Ким Чен-ун подписа план за нанасяне на ракетни удари по САЩ

Северна Корея планира да нанесе ракетни удари по Вашингтон и американските бази в Сан Диего и Пърл Харбър, предаде Интерфакс, цитирана от "Фокус". Ким Чен-ун се закани, че ракетните му войски са готови "да уредят сметките със САЩ" и подписа план за нападение.

Обратно в новината

Коментари - Ким Чен-ун подписа план за нанасяне на ракетни удари по САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оня хитлер правеше блиц криг демек бърза воина и загуби.....тоя е учил в швеицария и са го образовали първо да си декларира намеренията :д да ги треснат и всичките 20 млн дето реваха за баща му ще го видят в червения ад !

И как трябва да отговарят страните, заплашвани от янките? Явно не като Ирак, дето го прегазиха, щото търсили били нещо, дето не намериха. Не и като Либия, дето и нея прегазиха, щото и тя нямаше нещото, дето го имат янките. Сега таз Корея твърди, че и тя има същото, с което янките плашат света и ще го използват, АКО... Начи туй дето го пише е ОТГОВОР на действията, насочени срещу корейците - подробност, смотавана в края на дописките, що така: В момента САЩ и Южна Корея извършват мащабни двумесечни маневри... ...държавния лидер Ким Чен-ун, призовал армията и народа да ОТГОВОРЯТ с твърди мерки "на провокационните военни действия на САЩ и Южна Корея"... Участниците в митинга са готови "да изтрият от лицето на земята американските агресори", да ОТВЪРНАТ със "свещена война" на провокациите на южнокорейския режим КНДР ще отвърнат на ядрения шантаж от страна на САЩ... Министърът на отбраната на САЩ Чък Хейгъл заяви снощи, че решението на Вашингтон да включи два бомбардировача Б-2 в учения с Южна Корея тази седмица... не е имало за цел да предизвика реакция от Северна Корея, предаде Асошиейтед прес.

"Министърът на отбраната на САЩ Чък Хейгъл заяви снощи, че решението на Вашингтон ... в учения с Южна Корея тази седмица... не е имало за цел да предизвика реакция от Северна Корея" А кво е имало за цел?

Ми да, при сите атентати на терористи (т.е. претекстите за войните на янките) как все се намираха и виждаха сичките нужни лични документи с лични и вякакви данни на лошите. Що и тук да не се вижда сичко необходимо. Се пак си има некакви традиции в "да разлаем кучетата" (с Робърт Де Ниро, аналогично на самата действителност)

Тия от северна корея са идиоти, това е ясно. Какво се учудвам, то комуниста е най-долната твар. Как може да съществуват същества които пишат на български и да подкрепят тези изроди. Може би в това се крие и отговора защо сме толкова зле и няма никаква надежда за нас.

Странно самочувствие. Оценяваш като "изроди" някакви хора, които казват, че В СЛУЧАЙ НА ЯДРЕНА АГРЕСИЯ ОТ СТРАНА НА ЯНКИТЕ ще им отвърнат със същото. И кво не ти харесва в това?!?! Че планът на янките за унищожаване на всички държави, избрали да не им се подчиняват и да градят собствени държави, подчинени и служещи единствено на собствените си народи, не е минал толкова гладко? Ми нали янките все за третата си световна война парадират (налагането на "новия" им "световен ред") и даже натискат да драснат клечката къде нас? Ако този ужас вземе, че стане, щастлив ли ще бъдеш, байно?! А?!?!

Със сигурност Всяка държава има ,надали това Важи за Горката ни родина!!!!! Имаше ВВС,ПВО ,МОРСКИ, и тн...Сега сме разграден двор.......

Май стана като в оня брадат виц не били компютри износ за Япония а били компоти и ги връщат защото са с кофти етикети .

хиляди полети!? муахахахаа

Както винаги, нашите медии дават половината истина. Самият факт, че Северна Корея има план за нападение, трябва непременно да ви говори, че има такъв и обратен. В никакъв случай, не бъркайте социалното и икономическото положение на дадена държава, с външно политическите аспекти. И недай си Боже да си посегнат, че ни се пише лошо.

Ех краварите не ни рарешават да се въоръжим, иначе ние знаем и можем да се справим с поредната червена отрепка......Колкото до Китай през втората световна ги бяхме наврели на кучето под опашката но краварите, краварите ни смачкаха...

