В САЩ: Двама убити и петима ранени при стрелба в мол

Двама души са убити и петима - ранени, след като въоръжен мъж откри огън в търговски център в щата Мериленд и се самоуби.

Обратно в новината

Коментари - В САЩ: Двама убити и петима ранени при стрелба в мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Молете се за Цар Долар, че ако света спре да използва $ и спрат банкоматите и купоните за храна на 50 милиона американистанци, тази сбирщина ще се самоизбие като кучета. USA..a disaster waiting to happen

То друго не може и да се очаква Всъщност другото го видяха всички европейци

Това не е новина. Това е ежедневие в САЩ. Там е пълно с всякакви изроди! Само в САЩ има толкова много прости хора и изроди. Само там психично болен човек може спокойно да си купи оръжие. Оръжейното лоби е силно и не позволява забрана, а хората там са достатъчно прости и с промити мозъци, за да не протестират срещу това.

Хамериканците няма ли да спрат да се трепят

Проблема ви е, че сравнявате САЩ с други държави, тя е почти равна по население с ЕС. Ако я сравните с ЕС, например оня ден в Германия някакъв разстреля двама човека пред банка. Например Бей ареата е 15 млн жители, а там такова убийство не е имало от 5-6 години поне. Докато в разни градове като Детроит и Ню Орлеанс това е ежедневие. Но САЩ е огромна държава с 350 милиона жители и няма как да се гледа по този начин, както сте свикнали в Бг

Сега се сещам, че миналата седмица имаш по 2 убииства във Виена и в Прага. В Шотландия някаква майка уби детето си, в България някакъв беше убил свои съселянин и то какво излезе? То в ЕС ставали повече убийства от САЩ

"Прекрасният живот" в "най-демократичната" държава в света масово довежда своите граждани да МАСОВА ЛУДОСТ! Та въпроса е: ЩО ЛИ ТАКА СЕ СЛУЧВА!?? Най-интересното е, че там не управляват КОМУНИСТИТЕ и никога не са управлявали!!!!! Дайте отговор!!!!!

най-добре могат да отговорят милионите деца на комунисти които избягаха в щатите :))))

Значи децата на комунистите избиват горкото местно население.

свърши Студената война, се появиха терористите. Но и те се изчерпаха. Сега е ред на "лудите". А кой се грижи винаги да сме в опасност? Да не би който се грижи за сигурността ни?

'муриKа

Тъкмо си помислих, че това се е случило при някой протест в сащ, а то някакво куку е влязло да постреля по живи мишени. :))) В Империята на доброто е така, кукувци дебнат на всеки ъгъл :))

Толкова шум за някаква си стрелба. Виж, като почнат да влизат с кросови мотори в МОЛ-овете, тогава работата ще стане сериозна.

Някой хамериканец, като реши да се самоубива, застрелва колкото може хора и след това се гръмва сам. Хамериканците откриват нова страница в специализираната медицина.

троловете налегнаха сас статистиките!!! представям си след една ,,демократична революция,, в щатите колко ще са ,,невинните,, жертви!!! затова има толкова ,,кампове,, фема!!! ако знаете нещо за тях разбира се !!! пак може и да знаете но не ви отарва!!! те са от типа на ,,саветският гулаг и гуантанамо,,!!! приятно ,,тролене,,!!! жалко за убитите млади хора!!! за убиецат-самоделно взривно устроиство???много талибански методат!!!снн да спре малко одите за тях!!!

троловете с тези който се радват на убийствата в щатите! статистиките показват че майка ви - русия е дори по-зле така че леко с радостните възгласи!

Не е по-зле, точно статистиката го показва. :))) в сащ има регистрирани 22 милиона наркомани на твърда дрога от 12 годишна възраст нагоре, без марихуаната, в Русия са под 8 милиона. ;) Данните не са руски ,а чисто американски. ;)

В САЩ се гърмят неуморно. Тази нация нещо не е на ред.

ха,защото у нас нито се гърмят,нито се самоубиват, нито се палят!!

Ако България беше над 300 милиона, и тук щеше да има подобни новини всеки месец. То не че сега няма - спомнете си Варна. Не знам защо трябва да се прави новина от една трагедия. Още по-малко пък политика, както се опитват някои лузъри.

Негър, превъртял от расова сегрегация?

Selqnin, prevurtql ot komunizam?

