САЩ признаха за загадъчната зона 51

ЦРУ призна в прав текст съществуването на Зона 51 - свръхескретния полигон от ерата на Студената война, който десетилетия наред бе предмет на конспиративни теории за инопланетяни и летящи чинии.

Обратно в новината

Коментари - САЩ признаха за загадъчната зона 51 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно тази зона е секретна именно, защото в нея всичко са измишльотини от 1001 нощ. Но важното е човечеството да мъдри и фантазира за скритите там останки от извънземни, летящи чинии и какво ли още не, а това мъдрене се превръща в истинска индустрия и машина за пари.

Признали си че ня едикакви си координати до някакво пресъхнало езеро има някаква си зона и тя се казва "Зона 51".Там са били изпробвани секретни самолети...... Помня ,че във филмът "Досиетата Х" ,това го показваха и то още през 90-те години. И какво са си признали,че неможах да схвана?!

Признали са си всичко, от А до Я, грешка от А до Z! Световният пролетариат, начело с ВКП (б), разобличи напълно реакционната същност на американския империализъм.

"През 2005 г. старши сътрудникът в университетския архив Джефри Ричелсън отново е поискал достъп и преди няколко седмици се е сдобил с нужните документи, в които споменаванията за Зона 51 са били видими." Аха! Или администрацията им работи дори по-зле от нашата и са им трябвали 8 години. Или за толкова време са обсъждали какви документи да пуснат и напишат.

Как е възможно и тази новина да политизирате бе профани такива? трябва ли да се преземи космически кораб във двора ви за да се уверите, че съществуват извънземни цивилизации? Не може ли да ви побере простата кратуна, че не може да има живот единствено на нашата планета? Има толкова артефакти за съществуването им от време ОНО, вие ще кажете има ли или няма? ТЪПАЦИ!

що за логика е това, значи цру обвиняват Ваня Червенкова в конспирация а те самите не можело да са конспиратори? значи цру признава че съществуват коспирации.

Тепърва сащ ще продължават да разкриват и да си признават за много укрити и засекретени неща. Но никой да не очаква от силно лицемерната им политика, това да стане изведнъж. Ще бъде на час по лъжичка - защото винаги са смятали хората за малоумни и по-близо до животните (вероятно американците са такива). Първо се подготвят с филми, после книги, после идва някое съобщение за откритие, после разсекретяване на нещо.......и това е дългия път. Кенеди предпочете късия...и бе убит, на следващия ден е бил предвидил изявление за връзките с извънземните. Обама е на ход.

Привет Еленко Ангелов не знаех че намираш време за коментари в дира .Не забравяй че цру те дебне да те е.не .

не съм Еленко. Не е той само.

До тези, които се надсмиват над "конспираторите" - вие какво очаквате? Американското правителство да излезе със становище "Наистина разполагаме с летателни апарати, които не са човешко дело. Скоро ще организираме екскурзии до зона 51 и всички граждани ще могат дори да пуснат децата си да си поиграят с джаджите вътре"... Естествено, че няма да признаят пред обществеността, ако действително разполагат с подобни неща. Явно интересът към зоната е нараснал и новината в момента се явява инструмент за неговото туширане... Във връзка с темата, преди време беше излъчен документален филм, в който служител от Зона 51 говореше за летателните апарати, които се тестват в нея. Каза, че има различни видове - някои са проектирани от нас, но други не. Така че, възможно е да се дава само частична информация... И също - това не е единственият обект с подобна дейност. Просто е популяризиран от Холивуд.

За всички конспиратори -А защо американското правителство да не излезе с такава новина - за контакт с извънземни, ако е истина? Американското правителство никога не е отричало факти - нито за бомбардировките в Хирошима и Нагазки, нито че е разработвало оръжия през студената война, нито че Фон Браун е ръководител на космическите мисии и т.н. Обаче няма как да признае за истина фантасмагориите на някакви кретени. Вояджърите летят с културното наследство на Земята, вкл и българска песен, за информация на евентуални извънземни, а то можело направо да ги предадат на извънземните в Зона 51, ама те завалиите не се сетили. Похарчени са милиарди долари в търсене на извънземни сигнали и търсене на планети, където евентуално би могло да има живот, вместо да да си поговорят директно с извънземните и да ги питат къде и какво има.

Ама направо са си казали и майчиното мляко пред света, нали?... А програмата SETI , за която намекваш, си е чиста загуба на време и средства - поради простата причина, че евентуалните представители на извънземни цивилизации може въобще да не използват радиовълни за комуникация... Плюс това - казах, че според служителя е имало апарати, които не са човешко дело. Не съм споменал "извънземни". Може пък да са дело на същества от друга пространствено-времева реалност, нали? Пък и отде знаеш, може да са му дали диска на въпросния извънземен и сега да си слуша "Излел е Делю хайдутин". Някои хора приказвате така, сякаш познавате лично ръководителите на тайните им проекти.

