100 бойци на Асад убити при въздушен удар на САЩ

Над 100 сирийски проправителствени бойци са били убити при въздушните удари, нанесени по тях в източната провинция Дейр аз Зур от оглавяваната от САЩ коалиция.

Обратно в новината

Коментари - 100 бойци на Асад убити при въздушен удар на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ и Русия се бият в Сирия(помежду си). Накрая го отнасят самите сириици.

Съединени Терористични Щати защитават терористите игиловци и алкайдовци, преименувани, бомбардирайки армията на суверенна държава, на нейна територия! Империалистични терористични агресори!

Ердоган и той да внимава ,че да на му заминат войниците при Алах набързо.

Русофилите нещо се осраха, руснаците си подвиха опашката. САЩ ги шамароса и те само подсмърчат. Бум БУм и ги няма сирийските бандити.

Като цяло тъпи коментари, за да се мерят кой е по-, по-, най-. В същото време никой не повдигнато въпроса за ООН. За какво е създаден? За какво служи? Защо мълчи? Защо се финансира? Може ли да си изпълнява задълженията или само цоцат тлъсти хонорари?

Нещо не ми се връзва защо руснаците са проспали тази атака нали защитават интересите и цялостта на една държава.

Ами те нали обявиха Победа няколко пъти вече и Край на войната... Нали.

лосиона им е подействам приспивателно, затова !

Оправданията са вече готови: МО РФ: 'Проправительственные силы САР не согласовали операцию.' Тъй тъй..

След третото уиски ще станат 10000. Абе цялата армия. Такъв фейк и пародия. Сирийците вече имат такъв опит че ако бяха те никакви инструктори и бомби нямаше да помогнат на чалмите. Бас ловя че няма и един техен убит, по-скоро различни групи чалми са се биели за територийки и американците са ги поуспокоили.

Интересно, ако някоя държава удари щатите и убие 100 проправителствени войници, как ще реагират щатите? Или демокрацията е за едни, терорът за други. Бахти и лицемерните изроди, и комунистите не бяха такива на времето.

Ами ха де!Да я ударят Америка ама коя ще е тази държава която ще избие сто американски войници в Америка?Нали видяхте какво стана със асадовите главорези щом опитаха със 500 човека да нападнатняколко американски съветници!

Пред взора на ООН, САЩ необезпокоявано от никого, не признава суверенни държавни граници никъде по света. Има ли възмездие? Не. Пуъин не е възмездие. Иначе, до сега нямаше да има население на материка, именуван Америка.

Нали САЩ отбелязаха окончателната победа над ИДИЛ, чий го държат още в Сирия? Това , ако не е открита агресия над уж коалиционен партньор срещу ИДИЛ, здраве му кажи! А иваче са за демокрация и зачитане на правата на законните правителства да се отбраняват на своя територия! Де демагогия дееее!

Последни новини от мястото на събитието. Според местен източник, вследствие на удара има 25 убити и ранени (както бях преположил по-долу) от NDF. Съобщава се също, че по същото време въздушни удари е имало и по позиции на SDF (кюрдите). Предполага се "приятелски" огън (според кюрдски източници), съобщава се за повече от 30 убити и ранени....

Щом е според американски източници, значи са не повече от 10 човека.

Чудесно! Имат си причина , за това което следва ! И светът няма да е със САЩ!

Западът винаги е бил на страната на главорезите и срещу сирийците!

Ъхъм. Най-малко 100, а по-точно поне 1 000, а най-добре - 10 000. С една бомба. Чете човек хвалбите на руснаци, американци и турци - как всеки ден с по 1-2 удара убиват общо по 300 - 400 "бойци" и започва да се пита, сирийците да не са поне колкото китайците...

Войната в сирия свърши.или не е?

войната приключи, според руските бодряшки изявления.