Ета време беше някой да се изръби на тези американци. Взеха навсякаде да се месят. Сърбия -Ирак -Иран -Авганистан е е време е да ядат мапко бой. Българите когато се надигнаха против Турците ее имаше ефект....

Будала си и будала ще си останеш! Ако ги нямаше Американците ти още на върбова свирка щеще да свириш и чакаш да цъфнат налъмите. Будала !

Другари комунисти да бъдем на ясно, другарят Ким чен-ун е убиец, а не самоубиец. Така че споко, колкото и да им се иска на някой български червени другари, краварите няма да бъдат ударени.....Иначе червената олигофрения няма граници но повтарям другарят Ким чен-ун не е самоубиец и си е ОК.

Тоя, дръпнатия на колко лазарника е??? Прилича ми на наште шизофреници!!!

Баце, заеби ги тея. Те не са виновни, че са олигофренясали.

Мисля, че тея дръпнатите нямат идея в какво се забъркват. Но пък от друга страна, Русия си намери марионетка, и чрез тях се дърви на САЩ. Не дай си Боже да се случи нещо, познайте кой ще го отнесе- нормалните и невинни хорица.

Цялата тая работа е просто пушилка за вдигане на самочувствието. На дребния диктатор му е пределно ясно, че ако има глупостта да нападне цяла северна корея ще бъде буквално изпарена. Съжаление в мен предизвикват и тези оскотели хорица във форума, които с пяна около устата защитават този сбъркан режим. Като толкоз ви харесва никой не ви задържа насила в България. Хващате влака и през сибир та право там. Цялото безумие на този режим се вижда просто като сравниш двете кореи. Южняците успяха да превърнат страната си от една крайно изостанала и смачкана военна полу диктатура във една от най развитите държави в света. Направиха го със страшно много труд. Северняците предизвикват само презрение.

Малее колко си неук. Даже правилно не можеш да напишеш Дарт Вейдър. На теб ако ти дадат да напишеш списък с хора сигурно няма човек да остане с неговото си име. Ама ти е простено да си простичко що си герберче. А си герберче що наричаш комунисти тези които не са съгласни с теб. Да знаеш, че по твоята логика всички в България са комунисти само един файтон хора са гербаджии.

Кога ли ще изчезнат най-страшните болести, увреждащи мозъка-комунизма и религиозния фанатизъм?

Тези с дръпнатите очи ще подпалят света..

въх! Те отговарят по същия начин, по който са предизвиквани. Ту трябва да е много лошо, значи. Не това, че са предизвиквани.

Изгониха ли те от партията, брате или не те приеха та така си зъл спрямо тях?

Лизач безподобен си! Не ти важат коментарите, предизвикваш погнуса! Ти си платено комунистическо келеме което с коментарите си ни настройва прозападно!

А ти си просто идиот.

потури! Няма да коментирате какво е в Северна Корея защото е светлинни години пред нас! А ние потурковци дори велосипед не можем да произведем а го внасяме на части и го сглобяват магазинерките! Знаете ли кога ще изстреляме сами сателит? Знаете ли на какво ниво им е медицината? Знаете ли на какво ниво им е образованието господа с платените дипломи? И още много неща не знаете, ама имате дълги езици с които сте готови да ближете чужди задници! Гледайте си насраните потури и си мълчете! Когато ги стигнем тогава ще ги коментираме!

Пич ,не се сърди . Поколенията ни се изродиха и станаха прозападни и проамерикански . Виновни за това са гнусните ни медии ,пропагандиращи култ към западното ,към парите , алчността , сребролюбието , капитала , западното ,американското ,наркотиците ,убийствата , палежите ,грабежите . Само простите пъпки с промити мозъци немогат да го разберат това , че ако небеше Русия , те нямаше дасъществуват и България в днешно време щеше да бъде територияна турчолята и на османската империя ....

да, "великите" западни сили - великите кроячи: накълцаха и прекроиха Балканите и новоосвободената ни държава с пролятата кръв на руснаците (Берлинския договор на "великите" западни сили, с който заличиха Санстефанския мирен договор на руснаците за обединяване на всички български земи и възстановяване на единна силна България, тъй неудобна на "великите" западни сили и тъй газена и разделяна от тях, мерак тъй жив и днес)

Полуграмотни фесурляко.Явно си много кух ,за да пишеш такива глупости за България,как сме щели,да стигнем тези ненормалници.Нима не сме произвеждали:Велосипеди,мотопеди,мотоциклети,леки и тежки автомобили,самолети,компютри,електрокари,мотокари,телфери,кораби и т.н. Това,че си полуграмотен се сърди на себе си.Цървулко

И на три морета сме били. Ехееее аве велики сме си!

