Рекордни студове в САЩ, 0 градуса на Хаваите (снимки)

Температурите във всички 50 американски щата спаднаха рязко след необичайно студена вълна. 0 градуса е на Хавай. Най-малко 6 са жертвите в източните щати.

Обратно в новината

Коментари - Рекордни студове в САЩ, 0 градуса на Хаваите (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ХаваИ, бе, как не се научихте! ХаваЙ ви мамата хаха!

link

Не си давате сметка, ч всичко е генерално свързано и ненормалния студ нейде и наводненията нейде другаде и необичайните за сезона явления и промените за последните 20/30 години, които исторически са част от секундата и всъщност са началото на нешо. Много е удобно отричането и да викаме, че това нас не ни засяга защото е далече, че да мръзнат или да злобарстваме радостно и тихичко. По удачно би било да се замислим какво да правим всеки по отделно и всички заедно, защото идват интересни времена и отричането на тези промени не ще ги направи по/леки

се нарича лек ветрец или бриз, по американски стандарти е страшен шторм. Затова вече не им обръщам внимание на радио предупреждения.

живея във вашингтон - прекрасно студено свежо време. ще ви стане ли по-топло като ни желаете студ.тъпанари.

Вярващите в глобалното затопляне ще кажат, че студовете са доказателство за глобалното затопляне.

пишете злобари,освободете силата на наи българското чувство.отличителен белег на родените в бг рая е злобата.не искам вуте...........

Пукнете, а пък ако искате може да се преместите в Африка или в С.Корея!

Американците ще се оправят, ние нас да мислим.

Не знам съвеЦкият академик какво казва, не съм го чел. Но американските му колеги казват, че времето у нас ще бъде преобладаващо и на места. Каквото и да означава това.

Ми мрете от студ господа американци. Не ми пука за вас....

И на тях за теб :D А на тях дори не им пука, че на тебе не ти пука и дори не си правят труда да го коментират за разлика от теб! :D

Логическа грешка доловена - трябва да бъде - на тях не им пука, че не им пука - затова не коментират.

от цялата новина интерес представлява хаваи??? дневна темп. 8 градуса а от утре повишаване до 25 градуса??? ако тази студена вълна стигна до там , следващата ще е още по ниска!!!

При такъв студ при американците какво ли ще е в русия..?!

Пада им се на американосите.

Какво пък са ви виновни обикновените американци, които най-много ще пострадат от това!!!

глупости. глупости. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма глобално затопляне, няма и глобално застудяване. Полюсите се изместват съвсем нормално за земните цикли. Екватора в нашите ширини се качва на север и тук се затопля а от другата страна в Америка слиза на юг .Нормално е в северните части да става по студено. Хубавото е че това няма да продължи повече от 10000 години и започва обратния процес. Споко.

Екватора не е в нашите ширини

Прав си, екватора е само в твоята ширина.

САЩ са далеч пък и какво общо имаме с тях?Бегааааай с глупостите,кажете какво прави и как е братска Русия.Какво ми ги тикате тия,прекалявате с тупане на куйрук....

Ха-ха-ха!

РУСКИ АКАДЕМИК-КЛИМАТОЛОГ КАЗА ЧЕ ТАЯ ЗИМА ЩЕ Е НАЙ-СТУДЕНАТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ ... ЗАСЕГА Е ПРАВ :)))

Най-студената, но КЪДЕ? В Русия, Монголия, Ангола, България, Аржентина??? Не може да се говори така "ен гро". Или пък може да се говори.

Най-студената, но КЪДЕ? В Русия, Монголия, Ангола, България, Аржентина??? Не може да се говори така "ен гро". Или пък може да се говори?

Някои питат за глобалното затопляне? Да ви е ясно, че всичката тая вода в небето, някъде се е изпарила, а за да се изпари е било топло? Всеки си мисли, че неговото село е целио свет!

Обезлесяването на тропическите гори. Това е вероятно единственото нещо, което би могло да окаже влияние на климата, но на него не се набляга, щото няма далавера. Глупостите за въглеродните емисии са такъв булшит, че няма накъде повече, но пък далаверата е голяма (цялата индустрия се храни с петрол).

Започвам да си мисля че този снежец който идва доста на САЩ през последните години е причината да замразят инициативата ХААРП.Нали беше замислена като научна програма за йонизация на горната част на атмосферата за да се елиминират евентуалните атмосферни катаклизми над територията на САЩ. Ама къде го чукаш,къде се пука! Така е като някой си представи че е хванал Господ бог за шлифера и е вся и всьо на земята.

Къв Харп, като руснаците дрънкат от 25 години, какви климатични оръжия разработвали във великио СССР! :D

Първо не е харп а е хаарп.Второ,тя си е близнак с руската такава и е започната по едно и също време на края на Студената война.Само че сибирската мечка май първа се опари и спря опитите,а ковбоите имаха повече пари да компенсират щетите от това атмосферно безумие и едва сега го спряха след като им дойде до носа.Не прави особена разлика между двете империи-еднакви им са мечтите за световно господство!

