Северна Америка замръзва, Европа чака зимата

САЩ преживяват незапомнен студ, докато в Северна Европа необичайно високите за сезона температури смущават флората, фауната и начина на живот.

Обратно в новината

Коментари - Северна Америка замръзва, Европа чака зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ниагарският водопад замръзна, рекордно ниски t по света от над 70 г. , а кукловодите от оня етнос ни навяват СТРАХ от несъществуващо глобално затопляне ! За интересуващите се: "Състояние на страх" от Майкъл Крайтън ("Юрски парк").

Декември в БГ беше доста по-студен от обикновено. Чак последните дни омекна. Вчера гледам температурни рекорди тук и там из БГ, а в София все най-усойно... (пак около нулата, бе дайте малко топло и насам и разкарайте тия шибани мъгли накрая :D ).

Защо не си вземеш ваканция и не дойдеш на село?

Причината за тези климатични аномалии е Бритиш Петролеум, които сондираха за нефт дъното на карибския залив! И един голям сондаж изби и забълва нефт, който ликвидира топлото течение Гълфстрийм, което топлеше бреговете на северна Америка и северните части на Европа около Англия и Швеция! Сега това топло течение го няма защото още не са овладели нефтения разлив от дъното на карибския залив, както и изпускането на радиоактивно замърсяване от Фукушима, където след аварията още не е овладяна ситуацията и като катастрофа с атомна централа стотици пъти надвишава пораженията от Чернобил! Радиацията от Фукушима се излива в океана, издига се в атмосферата като радиоактивни облаци и оттам се разнася по целия свят постепенно бавно, но постоянно!

Може ли да обосновете твърдението си, че нефтеният разлив на дъното на Мексиканския залив е причина за ликвидирането на Гълфстрийм? Защото другата упорита версия е, че земната ос се е наклонила повече от обичайното с последващите промени в слънчевото огряване на Земята и промените в климата.

Всички теории за причините за глобалното затопляне или охлаждане страдат от един общ недостатък- те не отчитат че небесните тела в слънчевата система са взаимосвързани и си влиаяят едно друго. Малцина знят, че има корелационна зависимост между циклите на голямото червено петно на Юпитер и времето на Земята. Да не говорим пък за гравитационните връзки или вълните от елементарни частици. Съмнява ме тези метеорологични промени да са резултат от човешката дейност. Това е част от нещо голямо способно да повлияе на цялата слънчева система и дори на самото слънце. Спомнете си, че когато то наскоро обърна магнитните си полюси имаше странна аномалия.....

Dimitar Todorov

Земната ос не се е наклонила повече - щеше да се забепежи веднага, че еклиптиката е под нов ъгъл спрямо небесния екватор и полярната звезда вече не е полярна. По-скоро затоплянията и охлажданията на планетата се влияят от космически цикли. По своя път слънчевата система преминава през различни части от космоса и се сблъсква по-често или по-рядко с космически прах и различни частици. Когато навлязат в атмосферата, много от частиците се изпаряват и молекулите се превръщат в центрове на кондензация на водните пари в атмосферата. Повече частици - повече облаци - по-малко слънцегреене - глобално захлаждане. По-малко частици - по-малко облаци - повече слънце - глобално затопляне. Всичко останало е конспирация да ни карат да плащаме за парникови емисии и парите да се откраднат мнооого високо в ООН, парламента на ЕС, сената на САЩ и т.н.

В следващото денонощие над страната ще преобладава времето. И си носете чадъри, защото ако завали ще се намокрите!

За времето най-много е виновно международното положение.

Вишни , не череши драги ми журналисти ползващи гугъл преводач за база . - Sakura - ще рече вишнев цвят а не черешов , ако и в транслатора да го дава черри . То и пияните вишни се пишат с черри ама са си вишни :-)))

Казвах им аз на американските метеоролози да следят колко дърва ще приготвят индианците за зимата и тогава да правят прогнози. На Ви ся!

Нали забраниха живака в термометрите, бе?

От Северна Америка тръгнаха приказките за глобалното затопляне. Те почнаха и да продават въглеродните емисий. Така че редно е те първи са изпитат тая жега на собствен гръб. Само до не си забравяте кремчетата против изгаряне ей!

динамиката се покачва, тука супер топло, там гърч, не се знае кога ще се обърне. Абе шоу ще има през идните години и десетилетия.

Не бъзикай природата ще си изпатиш!Климата ще ми командват!Геологични и климатични оръжия сънуват!Руснаци американци и китайци луди за връзване!

Не ми пука от времето,каквото е такова. 60 зими преживях,мога още толкова:))))

Мислихте си, че IceAge и саблезъбата катерица са детско филмче? Не-е-е-е документално-учебно е...

Нали американските чифути Рокфелер и Ротшилд измислиха " Глобалното Затопляне" за да дерат кожите на народите за " данък въглеродни емисии". На ви сега глобално затопляне на -50.

Точно така е. Същата работа и Волен...Да има зрелища, да се занимават лакеите и ''слугински'' песни (чалги). Да взимаме колкото да не умрем, а капиталистическите изедници да са в яхтите си.

Ротшилд е еврейска ционистка фамилия.

управляваща света чрез федералния резерв.

Климатът наистина е доста шантав, та си викам: Е, ха дано пък да е от HAARP, че иначе ... лошо ни се пише!

Прави сте,ХАРП в действие! Психотропното,25-ти кадър,биологичното,химическото,бактериологичното,космическото. Всичко е за нашето"благо" Остава да гадаеме с какво ще ни светнат!!!!!

СССР ХАРП:))

ХАРП ;-(((

ХаАрп :) с две А-та - ПВАИПС - на български :)

Има само един мъъъъничък проблем. ХААРП е пенсиониран от почти две години.