Ураганът Нейт надвисва над 3 американски щата

Властите в американските щати Флорида, Алабама и Луизиана обявиха извънредно положение заради приближаването на тропическата буря Нейт.

Обратно в новината

Коментари - Ураганът Нейт надвисва над 3 американски щата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пети поред ураган в един и същи район явно е нещо нормално вече...макар да не беше доскоро. Отлив Бразилия случващ се едновременно с прилив в Чили също вече е нещо нормално...

От Посрано 20 тръгна урагана Курнелия очаква се стигайки до парламента скороста му да падне до 1 метър в секунда

тия урагани се мерят в простотии/сек

най използвуваната мярка за простотия и нарцизъм е боикометър която за сега се използва от герп и е патентована в банкя

НЯКОЙ СПЪТНИК КОСМОС ЩЕ ИЗДАВИ ПАК НЕГРАТА В НЮ ОРЛИЪНС ... ДОСЕГА ЩЕТИТЕ ОТ 2-ТА ПРЕДИШНИ СА ЗА НАД 1000 МИЛИАРДА ДОЛАРА :))

стиха с тия сащ бе, боли ме ку.ра за тия

бо.и ме дедовия

85 или 185?

Семейството на синът ми вече 10 години живеят във Флорида,имат две малки момиченца под 2 годинки. По време на урагана "Ирма" си бяха в България. Отложиха пътуването докато оправят инфраструктурата там и пуснат тока и водата. На всяко семейство са дали ваучер на стойност 1300 долара за храна. Отделно за всяко паднало дърво или повреда ги посещава инспектор и получават допълнително обещетение. Пиша ви това да направим разлика у нас и за нашите природни бедствия. Още от земетресението в Стражица има хора живееши във фургони,ами наводненията в Бисер, Земетресението в Перник , Хитрино да не изброявам,дадоха на хората само по триста и няколко лева. С право се възмущават хората. Всичко зависи от управляващите. Толкова милярди заеми,приходи от къде ли не, КТБ, и все нямат пари . Кой ни е виновен,народа подстекаван,разделен и объркан. За всичко са виновни комунистите,тези същите комунисти който управляват и днес. Гласуваме за "добрите" комунисти,и ни плашат и силно мразим лошите комунисти. Е това е България и днес в този час. САЩ и много други държави милеят за народа си и правят необходимото. У нас няма такова нещо,не се случва! Унгария и Полша водят по балансирана политика и са много по добре от нас. Нас ни потупват по рамото и казват какво да правим. Сегашния Президент прави опити за отстояване на българските интереси в дадени насоки и виждаме как като хиени искат да го смачкат,да го унижат. Още не си беше отворил устата и започнаха да се заяждат с жена му и после почнаха него. А кажете какъв народ сме,заслужаваме ли всичко това да сме най бедни и да ни внушават да живеем със стари лаври,когато някога е имало найстина смели и родолюбиви българи.

1300 долара е наемът за 1 месец, така че все едно нищо не са им дали.

ревльовци! я, марш в америката

сестро, защо си правиш труд да пишех такива неща тук? в българия е геноцид....

Ти що сравняваш краварника с нас: там свободно си печатат пари и ги раздават при такива бедствия. После изнасят инфлацията ...У нас бордът не позволява, а после и еврозоната няма да позволи - само ЕЦБ може. Други харчат, ние плащаме...

Какво ни интересува нас българите климата над американските терористични глави?Ако им се размине добре,ако не им се размине още по-добре.

Не се хаби батка. Това не са никакви българи, а долни, мухлясали руски алкохолици.

А бе само глупости пишете политиката на подлите политици няма нищо общо с хората от тия бедствия те страдат най много и ма една БГ поговорка който зло мисли зло него постига ние срещу природата нищо не можем да направим ОСВЕМ да се молим да няма жертви

Америка е най-хубавата страна ... пристигнах преди десет години със 5000 долара заем от приятел ,завърших колеж и мастер за 6 години със заем и помощ от държавата .Сега след трета година работа правя 180 хиляди на година и пътувам често по цял свят .България за съжаление е най окаяната страна от които познавам и хората са брутални и зли като в този форум тука . Латинска Америка е цвете пред нашата родина а ме е жал само за приятелите които останаха там и не могат да се измъкнат от клоаката на слави Трифонов и бойко

А замисли ли се защо любимата ти хамерика има тези възможности? Защо винаги в медиите се съобщава за всякакви други агресори, но не и за най-големите агресори и крадци на света - муриканците??? Та тези същите воюват навсякъде - Ирак, Сирия, Авганистан, Либия и мн. други!!! Не за да се борят с измислени терористи (тяхно изобретение)!!! А за да им откраднат залежите, с които ще могат да отпускат заеми на подобни псевдо богаташи като тебе!!! България не е изключение от това число!!! Крадат ни златото, заробват ни с високи сметки за ток и още мн други гадории, само и само те да имат!!! Така, че преди да хвалиш държавата, която е най-големия проблем за човечеството (дори и по-голям от северна корея), се позамисли поне малко!!!!

Крадци бе, ти да видиш. Окрадоха ти скъсаните потури ти окрадоха. Отде ви изравят бе.

