Коментари - САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха | Днес.dir.bg

САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха

САЩ затварят днес над 20 от дипломатическите си мисии и засилват мерките за сигурност край тях. Предпазната мярка беше обявена преди ден заради информация за възможна опасност.

Обратно в новината

Коментари - САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха | Днес.dir.bg

Коментари

Първо затварят посолствата, после държавата САЩ.

Пълна измама. Това е нескопосан опит да си оправдаят подслушването на света. В тип: Сега ще затворим всичкипосолство и ще ползваме плашилото Ал Кайда. За да си помослият хората, колко добре правим, че ги подлушваме. В добавка, всеизвестно стана, че ръководителите на Ал Кайда са оперативни агенти от ЦРУ. Явно ГМО-то и колата не прощават. Американците прогресивно затъпяват и представят за масова консумация все по-големи глупости. Другата цел е да стегнат редиците на американските зомбите. И необходимостта да ги поддържат в перманентен стрес. Така стадото се управлява по-лесно.

Лошо, другарю Обама, много лошо! Да, в момента Щатите са на върха. НО ВСИЧКИ ПЪТИЩА ОТ ВЪРХА ВОДЯТ НАДОЛУ. И който е чел историята знае, че ВСИЧКИ - без изключение -империи са рухнали с гръм и трясък. Просто сега хамериканците са на ред...

И ти си смешник мъ се самотърпиш някак си.

А ти янки ли си, че толкова се засягаш. И то от истината. Което си е така, така си е.

То, и посолството им в София не работи днес! Защо не сани написали в списъка?

Един от предполагаемите атентатори на летището в Сарафово - Мелиад Фара, разполага с личен профил в социалната мрежа Facebook, твърди сайтът link. Последната му активност е преди 18 дни - на 7 юли в 07:45 ч. От профила с името Мелиад Фара, живеещ в Сидни, личи, че той ежедневно е използвал мрежите Camzap, Tohla и Omegle. Тези социални мрежи позволяват комуникация с напълно непознати хора, с възможност за видео разговори помежду им и са много популярни в някои точки на света. Niakoi ne gi ,,podslu6vat,,!!!

Та правилно, че той от къде да знае, че са решили да е предполагаем атентатор. За това си живее живота нормално. Става съвсем ясно, че няма от какво да се притеснява. Ако действително беше атентатор, щеше да се е скрил и покрил.

Цялата дърважа Америка трябва да се закрие, с тяхната мегаломанска политика да владеят целия свят и да паразитират, консумирайки всички възможни ресурси.Има ли страна,в която не се ''бръкнаха''.Надявам се да изчезнат от земята завинаги

След около 2-3 години ще си закриете и корумпираната държавица-18 трилиона дълг си е световен рекорд..:) градовете ви един след друг обявяват фалити...:) частната еврейска фирма която ви печата доларите ви е напечатала толкова много че реалното покритие на 1 щатски долар е-5 цента....:) Да ви е честито .....

Всеки момент ще приемем рублата.

Йоан,Рубла,Йена е сто пъти по добре от обезценения долар !!!

Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис 04.08.2013 13.39 Стотици милиони хора ще загинат през септември. От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната. Резултатите от изригванията носят кодовото наименование killshot. Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, цитиран от руското информационно издание Еsoreiter.ru. Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

BITCOIN-mnogo sa upla6eni bankerite!!!,,Bankeri ot vsi4ki strani,obediniavaite se,,!!!Cionistite revat 4e ne mogat da ia kontrolirat!!!

Ненависта и злобата лъха от теб и разбирам, че имаш нужда от помщ. Все още свободни места в психодиспансерте, нещастна малка твар. Целувам те от жалост.

А така. И ще имаме вероятно вече и американска безработна администрация. Що не дойдат в София. Всяка сутрин безплатно кафе, алкохолче, някой баничка /пайче по тяхному/, цици. И разбираса бонуса на "он инклузива" джогинг разходка до морето.

Тъкмо бях се притеснил, че прогнозата ми за Краят на Играта нещо се забавя и Обамами вдъхна нова надежда за прогнозатите ми. Изобщо не се и съмнявайте, ще използват ВСИЧКИ средства да закрепят разкапващата се обществено-икономическа система, дори ако се наложи да изтребят целият останал свят! Добрата новина е , ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ, но голяма част от хората ще се отзоват в отвъдното по един или друг начин! Е поне се надявам да видим финалът на шоуто!

Имаме Българ(к)и в Доста-Повече от страните, където Овалният има представяне. => Твърдо считам че Сме Длъжни да Не седимИчакаме. Global Networking ! Global Networking и туй то !!!

2012, и аз съм се разбързал за "отвъдното", но "парашутът ми все се отваря" и оставам само с накърнено здраве. Динамиката на промените, е съобразена с нашите "национални особености" --> "тъп български народ". Само че, трансмутацията на "робското търпение" ... е БОЖЕСТВЕНОТО ТЪРПЕНИЕ. "Оптимизмът" ти за лошият мат'риял, е безпочвен. Тези, които сме такъв мат'риял, може би ще ни "въртят" поне още един цикъл от 26 хиляди години, ако не променим съзнанията си поне с Йота (квантов скок) в този исторически момент. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ.