Коя война?! Тази с ислямска държава или тази на Турция с кюрдските милициии или тази на Асад със спонсорирани от САЩ бойци за независимост?! Тази последната не очаквай скоро да свърши, руснаците са здраво стиснати финансово, а американците политически. Патова ситуация, която за сега устройва и двете страни, макар че положението в момента се влошва за спонсорите отвът океана, заради втората война.

Членът на руския Съвет на федерацията (горната камара на парламента) Франц Клинцевич, цитиран от Ройтерс е най-компетентния ЧЛЕН в Руската Федерация! Има непоклатима биография, бивш учител по чертане и трудово обучение! Най компетентния ЧЛЕН, що се отнася до военните въпроси!

Не подхващай темата, защото ще те залеят от други нелицеприятни примери - от САЩ та до нашата Родина.

Само не тъпаците от САЩ БВП на тъпаците е 20 пъти по-голям от този на "гениалните" Руснаци! МРЗ на тъпите българи е 2 пъти по-голям от този на "гениалните" Руснаци!

Верно е, че цифрите са много нелицеприятни, направо гадни!

...според вас кой е агресора ...да нахлуеш в суверенна държава ,да бомбардираш правителствени войски ...

Под проправителствени сирийски бойци да се разбира терористите от Хизбула и ирански чалми.

Хайде сега жалката ти натура да обясни какво окупатора фащ прави в Сирия?

Интересното е, че пресс службата на "международната коалиция" не съобщава нищо за убитите при авиоудара. Ройтерс обаче ги направи вече 100, няма да се учудя ако до довечера ги направи 1000. Мисля си още, че ако ще защитава кюрдите, защо коалицията не бомбардира турската армия, която напредва в момента в кюрдския анклав... или не им стиска?

Хайде сега да уточним кой е агресор. САЩ, без никакво правно основание са окупирали територия на суверенна държава, в която са разположени антиправителствени бунтовнически сили. И когато армията на законното правителство започва операция срещу тях, агресорът САЩ влиза в сражение и убива военнослужещи от правителствената армия. Може ли да има по-голямо доказателство престъпната политика на САЩ?

1. Каква държава? Режима на диктатора и терориста -убиец на собственият си народ отдавна не е легитимен, след като повече от половината от народа не го желае за управляващ страната. 2. Каква сирийска армия ?Паплач са в Асадовата армия-сбирщина от платени наемници от Вагнер, цигани от Иран, палестинци, хизбула, руски агресори и всякаква останала долна измет. 3. ватенките избиваха само противниците на омразният диктатор Асад . А това са свободолюбивите обикновени сирийци от умерената опозицияВатенките избиха и хиляди мирни жители - жени и деца. Сега кармата им го връща, и това ще продължи десетилетия. Това е нов Афганистански капан за пияндурниците от дивото азиатско племе.

Виж, в твоя пасквил няма нито логика, нито граматика, нито истина, нито правни аргументи. И няма как да има.

Пропагадната ти е жалка.

В началото на конфликта, Сирия е имало около 21 мил. население.... Официално в Турция има около 2 мил бежанци (основно от областите Алепо и Идлиб.. Странно Идлиб е под управлението на "демократичната опозиция"..... що има бежанци от там... те сега от кой са избягали от Асад или "демократичната опозиция".. това не е важно де....) така голям рев, че в Европа много бежанци от войната в Сирия.... коментира се цифра около половин милион... Жертвите от конфликта са около 400 хиляди. В момента в Сирия под контрола на Дамаск живеят около 17 мил души. За бунтове и въстания в контролираните от Дамаск територии не се чува нищо (даже и в западните медии). Така ... смятаме: 21- 2.5 мил бежанци = 18,5 мил. ( бежанците бягат от войната а не от Правителството, ама нищо после и тях така .. да видим...) 18,5 -0,4 =18,1 мил (това жертвите те са били и от едната и от другата страна, а сега са от ничия) 18.1 -17 = 1,1 мил (това тези дето си живеят спокойно под управлението на Дамаск) какво остана сега.... 1 мил... (барабар с кюрдите) тури и 2,5 мил бежанци да са против 3,5 мил.. както и да го смятам .... не излизат повече от 17%...... Странно.. аз казах ли Ви, че ви липсват основни познания по математика от 3-ти клас?????

