САЩ: Без правителство няма заем за Украйна

Американският президент Обама потвърди готовността за даване на Киев на трети транш от 1 млрд. долара от гарантирания заем, но след съставяне на правителство.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Без правителство няма заем за Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МНОГО СКОРО У КРАЯ,ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ С НАВЕДЕНА ВИНОВНО ГЛАВА ПРИ МАТУШКА РУСИЯ!!!"КРЪВТА,ВОДА НЕ СТАВА!!!САЩ БЕЗ ПОДКРЕПАТА НА ЕВРОПА,ЩЕ ЗАГУБИ И ТАЗИ АВАНТЮРА!!!ГЕРМАНИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ОТ ВОЙНА В ЕВРОПА!!!

Пак миризма на потна руска ушанка

Русофил

САМОВНУШЕНИЕТО Е СЪЩО БОЛЕСНО СЪСТОЯНИЕ!!!

Значи всичко е наред. Украйна си има програма за реформи, безработицата е 9.5%, след като Украйна се освободи от путинската енергийна зависимост реализира годишен ръст от 2.1% Армията на Украйна е здрава и спря путинския блиц-криг Украйна ще разруши Путинска Русия

Тази година пътувах през Украйна три пъти.Спукаха ме от изнудване ,то не бяха митничари,полицаи,граничари.Чужденец мине ли заклева се да не повтори.А глад свят да ти се завие.Ако поляците отворят границата за 24 часа всичко ще избяга.А ти казжаш,че всичко е на ред?

Трябва да ме свържеш с дилъра ти, явно продава нещо много яко...

Украинският президент Петро Порошенко не е готов да се бори с обхваналата страната корупция. корупцията е широко разпространена в Украйна от момента на обявяване на нейната независимост през 1991 г. благодарение на нейната слаба съдебна система и близките връзки между политици и олигарси.Самият Порошенко е продукт на старата система, той е ангажиран със сепаратистите на изток и не преставащия икономически хаос в Киев. При тези обстоятелства Порошенко се примири с корупцията като цена за осигуряване на допълнително политическо пространство за маневриране МВФ и страните-донори, включително САЩ, повече не могат да хвърлят пари в корумпираното блато при липса на ефективни реформи.

Украйна му изяде главата на кремълския,касапин,икономист,военен стратег,финансов гении,политик и със висок рейтинг шизофреник!Седемнадесет милиарда долара помощ за Украйна.И триста милиона за виенни нужди.Още много руски войници ще положат безмислено живот в полята на Украйна.Западът и Америка няма да изоставят Украйна в ръцете на лудия кагебишник!

вие изпихте ли с хапчетата, щото ви търсят от Карлуково.

а сега на американската хранилка. Който плаща за музиката той определя какво тя ще свири. Честита Демокрация украински роби.

Тия американци големи пинтии , бе ! Дават само по 1 млрд. $ заем . А Боко как взема по 8 млрд евро ! Аферим !!!Значи ние съвсем сме разгологъзени и тичаме с гъза напред , за да се наденем до откат.

на самообслужване. Сами си го натъкваме, а за да ни е по-удобно и саморъчно си го натъкмяваме.

от тролейджънсито на кремъл сами си се натъквате до откат на кремълския и после си го донамествате!Нещастници!

САЩ ще даде на Украйна заем от 335 милиона долара за война! Ако изберат проамериканско правителство начело с Яреско, ще им дадат тройно повече. Ха сега познайте кой ще е следващият премиер след Яйцето?!? Познайте и защо САЩ дават на укрите само пари за армията и полицията? Щото иначе властта ще падне - тя се държи на силата на оръжието! На това му се вика "хунта".

Жалко за хубавата страна. Украйна бе бастисана от шайка вашингтонски петоколонници и банда бандеровски фашизоиди. Жалко за украинския народ - народ почтен, трудолюбив, гостоприемен и интелигентен.

Пропуснал е човека да спомене, че правителствното също трябва да е про-американско. Тук няма безплатен обяд.

Със или без правителство, Украйна си остава една бандитска държава. И дори 100 милиарда да им дадат, пак ще ги откраднат и за развитието на дъжавата нищо няма да остане ...