Всички обичат хамериканците.

Обамата се готви да прави световна война, а Путин се кефи и лови риби в Сибирските езера. Хамериканците нещо пак фалшивят ...

пиздин бракониерства както всички те си предшественици, от ленин насам.

тъпак

Дарагой иричек. Тай харошии человек..ну.....наверна нада чучут поразгавариват с табой...мой дарагой......

Долу фашисткия капитализъм.....

Страхуват ви, а? Страхуват ли ви? Мамицата ви поганска, нека да видите вие откъде тръгват хамбургерите. Тъпи хамериканоси!

Има друга причина американци и англичани да затварят посолства,но това ще разберем скоро.Има далавера както в Афганистан и Ирак.

Като казваш-начало на войни-защо шептиш?

Ужасявате ме бре, Колеги ! - Няма да сееедиим и чааакааамее зер !!! => Ха малко-барем Global Networking !

Шубе ли Ви е, червени Минусе ? (Ах, гиди ципуррооо :-)

Вашият вкус ще предизвика сериозна световна криза.

из-по-насраха се хамериканците

Където се затварят дипломатическите мисии на големите държави там ще е началото на третата световна война. За съжаление от дълбока икономическа криза се излиза само с война.

И хитлер е започнал със същите страхове.За съжаление си прав:(

Слава Богу, нямам нищо общо с Хитлер. Проста житейски наблюдения и история.

ЗА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СИТУАЦИЯТА С ПОДСЛУШВАНЕТО НА СВЕТА СЕГА МОГАТ И ДА СЪЧИНЯТ И СЪТВОРЯТ НЯКОЛКО АТЕНТАТА И ЕТО-ЗАТОВА СМЕ ПОДСЛУШВАЛИ ВИЖДАТЕ ЛИ. ЖАЛКИ СА НАЛИ. ТЕ СИ СЪТВОРЯВАТ ВРАГОВЕ А ДРУГИТЕ ДА ГО ОТНЕСАТ. ТОВА КОЕТО Е РАЗКРИЛ БЕГЛЕЦА ОТ ЦРУ ЩЕ ИМ СТРУВА МНОГО МИЛАРДИ АКО ВЪОБЩЕ Е ОПРАВЯЕМО.ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ НОВИ ХАРД И СОФТ ИНСТРУМЕНТИ.

Сам си се качихте на червеното килимче, Колега ! (Сноудън къде-Точно остана ?!)

На 08 август 2013 е ислямския празник РАМАЗАН - БАЙРАМ !!! НОРМАЛНО Е НА ТОЗИ ПРАЗНИК НЯКОИ УЧЕНИЦИ НА АЛЛАХА КАКВИТО СА ТАЛИБАНИТЕ ДА СЕ ПРЕНЕСАТ В НЕГОВА ЖЕРТВА ВЗЕМАЙКИ СЪС СЕБЕ СИ В ОТВЪДНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ЦИВИЛИЗОВАНИЯ" СВЯТ . Няма никакво съмнение , че в Афганистан , Пакистан , а защо не и в Израел да има подобни ЖЕРТВОПРЕНОШЕНИЯ !!!! Не ми се иска да мисля какво би се случило ако някое КАМИКАДЗЕ използва ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ !!!!! Тогава от Манхатън или Тел Авив не би останало нищо !!!!!!!!!!!!!!!! ЗА КАКВО СА ИМ НА ИСЛЯМИСТИТЕ РАКЕТИ, КОГАТО ИМАТ ТАКИВА УЧЕНИЦИ - ТАЛИБАНИ КОИТО БИХА ПРЕНЕСЛИ НА ДВА КРАКА ОНОВА КОЕТО РАКЕТАТА БИ ПРЕНЕСЛА !!!!!!!!! СТРАШНО ОРЪЖИЕ Е РЕЛИГИЯТА !!! НАЛИ ??

Имате право. ... А като се сети Човек че са И във Франция, И в Германия, ...и в Норвегия...Швеция...Китай...Индия...Индонезия... Тайланд...Австрия... ...а И у Нас !

"но е получавал редовни брифинги" открих ново измерение на значението на думата "брифинг" :)

Не знам на какво се дължи тая "Американофобия" разразила се тука във форума . Най вероятно заради балканската скотария която отрича всичко успешно в историята на човечеството. От където и да го погледнете САЩ са люлката на съвременната цивилизация заедно с тяхните партньори от Северно-атлантическия пакт. Всяко друго мнение освен това е плод на "Панелна дипломация " и метилов алкохол. Та нима дивите ислямисти са по добре които защитавате ? Или Раша заедно с всички завършващи на -стан държави ? Не не драги ! Това е все едно да сравнявате Москвич с Кадилак . Всеки разумен човек трябва да застане на страната на пакта и НАТО срещу тероризма . А останалите - За останалите оставяме абонатната станция и евтината ракия !

