Турция не иска военни от САЩ в база ”Инджирлик”

Турция е казала на представителите на САЩ, че не получава достатъчна подкрепа срещу "Ислямска държава" и поставя под въпрос използването на база Инджирлик.

Обратно в новината

Коментари - Турция не иска военни от САЩ в база ”Инджирлик” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако псето ердоган направи така, че турция да бъде изритана от нато, това автоматично значи и ес окончателно да им затръшне вратат. Нека да продължава в същия дух. Жив и здрав да е. Прави ни огрмна услуга.

Таип засили Турция по нанадолнището

ЗАПОЧВАЙ ДА ЧЕРТАЕШ КЮРДИСТАН, ЧЕ САМО НА БАЗА, ЩЕ МИ СТАНЕШ!!!

АНАДОЛСКИТЕ МАЗНИЦИ СТАВАТ ВСЕ ПО СМЕЛИ,ЗАПОЧВАТ ВСЕ ПО ЧЕСТО ДА СКАЧАТ И НА ГОЛЕМИЯ СИ БАТКО,А ТОВА НЕ СЕ ЗНАЕ ДО КОГА.МАЙ БОЖО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ ЧЕ МАЗНИЯ МУСТАК ЩЕ ГО ОПУШКАТ ТАЯ ГОДИНА !

Атентати,антиамериканска и антиевропейска регорика,разрушаване на държавните институции и увеличаване влиянието на църквата!Разделение на големи маси от населението! Таипа вече засили Тур

До коментиращите гяури. Турците да ви го набият в дупетата както са го правили 500 години. Нареждайте се всички и направете по една свирка на Ердоган ваща мама недоклатена

МА СЕГА НА ВАС ГО НАБИВАТ,И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ВИ ГО НАБИВАТ НАЛИ ВСЕ ЛАМТИТЕ ЗА ЧУЖДИ ЗЕМИ....РЕЗАЦИ МИРИШЕЩИ НА ЛОЙ !

за 500 г. никаква не сте я свършили тука Османе! Генът на българите е непроменен, явно пишките на прадедите ти са били калпави, Българите са вдигали непрекъснато въстания - явно и като империя, Турция е е била способна да покори балканците, Езикът ни се е запазил, азбуката ни се е запазила - докато турците са сменили своята с латиница! Тя и предишната пак не е била турска а арабска, явно и в това сте се оказали калпави! Това което сте направили е да разрушите почти всичко - църкви, манастири, обществени сгради, дворци, крепости, градове ..... за това от турско време в България нищо не е останало ... иначе има и от царско време, и от римско време, и от тракийско ... че и от преди траките. И за капак, сме ви били като прани гащи и при Одрин и при Люлебургас и на много други места! Хайде сега иди си купи два буркана вазелин - един за кюрдски К*Р и един за БЪЛГАРСКИ. И побързай, че за 40 милионна Турция може и да не стигнат бурканите.

ТИЯ СА ДОСТА ТЪПО ПЛЕМЕ,НИЩО НЕ СА СЪЗДАЛИ САМИ,ВСИЧКО СА ВЗАИМСТВАЛИ ИЛИ ОТ АРАБИ ИЛИ ОТ ЕВРОПЕЙЦИ.ДАЙ ИМ САМО ДА РУШАТ И ДА КОЛЯТ,ДО ТАМ ИМ СТИГА АКЪЛА !

всичкото русофил се е събрало тука и пръска телесни течности дето не излизат през горната глава..... засрамете се бе - такива неща на публично място не се правят.

...ЧИБА ТЪПАНАР !

чесно казано боли ме дедовия за ердоган и държавата му!

Прадядо ми се е бил срещу тях, дядо ми и баща ми са били готови да се бият, ако се наложи и аз да го правя, веднага мятам автомата на гърба и отивам. Второ турско робство няма да допуснем.

А мен ме боли, щото ако Турция ги изгони от тази база, то тогава натовци ще искат от Гърция, или по-вероятно от Б-я да им предостави такава. А това е Граф Игнатиево до Пловдив. Благодаря, но не искам!

и ние не искаме НАТО,не искаме да сме убивани мишени,заради тях,не искаме да сме фронтова държава на Нюланд....,не искаме война,предизвикана от САЩ срещу Русия-който иска да я прави на собствената територия,а не на наша

като не иска ,да покани руски и китайски ,те ще им покажат обратния път !

Танче...

Турците пак гледат да "припечелят" нещо с прословутия Инджерлик. Но може да сбъркат - Доланд каза, че Нато-то, спонсорирането на разни "борци" и арабите - НЕ ТРЯБВА ДА СА ПРИОРИТЕТ НА Щатите! Те трябва да се занимават повече с вътрешните си проблеми и "опасността" Китай. И е много прав!!!!