Бае Ганя

Ти ли? Да, приличаш на такъв, и правописа ти е на такова ниво...

Данни на МВФ и Световната банка Средна заплата на месец САЩ: $4537 Словения: $2011 Хърватска: $1385 Словакия: $1382 Полша: $1380 Чехия: $1268 Естония: $1259 Унгария: $1062 Латвия: $948 Русия: $924 google: List of countries in Europe by monthly average wage google: List of countries by average wage

И!?

И?! Ами щом не си схванал още, явно, както и очаквах си "шефче", само на съдраните си цървули на село, дето е поне на две туби гориво от София!

Тъпак, а сравни ли стандарта на живот в тези страни ? Това защо го забравяш ? Като ще ми правиш класации, сравни и стандарта, защото той е много различен в тези държави.

само да посоча че в щатите има висока престъпност в някой райони но има райони в които не се извършват престъпления с години не забравяйте че в щатите се концентрират не само работливи и изобретатели и т.н. от цял свят там се концентрират и мафиите от цял свят! голямата икономика позволява много пране на пари което да мине незабелязано печелят се много пари!

Ето и статистика на СЗО Жертви в ПТП на 100 000 МПС-та САЩ: 15 Русия: 55 google: List of countries by traffic-related death rate Средна продължителност на живота за мъжете САЩ: 75 год. Русия: 61 год. google: List of countries by life expectancy

Само не разбирам кой слага минусите на Пешо и защо: поне се обсновете, много е лесно само да щракате минусите.

Това стана спорт в Хамериката.

ЧУК

Не случайно е измислен кевлара!Обличайте се добре бе хора!Поне преди влизане в УолМарт или ншкое кино!

Жалко за загиналите. Между другото Балтимор е един от най-красивите градове , не само в щатите , но и в целия свят. Тук е мед.център Джон Хопкинс , тук е роден и Едгар Алън По.

Може, но преди сто години. Сега е абсолютна клоака с 70% негърско население, неконтролируема престъпност и мизерия. Лятото бях там.

Съжалявам че си бил в някое негърско гето, където между впрочем къщичките са доста по свестни от нашите панелки. Друг е въпросът че неграта не ги подържат. А центърът е арх. резерват на стилът Greek Revivle. Прякорът на градът e Charm City

На третата снимка се вижда една потомствена американка, обзета изцяло от новата тенденция в модата идваща от анадола.

Свръх голяма концентрация на побърканяци в тази страна.Нещо явно им куца в живота и/или мисленето.Но пък са и над 330 мнл.,изроди всякакви щъкат там.Да не би у нас,ако Конституцията позволяваше свободното носене на оръжие,да е по-друго?На този напрегнат,стресов живот и многото нерви,и страсти,щяхме да се избиваме за щяло и нещяло,по пътища,улици,заведения,магазини......

В България жертвите на побърканите влизат в друга статистика. Тази за загиналите на пътя

мда явно пропагандата е доста ефективна особено върху слабите мозъци! облъчените дори отказват да погледнат фактите! самите руснаци вадят статистика че в русия има най-много убийства! но русофилите облъчени отказват да повярват

Да ти кажа ли аз една друга статистика. Тая седмица я даваха по Нат Гео. Всяка година 3 милиона американци остават без дом, хоумлес.... ок

КАТО ИЗЛЕЖИШ 15 В ДЕТРОЙТ , РУСИЯ ЩЕ ТИ СЕ ВИДИ КАТО ПОЧВКА :)))

вече ми омръзна да ти казва че като толкова мразиш щатите и там е толкова зле имаш възможността да избереш я русия я китай я северна корея! проблемът е решен!

Тази информация учудва ли някого?В САЩ можеш да си купиш дори и танк :).Там за пари онези и децата си ще продадат.Държава пълна с алчни и изперкали хора вярващи само в парата стига до тук.

а в россия в парата вярват само стотина милиардера-чифута. останалите вярват на гърбавия гном путин и тъпата му пропаганда. няма ли да се снима пак с кръст върху целулитното си старческо шкембе как лови щука рекордьор

Пустата скука и нисък КИ какво не прави! Да ги пращат такива в Киев да защитават демосрацията.

