Снеговалежи блокират североизтока на САЩ (обновена)

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио отмени въведената пълна забрана за движение по пътищата, тъй като очакваната снежна буря се оказа по-слаба от прогнозираната.

Обратно в новината

Коментари - Снеговалежи блокират североизтока на САЩ (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не да ги блокира,а най добре ще да е да ги затрие като след ядрен взрив!

защо ми скрихте поста бе дира? нали има свобода на словото а? казвам истината такава каквато е. вашите читатели трябва да знаят истината и от двете страин наил?знач вие мозете да поствате клетвите и простотиите срещу уса,а ние немозем да ви опровергаем,е сега се убедих ,колко лоялна медя сте.виш йоу алл тхе бест.год блесс америца. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това не трябва да те учудва. Дир са рядко дискриминираща медия. Цензурата тук е издигната в култ. Колкото е по-смислен и добре аргументиран коментара, толкова е по-вероятно да бъде скрит. За сметка на това просташките и обидните коментари си стоят. Много ми беше чудно с каква цел го правят, но сега знам, че целта е профанизиране и опростачване на читателя.

Дано им дойде края.Господ да ни избави от тях.

Това е повече от смешно ...

днес в мола имаше опашка за лопати за сняг! всички са готови да чистят снега в Ню Йорк! - цел метър! ще фащаме снежинките във Въздуха! във въздуха му е майката....

В Русия е постоянно подобно времето зимата - но не бият тъпана - защото са мъже - не путки като американците

Каквито редакторите, такава и новината. Знайно е, че както дира е измислен сайт, така и журналисти няма тук, всичко е менте.

До такива "новини" ли "опря" журналистиката? Наваляло 20 санта сняг! Ама, нали е САЩ...За едно няма спор, България в лицето на властта и журналите, техни подлоги, са номер едно в лизането на задни части, слугуването и цензурата. По света стават далеч, по вълнуващи или ужасни неща. Първо, не се пише и говори за тях, второ, всичко написано е едностранно насочено в името на гореспоменатото слугуване. Оттървахме се от бутуша на СССР, та се натресохме на американската шпора. И като се замисля, сега е по-зле. Никога не е имало руска военна база тук, но сега има такива на американците. Тъпите ни упвавници вместо да водят умна и сдържана политика на неутралитет, заеха евроатлантически позицици и пак пропускаме шанса да имаме своя собствена политика. Отношенията ни било със САЩ, Англия, Канада, Германия, Русия, Бразилия, Китай, Индия и т.н.т. трябваше да са еднозначни в името на нашите интереси, а не на някой по-голям батко. Геоикономическите переспективи съвсем не са в полза на Англосаксонците и техния модел. Има нови играчи - Бразилия, Китай, Индия и възродени стари Русия. Но никой не мисли, в переспектива, само за момента в лична полза. Но и това не им стига, позволяват си да плуят и обвиняват, без да мислят за последствията...

Горките смотаняци един сняг не могат да си изчистят! То бива кухи лейки, ама тяхното на нищо не прилича! Ръснал снежец и ще се самоубият, всичко блокирано, един хляб не могат да доставят! Акъл на света дават!

"невиждана" статия с "невиждано" заглавие

Намирам за очарователно такова време. На мен снегът ми липсва.

Който сее "пустинни бури" по света, ще жъне природни.

Миналата година им се случи същото. Подготвени са. Реагират правилно. Ами ние?!

Няма да види хаир,който се радва на чуждо нещастие.Това е характерна черта на злобни и комплексирани хора.

Tani4ka69

Америка сее нещастие по целия свят......колко избити невинни жени,деца......колко погубени семейства........природата и Бог си отмъщават може би....а злобния тук си ти......спомни си Хирошима,Сърбия....и още десетки държави пострадали от Американските терористи....

започна да й додява от амерканските напъни за световен хегемонизъм и безапелационно им заявява своите права и им показва своите възможности?!

Tani4ka69

Пада ви се....още метър да навали......малко ви е наказанието от господ за избитите невинни хора по света......

Волът,като риел земята....нали знаете къде си хвърлял пръстта зомбирани селски комуноиди...жалки сте и пълни нещастници и за това ще си отидете с омерзение

Това е опростената версия на "Сибир 14"Идват и усъвършенстваните!

нали галона е евтин бе?:))))

шистите са си добре,цената на галона падна и на всички българи им е добре това само на предатели русофилистици които получават копейки за да храчат с/у народа си е зле....и по- зле ще става копейкаджии...глад и бой ще има скоро за вас!!!

До красните идиоти, които не са чели статията: "Прогнозите са снежна покривка от 60 до 90 см в Ню Йорк, предадоха осведомителните агенции, цитирани от БТА. " 90 см товарищи, а не 10 см!!!

Вече не им казват еничари. А соросоиди.

Толкова пъти в БГ сме имали в последните години повече от прогнозните там 60-90 см, пък не сме оревали света. Сигурен съм че и съседите им от север - канадците са умрели от смех.