Да разбира се, Колега ! (и не 'трябва', а просто Е !) ---- Бих очаквал Овалният да се сети да брифира Всички по Конкретните насоки.

Ти мси за психиатрия.....

Mai ne sa ti dali visa za America , I ti se penish ot iad

Абе не почваха ли така войните?! Третата май е вече готова!

Дано бъркате ! (Извинете !)

A za6to misli6 4e murgaviq go napravixa prezident

НЕ Е! Просто е "ОБИКНОВЕННО ЗОМБИ"!

Америка вече не е това което беше.

Преди да анализирате и прогнозирате, прочетете някой класически учебник по "Исторически материализъм". Не се майтапя. Ако имате малко пипе, не много, ще ви даде фундамент за по-следващи четива и като се полуограмотите, тогава се пробвайте да анализирате и прогназирате.

Начи, смятай колко подслушвателна техника са разположили...20 посолства и сега няква много "голяма заплаха" ще трябва да е това, а те уж не преговаряха с терористи, не отстъпваха? Интересно, ако някой им обърка софтуера и пусне анимационен герой от Ал Кайда, дали на някоя обиковена овца накъде нещо ще и трепне под мозъчната кора?

Ама за какви ценности става въпрос? Ако е за ДЕМОНКРАЦИЯТА просто с смехотворно! Западната цивилизация вече не носи никакви ценности, дори напротив е деградитаща и ретроградна! А, че ГОЛЕМОТО ШОУ тепърва започва, няма никакво съмнение!

И Интернетчето ли те деградира, 2012?

Като не ти харесва западната цивилизация : 1. Караш по автомагистрала Тракия . 2. Хващаш отклонението за Свиленград 3.Минаваш Българо-Турската граница и караш към Инстанбул 4.В Истанбул плащаш таксата за моста и отиваш в азиатската част 5.Караш 340 км към Анкара 6.После хващаш пътя към Адана 7. Минаваш границата със Сирия 8. От там все на изток , все на изток ....

Крайно време беше да се затворят тези мисии и да не се дават визи на дечицата на управляващите идиоти за САЩ, а народът им да се трепе и алкайдизира!

Чудя им се на братята-американци, защо не използват потенциала на наследниците на Естонската и Хърватската SS дивизии? На първо време на Балканския полуостров, да разчистят промужишките помияри.

Лайняния деградант иречек пак е в стихията си.

Дядка, съвсем си изкуфял

Сага да се върнем на темата, че Иречек доста я разводнява! Нормално действие е затварянето на посолствата. Все пак САЩ е най-мразената държава в света, дори сред т.нар. западни държави, много от които са в ЕС. А в последно време тенденцията се засилва, най-вече поради икономическата криза, чиито генезис, всички определят е в САЩ. Вие какво мислите?

Най-мразени са умните, интелигентните, атлетичните, представителните, а бе въобще выдающите пипъл. Още във татарски булгаристан са им резвали главите, да не създават проблеми? Много мислели, че и идеи имали.

Това за обама ли се отнася? Не че предният не приличаше на маймуна (и то най-малко по външен вид)!

Прочети "Виж бледия кон" от Уилям Купър.

По мойте-скромни Книги : А. Има ( Без 'т' !) проблем в/с Комуникацията с другите Здрави Сили. ...откъдето иде И всичко ( до Я/Z ) А Такъв проблем - просто Е невъзможно да е с един-единствен корен.

Някои гледат рибки в аквариуми, а ние индианци в резервати.

да затварят и сащ, и без това е държавата с най-голям дълг и прави само пакости!

СКОРО, ОБЕЩАВАМ!

Имало е транспортни проблеми.

Щом не искам да съм братушка с азиатските крепостни мужици, значи съм болен? Ако искам да оздравея, трябва да скандирам "здравствуйте братушки"?

Айдеее,сега чайните и рашъните ще плъзнат . Ужас !! Това е краят на демократичните ценности. Тя Ванга за това каза,че ще дойде време и азиатите ще командват парада. Така че е крайно време БГ да излезе от Евросъюза.И без това парите от еврофондовете ги лапат батко,братко,хидро консултанти и калинки.А така направо излаз на три океана-Тихия,Индийския и Северния ледовит.

Наясно си, че тия "демократични ценности" са от някакви си 200 години, докато човешката цивилизация е много по-стара :)

Ами 200..По-малко са. Като направиха Фед резерва и нефта взе да става по-малко дойдоха и ценностите. И как изобщо хората са живели без ценности толкоз време ?

По османско време единствено братята американци-протестанти са страдали и са се грижили за българския народ. Азиатските мужици са въртяли долните си балкански интриги. дибич забалкански е заплашил да трепе българите, които са искали въстание срещу турците. Е..ти братушките, е..ти туземните помияри.