Това е самопризнание, че САЩ са терористи, щом има техни войници в редиците на джихадистите. И от къде на къде си позволяват да бомбардират суверенна държава?

Ти малоумен ли си или какво???? Войниците в БА, бойци на Бойко Борисов ли са? Полицаите в МВР полицаите на Борисов ли са???? Ако други ден Турция нападне България и ти (то баш ти няма да идеш, ама хайде) отидеш да помагаш на армията да защити домът ти, боец на Бойко Борисов ли си????? НЕ!!!! ти си или Български войник или Български опълченец!!!!! ИДИОТ!

Редовната сирийска армия отдавна на практика не съществува, драги.

Странно.... явно с този факт не са запознати Турция и Израел... Така де. Преди няколко месеца 42-ра бригада на Сирийската армия провеждаше операция в Бейт Джин (на границата с Израел). В следствие на това няколко артилерийски снаряда попадат на територията на Израел. В отговор израелската артилерия обстрелва позиции на Сирийската Арабска армия. Официалната позиция на Израел по въпроса е "Въпреки конфликта в Сирия, ние приемаме официалното (забележи официално) правителство на Сирия и сирийската армия (пак забележи сирийската армия) като отговорни за всеки обстрел по нашата граница" Такааааа... какво стана сега.... явно и правителството и армията са си действащи, легитимни и т.н. и т.н..... Мдааа.... абе разбирам, че не Ви харесва.... ама....

Господине, нямам честта да ви зная кой и какъв сте, но главнокомандващ на Българската армия не е ББ, а Президента! И крясъците е ругателствата не правят речта ви по-аргументирана и убедителна! А това, което наричате армия на Асад е под командването на руски инструктори и висши офицери от службите на Саддам, наброяващи около 80 000 души. Сирия в момента няма армия.

Ха, ето го поредния тъпчо. Тъпчо, Руските комплекси са на повече от 300 км разстояние от мястото на ударите. САЩ и Русия имат договореност за въздушните полети над Сирия.... Руските комплекси виждат американските самолети и какво.... Лети си един американски самолет над територията контролирана от кюрдите (ние сме се разбрали, че там може да летите.... за сега, бийте се там с ИДИЛ) изведнъж този самолет изстрелва ракетите си по наземни цели, обръща и след по малко от половин минута (Ирак е на около 100-тина км от мястото) е в чуждо въздушно пространство.. Какво точно може да направи ПВО-то в случая..... Разберете го C-400 има за задача да охранява руските военни бази. Може да достигне цел навсякъде в Сирия, но има задача да охранява Руските бази!!!

От кого да ги пази? Идил е разбита(така заяви Путин), руснаците са там пак "освободители", къпят се в любовта на сирийският народ, който ги посреща възторжено с цветя и химни, особено катапултиралите летци и главорезите на "Вагнер".

Освен ИДИЛ, на тереторията на Сирия оперират и други джихадтски формирования!!! Информирайте се!!! Информацията е важен и ценен помощник при аргументираните спорове!

Когато си достатъчно силен не е проблем да трепеш редовната армия на суверенна държава. Даже ти ръкопляскат.

особенно ако тази армия метне по войниците ти няколко тона бомби. Хич не е проблем. само където не можеш да ми кажеш какво означава "суверенна" и кой държи 70% от суверенитета.

Обръщам ти внимание, че в Сирия няма редовни сухопътни сили на САЩ, има финансирани бойци от неамерикански произход, чието най-точно определение е терористи. Суверенна означава политически-правна самостоятелност. Това кой, колко е окупирал е съвсем отделен въпрос.