Не забравяй кога се произвеждаха!!!

Далеч по богати държави не изстрелват самостоятелно сателити. Здравеопазването им е такова, че мрат от глад. Образованието и то така. Затова лидера им се образова на запад и ползва телефон произведен в южна корея. Смяяяях. Колкото до задниците, падам си по стегнати женски такива. А ти ги гледаш само по порносайтовете.

Будала си и будала ще си останеш! Ти какво правиш тука бе , ами не идеш да си лекуваш комплексите при севернокорейските светила в медицината. Ако не ти помогнат поне може чин в армията им от умопобъркани да ти дадат.

Не мога да повярвам колко малоумни има тук, които поддържат този абсурден режим на Северна Корея. Страницата им за новини в интернет е пълна със супер глупости и пропаганда. Само прочетете поредната новина: Day of Sun to Be Celebrated in Bulgaria Pyongyang, March 28 (KCNA) -- A Bulgarian preparatory committee was inaugurated in Sofia on March 21 to mark the birth anniversary of President Kim Il Sung (the Day of the Sun). Mincho Minchev, chairman of the Bulgarian Party of Communists, was elected chairman of the committee. The committee decided to hold diverse political and cultural events for praising the noble revolutionary life and immortal feats of Kim Il Sung and leader Kim Jong Il to celebrate the Day of the Sun. It also decided to conduct positive media activities for introducing the struggle of the Korean people who are resolutely frustrating the moves of the U.S. and its satellite forces to stifle the DPRK and stepping up the building of a thriving nation under the wise leadership of the dear respected Kim Jong Un. No comment!

БЪЛГАРИЯ НЕЖЕЛАЕ САЩ .ХАМЕРИКАНЦИТЕ И ЗАПАДНЯЦИТЕ САМО ЛОШИ РАБОТИ СА СЪТВОРЯВАЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ПРОСТО НЕМОГА ДА ПРОУМЕЯ ,КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОЗ МНОТО ПРОСТИ ПЪПКОВЦИ И ПОМИАРИ В БЪЛГАРИЯ ДА РАБОТЯТ ЗА ЧУЖДИ ЗАПАДНИ И ХАМЕРИКАНСКИ КОМПАНИЯ. ЗНАЧИ ТЕ СА ПРОЖНИЦИ И СА АНТИБЪЛГАРИ И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ ,ИЛИ ТЕ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ ЗА АНТБЪЛГАРИЗМА . ДОЛУ ЧУЖДИТЕ КОМПАНИИ ОТ БЪЛГАРИЯ . ДОЛУ САЩ . ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. ЛЕВСКИ БИ СЕ ОБЪРВАЛ В ГРОБА , АКО ВИДИ КАК ЕВТИНО СМЕ СЕ ПРОЗДАЛИ ЗА ПАРИ ...

Левски би се обърнал в гроба само като ти види правописните грешки. Смешник! Седнал да коментира...има доста хляб да ядеш докато стигнеш американците.

Един ден ще си платиш за хамериканското предателство , . ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ . ВЪН ЯНКИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Абсолютно си прав. Тоя дето името си правилно не може да напише, утре ще гласува и ще определя живота на хората около него. Как да не му теглиш един куршум, а? Той не знае за какво е жив.

A кои ще ти изпраща корабите с храни бе ,шопарче ? Dокато "плашиш" американците,те горките масово запразниха за Bеликден.

Абе ние ке ги тепаме ама дека ке ги копаме.

И какво да прави Ким, според американските подлоги, които коментират във форума?! - да се предаде ли или като нашите дупедавци да продаде народа си ли?! Браво, Ким! Ако е необходимо - изпепели ги!

ти си болен бе брато.Сигурно си безработен .

И безработен да е човека, от това какво следва? Да не е втора ръка човек? Ие ли виновен именно наложения ни модел??? Или ти си на принципа: щом на мене ми е добре, майната им на останалите?

Няма да се самозапаля - бъди спокоен! по-скоро ще изгоря някой мутра или "будист"! Корея има едно милионна армия - не като булгаристан (20 000), повече склонни да се самоубият, ако жена им кривне! Дразни ли ви, че корейците са готови да жертват живота си за Родината! - Дразни ви! Я вървете на м...та си, нещастници!