Колкото повече, толкова повече! Колкото повече страни измежду Сирия, Турция, Ирак, Иран, Афганистан, Украйна минат под контрола на Русия, толкова по-добре за Русия! Тръмп е приятел на Путин и ще му подари контрола на някои точно измежду тези страни, а дори е възможно и върху всичките!

А баджанаци няма ли,да станат?...

имал проблеми по тая част, а и вкусовете му били малко странни ?

Ми не иска да падне някой двигател от Б-52 върху нечия турска глава. Че преди малко на един му паднал двигател докато си летял над Северна Дакота, ама понеже не е руски самолет, сега опорната точка за скапаната руска техника не е валидна и не се раздухва като новина.

За скапаната руска техника опорни точки не требат.

Така се води външна политика, а не като нашите изуйгащьовци??

божо ще познае,Доналд да да влезе във функциите си официално и може да очакваме ,как беше девет грама в серце

Откакто мина през ГЕРБ , Божо надмина проф. Вучков. То Вампири ли не намира, то политически убийства ли не пророкува

що ще ердогана да се бори на сириска територия с ИДИЛ? това нене ли работа на суверенното сириско правителство?

Объркана е историята. Сирииското правителство Е ИДИЛ. Сирииското правителство е ревностно защитавано и подкрепяно от руското правителство, но не и от американското и европейските такива. Турция е в НАТО и е съюзник там, но в същото време се обяснява в платена любов на руснаците. Тъй като войната щеше да свърши бързо, ако беше в нормален ход и Асад би заминал за няколко дни, та по тази причина русия наложи вето с пълното съзнание, че нещата ще се влошат и Европа ще се наводни с бежанци, а това беше добре прието и от турция, по географски причини и с надеждата на по-късен етап да бъде изнудван ЕС, както се и случи. И т.н. и т.н.

ѝпа че име - Ъшък!

Скоро ще изхвърчат и от България. С 200 притова

Ще ги гониш ли, другарю?

И ще ги млатя даже

Въпроса не е за НАТО а за Гюлен. Не им ли го върне новия и си прави оглушки като Обама, американците се изнасят от Инджирлик

За радост на руските витязи АКО САЩ де изнесе от Турция, отива във Румъния и Полша Дали не им е по изгодничко на руските пиянки, САЩ да си останат в Турция и да не отиват в Полша и Румъния? хаха

Не. Това е база за Близкия Изток

Вероятно ще разположат сили и тук, за да са близо до границата с Турция. Нямам против да си харчат парите в България. Определено следващите дестинации ще са именно Румъния и Полша. Но в крайна сметка това си е партенка от страна на турците, не вярвам наистина да са толкова тъпи.

Да не са луди турците,4е да напускат НАТО,но просто си гледат интереса и блъфират.

пореден гаф и надценяване на възможностите си това е изявлението на ердоган

Един път са им поставяли ултиматум да се изнесат за 24 часа. Нямам никакви съмнения че ще повторят.

В НАТО има две големи държави по 80 млн. души - Германия и Турция. Жабарите не ги броим. Немската армия не е помирисвала барут от 70 години. Турция е гръбнакът на НАТО. Ако излезе - все едно че НАТО се е разпаднало.

Германия 82 милиона Франция 67 милиона Италия е 62 милона Испания 51 милиона Полша 42 милона Румъния 20 милиона ТУРЦИЯ 70 милиона 2014 година и с Турция и без Турция

Губиш си времето с този, няма смисъл.

Е и! Като събереш 82+67+62+51+42+20 милиона чоропогащника КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА????? Освен г.е.й-парад ....за друго не се сещам. И освен това, престани да броиш и кърмачетата, те са заети с други неща, освен да ти "защитават" либерастката ви кочинка!!!!

Паисий не говори ли за армиите?

я да извадим 20 милиона кюрди от сметката, а ? след това да блокираме част от армията на Турция, за операции срещу тези кюрди в страната, друга част срещу кюрдите в Сирия, трета част срещу кюрдите в Ирак и четвърта срещу Иран ( и там има кюрди). Още една част ще трябва да отделим срещу Гърция, да не би случайно да решат да си върнат остров Кипър. а от другата страна можем да добавим 60 милионна Великобритания и 35 милионна Канада. Забавно, а ?

Ще махнат американците от там и ще настанят .... руснаци?! :)) в същата база, от която са излетели за да свалят руския бомбардировач ли ?

хахаха цирка е пълен ,ама виж любителите на ссср как живнаха и пишат ли пишат безумия :D

ти знаеш ли какво е "Баграм" и кой го е ползвал през последените 30 години.

Е и? Очакваме трепетно да си продължиш "мисълта".