Грешиш ватен глупак. Не достатъчно силен , а най-могъщият в света. 1. Каква държава? Режима на диктатора и терориста -убиец на собственият си народ отдавна не е легитимен, след като повече от половината от народа не го желае за управляващ страната. 2. Каква сирийска армия ?Паплач са в Асадовата армия-сбирщина от платени наемници от Вагнер, цигани от Иран, палестинци, хизбула, руски агресори и всякаква останала долна измет. 3. ватенките избиваха само противниците на омразният диктатор Асад . А това са свободолюбивите обикновени сирийци от умерената опозицияВатенките избиха и хиляди мирни жители - жени и деца. Сега кармата им го връща, и това ще продължи десетилетия. Това е нов Афганистански капан за пияндурниците от дивото азиатско племе.

Знаеш ли коя е Ранда Кассис? Потърси! друг е въпроса, че ако това име не ти говори нищо без да го търсиш, значи нищо не знаеш за Сирийския конфликт! Та както и да е.... виж коя е а за ще ти цитирам нейни думи от преди седмица: "Russian military campaign protected Syria from collapsing" А знаеш ли кой е Кадри Джамил? Виж там това дето съм го писал за Кассис .... та той цитирам: "ussian military involvement in Syria did not protect Assad, it protected the Syrian country from collapsing. If Syria collapsed, there would not have been any regime, any regulation at all, Assad or not. And we see what is happening in Iraq and Libya. Why do they always state in Western media that Russia is protecting Bashar Al-Assad? It just so happened that during this historical point Bashar Al-Assad was the president of the Syrian Arab Republic not the Syrian regime but the country of Syria. Syria as a country was at risk of collapsing" Всичко това, да послужи за урок на останалите!!!!

Патосът и "изисканият" речник вдигат ли хонорара ти, макар че си написал откровени глупости?

Тоя 58 е голям малоумник ! Само като видиш глупостите, които драска разбираш, че не е платен трол, а просто тъп !

абе... нали руснаците били заедно с Асад. Що не напърцаха гадните американци. Или то не е същото като да бомбиш от 10 км височина по жени и деца. Не им стиска нещо на рашките.

Страхливите ватенки не смеят да гъкнат против Американците. А са посегнали, а сда ги изпепелили заедно с Хмеймим и другия им палатков лагер.А техните Ц-300-както и досега ще си останат като надувни чучела.

Леле колко си прост ! Да не те е порил руснак та ги мразиш толкова ? Казват, че след трения път ще ти хареса и ще ги обикнеш.

Просто им показаха докъде е Сирия на Асад. Останалото е СВОБОДНА Сирия! Колкото и да не харесва това на нашите русофили, вече е факт. А Русия, жалко за мечтите ви но се спука и поредния балон. Айде сега пак бройте точните попадения на "остарялата" американска техника!!!

...колкото "Свободна" Либия, "Свободен" Афганистан, "Свободен" Ирак....

Ами да! В Афганистан има само руски гробове, а в Либия и Ирак няма руски ОСВОБОДИТЕЛНИ войски!!!

те Асад го крият в подмосковието от любовта на сирийският народ.

Една молба към ДИР-а - Моля Ви се, коригирайте си терминологията! "Бойци на Асад" е официалната Сирийска армия, която се сражава срещу различни джихадистки фракции в Сирия като ИДИЛ, Ал-Кайда, Тюркменистанската ислямска партия и други такива индивиди.... В помощ на армията се сражават и различни местни (разбирайте го племенни) формирования обединени под общото наименование NDF (National Defence Force) - след като сирийската армия възстанови контрола върху някой населен пункт охраната се предава на местни бойци. По тази причина обикновено контраатаките на джихадистите в първите дни са успешни (все пак атакуват елитни формирования срещу опълчение), докато се намеси редовната Сирийска армия и нещата се върнат на мястото си! Та няма "бойци на Асад" има редовна Сирийска армия и NDF.... Ударите на САЩ са били по NDF или казано по друг начин директно по Народа на Сирия!!!