Не се бийте: Убийства на 100 000 жители по данни на ООН от 2013-та год: Унгария: 1.3 Япония: 0.3 Южна Корея: 2.6 САЩ: 4.7 Русия: 10.2 гугъл: List of countries by intentional homicide rate

ШЕФА НА НАШТА ПОЛИЦИЯ КАЗВА ДРУГО :))) Jan 3, 2014 - Detroit's homicide rate last year was 47.5 homicides per 100,000 residents

заминавай в някоя китайска провинция бе двуличен наглец :))))

дано ти да си следващия от тази статистика

това не е статистика, а стъкмистика! вие ако искате си вярвайте, но не заблуждавайте другите !!

Как можа да напишеш такава грандиозна измислица. Това го може само Хиречек ... Най-много убийства стават в САЩ, ТОВА ГО ЗНАЯТ ВСИЧКИ

този форум общо взето може да се синтезира до следната ситуация: бай ганя казва на иречека че е еврейн хамериканец и трябва да чете повече!!!

хахахахаха :-) по-точно няма как да се каже

Пак си пишеш сам на себе си ... Абе по-добре върви на доктор.

Има сайтове в интернет на разни екстремистки групи, които подбуждат към насилие и анархия неговите членове. В комбинация с наркотици или психични заболявания, ставаме свидетели на такива новини по медиите. ЗА съжаление стреса в обществото умишлено се нагнетява по всякакви начини именно с цел подбуди към такива деяния на по лабилни личности. Много маймуни на клона смятат някой че има, та за това.

Супер тъпи са америкенците,преди да се самоубият първо отиват в някой мол да изтрепят малко невинни.Нашите самоубийци не правят така.

САЩ- дивашка държава с култ към оръжието

а единствената продаваема руска стока калашника изобщо не е оръжие и изобщо не е основния тотем на култа на русофилите!!!! айде стига с глупостите а?!

Хамериканците винаги са предпочитали руското оръжие. Даже когато се гърмят по между си

Хиречек раздава хапченца във форума ...

Хамериканците ще се изпозастрелят сами.

Хамериканците се гърмят където сварят- в магазини, училища, детски градини ...

Всяка година някой без причина убива в САЩ непознати хора и после се самоубива.Това прилича на опити с хора да им се въздейства от разстояние на мозъка и те като зомбита вършат неща без да знаят защо го правят и накрая им заповядват да се самоунищожат.Горе долу като по филмите.

Това го правят навсякъде, просто бг и руските медии обожават да отразяват тези неща само за САЩ

те филмите не са напълно измислени

Според данни от руското МВР, Русия е световен лидер по брой на убийства Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света, а с престъпленията от този тип на глава от населението (20,52 убийства на 100 хиляди население) е втората след Южна Африка (56,49). Изненадващо е, че в страна със сравнително развита икономика, престъпленията са толкова много, че дори в бедната Сомалия след десетилетия на гражданска война, на глава от населението, изнасилени и осакатени има по-малко, отколкото в Русия.

Най-много убийства стават в САЩ. Най-много затворници и затвори има пак в САЩ. Хамериканците са открили затвори и затворнически лагери в редица страни по света, даже в ЕС - Полша, Румъния...

Пий си хапченцата

В СПРАВОЧНИКА ПИШЕ ДРУГО :))) РУСИЯ Е ЧАК НА 13-ТО МЯСТО ПРЕД НЕЯ СА ДЪРЖАВИ КАТО ЮЖНА КОРЕЯ, УНГАРИЯ, ЯПОНИЯ, КИТАЙ , List of countries by suicide rate NEW YORK TIMES : ...From 1999 to 2010, the suicide rate among Americans ages 35 to 64 rose by nearly 30 percent, to 17.6 deaths per 100,000 people, up from 13.7. Although suicide rates are growing among both middle-aged men and women, far more men take their own lives. The suicide rate for middle-aged men was 27.3 deaths per 100,000, while for women it was 8.1 deaths per 100,000.

Пий си хапченцата

РУСИЯ Е ЧАК НА 13-ТО МЯСТО ПРЕД НЕЯ СА ДЪРЖАВИ КАТО ЮЖНА КОРЕЯ, УНГАРИЯ, ЯПОНИЯ..... повярвахме ти :-)

това е статистика за самоубийствата но и там русия е от лидерите

Предпочитам САЩ, където се стреля пред бг-то, където те убиват всеки ден психически и духовно!

те в сащ така са започнали, там вече са застреляни психически и духовно. ние сме на една крачка от това, което е там.