Боже господи какви идиоти.Само като си помисля ,че и ние бяхме същите преди 20 г.

Все пак и такива идиоти трябва да има. Не може всички като нас под строй да козируват на простите кравари.

Ти не мислиш,ти си папагал,повтаряш внушения.А идиотът винаги си е идиот,времето не е определящо.

За всичко, което се случи, ще носят отговорност военните свини и в Северна Корея, и (най-вече) в САЩ. Не можеш да заплашваш постоянно една държава, 50 пъти по-малка от теб, и когато тя реагира по същия начин, да наричаш това "провокация" и да я заплашваш с наказание (разбирай - избиване на стотици хиляди цивилни)... Най-куриозното е, че на такива хора им дават Нобелова награда за мир...

P.S. Нека всички си спомним песента на Black Sabbath "War pigs"!

Браво на Ким Чен. Колкото повече лидери на страни с ядрено оръжие имат сериозни намерения спрямо чичо сам - толкова по бързо шибаните янки ще се научат да не си завират носа в чуждите работи ..

Ама тия от Америка още ли шават?

http://vlasti.net/news/124606 Тва ми се видя интересно. Колкото и да е 'преекспонирано', все пак този е беглец в Южна Корея. Но много ми приличат нещата на тези у нас и в СССР, преди демокрацията, а и в началото на демокрацията.

Най вероятно в С. Корея няма ни петрол, ни уран, ни злато.Иначе до сега САЩ да са ги "освободили".

Корейците реагират като че ли сме 1985 година . За тях сигурно е 1975 година . Абсурдността на такъв режим е в състояние да извърши вопиющи глупости , дано да пият повече релаксиращи чайове и се нормализират . В България мога да им препоръчам чайче - мента глаг и валерияна в по -големи количества няма опасност от предозиране .

Те и без това са си на трева-зелена!

Съвсем скоро ще имаме един "убит" "терорист" - без повдигнато обвинение за престъпления срещу човечеството, без международен съд. Поредната република ще се появи на картата. А ако тя е невъзможна - то една "провинция" на Републиката ще изникне. "Това е толкоз просто и логично."

Много опасна ситуация. Предизвикана от НЕСКОНЧАЕМИТЕ военни учения на американци и южнокорейци до бреговете на Северна Корея, с подводници и бомбардировачи с ядрено оръжие на борда. В една война на корейския полуостров неминуемо ще бъдат въвлечени и Китай, и Япония, и не дай си боже, Русия. А за евентуалното самоунищожение на планетата ни в ада ще лежат и Обама, и Ким Чен Ун.

Най - после по същество !Чето,четох, начетох се на глупости......Идеот,Безумен,Левски. Какви сме били и тн.......Че едните се пъхат кадето не им е работа Е ВЯРНО! Че тоя не е в ред с главата ,Е ВЯРНО !Само че , КАКВО СА ВИНОВНИ ДРУГИТЕ за да страдат( меко казано) Крайно време е : Всички млади по цялата земя да загърбят партии ,религии,течения и каквото и да било друго ДА СЕ ОБЕДИНЯТ В : - НЕ НА ВОНАТА!!!НЕ НА НА МИЗЕРИАТА!!! НЕ НА БОГАТСИАТА!!! НЕ НА ДРОГАТА !!! НИЕ ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ И НИКОЙ НА НИКОГО ДА НЕ ПРЕЧИ !!! Помислете и по ТОВА,иначе нещата ОТИВАТ КЪМ УНИЩОЖАВАНЕ НА ПЛАНЕТАТА !!!!!!!!!!!!!!!

Само не стана ясно, що ще са виновни корейците, като янките предизвикват войните си?!?! като задължават колониите си да ги водят (което е трагично за нас в този момент, щото ни направиха именно такава)

Северна Корея ще повтори грешката на императорска Япония при Пърл Харбър, грешката на Ким Ир Сен през 1950 година, грешките на диктаторите в Близкия изток и тн. Да обявиш война, при това ядрена, на САЩ и Запада, е самоубийство. Колкото и да са прави в опитите да се защитят от един капитализъм, близък по дивашина с българския днес у нас. Земята е малка и уязвима на една ядрена авантюра, и не си струва да я затриваме заради шепа негодници, независимо каква идеология изповядват. Силно се съмнявам, че династията Ким има нещо общо със комунизма. Или че американските реакционери са станали прогресивни. Но това не е причина да спрем живота на планетата ни.