Няма такова нещо като Сирийска армия. Военните от тази бивша отдавна дезертираха и започнаха борба във демократичната опозиция срещу фашиста и терориста асад. Сега така наречената Сирийска армия е сбирщина от престъпници от хисбула, иран, ватният вагнер и наемници от цял свят. Това признава и бившият полковник от руския Генерален щаб Михаил Ходорьонок, публикувал статиите Проще разогнать сирийскую армию и набрать новую както и Россияне наносят удары, а солдаты Асада в бой не идут. Заслужава да се припомни анализът Що за сбирщина е войската на Башар Асад?

А ти носиш ли си белия чаршаф?

Американските и израелски терористи правят всичко възможно в Сирия да има кланета.

Прав си. Колко по-добре щеше да е ако Асад беше избил всички с химическо оръжие.

Асад химическо оръжие няма! Виж терористите от Ислямска държава и Ал кайда нусра - имат! Американско производство! Имат и френски БОВ! И германски! Е, преетикирани малко, ама качествени и демократични отровни вещества!

Много интересно , сащ се бият с ислямска държава като бомбардират сирийската армия , голям смях.

Защо Асад извършва геноцид над собствения си народ?

Как, като защитава сирийците от главорезите на САЩ от Ислямска държава? Ти идиот ли си?

Опълченците отвръщат на атаката. По каква причина силите на Асад нападат мирно население.

Въпроса е по каква причина САЩ и Израел защитават терористити и атакуват сирийците в Сирия? Агресори! Терористи? Престъпници срещу човечеството?

А КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО ООН НЕ СПИРА АМЕРИНСКАТА АГРЕСИЯ ПРОТИВ СИРИЯ . ЧИИ ГО ТЪРСИ ТАМ ЗАЩО УБИВАТ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ или теса свикнали с това население избито при заселяването си в америка

защото американска агресия в Сирия няма, тъпако руски. ето затова! В Сирия има руска агресия....нея защо не я спира ООН питаме ние?

Човече нали знаеш,че ако руснаците отвърнат то 3-та световна война е започнала!!!Въпроса е колко ще им издържат нервите на руските генерали?!?

За какво да отвръщат. Сириската армия нападнала терористите финансирани от САЩ, сащианците си защитили инвестицията? Никой няма полза в Сирия да има стабилност включително и Русия. В момента положението е договорено вие си стоите там, ние си стоим тук и толкова. И двете страни имат желание да променят това статукво, ама на руснаците по им се получава, че турците от една страна гонят американските инструкури, щото хич не им се иска да бомбандират натовски сили, а от друга стрна Асад се пробва да ги трепе. Общо взето на финансиращите терористи им е тегаво положението, още повече с онзи гъсок в белия дом, който пет пари не дава за кенефни държави.

нещо ви няма под новините за резила на Русия?

Да, ако нямаше американски войски в Косово, Либия, Афганистан, Ирак, Сирия....нямаше да има вече терористи от Ислямска държава, Ал Кайда, Ал Нусра и сие! Нямаше вече да има тероризъм! Ама САЩ, Запада и Израл без тероризъм не могат да съществуват !

Путин и Ердоган да забраят момента в който са решеили,че те ще прекрояват Сирия. Очаквам скоро и ЕС да атакува мощно путиноидите и ердоганистите.

''Думам ти БАШАР/асад/, сещай се РЕДЖЕП /ердоган!''

Янките пак започват война срещу суверенна държава! Провалиха се с идиловците джохадисти и сега сами се намесват официално! Ама и този път ще се провалят и ще бъдат избити, както при всички предишни агресии!

Право на самозащита, нападайки чужда държава, намирайки се чужда територия. Направо да си бяха казали за "неотменимото право на по-силния".

Другарю, когато асад мори хора с бойни отровни вещества, а товарищ путин заличава в Сирия цели населени места и има войски и много оръжие там, ти не казваш нищо, а сега - заради самозащита, плачеш. От такива, като теб, България е на дъното, а вие я ограбихте.

