САЩ ще се изтеглят от Сирия възможно най-бързо

САЩ продължават да са с намерение да върнат обратно в страната американските военни, намиращи се в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ ще се изтеглят от Сирия възможно най-бързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще се върнат когато пресъхнат кладенците с нефт и газ.

Господа, от евроамериканските усилия и удари в Сирия полза има само Турция, която успешно унищожава кюрдите - съюзници на САЩ!, решава съществена част от националния си въпрос и по всяка вероятност и очевидно - увеличава територията си. Неприятно изглежда? Невероятно изглежда? Но това става! От политиците, участващи в конфликта - от Президентите Путин, Тръмп, Макрон, Ердоган до г-жа Меркел, само г-н Ердоган е умен, умел и полезен за държавата си, а може би и за народа си. Евро-американските политици вършат беля след беля, създават беда след беда и война след война . Не се вижда да имат някакво умствено развитие - да се опитват да разберат и поправят диващината си.

Държавата САЩ трябва да приеме войната на собствена територия. Кога ще се случи това? Само тогава тези агресори ще се осъзнаят. За мен по- агресивна държава от САЩ - няма, защото заселниците там , които избиват индианците са били все престъпници в Европа Такива са и наследниците им

"През 1848 г. испаноговорящата част от населението на отдалечената Горна Калифорния наброявала около 4000 души. Но след откриването на златото, населението бързо започнало да нараства, тъй като много американци и не толкова много европейци дошли тук, обзети от Златната треска. Била създадена Калифорнийската република и било развято Мечешкото знаме, на което били изобразени златна мечка и звезда. Краят на републиката дошъл внезапно, след като комодор Джон Д. Слоут от Военноморския флот на САЩ влязъл в Санфранциския залив и обявил Калифорния за собственост на САЩ. През 1850 г. щатът бил приет в Съюза." - Себе си не виждат, как са завоювали територии, а за Крим се осраха, големи моралисти се правят!?

лисо , да бегаме

къде по-точно са базирани американските военни в Сирия бе тръмпи,що не се сещам...

Като свърши нефта, ще си тръгнем! ИДИЛ, кюрди и други, не ни интересуват - само нефта и газа са от значение за нас. Подпис - Д. Тръмп. Пост скрипт ум - няма ООН, няма международно право, каквото искаме, ще си го вземем(апропо - какво търсят нашите природни богатства на тяхна територия?)

Само да попитам кой освен обучените и спонсорирани от сащ терористи са им поискали тяхната помощ от разнебитените страни благодарение на тях???Ако си недоволен от положението в страната си ще намериш съмишленици и ще се бориш за това което мислиш че е добро и няма нужда да каниш лешояди да ти ''помагат''.. Сащ е време да си прибере ''инвестицията'' от там и да си стои на своя територия..Демократъ ако е истински не си налага идеите чрез бомби и тероризъм а за сащ си знаем че нито са демократи нито са хуманисти а само алчни за чужди територии и природни богатства..

Приберете си и Роско комуниста и Паси лобиста.

САЩ е крайно време да си приберът партакешите и обучените терористи на тяхна територия и да престанат да налагат тения начин на живот наречен ''демокрация'' дето и на тяхна територия се чудят какво точно означава..

"ОООИ" отидох оаках орталъка изнасям се

Сбогом

тъпа.ци, статията преведена на разбираем за русолюбски пр.имати език казва: ние възможно най бързо ще приключим с асад, путин и другия аятолах, и се прибираме в щатите! толька!

етоо, вижда се, че като ви се обяснява като на деб.илчита, се сещате!

ИДИЛ КАТО БОМБАРДИРАМЕ ВОЕННИ ОБЕКТИ НА СИРИЙСКАТА АРМИЯ? АЗ ЛИ НЕЩО НЕ СХВАЩАМ ТАЗИ БЕЗУПРЕЧНА ЛОГИКА?