КОЙТО Е ЧЕЛ ИСТОРИЧЕСКИТЕ РОМАНИ НА ПОЛЯКА ХЕНРИ СЕНКЕВИЧ И ТАРАС БУЛБА НА ГОГОЛ , ЗНАЕ ЧЕ ДИВАЦИТЕ ОТ ПОКРАЙНИНИТЕ СА СИ МЕНКАЛИ АТАМАНИТЕ ПО 5-6 ПЪТИ НА ДЕН И СА БИЛИ ВЕРНИ НА ТОЯ КОЙТО ИМ ПЛАЩА :)) ... В ТОВА ОТНОШЕНИЕ РУСНАЦИТЕ НИ СМЯТАТ НАС БЪЛГАРИТЕ МНОГО ПО-ПОЧТЕНИ ОТКОЛКОТО УКОПИТЕ И ШЛЯХТИЧИТЕ :))

За съжаление в Русия, както и тук израстна безмозъчно поколение, което е много добро в троленето и фобията, съответно българофобията и русофобията. Това нанася непоправими опустошения в живото и интернет общуването между хората и е умело подтиквано от заинтересовани среди.

Да им изпрати направо едно демократично правителство и 1млрд.

Така,така...американците чакат да видят какви свои хора ще се вредят в правителството-иначе заем друг път.Ей успяха да съсипят Украйна по нашия метод. И тя е богата държава,не въшка като нас-от нея има да се влачи с години...

Е-й-й-ййй тия мръсни американци, бе! Предполагам, че ще ги съсипят както съсипаха ГФР, Южна Корея, Хонг Конг. В изброените по-горе държави обаче, за разлика от Украйна и от нас не е стъпвала руска чизма и не са били увредени от това присъствие. В другите, тези със слабата съдебна система (как поразително си приличаме с Украйна), с корупцията, с партиите на чужда хранилка, с крадливи наклонности нещата се променят към добро бавно, протяжно, мъчително с огромен разход на обществена енергия. Важната в случая е, че процесът е необратим.

Споко бе! Нема се пуашиш бе копеуе! Шти пуснат гювеч - само малко повече требе да викаш Fuck EU!" и "Fuck Russia!"...

русолюбците непрекъснато доказват че са непоследователни глупаци ! когато ципрас вземаше заеми , беше далновиден политик , грижещ се за народа си ! когато заеми , макар и в пъти по малки , взима борисов , то той не мисли доброто на народа си ! апорошенко , за един млрд направо съсипа държавата и народа едновременно и безвъзвратно !

СПОРЕД ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИИ, ПУТИН ИЗТЕГЛИ ЧАС ОТ ГРУПИРОВКАТА В СИРИЯ ЗА ДА НЯМА ЗАТРУДНЕНИЯ С НЕЙНОТО СНАБДЯВАНЕ ДОКАТО ОСВОБОЖДАВА УКРАЙНА ОТ НАЦИСТИТЕ ....

...за каквото и да се водят разговори и преговори, накрая ВИНАГИ става въпрос за пари... А ПоТРОШенко е на поредната си визита в качеството на Главен Просяк...

бе тия янки са луди ! на украина заем ако има правителство , а на русия и с правителство няма заем ! стига с тия двойни стандарти беее!!

А за какво ѝ е на Русия заем? Валутните им резерви са в размер на 225 млрд., а заемите в размер на 11% от БВП. Докато задлъжнялостта на любимите ви ФАЩ е 600% от БВП.

ПРЕСНО ОТПЕЧАТЕНИ ДОЛАРОВИ БАНКНОТИ, като заем. После Украйна да се оправя, злато ли ще дава, каквото иска

Злато няма как да дадат, защото първото нещо, което демократите направиха след преврата беше с 2 самолета Херкулес за изнесат всичкото злато на Украйна във ФАЩ. Да им го пазят.

Основните принципи, по които функционира международната политика днес, са двуличието и двойните стандарти. Не, че е изненада, но щеше да бъде по-просто политиците да не говорят за разни "ценности". Сред обикновените хора все още има такива с чест и достойнство и те вярват на политиците. Тези, които управляват държавите са най-долната утайка на човечеството. Жалко за украинците. Сред тях има много умни и добри хора, които бяха излъгани и от ЕС, и от САЩ с обещания. Сега връщането назад е утопия и предстоят мрачни времена.

тези, които управляват държавите , са най долната утайка на човечеството !? това отнася ли се и за путин и медведев ??

Ето един пример как бива съсипана една държава само с идеята да навредиш на друга. Украйна просто беше съсипана само за да направят мръсно на Русия. Хората които са на власт в Киев са назначени от САЩ и правят каквото им кажат от там. Ще им хвърлят по един дребен кокал от време на време колкото да не умрат и да правят мизерия на Русия.

Айде, че в Украйна ще вдигаме паметник на Джордж Буш младши.

А кой ще връща кредитите, кога и с какви пари? Тези кредити за развитие на икономиката ли са, или за консумиране от правителството и населението? И накрая ще разпродадат Украйна на безценица на американските фирми? Дали пък това не е елементарнатасхема, която САЩ следват в Източна Европа: 1. Разрушаване на съществуващите икономически и политически връзки, което води до липса на пазари и срив на икономиката на страната; 2. Отпускане на кредити на страната, които моментално се "изпапкват", без да се влагат за развитие на икономиката; 3. На падежа, като няма с какво да плати, горката държава продава обезценените си предприятия за жълти стотинки на западни благодетели "инвеститори"; 4. Опосканата държава трайно е попаднала в пипалата на САЩ и се е превърнала в траен износител на капитали - неоколониализъм от 21 век!