Отровите ги пръскат частните терористични организации на САЩ

Когато е нужно американците напомнят за себе си, без излишни фанфари за разлика от руснаци и турци !

Малко не разбрах какво напомнят/ те са агресори, опитват се да анексират чуждад територия. В началото на 21 век, САЩ открито извършва военна агресия. Тя не е канена в Сирия и няма право нейни войски да пребивават на сирийска територия. Ти нормален ли си? САЩ трябва да бъде осъдена от ООН. И да бъде съдена в Хага за тези си действия. За това не вдигат шум. И другата причина, че всеизвестно, в Сирия САЩ се провали. И това са американски издихания. Ще трябва да напускат Сирия.

искаха да анексират Крим, ама Кремъл го вкара в списъка с исконните земи.

Нали там нямаше американски бойци?!? какво правят войски на САЩ в Сирия?!? Няма резолюция на ООН, нито офциална покана от сирисйкото правителство. опааа, ами те са там от 5 годни като агресор. Имали право на защита. хахах Съсипаха една просперираща държава. Въоръжиха и обучиха брадати главорези. Алчни нагли копелета.

ТАЯ СУТРИН НЕ ГО БЕШЕ КОПВАЛ ТОВА...

А наглите копелета в Крим някой да ги е канил? Резолюция има обаче по въпроса от ООН - агресия! Нахраних ли те яко?

80% от кримчани са руснаци, според преброяване преди събитията. Колко % от сирийците са американци?

Нещо за Автономна Република Крим и резултата от проведения там Референдум ли имаш против? Не признаваш демокрацията? Типичен съвременен либерално-реформаторско-гендерно демократче

Абе глупак, в Крим Русия имаше договор с Украйна за присъствие на военни бази, срещу много сериозни финансови облаги. Освен това, дори документално и юридически, се оказа, че предаването на Крим на Украйна е незаконно извършено и правно нищожно. Независимо от това в Крим се проведе референдум и хората си избраха пътя. Което по никакъв начин не може да се каже за Косово. анексирана територия от САЩ и да дена на шиптърската мафия да я гледа. А операцията беше извършена брутално от американски войски, маскирани като "частни военни компании". В нарушения на каквито и да е норми на международното право. А интересно каква "резолюция" има за Крим. Май малко бъркаш понятията.

От източната страна на река Евфрат се намират ГОЛЕМИТЕ нефтени полета на Сирия.-Ал Танф, Абу Омар.... Кюрдите окупираха тези полета, но там кюрди не живеят. Това са арабски земи. Сирийците трябва да си ги върнат, иначе ще трябва да си купуват нефт от международните пазари. Това е проблема.

Това в момента не е проблем. Тези находища в момента не представляват директен интерес за Дамаск (въпреки, че има информация, че преотстъпването им е свързано с намеса на Сирийската армия в Африн, и преди съм го казвал там нещо си извиват ръцете) В момента Дамаск получава петрола гратис от Иран... Далеч съм от мисълта, че ще ги оставят на американците, но и не мисля, че биха се впуснали към директна военна атака при положение, че все още има прекалено много начини си ги вземат обратно.... Лично мое мнение...

Връщането на полетата ще бъде трудно, а може би и невъзможно. Дори кюрдите да се съгласят САЩ няма да ги оставят да отстъпят. Стратегията им е да оставят Асад без нефтените находища и народното недоволство да го свали. Иран дава нефт в момента, но това няма как да продължи вечно.

беше реагирал правилно още 2011г., кръвологът асад отдавна да го няма и катарският газ щеше свободно датече през Балканите към Европа за ужас на злите азиат-болшевишки жужета ???

И като как катарският газ ще е по-евтин от руския? Да си чувал за разстояния, за вложения в тръби?

Това е същия балон като този с щатския втечнен газ. Щото последно излиза, че САЩ не изнася, а внася от Русия. Нали така?

Като катарският газ не е конкурентен и е застрашава европейските пазари на Русия, мислите ли че руснаците така ще се трошат за някакъв си Асад ?