Искаш да кажеш, че не само дрънкат, а са го създали и сега пробват върху САЩ. Ако е така евал на Путин !

Двама старци си говорят: - Какво ново? - Какво ново, какво ново. Това, на което едно време му казвахме зима, сега го наричат природно бедствие.

Влезте в сайта на "гисметео.ру" и вижте какво има като информация за времето в щата Ню Йорк (напр. град Ню Йорк) и сравнете какво пише в настоящата статия! Гарантирам ви, че от сърце ще се забавлявате!

Видях! Сряда - нощ, минус 1, 2 градуса, ден ПЛЮС 10, 12 градуса, СЛЪНЧЕВО. За четвртък - малко по-студено, но слънчево. Чудя се от къде я изкопаха тази информация?!

Прогнозата почти съвпада с тази на националния метеорологичен институт на САЩ.

Това не може да е истина, американците да не вярват на очите си, да слагат банските, да гледат филмчето на Ал Гор, все пак човека получи Нобелова награда рекламирайки нещо наречено глобалното затопляне

Камъни трябва да валят там, не сняг!

Ей,хейтъри...колко сте жалки само..надявам се и на вас да ви се случват все такива хубави неща и да ви ходим бавно!

Ауууу, пък ти колко си голям хейтър :) прочети си пак коментара и се редактирай сам !!!

,,зимната олимпяда,, мина!!! пак ,,някои,, е прекалил с ,,дозата,, сгрешил ,,мястото,, и ,,годината,,???

Защо в статията не се споменават градусите ? За идващата съб-неделя са следните: Чикаго + 9 Ню Йорк+ 12 Сиатъл + 10

Щото са объркали + с -...

Факт е че и в Канада ни тормозят по-малко по-новините с това което става в САЩ, отколкото българските медии. То си е историческо това поведение.

Хак им е ... до м.май да ги държи все така...гадове

След толкова наводнения и бури у нас с немалко жертви, на американците ли им е хак???

А аз се надявам подобни селски идиоти като теб или да измръзнат или да се издавят като мишки на пролет за да има баланс

тук,по "наше сеуо"/йорк,маине/си е сланчево...е,вечер пада около нулата,ама какво от това?време му е!важното е-че тук нямаме компартия л социнтерн,живота си тече в нормални релси! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако това се случи в България, познайте какво ще се случи с държавата!

Нищо няма да се случи с държавата. Не за друго, просто такова животно като "държава" у нас НЯМА.

Забравих хладилника отворен, Сорри!

новината: рекордни студове в сащ анализите: сащ са сатаната но комент по евронюз....

Господа, теоретиците на глобалното затопляне имат обяснение и за този случай, и за миналогодишния и т.н. То водело до нарушаване на равновесието - снежни бури и др. Теорията им е необорима, защото е верска. Те вярват не в Йехова, Аллах и Маниту, а предимно в лъжата си. Да се откажат от лъжливата си религия означава да няма с какво да се хранят - да няма държавно платени проекти. "Ранъта прави борбъта". Но главното е друго - виновна за тях е индустрията, или на български - производството. И тъй като паразитите не произвеждат, то произвеждащите им са врагове. Теорията за глобалното затопляне е част от мирогледа на световния паразитизъм - социализма. Забележете - тя се изповядва предимно от партии, близки до социалистическите или социалистически. Само те мислят за планетата и за човечеството. И така, господа, вярвайте в соцдиамата - застудяването е само етап на затоплянето. Учението за глобалното затопляне е всесилно, защото е вярно.

Това остроива най-много Путин и Русия - защото ще си продават скапаната газ още дълги години !!! Виж в БГ като решат да копаят за газ настава рев до небесата ! Разни тъпи еколозчета платени от Москва с рубли оси.ат всичко !!! А целта е да спонсорираме Путин и другите ОЛИГАРСИ в Русия и СССР2 ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ е пуснато от КГБ...

"остроива"? И даваш мнение?

Драги Брат Пит, пресилвате. "Еколожчетата" имат най-голямо влияние в Западното управление - на САЩ и ЕС, но и на изток ги има, та и у нас. Грехът им не е че са еколози, а че не са еколози, а паразити на държавна хранилка. Паразитизмът е явление в живота и го има навсякъде сред хората. Глобалното затопляне не е теория "пусната"от КГБ. Обратното - теорията за ядрената зима е с КГБ принос в световната лъжа "Повече социализъм", но също бе подкрепена от службите на "условните" му противници. Що се отнася до "скапаната" руска газ - и тук пресилвате. Природният газ не се скапва - такива са му свойствата. Ако ще отричате социализма - с истини трябва да е, а не с нверното. Иначе постигате обратното. А може би това обратно целите...