Т.е ФАЩ си плащат за правителство. Яка демокрация :)

Седемнадесет милиарда долара от помощ за Украйна от САЩ?Путин яко си е прехапал езика от яд.Ясно е,че американците ще продължат да подкрепят Украйна и на него ще му е все по трудно да подържа войските си в Донбас!

Никакви 17 милиарда няма. САЩ до момента дават само и единствено кредитни гаранции. Реално дори те не отпускат заемите. Парите вложени в Украйна няма да се върнат това всички го знаят.защото про-американската олигархия там краде всичко

или си много зле,или просто бачкаш за мизерната си надница.

17 млрд.долара за Украйна и то от олигархията САЩ.Тава са вицове.От умрял писмо. Аиначе на Украйна за да стъпи на земята са инужни 150млрд. долара за 10години .Никой няма да даде и цент за тази държава.

Айде сега отиди при чичко доктор да те осведоми какви хапченца да вземаш.

Дайте им пари, че Турция има планове да покани 1 милион украинци на моренце това лето

Целата гавра беше заради КРИМ. Сега , като е ясно , че няма Крим украинците кученца ги яли.

кучета ги яли със 17 милиарда помощ от САЩ?Нещо на тебе ти е изяден мозъка май?

ЗАЕМ НЯМА ПОМОЩИ. Не мислиш много

а ще връщат тези пари, но украинците още не са го осъзнали, какво ги чака!

17 милиарда, които отиват къде? При хората ли? Не мисля. Срещу какво? Изнасяне на целия златен резерв на Украйна в САЩ? Той колко милиарда е, знаеш ли?

Aми, да! Tрябва, да има правителство, Hо, назначено от тези които печатат хартийките (долари), за да могат да слушкат и забатачват държавата до шия в дългове!! позната схема! ;)

Това трябва да е обеца на ухото на всеки който е тръгнал с УСА срещу собствения си интерес. В момента американците се опитват да въртят същия номер и на Виетнам и Тайван срещу Китай, ама азиатците са умни, не са балъци като хохлите.

Шило

над 300 млн. долага за въоръжение. Видно е кой поддържа огъня там....А иначе дефицита им за първото тримесечмие е "само" 5 млрд гривни. Един долар е 26, 21 гривни в момента. А преди две години, беше 5-6 гривни.

задължително да е марионетно!

И украинската мъка не е лесна, на тия там им давам още 1-2 години, САЩ си иматмного други забавления, а самата Украйна е прекалено обвъзраха в Русия- крахът им ще е много шумен

всяка държава тръгнала по пътя към ,,демокрация,, си има ,,своя,, елцин!!! този на снимката с ,,колко,, промила е в ,,кръвта,,??? ,,елцинският преход,, на украина!!!

Тепърва хохлите ще имат да вдяват що е то ФАЩ и да си ближат раните от колаборацията с брикета Обонго! Вместо да коленичат пред Вовата Путин, да молят за отсрочка на натрупания дълг от 3 милиарда $, да издействат поне още толкова, тръгнали да просят от краварите!!!!!

...1 млрд. долара от гарантирания заем... Интересно и какво хунтата го гарантира? С откраднатата от украинците земя?

Като няма хляб, да ядат шоколад. Толкова е просто

Марципан, свикнали са...

вярва ли все още някой,че превратът срещу янукович беше за доброто на украинците? някой,който да не е на доларова хранилка разбира се....

Както се казва в една поговорка " КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ - ТОЙ ПОРЪЧВА И МУЗИКАТА ". В Украина ще последва това, което стана в БГ - пълна разруха и експлоатация. АМИН !

Тия , как се гаврят с Украйна. Няма ЕС. Няма пари Как ги извъртеха не е истина. Колко ли им остава на сегашните КалбоЙЦИ?

Никой не го извъртяват, ако той не е съгласен. А укрите демонстрираха примитивизъм и дори по голяма простотия от нас. Високомерието им изигра лоша шега.

Какво високомерие, те са пълни малоумници. Чак нашите малоумници им завиждат в лицето на бггея, пешеф, щерю.. и останалия контингент от 4ти километър. :)

Президентът Обама потвърди готовността за предоставяне на трети транш от гарантирания заем за Украйна в размер на 1 милиард долара, но след завършване на процеса по съставяне на правителство на Украйна упавявано от от САЩ, като Обама е дал пример с България.