Тръмпото е получил заповед от КИМ ,че ако се махне от Сирия няма да го счита за ЖИВОТНО и може да му отреди среща с голямо ОТВРЪЩЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хубаво ще е да се махнете отвсякъде, не само от Сирия. Където сте били с "демократичното" си присъствие, там нещата категорично се влошават. Примери много.

Тръмп върши всичко, което не правеше Обама във вътрешен и външен план. Освен това американските прокурори са го подгонили по няколко скандални случая, свързани с финансови далавери, възки с порноактриси, на които е плащал да си мълчат и руската връзка. Тръмп се надяваше с ракетния удар да реши много вътрешни проблеми. Но среща голямо обществено неодобрение. Подобно е положението във Франция и Великобритания. Неодобрението е повече от 60%.

Какво доживяхме - най-големите сатрапи в света да ти говорят за мир. Та тяхната основна цел е да не допускат по никакъв начин мирно развитие в световен мащаб. Ако това се случи, ще престанат да съществуват.

САЩ разбраха, че с тези войни много ресурс хвърлят, а няма резултат, хората не се демократизират както те искат, т.е не могат да ги колонизират ей,така. Започнаха да олекват и с боеприпасите, армията разпиляна по света повече смучи отколкото носи. САЩ не са в цветущо състояние, къде какво имаше в икономиката, във всичко, при тях вече е изсмукано. Те стигнаха върха и няма какво ново да предложат. Има други държави по света където дръпнаха яко, САЩ губят хегемонията и го разбират. Не само от Сирия ще се приберат и от други места ще стане.

Психиатрите имат нееднозначна диагноза за това състояние.

Махайте се по-скоро от целия Близък изток, в който посяхте войни и хаос. Вие помогнахте на радикалния ислям да вземе връх в арабски държави, които бяха станали светски. По вас, сатани, е кръвта на стотици хиляди араби и разрушените им домове. Други стотици хиляди напуснаха родните си страни и се юрнаха към Европа, за да стане и там хаоса пълен. Хайде, омитайте се от Сирия, военнопрестъпници от САЩ, и оставете хората там да си оправят държавата. Дължите им милиарди за разрухата, която посяхте!

Шоуто на Тръмп продължава... Тръмп плашеше Русия с умни ракети, но се оказа, че руските бази в Сирия бяха най-сигурното място на земята. Умните американски ракети умно ги заобикаляха.

Сирия е урок за всочки глупаци , които разчитат на Русия. От това държава не става, пълно съсипване. . Масква винаги забатачва и забива такива приятели, тя друго и няма капацитета и желанието да прави , за да стават още повече зависими, хем им се прави на закрилник и приятел. От това приятелств единствено сатрапчето се задържа още няколко години, държавата и народа са напълно руинирани: над половин милион убити, над 5 милиона бежанци - близо четвърт от населението, страна развалина без изглед скоро касапницата да приключи, камо ли да почне възстановяване.

Щото от Ирак и Либия става !

Да за братския иракски и либийски народ и за водачите им , носители на Орден Стара планина.И за братския сръбски народ , който удостои Кадафи с хонорис кауза на Белградския уни за човешки права.. Кадафи Съдата им на руски държанки е поучителна . Там ушанките и сатрапчетата не можаха да спасят.

А сега допълни, кога точно беше големия бежански поток, преди влизането на Русия, или след това? И понеже предполагам какъв ще е отговорът, ти казвам, работя с бежанци от 5 години.

Звучиш ми доста пропагандно.Сега аз, след твоите думи трябва ли да се втурна със страшни крясъци срещу Русия ? И още един въпрос - за хубавите работи, дето пишеш - на заплата ли си и кой ти плаща ?

Умните хора стоят далеч от Русия. Никви крясъци и диващини, малко разум и дистанция. Който се е сближил с мужиците, все се забатачил, обратни промери няма.

да се очаква таза седмица пак газ, мас, оцет ....

Свещена наглост и лъжи! Да създадели условия терористите никога да не се връщали в Сирия. Че по-големи терористи в Сирия от вас няма, а за ония за които говорите, тях си ги подкрепяте и опазвате откакто Русия влезе в Сирия!