Ееее, как им е оставяло време да мислят за нас и да извършват геноцид на местното население на държавата им! Много трогателно, просълзих се на тая човешка добрина! Никой не е толкова добър , колкото Иречек казва че са добри американците! хЕ ХЕ ЕХЕ ЕХЕ

Ние (туземните келти и готи) сме им братя, а индианците, с техните човешки жертвоприношения и варварска култура - не.

Значи за стоте си години съществуване, САЩ са милеели за България под османско иго ?

добре звучи, но ще стане по-добре ЕДВА КОГАТО спрат да спонсорират тероризма по света и си приберат инструкторите по тероризъм у тях (имам в пред вид и посланичката им у нас и служителка на терористичната организация ЦРУ)

И американското посолство да се подари на совецките другари.

Еееее, успя да събереш няколко плюса. Добре е за кармата, щото с толкова минуси от другите постове, щеше да те шибне някоя светкавица тия дни! Хе хе !

Може и на АЛКАЙДА, защо не!

Ще трябва да окупират "Тясната улица", да прочистят собствените си "Авгиеви обори", защото омирисват света с вонята на смърт. /паричната им система, е първоизточникът за геноцида и унищожаването на биосферата /

Действайте братя американци, че без Вас простотията ще окупира целия свят (сега само 90%).

че вие евреите не сте 10% от света

,,БРАТЯ-АМЕРИКАНЦИ"-голям боклук си ...

Такива мерки се вземат преди обевяване на война.Претекста винаги е един и същ -отговор на непредизвикано нападение.Дали пък в сезона на отпуските няма да ни спретнат една Трета световна?

америкенците съвсем ще се капсулират и ще могат да ходят само до Мексико.По другите места на света не са желани.

а пък то там, ги заобичали?

И на Обама побеля косата за няколко години.

Тез хамериканци постоянно живеят под заплаха,ама каквото си надробиш,такова ще ядеш.

От форума си личи колко трудна става от ден на ден борбата с ентропията.

все по-малко хора ви вярват на вас евреите и на вашите марионетки

И аз това твърдя, неграмотността за съжаление расте експоненциално.

Е това "борба с ентропията" показва, че човек е по-добре да си мълчи, дори да му плащат да си плямпа много.

Интересно как пък все страни с много петрол ги заплашват? Тия гадове не се насмукаха на чужди подземни богатства! Ама евреин на пари и власт насища ли се?

Земята, природните богатства са на този, който разработва технологии да ги обработва и добива.

Като Шеврон и Тексако например И що се сърдим на РОСАТОМ тогава ?

Голяма глупост изцепи!! Можеш да се кандидатираш за приз! Утре природните богатства на България може да не са български по тази теория!

На калпавите човечета , успелите хора са им криви, на калпавите държави, "америката" пречи. Ама не се отказвате от полезните джаджи измислени там. Компюттъра и глобалните мрежи са готини не само защото позволяват да шльокате глупости но в същото време дават представа за размера на глупоста. А гроздето е кисело по презумция.

ОЧЗ-тоооо, определението за американски университет е: Място, където руски професори преподават на китайски студенти. Купуват на тонове световния ум. За тях няма международни норми. Дължат суми, които не знаеш с колко нули се записват. Затова са богати.

Ти виждал ли си богат глупак?

Поредният кух комуноиден неграмотник плямпащ папагалски щампи.

Явно обичаш да поучаваш и да изкарваш другите "неграмотни" и не информирани. За твое лично сведение компютъра е създаден от българина Джон Атанасов. Интернет е създаден за управление на войските в реално време (ако не разбираш за какво става въпрос знай, че става дума за събиране и обработване на разузнавателната информация за противника и поразяването му във възможно най-кратък срок). Получили граждански вид интернет и другите мрежи, първоначално създадени за военни цели, масово се използват от хората на всички контитненти. Наред с това се използват от специалните служби за събиране на необходимата им информация, в т.ч. и за проучване настроенията на масите в дадена държава или регион и т.н.

Ха ха ахе ха! Продължавай , Обама, да третираш симптомите, докато болестта те разязжда!

Когато не се действа на време и радикално, нещата се усложняват. Основната грешка на Хари - вместо по Хирошима и Нагазаки, по една на масква и ленинабад. Да видим тогава световната цигания какво ще прави?

А,ти още ли си тук ?! Продажбата на апартаментчетата сигурно зацикля в горещините

Не е зациклила. Правя скрито наддаване между азиатски суровинни мужици.

Че те от кога търсят тристайни на "Алея Яворов " ? Рашъните купуват по морето бе, батка Къв Ленинабад те гони ? Ей ся азиатите ти ризнаха кратуната ))

Брей колко ги обичат навсякъде по света тези велики миротворци американците ... Където и да отидат носят свобода и радост ... на местните про-американски настроени олигарси, които грабят държавите си в интерес на сащ ! За мен щатите са най-големият терорист в света - досега са избили в пъти повече цивилни от всички терористични организации взети заедно и това в името на ... пари ! Грозно и непростимо !

Коментари - САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха | Днес.dir.bg

САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха

САЩ затварят днес над 20 от дипломатическите си мисии и засилват мерките за сигурност край тях. Предпазната мярка беше обявена преди ден заради информация за възможна опасност.