не бе просто се пазарят се турците ,гледат си интереса .

Обаче какво ще стане ? Например американците ще ги подпомогнат, ще ударят заедно сирийския град и ще изгонят от там ислямистите. До тук добре. Ами ако на следващия ден руснаците направят десант и стоварят там войници на Башар Асад ?! :))))) баси купона

Не зная дали Турция ще напуска НАТО но ние щом сме там НАТО може и да тръгне към разпад ! Язък където рИва Монката язък, да беше прочел нещо от историята ни-Няма съюз в който сме били и да не се е разпаднал, няма разпадали сме и империи на ред са и НАТО и ЕС стой та гледай !!!

Ако вярваме на Жириновски, който се срещна и говори лично с Ердоган и после издрънка всичко - Турция може би ще напусне НАТО до 1-2 години. Инжирлик ще се ползва от Русия след това!

"Ако вярваме на Жириновски" приключва темата.

Бе на либералите -толерасти не им вярвам пък бил той и Жириновски навсякъде цицат от една и съща цицка и с едно и също са пълни главите им а някои са и много но много празни има ги и тук колкото си искаш дори и в този сайт !

Най-важното е САЩ да се изгонят от нашия регион и Близкия изток. Тогава ще намалеят опасностите и ще настъпи мир.

Мир ще има само когато далеч от териториите ни са американци, руснаци и англичани.

далеч ? колко да е далеч, еи го къде е ново село .

Ердоган се е заел дъ превърне Турция от 16-а сетовна икономика в Авганистан!С политиката си го доказва!Сега ще обвини САЩ за некадърното си управление и изпъждането им от Инджирлик ще отслаби временно борбата срещу ИД,но Ердоган може отново да обвини САЩ за това и да заблуди милионите си фанатизирани овце! На путлерастията мокрите сънища за руска окупация и изпъждане на американците от България мога да пожелая да им намалят още парите за антибългарска пропаганда!Вие сте шепа глупаци подкрепяни от руски НПО-а на руска издръжка и не представлявате Българският Народ!

еи по полека ве приятел от къде е измисли тази 1ш световна икономика я разрови се малко из нета ще намериш турция някъде около нас знаеш ли какви държави са в първата дваистица е тези неща маи ги чуваш от имама в селската джамия бвп на турция е около 12000 долара

Планът на Путин работи отлично. НАТО се клатушка като пиян паток. Всъщност без Турция няма НАТО.

Много малко вероятно е това да е план точно на путин, ама както и да е. Фесовете се опитват да получат бенефити, ще видим дали ще им ги дадат. Това, че са втора армия по големина в НАТО не значи, че съюзът ще се разпадне, ако излязат. От друга страна провери какво би струвало на турците. Цялата история е димка в момента.

какво иска?! Както са си казцали, така пак ще си кацат и отлитат. Пък и Божо Димитров каза уверено, че тази година ще пушнат Големия Ер и така въпросът ще отпадне от самосебе си по естествен /или не много/ начин.

прави сечено на американците, нали са първи дружки с Пу:)

Ако Русия изкара Турция от Нато,то Нато ще се разпадна,защото без Турция Нато е нищо.

xaxaxaxaxa

ако си на греяна ракия първо си изпии хапчетата за да ти изстинат петите после.

Вижте, не сте прави. Путин се грижи за Южния фланг на НАТО, щото целия Източен фланг нещо се сбабичоса. Нали така, протестърите. Всички цвилят със стиснати топки, а никой нищо не прави.

турчина за кои ли път си прави харакири първо се дръвчеше на руснаците а после им се извинява същото ще стане и с хамериканците които за негово съжеление могат да го съсипят икономически не са казали не са го направили едно е да им се ерчи путин огромни ресурси и военна мощ друго ердоган и бедна турция

Никой не иска американците и тяхната подлост. Тва унищожиха толкова държави - Ирак, Афганистан, Сирия и какво ли още не с РАЗНИ ЛОЗУНГИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ СВОБОДИ И Т.Н. ЛЪЖИ

Американците трябва да бъдат изгонени и от България. Заедно със соросоидите и протестърите дето са на яслата на АзаБ

Верно? И с коя армия ще пазим България тогава? Не от компютърни вируси, а от физическа агресия?

С руската армия. Българите вярват само на руснаците

g_markov@hotmail.com

България е редно да се пази от БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!

Суверенитетът и териториалната цялост на България са най-сигурни, когато има за съюзник братска Русия. Американците ще ни докарат някоя беля

"Пропагандата" ви ства все по-жалка и смешна :D

Пропаганда, пропаганда но после ти ще проговориш турски или ще избягаш като плъх.