Като се заяждате с Путин, ще ви пускаме бури, урагани, порои....

Ето какво става като ядосат Путин...!

бури, урагани и порои от простотия

Ало, станахте за смях с тази новина!! Валяло зимата сняг, банани ли искате да вали?

ГЛАВИТЕ НА 3-4 SS-18 Satan ЩЕ СТОПЯТ СНЕГА ПО ЦЯЛОТО ИЗТОЧНО КРАЙБРЕЖИЕ :)))

Откога руската електроника работи зимно време?

Какъв сезон е в И Укр??

селски х'американец...ти нали си уж там.....и ти ли ще станеш на палачинак тогава или си храчеш от библиотекарския КГБ институт??

За разлика от вас плюещи Ганьовци американеца хваща лопатата и рине до сухо а не седи зад клавиатурата да оправя света и да реве че някой му е крив ...

КАТО Е ПРОСТ И НЕ СИ КУПИ МОТОРЕН-СНЕГОРИН ЩЕ ХВЪРЛЯ НА РЪКА :))))

Само тъй ще да е ... А като стигне сухото почва да копае надолу.

Селтик, виждал си американец само на картинка :) Ако имаше малко мозък в главата, щеше да се сетиш, че наднорменото тегло на американците не е от почистване на сняг, а от висене пред компютъра, ама явно...

Наднорменото тегло е не само от стоене на компютъра, ами и от много "умните" ГМО-та, които нашите USA-братя хапват.

Смешната работа е, че бедните, но красиви българи са едни от най-затлъстелите нации!

живея в Ню Йорк от 15 години айде със здраве

Sura Ionospheric Heating Facility - руската машина за климатични удари, много по-мощна от ХААРП.

антенките ми са...много по-добри от антенките ти:))))))))))смешник,изобщо вдяваш ли какво си написал и как вече дори не се използва това старо съоръжение от миналия век.....абе това памперсите в кой век живеете??

От тази статия разбирах, че когато природата реши да ни създава проблеми, управляващите вземат мерки, а гражданите ги спазват. И така много по бързо се възстановяват щетите. При нас когато предупредят за снеговалежи, всичко се качва по колите и става мазало - снегът се втвърдява и трудно се почиства след това, снегорините няма как да минат и разчистят заради колите и после всички реват, че не е почистено. Та не е зле да се научим малко от хората с опит как да не си създаваме допълнително проблеми.

дреме ми за ш....те щати. не ни занимавайте с глупости. или за дир-а е голямо събитие и голяма трагедия. тук като имаше наводнения сигурно в щатите се вайкаха !? стига сте близали з..ци.

САЩ отново са за пример. Как успяват заедно да се справят с проблемите. За разлика от вечно страдащите, дето все друг им е виновен.

По интересното е, че в САЩ са събрани от кол и въже всякакви галфони. А ний тук умните, красивите с най-високото IQ :D газим кал и киша!

А през това време в Щатите, превръщат калта в злато, а феи хващат снежинките във въздуха :) Събудете се, бе хора. Цял живот спите.

Малее голяма буря. Да вземем да им пратим млако хуманитарна помощ. Одеялца и др. Целия свят ореваха. Така се получава като местните им протежета превеждат каквото им пуснат.

Те нещат одеалца а искат газ, нефт и роби!

Абе, да не сме колония на саШТ? Какво ме интересува времето там? Да не живея там я? Стига сте ме информирали за това дали пече, дали вали. Това няма да излекува болните ни хора от рак, да оправи убийственото ни здравеопазване, проблемите с пенсиите, проблемите с мизерните заплати на българите. Аман от Европейски съюз и аман от американско робство.

Кам да бяхме:))))

Дир, кавичиките са много точно поставени, с оглед на "зловещите" снимки от бурята.

Чета коментарите и гледам, че се прокрадва една определена линия при доста хора - какви сме злобари българите, как се раджаме на американското бедствие и какво щяло да стане ако нас ни застигне, като сме нямали нито армия, нито полиция. Тези манипулации не на мен, ако обичате. Айде да видим защо се радваме толкова точно на американската буря? Не е ли защото откакто дойде pax americana сме в истинска криза? Кризата за един народ се измерва не с това дали си можел да пътуваш до Париж или Рим, а с демографията. От Освобождението насам, последните 25 години са периодът, през който изчезваме като нация. Това е криза. И тя дойде с демокрацията на американците. Има отделни богати, да, но масово хората са бедни. И освен материално - станаха и духовно бедни. А бедността води до озлобление. На първо място - към причинителя. И ние много правилно разпознаваме като същински причинител за последните десетилетия американците. Опитват да заглушат нормалната имунна реакция на хората с приказки как сами сме си виновни, как сме проклето племе, което не заслужава друго. Само че светът от доста време е едно голямо село, в което командват мутрите. Ние сме малки и отдавна сме играчка в ръцете на тези мутри. Преди бяха велики сили - сами се нарекоха така, сега са глобалисти. Все тая. Та пак - айде не на мен. Да, когато видя, че при душманина ми духа вятър и вали сняг, няма да се разплача.