Обратно в новината

Коментари - САЩ затварят над 20 посолства заради заплаха | Днес.dir.bg

Коментари

Първо затварят посолствата, после държавата САЩ.

Пълна измама. Това е нескопосан опит да си оправдаят подслушването на света. В тип: Сега ще затворим всичкипосолство и ще ползваме плашилото Ал Кайда. За да си помослият хората, колко добре правим, че ги подлушваме. В добавка, всеизвестно стана, че ръководителите на Ал Кайда са оперативни агенти от ЦРУ. Явно ГМО-то и колата не прощават. Американците прогресивно затъпяват и представят за масова консумация все по-големи глупости. Другата цел е да стегнат редиците на американските зомбите. И необходимостта да ги поддържат в перманентен стрес. Така стадото се управлява по-лесно.

Лошо, другарю Обама, много лошо! Да, в момента Щатите са на върха. НО ВСИЧКИ ПЪТИЩА ОТ ВЪРХА ВОДЯТ НАДОЛУ. И който е чел историята знае, че ВСИЧКИ - без изключение -империи са рухнали с гръм и трясък. Просто сега хамериканците са на ред...

И ти си смешник мъ се самотърпиш някак си.

А ти янки ли си, че толкова се засягаш. И то от истината. Което си е така, така си е.

То, и посолството им в София не работи днес! Защо не сани написали в списъка?

Един от предполагаемите атентатори на летището в Сарафово - Мелиад Фара, разполага с личен профил в социалната мрежа Facebook, твърди сайтът link. Последната му активност е преди 18 дни - на 7 юли в 07:45 ч. От профила с името Мелиад Фара, живеещ в Сидни, личи, че той ежедневно е използвал мрежите Camzap, Tohla и Omegle. Тези социални мрежи позволяват комуникация с напълно непознати хора, с възможност за видео разговори помежду им и са много популярни в някои точки на света. Niakoi ne gi ,,podslu6vat,,!!!

Та правилно, че той от къде да знае, че са решили да е предполагаем атентатор. За това си живее живота нормално. Става съвсем ясно, че няма от какво да се притеснява. Ако действително беше атентатор, щеше да се е скрил и покрил.

Цялата дърважа Америка трябва да се закрие, с тяхната мегаломанска политика да владеят целия свят и да паразитират, консумирайки всички възможни ресурси.Има ли страна,в която не се ''бръкнаха''.Надявам се да изчезнат от земята завинаги

След около 2-3 години ще си закриете и корумпираната държавица-18 трилиона дълг си е световен рекорд..:) градовете ви един след друг обявяват фалити...:) частната еврейска фирма която ви печата доларите ви е напечатала толкова много че реалното покритие на 1 щатски долар е-5 цента....:) Да ви е честито .....

Всеки момент ще приемем рублата.

Йоан,Рубла,Йена е сто пъти по добре от обезценения долар !!!

Сноудън разкрил страшната тайна на ЦРУ за слънчевия апокалипсис 04.08.2013 13.39 Стотици милиони хора ще загинат през септември. От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната. Резултатите от изригванията носят кодовото наименование killshot. Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, цитиран от руското информационно издание Еsoreiter.ru. Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

BITCOIN-mnogo sa upla6eni bankerite!!!,,Bankeri ot vsi4ki strani,obediniavaite se,,!!!Cionistite revat 4e ne mogat da ia kontrolirat!!!

Ненависта и злобата лъха от теб и разбирам, че имаш нужда от помщ. Все още свободни места в психодиспансерте, нещастна малка твар. Целувам те от жалост.

А така. И ще имаме вероятно вече и американска безработна администрация. Що не дойдат в София. Всяка сутрин безплатно кафе, алкохолче, някой баничка /пайче по тяхному/, цици. И разбираса бонуса на "он инклузива" джогинг разходка до морето.

Тъкмо бях се притеснил, че прогнозата ми за Краят на Играта нещо се забавя и Обамами вдъхна нова надежда за прогнозатите ми. Изобщо не се и съмнявайте, ще използват ВСИЧКИ средства да закрепят разкапващата се обществено-икономическа система, дори ако се наложи да изтребят целият останал свят! Добрата новина е , ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЯТ, но голяма част от хората ще се отзоват в отвъдното по един или друг начин! Е поне се надявам да видим финалът на шоуто!

Имаме Българ(к)и в Доста-Повече от страните, където Овалният има представяне. => Твърдо считам че Сме Длъжни да Не седимИчакаме. Global Networking ! Global Networking и туй то !!!

2012, и аз съм се разбързал за "отвъдното", но "парашутът ми все се отваря" и оставам само с накърнено здраве. Динамиката на промените, е съобразена с нашите "национални особености" --> "тъп български народ". Само че, трансмутацията на "робското търпение" ... е БОЖЕСТВЕНОТО ТЪРПЕНИЕ. "Оптимизмът" ти за лошият мат'риял, е безпочвен. Тези, които сме такъв мат'риял, може би ще ни "въртят" поне още един цикъл от 26 хиляди години, ако не променим съзнанията си поне с Йота (квантов скок) в този исторически момент. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, С БОЖИЯТА ПОМОЩ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ.