Хе хе Севернокорейците пак свършиха ориза. То все някой трябва да накаже хамериканците но севернокорейците едва ли! Техеран е др. нещо, да видим какво ще стане лятото.

Това съобщение ми прилича само на сцанарий за холивудски филм. Иначе едва ли има толкова безразсъдни ръководители някъде по света! Пълна фалшификация и манупулация!

Разюзданите американци имат нужда един луд да им набие канчетата та да си седнат на гъза и да спрат да са световен жандарм.Ще се изкефя ако този Ким Чен Луд им избуха поне 2 града с ядрени бомби и да се разбере че трябва от време навреме и САЩ да си натискат малко парцалите и да не се репчат на всеки.Огън брато нацепи им тиквите.Венсеремос.

Американците могат с ракета Пейтриът да ти извадят зъб, без да те наранят. Като хирурзи са точни

Нали? Като оная бомба където падна в София.

А аз съм чувал друго. Тук нали премахнаха два типа ракети - уж незоконни. Реално американците им нямаха противодействие. Със сигурност от единия тип ракети имаше насочена една към Босфора, за да свали моста и спре евентуално придвижване на въоражение. За тях бяха предвидени и ядрени глави, но руснаците не ги даваха. От другия тип бяха изтреляли една срещу Израел и те бяха изтреляли 49 ракети срещу нея, за да я свалят , но нуспешно. Може би бяха точно ракети Пейтриът. Насочването на ракети още не значи война. Със сигурност в момента почти всяка държава има ракети насочени срещу съседите си поне. Да не говорим за американците. А при руските ракети такава точност не се изисква. И да сбъркат с 5 километра, обсега ще им е по-голям. ;)

Не могат да натегнат ластиците на прашките толкова, че да пратят ракета в щатите...

Абе, ти луд ли си? Деца нямаш ли? Ако ударят САЩ, започва Трета световна и от планетата нищо няма да остане! Как може да си толкова злобен и изобщо да не мислиш за бъдещето? Ужас!!!

нерде ямбол-нерде стамбол...какви ракети какав техас...един самолетоносач само-и т.нар.\"демократична корея\",ще баде изпепелена и прокопана на 3 м.далбочина...някои да се самнява в това,или пак \"бла,бла,бла\",др.станишев? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Риа.новости пише съвсем друго.В случай ,че нападнат Северна Корея ,тя била готова да отвърне на удара.

Ами да - те и България да нападнат, ши видят ко ши им са случи

простак

само на мен ли ми се вижда зад тия излияния дилгата ръка на владимир владимирович

Май да

Аз мисля, че това е дългата ръка на Сталин!

като свършиш с дълбоките писания за международната конспирация да не забравиш часа за пиене на хапчетата

чочо, бих добавил кuм твоята реплика ... "и часа си за психiятuр:))"

Защото познавам пазарите, и техническата проекция на петрола е 140/150 долара за барел, при очаквания за спад на повечето водещи икономики. Странно нали? Севрна Кореа няма как да бъде причината за това акумулиране на петрол, което става сега. Между другото САЩ в момента отново са най големия производител на петрол в Света. Севрна Кореа знаят за плановете на САЩ за тотална война с/у тях и не си правят илюзиите, че това няма да стане. Ким Чен-ун не е Садам. Така че война ще има , показват го графиките на петрола и по всяка вероятност ядрена.

Може би великите журналисти на Дир.БГ визират в заглавието си щата Вашингтон, а не Вашингтон, окръг Колумбия? Което автоматично прави заглавието много спекулативно, да не кажа подвеждащо. Северна Корея не разполага с оръжие, което да достигне източния бряг на САЩ, където се намира федералната столица Вашингтон. България спешно се нуждае от закон за журналистиката... ;(

се нуждае от образовани и от образование. Щом е Вашингтон , значи е важно и хубаво американско нещо. Кой го е еня къде се намира по диагонала примерно.

Е па оно лошо нема! Дайте да се изтепаме свите и да потрошиме всичкото дека са го напраиле ората.

Давай Ким! С теб сме. Нападни САЩ и ги затрий от земята.

Когато урагана "Санди" се развихри в САЩ,един сърбин беше писал,цитирам"Хайде Санди буди друг,напрай йощ едан круг".....Нали Сърбите няма да забравят бомбардировките на САЩ.Те и нас не ни долюбват заради Въздушният "Коридор".

комунист нормален май не съм виждал

...Много време насам...