А, и на въпроса ти "Защо правели еди какво си, като можели директно да..." Ами САЩ имат пари за всичко, не се тревожи. И редовно си попълват трезора на гърба на други нации. За нещо толкова грандиозно като търсенето на извънземни цвилизаци, естествено че ще вложат всичко налично.

Много си заблуден и искрено те съжалявам... :)

Много си ограничен... ама честно казано не те съжалявам.

Истината е някъде там... Явно някой е хванал стара серия на Досиетата Х, въртейки каналите докато не може да заспи и си е казал "брей, дай да драсна нещо, и аз мога"

А КАЖЕТЕ СЕГА НЕЩО ЗА КОНСПИРАТИВНИТЕ ТЕОРИИ!Всичко ще си признаят мазниците под граждански натиск!

Признаваме, че всички конспиративни теории за извънземни, терористи, свръх способности и сили са дело на пълни идиоти на които чавка .... ъъъ... ХААРП... им е изпила мозъка.

ДОБРУТРО , ДИРА!

Ето,това е мястото кадето трябва да закараме всички социалисти,турци и цигани и да ги натоварим на извънземните кораби! Тогава вече ще настъпи благоденствие!

E браво ве DIR! В цялата новина сте изтървали ключовото за нея, че отговора е на запитване което е направено 8г по-рано. Демек официална институция е мъдрила отговора 8 години.

ХАНЕ НЕ СИ ДОРАСЪЛ ЗА ПОДОБНИ ТЕМИ. Я ПО ДОБРЕ СИ ВЗЕМИ КАМИОНЧЕТО И ОТИДИ В КВАРТАЛНАТА ГРАДИНКА ДА СИ ИГРАЕШ НА ПЯСЪЧНИКА С ДРУГИТЕ ДЕЧИЦА.

Защо всички извънземни имат високи технологии, но са един лигави кръвожадни гущерообразни.

Туй се е получило по време на транспортирането им. Така ще заприличат и тези от Mars One. Само изчакай 2023-2024 и ще се увериш.

НЕ ЗНАМ ЗА ЗОНА 51, НО ЧОВЕЧЕСТВОТО Е НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ГОЛЯМ DISTRICT 9 :) ---- КАТО В МАТТ ДЕЙМЪН-ОВИЯ ЕЛИЗИУМ

"Денят на независимостта" е пропаганда в стил "Американския президент обединява света в борбата срещу злото". Извънземните са терористите, "дребни" съвпадения с последвалите атентати няколко години по-късно.... Нищо чудно извънземните в бъдеще да ги ползват за плашило както ползваха Осама. Въобще Хане, има достатъчно работа за тебе в бъдеще за да заработваш предънно хонорара си!

Признаха за съществуването на Зона 51. Охо и за Договорът на Айзенхауер от 1953 година ще си признаят, обаче когато галактическите кораби започнат да кацат на земята, за да защитят ЧОВЕЦИТЕ от тоталното им унищожение.

Цялото прогресивно човечество немедленно да организира подписката "Свобода за невинните извъземни".

ПИЧ ДА СА ТИ КАЗВАЛИ ЧЕ СИ КЛАСИЧЕСКИ СЛУЧАЙ НА ИДИОТИЗЪМ ?

Запетайка след "пич" и пред "че".

Не бе,човекът е социалист! Не му обръщай внимание.

Важното е,че ти пак си на смяна тук!

аре стига с тоя хаарп *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

в зона 51 е катастрофирал извънземен космически кораб през 19ч7 година. запазени са остатъци от него, както и телата на съшествата, които са загинали. по споразумение на извънземните с американското правителство там е построен 8 етажен изследователски център под земята, където извънземните правят хибриди между земни и извън земни хора. в замяна на това, извънземните са предоставили на америка нови техноллогии, компютъра, ракети, оръжия. има очевидци на всичко това. за всичко това има една тв серя: "unsealed files", koiato varvi vsiaka sedmica po PIX 11.

Отиди някъде да се лекуваш!

ЩО БЕ ПИЧ ТИ В МОМЕНТА ОТ КАРЛУКОВО ЛИ ПОСТВАШ ИЛИ ОТ 4-ТИ КИЛОМЕТЪР?

Кефиш :) и кво още?

Ха-ха. Тъпаците сте невероятно прости. Извънземните дали на американците простите логически схеми И, ИЛИ, ИЛИ-НЕ и т.н., после дали и схемата на Интел за четирибитовия процесор 4004. Трябва човек да е уникално прост или изобщо да не е живял на Земята последните 50 г. за да изрече подобна глупост. С ракетите и оръжията работата е същата, ама нали има "свидетели". Честно, баси идиота си пич!