Всички обичат хамериканците.

Обамата се готви да прави световна война, а Путин се кефи и лови риби в Сибирските езера. Хамериканците нещо пак фалшивят ...

пиздин бракониерства както всички те си предшественици, от ленин насам.

тъпак

Дарагой иричек. Тай харошии человек..ну.....наверна нада чучут поразгавариват с табой...мой дарагой......

Долу фашисткия капитализъм.....

Страхуват ви, а? Страхуват ли ви? Мамицата ви поганска, нека да видите вие откъде тръгват хамбургерите. Тъпи хамериканоси!

Има друга причина американци и англичани да затварят посолства,но това ще разберем скоро.Има далавера както в Афганистан и Ирак.

Като казваш-начало на войни-защо шептиш?

Ужасявате ме бре, Колеги ! - Няма да сееедиим и чааакааамее зер !!! => Ха малко-барем Global Networking !

Шубе ли Ви е, червени Минусе ? (Ах, гиди ципуррооо :-)

Вашият вкус ще предизвика сериозна световна криза.

из-по-насраха се хамериканците

Където се затварят дипломатическите мисии на големите държави там ще е началото на третата световна война. За съжаление от дълбока икономическа криза се излиза само с война.

И хитлер е започнал със същите страхове.За съжаление си прав:(

Слава Богу, нямам нищо общо с Хитлер. Проста житейски наблюдения и история.

ЗА ДА ИЗЛЯЗАТ ОТ СИТУАЦИЯТА С ПОДСЛУШВАНЕТО НА СВЕТА СЕГА МОГАТ И ДА СЪЧИНЯТ И СЪТВОРЯТ НЯКОЛКО АТЕНТАТА И ЕТО-ЗАТОВА СМЕ ПОДСЛУШВАЛИ ВИЖДАТЕ ЛИ. ЖАЛКИ СА НАЛИ. ТЕ СИ СЪТВОРЯВАТ ВРАГОВЕ А ДРУГИТЕ ДА ГО ОТНЕСАТ. ТОВА КОЕТО Е РАЗКРИЛ БЕГЛЕЦА ОТ ЦРУ ЩЕ ИМ СТРУВА МНОГО МИЛАРДИ АКО ВЪОБЩЕ Е ОПРАВЯЕМО.ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ НОВИ ХАРД И СОФТ ИНСТРУМЕНТИ.

Сам си се качихте на червеното килимче, Колега ! (Сноудън къде-Точно остана ?!)

На 08 август 2013 е ислямския празник РАМАЗАН - БАЙРАМ !!! НОРМАЛНО Е НА ТОЗИ ПРАЗНИК НЯКОИ УЧЕНИЦИ НА АЛЛАХА КАКВИТО СА ТАЛИБАНИТЕ ДА СЕ ПРЕНЕСАТ В НЕГОВА ЖЕРТВА ВЗЕМАЙКИ СЪС СЕБЕ СИ В ОТВЪДНОТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА "ЦИВИЛИЗОВАНИЯ" СВЯТ . Няма никакво съмнение , че в Афганистан , Пакистан , а защо не и в Израел да има подобни ЖЕРТВОПРЕНОШЕНИЯ !!!! Не ми се иска да мисля какво би се случило ако някое КАМИКАДЗЕ използва ОРЪЖИЕ ЗА МАСОВО ПОРАЗЯВАНЕ !!!!! Тогава от Манхатън или Тел Авив не би останало нищо !!!!!!!!!!!!!!!! ЗА КАКВО СА ИМ НА ИСЛЯМИСТИТЕ РАКЕТИ, КОГАТО ИМАТ ТАКИВА УЧЕНИЦИ - ТАЛИБАНИ КОИТО БИХА ПРЕНЕСЛИ НА ДВА КРАКА ОНОВА КОЕТО РАКЕТАТА БИ ПРЕНЕСЛА !!!!!!!!! СТРАШНО ОРЪЖИЕ Е РЕЛИГИЯТА !!! НАЛИ ??

Имате право. ... А като се сети Човек че са И във Франция, И в Германия, ...и в Норвегия...Швеция...Китай...Индия...Индонезия... Тайланд...Австрия... ...а И у Нас !

"но е получавал редовни брифинги" открих ново измерение на значението на думата "брифинг" :)

Не знам на какво се дължи тая "Американофобия" разразила се тука във форума . Най вероятно заради балканската скотария която отрича всичко успешно в историята на човечеството. От където и да го погледнете САЩ са люлката на съвременната цивилизация заедно с тяхните партньори от Северно-атлантическия пакт. Всяко друго мнение освен това е плод на "Панелна дипломация " и метилов алкохол. Та нима дивите ислямисти са по добре които защитавате ? Или Раша заедно с всички завършващи на -стан държави ? Не не драги ! Това е все едно да сравнявате Москвич с Кадилак . Всеки разумен човек трябва да застане на страната на пакта и НАТО срещу тероризма . А останалите - За останалите оставяме абонатната станция и евтината ракия !

