Предлагат на Скрипал нова самоличност и живот в САЩ

Великобритания замисля да предложи на отровения бивш руски агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия нова самоличност и нов живот в Съединените щати.

Обратно в новината

Коментари - Предлагат на Скрипал нова самоличност и живот в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sawo

За две седмици се вдигнаха на крака след атака със уж 100% смъртоносно химическо оръжие. Хората лежат за грип по толкова. И противоотровата на това страшилище на химическите оръжия се оказа лекарство от аптеката, което се продава за 1.10лв. В болницата случайно се озоваха специалисти по химическите оръжия, които обявиха, че е отровен именно с такова. Сега изглежда САЩ ще си ги приберат, за да не изтече информация по случая. Толкова грозен театър в Англия не помня да се е разигравал. Толкова ли станаха зависими от САЩ?

Не е ли хубаво в рая Лондонстан? Тамън пиндосите да забършат следите.

Умерен привърженик съм на класическия английски консерватизъм, от времето на Едмънд Бърк. Независимо, че Великобритания не е играла положителна роля в нашата история, съм я давал за пример като родина на съвременната демокрация, конституционно устройство, върховенство на правото и закона, честни и компетентни институции! Затова ми е трудно да повярвам, че този театър на абсурда се разиграва именно там! Вече е ясно , че в заключение на цялата нескопосно скалъпена история, баща и дъщеря Скрипал никога няма да са на свобода и светът няма да разбере какво точно се е случило ! Жалко за демокрацията!

Той си изигра ролята перфектно, и даже оживя! Пенсията му е вкърпа вързана...

... новичок для старичка... а тебе?..

Ще си го приберат,може пак да им потрябва.Догодина в Холивуд ще направят едно филмче-комедия за него и ще получи Оскар, а част от хонорарите за Сергейчо.

Ами НОРМАЛНО! Не е проблем да преминеш от отвъдното в САЩ! Нити СКРИПАЛ, нито дъщеря му, ОТДАВНА НЕ СА МЕЖДУ ЖИВИТЕ!

Обичайна практика след изтичане "срока на годност"е унищожение , независимо от коя страна , но от темата вече ми се повръща......

Трябва да го скрият защото ако оцелее може и да разкаже пред медите, че не е имало никакво отравяне, че не е имало никакъв инцидент... Вековния опит на англичаните в подобни подли убийства показва, че всички свидетели трябва да са мъртви!

..."нова самоличност и нов живот в Съединените щати", " Великобритания ще иска да гарантира сигурността им..." ?? Така ще ги "скрият" от очите на другите, че ще ги преселят не в Щатите, а в един друг свят, откъдето никой не се e върнал...Така, че бъдете сигурни, че тия, които ги използваха като материал в тоя гнусен лай*номет срещу Русия нямат никакви намерения истината да излезе наяве !!!

хаха нали американците се опитаха да го убият

ЦРУ ще се опита да скрие Скрипал и дъщеря му. Ако не успее ще ги убият. Мръсната пещерна политика на ЦРУ ще продължи.

Айдеее,ще им сменят имената?Ами ако Скрипал пак реши да играе на двоен агент и се отметне от Запада???

И ако сега още има някой, който да не е разбрал що е англосаксонска наглост,лицемерие и надменност,значи е прекалено прост.

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Тази любов е съмнително скрипална!?!?

хахахахаха чудят се сега де да го скрият май кьорфишека не свърши работа.

Ако е имало химическо оръжие в къщата на Скрипката, хайваните му в къщи да са били трупясали преди стопанина си! Изгорили ги с огнехвъргачка за заличаваен на следите от измамата. Няма доказателства, няма отговори. Долните ЦРУшники и МИ-тки, лудата Терезия и тъпия Джонсън станаха ясни на цял свят, каква долна измет са - световни провокатори към ТСВ. Днес ще хвърлят чрез своите подметки отровен газ в Дума, нали Скрипал се събуди и проговори и неговият вариант пропадна, а лудите дитирамби от изхабената Терезия ще ги подеме лудия Дони. Вече са му билиинжакция за ораторски изблици. Скрипката ще му сменят самоличността, но дали няма да го изгорят по средновековен начин с огнехвъргачка, той става неудобен свидетел. Ще му сменят самоличността в САЩ и ще му унищожат личността в някое мазе с Шмел!

Абе ясно. Великобритания замисля начин да затвори устата на Скрипалови и да приключи с тях тихомълком в САЩ, а не компрометиращо на своя територия, така че единственият им шанс да оцелеят е да се завърнат в Русия. Е, за бащата не се знае дали пък някой близък или приятел на компрометираните от него руски агенти няма да си отмъсти като му види сметката, но поне дъщеря му ще е в безопасност.

Ще ги законспирират дълбоко. В Лох Нес например.

изпонасраха се :)

В Англия оцеля, но в САЩ Новичока е по силен!

елате си в русия. ще ви осигурим живор на оня свят.

Не само лъжат англичаните, ами направиха евтин латино-сериал от тази история.

На кой ли му дреме за тези Скрипал, и на луната да го качат англичаните , на Путин му дреме.. за Русия този е кръгла нула......А и как така се съвзеха , от толкова силно отровно вещество?????

"Нова самоличност" И "Нов живот в САЩ" за провален агент означава бетонни обувки на дъното на някое езеро в Англия

Това, че не дават виза на Виктория скрипал да види роднините си, е сигурно доказателство, че цялата история със Скрипал е инсценирана от английските тайни служби.