КПСС-БКП.......мухлясали памперси,в кома ли сте били до сега,слепи ли сте......или просто сте селските идиоти

комунист

Сложно е да се отговори, колега Ръченица. На памперсите им/ни е простено- неврологията е страшна наука. Вие обаче, сукалчетата, защо скачате в услуга на новия СССР- ЕССР, известен сред кукловодите си от САЩ и като /f*ck the/ EU? Би трябвало да сте умни, хаха.

Мачкай Вова

ооооо браво Турция най-после осъзна каква е работата и колко големи са ГОЛЕМИТЕ приятели юса

Тука едни недоразвити индивидчета нямат акъл за тяхната полусрутена къщичка а дават акъл на комшията как да си обзаведе апартамента.

Боце дали ще събере кураж да изгони хамериканците от България. На нас по-ни прилича в България да има руски военни бази. Това е желанието на българския народ

Българският народ е европейски народ! Турците и руснаците са евроазиатски народи!

Па я да видим руснаците азиатци ли са??? Драги ми смехурко.

Я се скрии бе, червен цирей. Не се изразявай от името на "народа", а само от името на тези, които ти плащат за тъпите коментари.

я ти говориш като Клинтън. Все им се превижда че се плаща за истината по форумите. Тя истината сама си излиза на яве даже и вие да се опитвате да овъртате. Имало стршни бомби Садам и какво се оказа ;-) Помисли пак кой лъже. Цели държави затриха УСА с лажите си.

Интереса клати феса а това турците го умеят от време оно това е.

Турците са гонили американците от Инжирлик и по-рано. После са ги връщали и пак са ги гонили ... Следва да затворят и Босфора за американските военни кораби ...

те откак моряците от патешкия американски кораб се насраха от страх от едно облитане със СУ повече нема се върнат в Черно море

за това се иска мерак!

Aко една страна си позволи да командва своите граждани , цялата и структура се напълва с управленци категоризирани като властолюбци , принципите аминават , послушието става култ и в крайна сметка се отива към фашизиране като рано или ъсно начело застава диктатор ко / по мотиви на хайек/:)

повече сила, истинска власт, репресии са от полза. Иначе и това което е останало от България ще бъде окрадено или унищожено

заблуждаваш се най лесно е да се вкарат масите в кривия път - за да застане някой отпред - последствията от това са винаги трагични, освен за тои който е начело на зомбирането , но и той не е вечен като цяло изкрейзването е тотално защото се търси група от единомисленици , а последствията остават трайни върху съзнанието на нацията

Турците са много хитри за разлика от нашите палета-идиоти, наричащи се дипломати. Когато трябва се гушкат с Русия, когато трябва с НАТО, когато със САЩ. А когато не им изнася им бият шута и после всеки им се моли. След всяка такава сценка Турция все повече печели. А ние ?

Чакам ЕрДоганчо да изпусне сапунчето

Ойде коня у ряката и НАТО се разпадна!

Гладната комуноидна кокошка освен просо какво друго да сънува но ако САЩ се изтеглят от Туция най-вероятно Румъния ще им е базата а какво ще стане с турското въоръжение тогава което е изцяло американско и се произвежда по лиценз?????Много се бяха разраснали и укрепнали и явно падишаха сам ще ги направи незначима държава пак което е добрата новина за нас

Бъдещето на НАТО е само в ръцете на Доналд Тръмп. Никой друг не може да влияе на този процес! Аз предполагам, че НАТО силно ще се реформира, което не изключва неговото стесняване.

Велика е турската дипломация, велика ...

Божо беше много щедър като даде една година живот на Ердоган

Фесовете мътят водата яко - гушнаха се с руснаците за"борбата в Сирия", а сега чакат нещо си от НАТО. Да, ама вече само малумните русофили им обръщат внимание. Приятно прекарване им пожелавам с предстоящата там гражданска война. Руските им приятели ще им "помогнат".

копай гроб, защото ...

ние руснаците много сме воювали с Османците, но турците са друга работа. С тях сме партньори и ще се настаним в хамериканската база безплатно. Ще бухаме заедно с турците в Сирия и Ирак и ще освободим тези страни от американския колониален гнет/

Тези ги разправяй на подобните на теб. И Крим ли спасиха от "американския колониален гнет", смешник?

Защо ми се струва, че както са тръгнали нещата, американците ще загубят базата СИ в Инджирлик, а НАТО са на път да изгубят Турция, като член на Алианса...

ха дано!

Уж такова впечатление се създава, но не вярвам д стане.

...знае ли човек, вече?! Виж какви неща стават напоследък - такива, които само преди няколко години бяха немислими... особено през последната година...

пари, приятелю!

Явно си новак в този сайт защото тук предимно за това реват всеки божи ден памперсите по всякакъв повод и събитие но.......така са те учили теб явно