Да разбира се, Колега ! (и не 'трябва', а просто Е !) ---- Бих очаквал Овалният да се сети да брифира Всички по Конкретните насоки.

Ти мси за психиатрия.....

Mai ne sa ti dali visa za America , I ti se penish ot iad

Абе не почваха ли така войните?! Третата май е вече готова!

Дано бъркате ! (Извинете !)

A za6to misli6 4e murgaviq go napravixa prezident

НЕ Е! Просто е "ОБИКНОВЕННО ЗОМБИ"!

Америка вече не е това което беше.

Преди да анализирате и прогнозирате, прочетете някой класически учебник по "Исторически материализъм". Не се майтапя. Ако имате малко пипе, не много, ще ви даде фундамент за по-следващи четива и като се полуограмотите, тогава се пробвайте да анализирате и прогназирате.

Начи, смятай колко подслушвателна техника са разположили...20 посолства и сега няква много "голяма заплаха" ще трябва да е това, а те уж не преговаряха с терористи, не отстъпваха? Интересно, ако някой им обърка софтуера и пусне анимационен герой от Ал Кайда, дали на някоя обиковена овца накъде нещо ще и трепне под мозъчната кора?

Ама за какви ценности става въпрос? Ако е за ДЕМОНКРАЦИЯТА просто с смехотворно! Западната цивилизация вече не носи никакви ценности, дори напротив е деградитаща и ретроградна! А, че ГОЛЕМОТО ШОУ тепърва започва, няма никакво съмнение!

И Интернетчето ли те деградира, 2012?

Като не ти харесва западната цивилизация : 1. Караш по автомагистрала Тракия . 2. Хващаш отклонението за Свиленград 3.Минаваш Българо-Турската граница и караш към Инстанбул 4.В Истанбул плащаш таксата за моста и отиваш в азиатската част 5.Караш 340 км към Анкара 6.После хващаш пътя към Адана 7. Минаваш границата със Сирия 8. От там все на изток , все на изток ....

Крайно време беше да се затворят тези мисии и да не се дават визи на дечицата на управляващите идиоти за САЩ, а народът им да се трепе и алкайдизира!

Чудя им се на братята-американци, защо не използват потенциала на наследниците на Естонската и Хърватската SS дивизии? На първо време на Балканския полуостров, да разчистят промужишките помияри.

Лайняния деградант иречек пак е в стихията си.

Дядка, съвсем си изкуфял

Сага да се върнем на темата, че Иречек доста я разводнява! Нормално действие е затварянето на посолствата. Все пак САЩ е най-мразената държава в света, дори сред т.нар. западни държави, много от които са в ЕС. А в последно време тенденцията се засилва, най-вече поради икономическата криза, чиито генезис, всички определят е в САЩ. Вие какво мислите?

Най-мразени са умните, интелигентните, атлетичните, представителните, а бе въобще выдающите пипъл. Още във татарски булгаристан са им резвали главите, да не създават проблеми? Много мислели, че и идеи имали.

Това за обама ли се отнася? Не че предният не приличаше на маймуна (и то най-малко по външен вид)!

Прочети "Виж бледия кон" от Уилям Купър.

По мойте-скромни Книги : А. Има ( Без 'т' !) проблем в/с Комуникацията с другите Здрави Сили. ...откъдето иде И всичко ( до Я/Z ) А Такъв проблем - просто Е невъзможно да е с един-единствен корен.

Някои гледат рибки в аквариуми, а ние индианци в резервати.

да затварят и сащ, и без това е държавата с най-голям дълг и прави само пакости!

СКОРО, ОБЕЩАВАМ!

Имало е транспортни проблеми.

Щом не искам да съм братушка с азиатските крепостни мужици, значи съм болен? Ако искам да оздравея, трябва да скандирам "здравствуйте братушки"?

Айдеее,сега чайните и рашъните ще плъзнат . Ужас !! Това е краят на демократичните ценности. Тя Ванга за това каза,че ще дойде време и азиатите ще командват парада. Така че е крайно време БГ да излезе от Евросъюза.И без това парите от еврофондовете ги лапат батко,братко,хидро консултанти и калинки.А така направо излаз на три океана-Тихия,Индийския и Северния ледовит.

Наясно си, че тия "демократични ценности" са от някакви си 200 години, докато човешката цивилизация е много по-стара :)

Ами 200..По-малко са. Като направиха Фед резерва и нефта взе да става по-малко дойдоха и ценностите. И как изобщо хората са живели без ценности толкоз време ?

По османско време единствено братята американци-протестанти са страдали и са се грижили за българския народ. Азиатските мужици са въртяли долните си балкански интриги. дибич забалкански е заплашил да трепе българите, които са искали въстание срещу турците. Е..ти братушките, е..ти туземните помияри.

