управляват България?

До "Сменете си" : Я провери при кого е взето решението да се охранява Доганчо от НСО, коя година и при кое правителство.

Интересно, толкова ли ни вземате за балами - забравихме как тези поборнички на протеста Курнела и Майчето искаха да назначат Пеевски за шеф на ДАНС - сега на Христо нищо не му пречи да се сдружи с тях, що пък не, заради по-големия враг!

Кое ви е дясното - раздаването на пари на калпак?

Дир-а слугува на статуквото. Заяждат се с единствения, който се осмели да мъти водите на Доган. Споко, това е следващия ни премиер и вие ще бъдете лишени от реклами, продажници.

Другаря иванов май и там е на хранилка.

Купон, свършвам пуканките...

Дир.бг, как спите изобщо?

А вие защо биете негрите! Помните ли вица? В същия ред на мисли...Киро Гела кога, кога Пеевски, кога Бойко ....и за още милион лага се сещам, Ковачки, Доган ....

Ако имаше нещо на Буджака герберите да са скокнали като щипани девойки на мегдана! Ами идете бре на Буджака, направете контра акция, кой ви спира? Аман от гнусни Гербераско тролове!

ми от тези наглеци и самозванци! "Народ" вече е мръсна дума! Не искам някой да рекетира и да изнудва от мое име! Наглеците вън! Този Хаджигенов за какъв се мисли, той искал, ами и аз искам ама няма! Идиоти, вече наистина ми писна, а някакви 200-килограмови обявяват гладни стачки! И аз имма едни 3 килограма да сваля - що да не погладувам малко. Много се изродиха нещата, срийте се вече!!! Омръзна ми от тази риторика и език на омразата, от някакви полуидиоти, нагли нещастници и утрепки от всякакъв вид да се изживяват като спасители! Слави - най-продажният от Куку, което си постижение на фона на останалите, особено Корумбашев да се има за месия!!! Забрави как 12 годишни момиченца му правеха френска любов в тоалетните!