Е, и какво? Признали! Ами като са разработвали и тествали свръхсекретни самолети, да не вземат да се раздрънкват. Чак сега признали?!? Глупости! От десетки години се знаеше за зона 51.

Пуснете ни, ние сме невинни жертви на американския милитаризъм, грандомания, репресивен подход и империалистически наклонности. Свалиха ни летящата чиния и сега ни държат в плен. Постът го пишем по телепатичен път, свързвайки се компютрите им.

Другарю Вигенин, къде дремеш? Немедлено другарю, отправи официално питане до американците, дали са тук извънземните, за да може младото прогресивна правителство на надругаря Орешарски да подготви населението за борба с извънземните нашественици и посегатлествата им към успехите на експертната власт.

ЦРУ води мащабно издирване. Търси се загубила се летяща чиния при тренировъчен полет. Чинията наподобява нещото поставено на място, където хиляди хора в добро здарве се молят на червено знаме, сърп и чук, принасяйки в жертва - дарени кебапчета. Предполага се, че масовия амок на това място е предизивикана от нещото, а то може да е извънземно творение и да е търсената от ЦРУ чиния, защото никак не прилича на Богоугодно място и храм.

В Зона 51 се приготвят огромни количества хамбургери и кока - кола и се складират. Когато настъпят решарските зима и глад, американците смятата да замерят далите шанс на Орешарски с хамбургери и кока-кола, за да ги уморят с тези отрови и да сложат ръка на националните богатства на Социалситическа Република Бузлуджа.

Ще признаят ще признаят още много неща има да признават гответе се за H.A.A.R.P.

Изглежда, че комунистическа България усилено върви към съветизация и на информацията. Подобно но безбройните "сензационни" руски соайтове ни се съобщава някаква полуистинао, чиято цел е едниствено да внуши, че американските империалисти използват извънземни знания в борабата с прогресивния комунистически режим на Орешарски. Познайте кой ще бъде виновен, когато режимът се срути икономически? Извънземните и империалистите разбира се.

Да бе затова си направиха няколко военни бази в България по времето на Станишката и Първанката...

Ами те вече са вдигнали мерника на Сорос. В Бг върви усилена пропаганда, че той бил виновен за провала на прехода. Не че няма пръст в цялата работа, ама изкараха червенотиквениците големи ангелчета. Отклоняване на вниманието му викат на това. А новината за Зона 51 я четох по ам. блогове преди няколко дена. Като се има предвид колко конспиралници има в Бг, това си е важна новина :)

Подготвят ни за открита среща с инопланетяните. Досага срещите бяха на ниво изпълнителна власт, като на медиите им бе забранено да споменават каквото и да е! Ей, най-после да се случи нещо интересно...Дано! Апропо, снощи към 23.25 ч над Люйлин планина (гледано откъв кв. Св.Троица) в продължение на минути се виждаше кърваво червенооранжево кълбо. Висеше над планината и не можеше да бъде оприличено на нищо познато. Светлините на тв кулата на Копитото и ресторанта на изток от нея на фона на светлината на предмета едва се забелязваха.

тез китайски фенери подлудиха народа ......

Ни беше твърде голямо за китайски фенер. то ще е бил цял балон, от тези дето обикалят света...

Това ще да е луната май :)

Кой идиот ви пише статиите, бе? Та преди постнете някоя глупост, не правите ли проверка? Има 100 филма за зона51. Пуснете канал хистори(един от многото) и гледайте.

Абее, гледайте там да измиете кенефа и да се нацоцате с парцуца. Американските тайни зони не са проблем за вас.

Е как да не са ,там крият извънземното семе от което са се пръканали комундетата!

Няма да репликираш коментара ми без позволение бе.

Признали!!!? Нищо не са признали! За да си признаят за Зона 51, значи вече тайните, базите и технологиите са напреднали със светлинни години от това, което представлява Зона 51 в нашите представи!!!

Ще се сетите, че съществува....

Ауе не ми се прави на отворен бе.

все още ми харесват и ги слушам понякога Замунда бабана бенд.... тука в студиото, сме донесли, една гореща новиНа, духай бе, пари... пари....

дир.бг за първи път чувам думата инопланетяни. не е ли по-правилно да ги наречете извънземни.

Боже опази ни!

всичко си има първи път

така е някак по-литературно някак си ша знайш

Просто, авторът не знае добре руски и не е превел думата.

че тук работят някакви идолопоклонници и такива пишат и коментарите, статиите идват от .ру сайтове, итартаси и нз си още какво, думи като немедленно, иностранно и тн са русизми, безмислено е да се натрапват след като вече са излезли от употреба. Също така ще срещнеш масово статии за руски велики открития и нововъведения, които щели да се случат в бъдещето и тн и тн, аз пък си мисля, че ако бг се ограничи от тях ще прокопса, но с това си население (и то главно бялата му част), няма как да се отървем от робията. Още под руски възхваляващ коментар може да видиш един милион плюса, но ако се опълчиш на бащицата, ще кажат, че си с промит мозък, хейтър и тн и тн и тн.