а Скрипалови имат ли правото да откажат???

а защо путин не им предлага да ги пазят в русия?

Защото е цивилизован и смята че изборът къде да живеят си е на Скрипал.

т.е. путин не им гарантира, че в русия nqma da ги убият.

В статията може да прочетете как са могли да оцелеят, доста е логично: "Чудом" выжившие: англичане вернули Скрипалей с того света Скрипалови са оцелели благодарение на бързата реакция на спасителните екипи. Те са се задушавали, но те са успели да открият че все още дишат и са действали правилно. След това са им дали вероятно няколко общи антидота, което е помогнало. След това е трябвало само да чакат отровата да напусне телата. Организъма започва да произвежда това което е било нападнато от отровата. Дали ще има някакви трайни последици ще се види.

Портон даун заявиха е нямат нито отровата нито антидот .

при това тъп, не доказващ нищо.

Няколко, вика, антидота ... Абе, ей, мушморок! Създателят на Новичок е в САЩ, направиха интервю с него и той в прав текст каза - отровят ли те с Новичок, нямаш спасение. "Няколко антидота" ... Лошото е, че няма анти-идиоти да ви дадем да пиете всеки ден по 1 опаковка, белким след 10-тина години достигнете интелекта на човекоподобна маймуна ...

къде да скрият Скрипал и дъщеря му, да експулсират в Русия издирваните от 2002 за икономически престъпления 61 (общо шестдесет и едно) лица, укриващи се във Великобритания, откраднали повече от половин трилион рубли от руския народ, за който мей твърди, че много го уважава и няма нищо против обикновените руснаци.

Генералния прокурор на РФ. изявление от днешна дата.

Е, с това вече ингилизите се осраха ...окончателто!

С кое по точно?? Ти ли се осра не разбрах? Напълно нормално е да искат да ги скрият от Путин!!

Юлия заяви по телефона е е здрава и скоро ще се прибира в Москва . Осраните САЩУК ще направят всичко за да не разрешат истината за този театъур да не излезе . Няма да допуснат никой да ги види и говори с тях . Срамно е това коета ЕвроАтлантиците правят.

Теб кой те спаси? Питай дедите си дали знаят нещо за чичо Сам или за финландците, които са ги спасили от турците? Май знаят само за дядо Иван и който отрича тази велика историческа истина му умира дете - справка Плевнелиев.

Започвам силно да се съмнявам дали въобще са били отровени тези двамата. До момента има само съобщения от рода на "този каза" или "онзи каза" ... но самите Скрипал или техните уж лекуващи доктори никой не ги показва. Все по-вероятно ми изглежда, отдавна двамата да са на 2 метра под земята след като са поискали да се върнат в Русия!

Ще ги видиш и тогава какво ще кажеш?? Слушай само английските власти и избягвай всякакви руски конспиративни фантазии!! Кой е поискал да се върне в Русия бе?? Юлия е дошла от Русия 2 или 3 дни преди това!!

"слушай само английските власти" ... Срещу заплащане ли ги пишеш такива глупости или наистина ги вярваш?

Конкретно да ти отговоря ... КАТО ГИ ВИДЯ ДА ДАВАТ ИНТЕРВЮ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА - ще призная, че съмненията ми са били грешни ... до тогава НА "ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ КАЗА" - Н Е В Я Р В А М!

OT SAMOLET

И с какво е бил отровен? Щото теорията за Новичок издиша

Теорията е едно , практиката е друго!! Не се изказвай неподготвен!!

1237-и епизод на Дързост и Красота

Кое е по важно- бъдещето на двама човека,единия от които си е разписал книжката още на младини, или взаймоотношенията между държавите света?

Кое стартира ПСВ?? Отговори ли си сега? По важно е здравето на английските граждани!!

Великобритания се е превърнала в полигон за тестване на химически бойни отровни вещества на пентагона! Когато свършат руснаците, тестовете ще продължат върху украинци, българи, румънци и поляци! Всички върху които бъдат тествани новите химически бойни отровни вещества на пентагона ще получат безплатна виза и нова самоличност и ще могат да се заселят в Аляска!

Какъв нов живот, задгробен ли?

що не допускат родата на скрипал от русия дори да посети англия ??? нещо куца ... ха ха ха

Целта е,да бъде скрит от журналистите,за да не издаде номера!

Това англичаните били големи смешници бе!!! Жалка работа!

След Кралицата- мистър Бийн е най- известeн в ..Света!

Е това вече е много лошо. Ако самоличността и местонахождението на Скрипал не са известни, то Путин ще бъде принуден да използва ядрените си оръжия за да е сигурен че Скрипал и дъщеря му няма да избягат.

С това британците декларират че имат недееспособни спецслужби.Стига бе, кралството няма възможност да охранява 2 души.С това ще се справи дори Албания.Просто чисто по английски прехвърлят "горещия картоф" на американците. "Ние забъркахме кашата, вие се оправяйте"

Създателите на Нов...чок твърдят,че няма противодот а бащата и дъщерята са живи и здрави.Лукава му ти работа преди велигден.Поне да бяха я позамазали малко ,че то голям смях пада.

Цигу-мигу отдавна са в САЩ с "процент на много голяма вероятност!"Йес!Даа...Да!