Боклуко, ако не бяха САЩ света щеше да кипи от войни и червен терор. От както започнаха войните с Афганистан и Ирак дългът им нарастна о 5 на трилиона, като само на Ирак по един или друг начин са подарили около 2 трилиона долара. На Афганистан още около 500 милиарда. И понеже си срам за България и нагло ползваш името българин, уточнявам че всичкият петрол добит от Ирак за тези години е на доста по-малка стойност.

"Българин" тебе са те ограбили и са те дефектирали още от невръстен ....а аз на никого нищо не дължа и на държавата Америка съм се издължил но имам респект. Също не съм богат а средна класа за стандарта но мога и да бъда без да лъжа и крада като твоите български богаташи .

Хайде стига с тези мантри от времето на Студената война! Крадат тези, които анексират територии и държат чужди народи насила в рамките на техните държави. САЩ воюват за да налагат удобни на тях режими, които да поддържат тяхната политика и това няма нищо общо с кражбите. Разликата е фундаментална.

Хората в БГ въобще не са зли и много малко от тях имат стремежи различни от твоите. Това, което виждаш тук е дело на орките от руската тролеферма, те просто не се спират. Над 90% от постовете под новините - да не са и над 99% - са все от тях, задачата им е да грачат и да сеят недоволство и объркване доколкото могат. Ела да видиш какво става под новини които им се спуснат като приоритет, постовете им са през няколко секунди, ако и прочитанията на новината да са през минути в най-добрия случай.

Ти май много си запознат с постовете и с новините на аудиторията!?? Мнее едва ли си платен! Навярно си се родил такъв, подлога по наследство!

С пожелония да си жив и здрав в Америка.Да приследваш мечтите си,и да ги постигнеш.Аз съм от България и съм добре,не се оплаквам.Но не желая да ми ангажират вниманието с "времето"т.е.метеоролгия. За съжаление медийте в България го отразяват.

Купи си Колт и се самозастреляй, ако някой кравар не те изпревари Но знай,че Предателите и Подло гите не ги искат и в Ада.Заради такива като теб и Кошлука България затъва!

Виж сега пич...за едни хора радостта в живота е да правят по 180000 долара на година и ако може милион...за други да имат семейство приятели за трети да ядат всеки ден макдоналдс и да имат по 2 коли....а други се радват да отидат на кино да прочетат книга и т.н. това че ти харесваш америка не означава че всички трябва да я харесват.

Правиш в сънищата си 180 000 долара на година, кой знае от кой западнал БГ град ни пишеш, или може и от кухнята на някой краварски раесторант, в почивката нежде миенето на чиниите....Тъпчооо, кой ще ти повярва,бе цървул!?

$0 (нищо) - 35% до $ 1000 - 35% $1000 - $5000 - 11% $5000 - $15000 - 15% над $15000 - 4% Погледни какви дрипльовци са американците по спестяванията им, и тогава се фукай.

е ,няма да е по-унищожителен от урагана падок ... посяха много бури и ще жънат още много урагани ,а ким ще ги довърши ,ако шават още .

да им не е гепил някой наш антиамериканец ХААРП-а?

Ами! Хакерите им мешат координатите в писмото със заповеди.

Духайте го под вода, кравари !

Защо не е осветена ролята на руските хакери в това злодейство

защото няма батерии в прожектора

уж Флорида е най красивия щат на САЩ а вече трети ураган ще ги удари..не е за живеене там, Христо Стоичков е там затова удрят урагани при този цървул..хахаха

Ицата е брулена круша, ще им каже вълшебното заклинание и неговата хасиенда ще я подминат.

Първо сега е сезонът на тропическите бури и второ този не удря Флорида

Господ им говори, но те като не разбират ни български, ни руски какво да ги правиш? Нека ги отвее, дано се смирят!

Гениално! БРАВО

ХОРА!!! ДО ВСИЧКИ ХОРА, ЖИВУЩИ В СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ! ТОВА Е ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ! ВСЛУШАЙТЕ СЕ! ВРЪЩАЙТЕ СЕ, ДОДЕ Е ВРЕМЕ! ПРЕДСКАЗАНИЕТО СЕ СБЪДВА! ЩАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪСИПАНИ ОТ ПРИРОДНИ КАТАКЛИЗМИ И ТЕ ВЕЧЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ СЛУЧВАТ!ТОВА БЕ ПРЕДСКАЗАНО ОЩЕ ПРЕДИ ГОДИНИ, ВСИЧКИ ГО ПРИЕМАХА С ПОДИГРАВКИ, СЕГА ЩЕ ИМА ХОРА, КОИТО ОЩЕ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ ТАКА!КОЙТО ИМА УШИ ЩЕ ЧУЕ, КОЙТО ИМА ОЧИ ЩЕ ВИДИ!!

Ако приемаш, че пророчествата съществуват, то тогава трябва да приемеш, че заминалите там също трябва да бъдат пречистени и унищожени. Дори и да ги предупреждаваш, те ще си останат там, защото така е писано. Ако ще е така, то хората там са тези които явно трябва да се изчистят от лицето на земята каквито и да са те от която и народност да са. Нека си стоят там тогава до унищожението им.

Ваша воля! Човекът беше благосклонен да напомни.

А Русия е още по зле. Там ще падат температурите до -80, и природните катаклизми ще са унищожителни. Затова и руснаците бягат в САЩ и България