По-добре да живея в САЩ вместо в сателита на Русия с такива про.мит.и мозъци като вашите. Повечето сте примати, кефите се на жълтата преса и на всякаква халтура по ТВ-то и живеете с мания за величие, нещо което съм забелязал и при изостаналите руснаци. Управляващите взеха модела на запад, но си останаха с морала на репресивния стар ком апарат. Не случайно слушате чалга и нямате никави права пред властта. Не че и аз не съм като вас, но поживях в САЩ 10 години та имам впечетления, пак ще отида. Тук е гадно. Радвайте се на лошите новини за Щатите и живейте в бедност и безправие!

след като предпочиташ да живееш в САЩ какво правиш в сайт на български?Проблеми с езика или изначалната форма на българска простотия-къде съм аз,къде сте Вие.За съжаление ние сме нация от предатели и комплексари.И не знам в качеството си на какви коментираме и американци, и руснаци,и която е да било нация.Това говори за провинциалния манталитет на една загиваща нация.

В случая е имало някакъв проблем и е разрешен. Повече този проблем няма да го има. Докато в БГ проблеми има и не се разрешават - само празни приказки- мазни адвокати и празно-дърдорковци .И утре пак същото.И накрая БГ я няма.

Нещо не си спомням някога в ЦУМ да се е стреляло. Не си спомням да са избухвали бомби в автобуси и на стадиона. Не си спомням псувни на десницата, закани, скърцане със зъби и простотии от речника на углавните типове по затворите ни. Не си спомням разпад на държавата, наглост, цинизъм и ненаказана престъпност. Днес имаме точно това.Демокрацията ни се оказа гнила, фалшива, кошмарна. Десницатна направи всичко в течение на 25 години, за да покаже безизходността на идеите си, да се награби, разори икономиката, избяга зад граница ненаказана. 25 години разпад, гнилоч и тъмнина - това е същността на десните, ако ги има...

това че случващото се в щатите се огласява много по-широко не означава че в любимата ви русия има по-малко убийства! просто щатите произвеждат повече новини повече говорят за проблемите си а вие по стар комунистически обичай си мислите че като криете проблемите проблемите ще изчезнат!

Според официални статистически данни, публикувани на сайта на руското МВР, през миналата година в Русия са извършени 20 хиляди убийства и 45,5 хил. случаи на умишлено причиняване на сериозни наранявания, след което умират още 15 хиляди руснаци. Днес по броят на годишните убийства и опити за убийство, Русия заема първо място в света

Че това новина ли е?! Просто сиво американско всекидневие!

В един магазин в САЩ са убити повече хора, от колкото в украинската революция на Майдана

Чакаме да се намеси хелзинкския хазарски античовешки комитет и да разкритикува американското правителство!

"демокрация " бе....по американски... скоро и у нас((((

От началото на кризата до сега 1%-я от Най-Богатите при нас в Америка са прибрали 95% от генерираното богаство по време на възстановяването (capital gains) ... А останалите 99% сме усвоили само 5%:))) ... ХОРАТА ЗАТОВА ПОЧВАТ ДА ОТКАЧАТ .... И ЗАТОВА Е ТАЯ МЕДИЙНА КАМПАНИЯ ПРОТИВ ПРАВОТО ДА НОСИМ ОРЪЖИЕ - БОГАТИТЕ ПОЧВАТ ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕРВЯЦИ С АВТОМАТИ :)) ... При нас в Детройт хората имат към 300 000 еденици оръжие ... Ясно е че полицията на Детройт няма как да се опре ако хората се разбунтуват - затова оръжието на Народа трябва да се прибере ... Затова и в България , още Турците ограничават Хората да имат свободно оръжие

що не отидеш в китай да ти разпределят справедливо???

Компанията на бившия вице-президент Дик Чейни Halliburton премести главните си офиси в Дубай :)))))

Защо се самозапалват хората? Ами вероятно поради същите причини, поради които и в САЩ през 1 месец редовно се стрелят по училища, молове, театри, кина. И понеже модела в България става все по Щатски, каква би била картинката, ако имаше свободен магазин на всеки ъгъл за оръжие? Всички се правите на ербапи, ама не искате някой да изпразни един пълнител по вас или ваши роднини, докато сте на публично място, нали. И ако оцелеете след нещо такова, кога ли ще излизате от вас повече.