Ееее, как им е оставяло време да мислят за нас и да извършват геноцид на местното население на държавата им! Много трогателно, просълзих се на тая човешка добрина! Никой не е толкова добър , колкото Иречек казва че са добри американците! хЕ ХЕ ЕХЕ ЕХЕ

Ние (туземните келти и готи) сме им братя, а индианците, с техните човешки жертвоприношения и варварска култура - не.

Значи за стоте си години съществуване, САЩ са милеели за България под османско иго ?

добре звучи, но ще стане по-добре ЕДВА КОГАТО спрат да спонсорират тероризма по света и си приберат инструкторите по тероризъм у тях (имам в пред вид и посланичката им у нас и служителка на терористичната организация ЦРУ)

И американското посолство да се подари на совецките другари.

Еееее, успя да събереш няколко плюса. Добре е за кармата, щото с толкова минуси от другите постове, щеше да те шибне някоя светкавица тия дни! Хе хе !

Може и на АЛКАЙДА, защо не!

Ще трябва да окупират "Тясната улица", да прочистят собствените си "Авгиеви обори", защото омирисват света с вонята на смърт. /паричната им система, е първоизточникът за геноцида и унищожаването на биосферата /

Действайте братя американци, че без Вас простотията ще окупира целия свят (сега само 90%).

че вие евреите не сте 10% от света

,,БРАТЯ-АМЕРИКАНЦИ"-голям боклук си ...

Такива мерки се вземат преди обевяване на война.Претекста винаги е един и същ -отговор на непредизвикано нападение.Дали пък в сезона на отпуските няма да ни спретнат една Трета световна?

америкенците съвсем ще се капсулират и ще могат да ходят само до Мексико.По другите места на света не са желани.

а пък то там, ги заобичали?

И на Обама побеля косата за няколко години.

Тез хамериканци постоянно живеят под заплаха,ама каквото си надробиш,такова ще ядеш.

От форума си личи колко трудна става от ден на ден борбата с ентропията.

все по-малко хора ви вярват на вас евреите и на вашите марионетки

И аз това твърдя, неграмотността за съжаление расте експоненциално.

Е това "борба с ентропията" показва, че човек е по-добре да си мълчи, дори да му плащат да си плямпа много.

Интересно как пък все страни с много петрол ги заплашват? Тия гадове не се насмукаха на чужди подземни богатства! Ама евреин на пари и власт насища ли се?

Земята, природните богатства са на този, който разработва технологии да ги обработва и добива.

Като Шеврон и Тексако например И що се сърдим на РОСАТОМ тогава ?

Голяма глупост изцепи!! Можеш да се кандидатираш за приз! Утре природните богатства на България може да не са български по тази теория!

На калпавите човечета , успелите хора са им криви, на калпавите държави, "америката" пречи. Ама не се отказвате от полезните джаджи измислени там. Компюттъра и глобалните мрежи са готини не само защото позволяват да шльокате глупости но в същото време дават представа за размера на глупоста. А гроздето е кисело по презумция.

ОЧЗ-тоооо, определението за американски университет е: Място, където руски професори преподават на китайски студенти. Купуват на тонове световния ум. За тях няма международни норми. Дължат суми, които не знаеш с колко нули се записват. Затова са богати.

Ти виждал ли си богат глупак?

Поредният кух комуноиден неграмотник плямпащ папагалски щампи.

Явно обичаш да поучаваш и да изкарваш другите "неграмотни" и не информирани. За твое лично сведение компютъра е създаден от българина Джон Атанасов. Интернет е създаден за управление на войските в реално време (ако не разбираш за какво става въпрос знай, че става дума за събиране и обработване на разузнавателната информация за противника и поразяването му във възможно най-кратък срок). Получили граждански вид интернет и другите мрежи, първоначално създадени за военни цели, масово се използват от хората на всички контитненти. Наред с това се използват от специалните служби за събиране на необходимата им информация, в т.ч. и за проучване настроенията на масите в дадена държава или регион и т.н.

Ха ха ахе ха! Продължавай , Обама, да третираш симптомите, докато болестта те разязжда!

Когато не се действа на време и радикално, нещата се усложняват. Основната грешка на Хари - вместо по Хирошима и Нагазаки, по една на масква и ленинабад. Да видим тогава световната цигания какво ще прави?

А,ти още ли си тук ?! Продажбата на апартаментчетата сигурно зацикля в горещините

Не е зациклила. Правя скрито наддаване между азиатски суровинни мужици.

Че те от кога търсят тристайни на "Алея Яворов " ? Рашъните купуват по морето бе, батка Къв Ленинабад те гони ? Ей ся азиатите ти ризнаха кратуната ))

Брей колко ги обичат навсякъде по света тези велики миротворци американците ... Където и да отидат носят свобода и радост ... на местните про-американски настроени олигарси, които грабят държавите си в интерес на сащ ! За мен щатите са най-големият терорист в света - досега са избили в пъти повече цивилни от всички терористични организации взети заедно и това в името на ... пари ! Грозно и непростимо !