какво почна кризата 2008 година. Кой балон и къде се спука??? ГОЛДМАН САКС??? В началото на 2008 в бляскавата фасада на Уолстрийт, изградена от мултимилионни сделки, огромни бонуси и неудържим възход на пазара на имоти, се появяват първите чудовищни пукнатини. В началото на пролетта финансовата система на САЩ, след години на ненамеса на държавата в банковия сектор, е на ръба на пропастта и всичко е заложено на карта. Оригиналната продукция на HBO Too Big To Fail/Спасяването на "Уолстрийт повдига завесата на задкулисните игри, които едва не доведоха най-великата икономическа сила в света до финансов колапс.

Хаха, горките хамериканци, 10 см. сняг и бедствено положение, северна америка пуска кепенци , кове прозорците и гаси лампите, ходене до супера чак напролет, скапаните им автомобили стават само за движение по сух асфалт. Бай бай Америка, ще се видим напролет.

Уауууу ! Каква драма , какво нещастие е сполетяло близкия ни географски и на сърце , американски народ ! Много се разстроих , направо треперя ..... Точно толкова , колкото и краварите за наводненията в Мизия , например : )))))

Чел съм и съм чувал разни неща. Мисля си дали това не са телеграми към САЩ!? Да се замислят над това което правят на другите хора. Ако не могат ще види резултата, ако го направят - пак :)

Трябва всички жители на колониите да бъдат уведомявани какво се случва в капитола, това включва и метеорологичната обстановка.

Нащите пътни служби вече си намериха желязно оправдание. И в щатите не могат да се оправят със снега, пък вие искате от нас

Простоватите атакаджии и подобна паплач се радва на природно бедствие... Няма как да е иначе - с това образование , ценз и финансово състояние на какво друго да се радват..

Висше образование и заплата 1000+ чисто, симпатизирам на идеята "Атака" и "Плана Сидеров", нещо да кажеш, отворко?!?

кубинска пура и Варадеро

А какво ще кажеш за плана - Социалистически чук - направо 10 000 + без бачкане на ушанка.. Ще симпатизираш ли на плана "Социалистически чук"

Сега пак ще увеличат санкциите срещу Русия. Имат "убедителни" основания.

ме интересуват вътрешните новини на Щатите? Ние да не сме тяхна териториална единица, че да им четем новините? Виж ако пише, че са се отказали да спонсорират киевските сатрапи, това е друго нещо. А така... Те да не би да пишат, когато у нас стават наводнения? Айде де!

И мен не ме интересува какво става в Русия,че рублата падала и руснаците нямали какво да ядат,дреме ми на Гуя

Мили, гламави и невежи хейтъри ...молете се и се кръстете, да не идва нищо подобно у нас. Защото така както се смеете, при 2см. сняг настава ПАРАЛИЗА на милата ни "държава", спира тока и има откъснати райони. При малко повече сняг ще има национална криза и бедствие, а ако се задържи повече от три дни и студено, половината ще дадете фира в панелките със спряно парно.И нито има "армия" коята да се притече на помощ, нито пари да се наеме такава. Така че, моля без излишен сърказъм, щото нали, знаем си голите задници и как на нищо не сме способни.Освен на хейт.

Турската армия ще ни помогне "безплатно".

България помни и знае сериозни зими, разбира се с повече от 2 см. сняг. Така че на мен тези новини от САЩ не са ми интересни. Интересно ми е как оцеляват хората при минус 40, -50 в Якутск например. Защото в момента е нормално да е -35. И сняг си имат. Не е като да нямат. Ама за там не се пише, но за САЩ или Великобритания като падне снежец или буря и настава драма. У нас няма драма. Падне ли сняг, справяме се по-добре от някои други народи, въпреки дежурните оплаквачи и плювачи на партиен принцип.

И ТОЙ МОЖЕ ДА ЗАБАВИ Н НО НЕ И ДА ЗАБРАВИ. ....и както е писано зъб за зъб..око за око. Краварите помагат на хунтата в киев да избива хора и Господ им го връща чрез природата.

В норвегия вземат извънредни часове за шофиране при сухо време :) :)

Сериозна ситуация ...20 см сняг ...

Путин е в дъното на цялата работа. Ако не вярвате питайте Псаки

Това е "неприемливо" не кореспондира с нашите ''ценности''. Санкции , веднага

Ба! Как тъй шъ им забраняват да щъкат! К'ва е тая демокрация!

Че ние, ако не сме на работа, в такова време ще си седим в къщи и ще си пиием винцето. А като ни доскучее, ще тръгнем по приятели, да опитаме и от тяхното. А в Русия ще кажат, че времето се е оправило.