бля-бля. Така ви го представят в бг-то. Не случайно ходиш там с виза.

Дали ще си на същото мнение, ако някой гръмне роднините ти, олигофрен недорасъл?

Stranite членки на Евросъюза да осъдят насилието в САЩ а на плевналиев д а му отменят всякакви ходения нататък предлагат срочно Българи от УкраЙна

Този тип новини служат за да се обърне общественото мнение срещу правото на лично оръжие, което е залегнало в конституцията на щатите. Редовно по целия свят се случват такива неща, винаги може някой да откачи, но новината винаги е за щатите. И когато четете за това , че в щатите "ПАК" са стреляли не пропускайте да си спомните колко е населението им. Не се връзвайте на манипулацията и работете в правилната посока - узаконяване на свободната продажба на оръжие и у нас. Ако имахме такава + свобода за защита на собствеността нямаше половин Бг да е плячкосана от орди орки.

"ПАК" тук в Щатите означава всеки ден, многократно. Слушам новините, докато карам за работа - трупове намерени в боклуците, престрелки, убити - всеки ден по нещо, само за моя щат става въпрос.

За господина/госпожата дали минус - и аз не искам тия неща да се случват, но за съжаление това е реалността.

Ама те и орките ще се въоръжат...

те орките и сега са въоръжени...

Това няма да ви помогне при последната битка.А гневът ни ще е сравним с епични битки на народа ни в минали времена.Скалите ще се топят.Ада ще се отвори,и ще ви погълне,вас орки,и другите демонични съсдания,които паразитирате на гърба на нас-древните.

не съм много съгласен.През годините на "демокрацията", колко "почтени и примерни" граждани със ЗАКОННО притежавано оръжие извършиха криминални престъпления, убийства, грабежи и т.нт?!Не може на сульо и на пульо да им се дава разрешително! Според мен, трябва наистина да има възможност хората да носят огнестрелно оръжие, но контролът трябва да е изключителен, а критериите много високи!!!но в бедна ми България, където корупцията е ЦАР, ми е ясно какво ще стане.И много от тези "орки" за които говориш, първи ще се въоръжат.

Чисто статистически свестните хора са доста повече на брой от "лошия матрял".Напротив, не трябва да има никакъв контрол, както си купуваме хляб, така трябва и пищови. Какво би станало с евентуален бандит в среда на тотално въоръжено население ? Със сигурност колкото и да е добър до 2 години е труп. Не можеш да участваш в престрелки непрекъснато и да смяташ, че ще ти се разминава винаги. Освен това знанието, че всеки може да ти отвърне ще те превърне в далеч по-скромен и уважаващ законите човек. Просто правило - вдъгнато ли е знаменцето на къщата - можеш да влизаш, спуснато ли е - не. И ако влезеш, когато стопанина го няма, нямаш право да се сърдиш ако бъдеш взривен, застрелян, изпечен или изяден от питбул например.

Ти знаеш ли, че ти ще си първата жертва, ако в България се продава свободно оръжие? И не става въпрос само за пистолети, защото в щатите се продава и тежко автоматично оръжие, както бомби и какви ли не боеприпаси. С две думи можеш за 10 минути да се въоражиш като Рамбо. Няма да забравя една ситуация от САЩ. Едни обират банка, но са тежко въоражени с маски, каски, автоматично оръжие, гранати, и имаха май бронежилетки по цялото тяло. Ми мога да ти кажа, че съвсем свободно бяха застанали по средата на централна улица и отстрелваха полицаите като зайци. Няколко часа не можаха да ги обезвредят.

робокоп

sawo

Просто оръжейното лоби е прекалено силно и никой не смее да каже нищо срещу оръжията, въпреки че всеки ден се случват такива трагедии там. Всяка втора откачалка може да излезе навън и да избие колкото си поиска хора без да му мигне окото и никой нищо не може да му направи. Със свободата идва и отговорност, каквато за съжаление много хора не са готови да носят.

Защо да не са готови да носят отговорност ?? Нали сме пълнолетни ??!! Значи щом някой си нещастник не бил готов да носи отговорност, на нас да ни отнемат свободите ? Откъде накъде?? И без това го правят, не виждате ли колко ви е стегната примката с ши.аните закони които приемат или се готвят да приемат !! Отворете си очите !!!