Там се е разглеждал първият Запорожец-костенурка, който се е смятал за неиндетифициран летящ обект. Това е факт. Като не знаете не говорете глупости, а прочетете малко.

Там ЗАЗ-а се е учил да лети :)

Това може да е само някаква примамка. Кой знае още колко по-секретни зони има, те не са прости американците, поне някои де.

Да бе защото поддръжката на една такава база е изключително евтина затова имат навсякъде...

Много знаеш пък ти колко е поддръжката.

Ти трай там и гледай да си плащаш парното. Тия неща не са за твоята глава.

Те какво признават, че е "зона" или, че е "51", щото цял свят знаят, че е "зона 51" само извънземните дето не могат да се ориентират още.

... ще признаят и за извънземните, но след време, за да не се шокира твърде рязко населението на Земята...

Че то от 20+ години се знае, че там са разработвали U-2, Blackbird и са тествали пленени съветски самолети. Нищо ново. То откакто привлече общественото внимание в края на 80-те, изнесоха всичко секретно от Зона 51 и го преместиха другаде.

Преместили са го от силоз пет в силоз шест. Те секретните неща след известно време на тестове стават несекретни.

на 5 ракии всеки има неизчерпаем потенциал да вижда извънземни и летящи чинии около него. Няма нужда да ходи до Аризона.

ЗОНА 51 Е В НЕВАДА А НЕ В АРИЗОНА УМНИКО . ДА НЕ ЗАВЪРШИЛ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ В СЪЕДИНЕНИТЕ МАРИХУАНСКИ ЩАТИ?

Аризона или Невада, що те боли к..,аз извънземни само в киното съм гледал. Иначе обичам щпеков салам, марихуаната си е дръж за тебе

Нещо сте объркали - съществуването на базата Zone 51 никога не е било отричано или крито. Какво се случва обаче е строго секретно - там се тестват най-новите бойни самолети, ракети и артелерия - в никоя страна това не е публична информация. Кактус също се е объркал, може би гледа прекалено много филмичета по History, базата е напълно функционираща и разбира се охранява.

Зоната я има и сега, няма вид на функционираща, но все още се охранява.

....икономисти са изчислили, че само едногодишните световни разходи за въоръжаване,напр. за 2009 г.,са абсолютно достатъчни Земята да се превърне в ,,РАЙ,,. Инфраструктура,образование,здравеопазване,транспорт,цъфтяща икономика без глад и мизерия,каквито има в Сомалия,Индия,Пакистан,Бангладеш и т.н. Но явно това е само на теория,за съжаление на практика като че ли не може да се случи заради човешката алчност и безумие!

Забравил си само да добавиш и че на земята ще се възцари комунизам и ще потекат реки от мед.Апропо хубаво е да знаем и кои са другарите икономисти, но едва ли и ти знаеш.

...американски икономисти и в случая няма нищо общо с комунистите!

За съжаление такива мили могат да минат през главата самона пълен тъпак. Парите които се "харчат" за оръжия отиват пак при хората, за заплати, суровини, услуги и т.н. Тези пари отиват за милиони хора. Вярно е че някои печелят много, но тези пари в последствие ги харчат за други неща макар и луксозни. Всеки капиталист милтарист си купува яхти, правещи се от обикновенни хора и фирми, самолети, къщи, обслужващ персонал, коли и т.н. Така че за искаш Земята да стне рай с тези пари това означав,а че си пълен идиот. Примера е прост. За оръжия по света се харчат да речем завишено 2 трилиона долара. При 7 млрд население, това означава под 300 долара на човек годишно. За ескурзии по света се харчат повече пари. Вероятнои ти кретенче си похарчил тройно повече тази година за айфон примерно.

То нашето правителство защото нищо не крие.Американците и да крият е в интерес на страната и гражданите.

Затова си спретнаха терористичен акт в Ню Йорк и Вашингтон преди 12 години....

Шизофренията се лекува, пробвай.

Това другаря Сергей ли ви го каза на ушенце?

Но от друга страна войната е добро средство за развитие на икономиката.

А българското правителсто за пръв път допусна, че все пак може би има и икономическа криза в определени изолирани отдалечени географски територии.

Как да не харесваш правителство дето те лъже и си крие половината дейност от теб.

Хайде стига с тинейджърските глупости - няма старана в която военните тестове и разузнавателните операции са публични. Най-големия пробив в осветляването на подобни неща са законите за задължителна давност, ха сега познай къде ги има.