Някой да се съмнява че САЩ са агресор в суверенна държава?

не се съмнявам а ти умнико съмняваш ли се, че РФ е агресор в Грузия, Украйна? Ако да, значи или си оли... или си платено мекеренце.

Вас от американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Дори Европейският съюз призна, че Грузия нападна Южна Осетия и че тя е държавата агресор. Която посред нощ нападна с ракети Град мирен град. А това е оръжие за масово избиване. Нападна и започна да избива руските сини каски.. В ОТГОВОР дойдоха руснаците, разбиха набързо доблестните добре обучени от американски инструктори грузински военни. Взеха доста военна техника, излязоха на 40 км пред Тбилиси. И когато всички ги очакваха да завземат Тбилиси и Саакашвили публично си ядеше вратовръзката, просто си заминаха обратно. Но взеха със себе си огромно количество военна техника. Която после американците ходиха да си я търсят, уж била тяхна. Унижението беше пълно. След което Европейският съюз призна Грузия за виновна за агресията. И опит за геноцид, Опитаха да имитират американския сценарии на операция Сабя в Босна, когато за една нощ са избити и изгонени от домовете им десетки хиляди сърби. Същата участ беше подготвена за осетинци, от американските инструктори. Пълен провал. А ти кого се опитваш да лъжеш?

Поредното доказателство че САЩ са агресори и терористи...

Очакваше се.... Беше въпрос на време, но се чудех къде. Който мисли, че САЩ се бори с ИДИЛ, да отвори някоя военна карта на Сирия и да погледне реалностите..... В момента под контрола на ИДИЛ се намират 10-15 населени места по поречието на Ефрат. По оценки на САЩ около 800-1000 човека. Коалицията разполага с над 60 хилядна армия в района.... всичко това може да свърши за 2 максимум 3 седмици (а ситуацията е такава от вече над 3 месеца). Тук ключовата дума е "свърши".... изчезне ли този последен джоб... САЩ вече губят рефрена "ние сме там за да се борим с ИДИЛ". САЩ НЯМАТ ПРАВО НА САМОЗАЩИТА НА ЧУЖДА ТЕРЕТОРИЯ!!!!! Това не е самозащита, това е агресия!!!! Това дори не е важно.... Просто в момента САЩ показват паническо безсилие!!!! Според различни доклади след свалянето на руското СУ, при ответния удар са убити минимум 10-12 американски инструктори. Някои от опозиционните източници дори казват, че ракетата е била изстреляна от инструктор. Позицията, от която е била изстреляна ракетата е била почти мигновено ударена от втория СУ, който е бил във формацията. Даже преди ден пуснаха разговора между сваления пилот и втория СУ, а тази атака в момента е отговора на американците, типично в техен стил- страхливо, и по възможно най-неподготвения и слаб противник..... .В тези градове (които са ударени) няма подразделения на Сирийската армия. Там има само опълчение

Много са две седмици.

А ва мноу гувориш въъ... Правиш се на велик анализатор ама си просТ руски трол!Нищо от написаното от тебе не е вярно!

Тъпчо, аз говоря защото имам информация!Не се правя на анализатор, а само поднасям общодостъпна информация! Информацията, която я давам я има в Интернет.... Рови, търси и чети! Тази информация няма да ти я спуснат на партийното събрание. Там най-много да Ви дадат опорна точка "Кой'т не скача е зелен" и речник с простотии и цинизми!!! Всичко това го знам не защото някога съм ходил на "партийно събрание", а защото гледам какво пишете из форумите!!!

Е ти като си "сложен" американски трол, вземи дай полезна информация. Я виж що коментари си нащракал под различни никове. И няма и едно смислено изречение. Само лозунги и клишета, винаги едни и същи, дето ни ги пействате от едно секретно файлче. От мозък, полиран с кола и пуканки, друго не може и да се очаква.

Така ли?Я кажи кое не е вярно от написаното.Или само си драскаме тук,за да запълваме времето си.