Нищо не разбрах ама нейсе.

Не знам поради що си мислиш, че "глобално затопляне" значи целогодишно да се мотаеш по къси гащи, ма нейсе. Позачети малко, иначе все илюминатите са ти виновни.

Бях планирал 7 - дневна почивка по коледа на Хаваите , а сега трябва да я отменя ...

няма начин

А какво стана с глобалното затопляне?

ако ти казваха преди години че ,,димът-вредните емисии,, ще го ,,продават,, на борсите, нямаше да вярваш!!! затова беше нужно ,,глобалното затъпяване,,???

Е.а си ма...та ... а бе лъжат еколозите за да не се копаят полезни изкопаеми, а да купуваме РУСКА газ, руска нафта и т.н... искат да поробят европейците и да ги вкарат в СССР2 - няма такава простотия като Глобално Затопляне !!!

Брато, оти не почнеш да внасяш катарски газ и саудитска нафта, само ревеш? Ето ти бизнес без граници.

Същото като с "озоновата дупка на планетата"!

Не е истина! И тука се каза, че Русия е най-голяма... :)))) Когато видиш нещо в огромни количества оставаш поразен. Дори и това да е глупост. Шапка ви свалям! Дали сте платени или глупави няма значение. Справяте се отлично :D

Е, ама в Русия е по- топло сега!

Те понеже Хаваите са много близо до САЩ...

Tolkova sa blizo kolkoto i ostanalata chast ot darzhavata

sawo

Резултат от промените в слънчевите цикли - да, но човешката дейност - едва ли.

Е, да го бяхте казали от начало промени, а не затопляне... Пак си измисляте, за да хванете едни премии. Климатът винаги се е променял. Факт. И не, нямам против небетонирано крайбрежие, еко двигатели, възобновяеми енергийни източници и хората да почистват след себе си.

Ех, значи за да се приеме насериозно, единствено е проблемът с името. Под "глобално затопляне" се има предвид общото покачване на температурата на цялата земя, не над твойта глава конкретно. А това затопляне, като резултат от повишаването на въглеродните емисии в атмосферата (онзи митичен парников ефект, дето само на твойто домати не действа) води до една камара промени след себе си, често твърде неблагоприятни за човечеството в момента.

не е ли това HAARP-a,

смени най-посещавани сайтове...

В Канада е по-студено и по-лошо времето, пък нищо не пишете. Не ми се излиза направо, яко студ. Напишете и за нас нещо: живея в Шатоге, Кебек. Мерси, и ние сме хора.

Пиша специално за теб: НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Вас не ви управлява нобелов лауреат, къде се тикате! Колега, българските медии смятат, че всички българи трябва да са информирани какво е казал Обама, кого е туширал Путин, как са измръзнали ушите на нюйоркчани и как московчани са обгазени с блатен газ. Останалите осем милиарда и половина човеци по света са само за масовка.

Защо сам не напишете как е там? Изпратете и снимка. Интересно е.

The day after tomorrow. Всички сте гледали филма предполагам. :D

Не се притеснявайте. На (х)американците парното е силно! Силно е, защото демократично "смучат" енергийни ресурси от цялата земя, та даже и от земята на индианците. Даже и от нас (ТЕЦ-овете "им"). Следва да изсмучат "шистите" ни и т.н.

До "щракащите минуси" - "кога станахте калайджии, кога ви почерняха задниците". Една българска поговорка за поздрав към българските "канадо-хамериканци".

Допълнение: А като се върнете? Ко пра,им тогава? Не с парното, а с вас?

До "пишещия само простотии"-такъв ли си се родил или си зомбиран в последствие??

Да викат Дядо Иван на помощ!

Миналата зима също беше рекордно студена за щатите,а тук липсваше,беше пролет! Явно и сега ще е така,зима няма да има,за сметка на това лятото също ще липсва...

Bell

Егати глобалното затопляне.

Абе, не ги мислете американците. Те ще се оправят, ама ако това чудо дойде насам?! Нашите тука при 10 см изпадат в паника и се започват оправдания, че "зимата пак ни изненада", пък ако снегът е над метър...направо да закриваме държавата и да пишем писмо до ЕС да правят помощ за спасяване на цялото население от гладна смърт и замръзване. Така, че молете се зимата да е мека, че иначе направо сме си изгинали всичките!

Глупости,това не е от сега!Още хитрецът Бай Тошо се оправдаваше с "кишата","сушата"и други природни катаклизми.Само че тогава не говореха за глобалното затопляне.Сега оправданията за неприятностите на обикновените хора придобиха глобален мащаб.

Майката Природа си казва думата! Няма случайни неща.

Не е случайно, всяка година е така. Климатът там е такъв и така ще бъде.

това си е една приятно хладна температура. кво се оплакват?!?