Американската шизофрения, най-голямата шизофрения! Уж ще унищожават ислямска държава, пък обстрелват тези, които са срещу нея. Ще си дърпат военните, но пък ще си оставят ЦРУ, пък и ще дръпнат военните от Сирия, но не значи, че от останалите държави в региона. Циркус америкус в действие.

изнасяйте се и проблема "ИД" ще се разреши от самосебе си...

Донка, ще те попитам само това. Кажи приятел като обичате толкова много демокрацията, мира и децата, защо не подарите парите от военния си бюджет поне една година за мира на земята, за децата които умират от вашите бомби? Направете сметка, че парите които сте отделили за оръжия, ако ги бяхте вложили в мир на земята света нямаше да бъде това което е сега. Ако можеха да са живи всички хора които убихте, знаете ли колко поколения сега да се радват на слънцето. Вие сте сатаната на земята!!!

Ники Хейли каза, че няма да си тръгнат до 6 месеца. Макрон каза, че разубедил Тръмп да си тръгва... тия да се уточнят първо после да се изказват.. Явно ще чакаме да видим какво ще напише тръмп в туитър :-)

Малко шизофренично ми звучи да воюваш с Ислямска държава,, като бомбардираш Дамаск.

този човечец страда от биполярно разстройство сигурно-лично той преди месец се похвали с успешна мисия-че са унищожили напълно ислямска държава...а сега ще се борели с нея да я унищожат..много са му объркани мислите

Казах ви, че скоро ще стане ясно каква е уговорката за "перфектния удар" и ненамесата на Русия !? Но, не очаквах, че ще е чак толкова скоро. Майка им милна на терористите . . . , особенно ако Тръмп реши, че не му трябват повече !

На тази земя идиотите са повече от нормалните хора, затова винаги ще има нещастия, мъка, грабене, войни и никога нещо като проекта Венера. За съжаление...

Поредното демагогско и противоречащо с истината изявление на Тръмп! Преведено означава - ще останем в Сирия до като имаме възможността да дестабилизираме не само Сирия но и райна и да не позволиме войните да престанат!

Тръмп едно приказва, друго мисли, трето върши... Междувременно САЩ бяха връхлетени от ураганни снежни бури. Няколко щата бедстват. Жертвите и разрушенията са повече и по-големи от жертвите и пораженията в Сирия, вследствие ракетния удар на САЩ и двата европейски пудела

Дони, направете една заря като тази в Сирия над България бре. Тук от както стъпнахте вие няма какво да се случи и всичко се разпада. Пне някакъв лъч в небето пуснете.

Това и да го видя няма да го повярвам!!! Тия тогава са наумили други методи да ръчкат, тук им е силата. Най-вероятно ще плащат на терористите без да се намесват директно както сега.

След като ювелирното изпъление в Сирия показа кой дърпа конците в света, Тръмп не вижда смисъл да харчи ресурси, нагледния урок беше. Когато пожелая, мога да ви срина и ще го направя, ако руския парцал продължава да се вее в Сирия. Сега дислоцира могъщата си армия и заедно ъс своите съюзници скоро ще изчисти Европа от руските подлоги - Сърбия. После идва ред на това в Москва да се вее флага с раетата и звездите.

Ти не си горд американец! Ти си гнида, която вика на американците да те смачкат с карак за да се почувстваш американец! Боклуци ниедни!!!

Господи, защо държиш такива дебили, като гордия американец на тази наша земя?

Пак ли са махнали паролата на wifi в лудницата ?

Теб какво те бърка Сърбия бе дебил. Че не са американски подлоги като теб ли. Това е една от малкото страни с все още останало достойнство, която не се поддава на агитация от западните малоумници. Пък и ако си спомняш 1999 г. американците правиха вече това упражнение.

Този тъпак не знае какво плещи. Не разбра ли, че света разбра вече, че САЩ подкрепят терористите и че не остана човек, който да им вярва. Свалиха не един режим в близкия Изток и след тях идва само разруха ,..... И ще ми говорят за правота.

Тръмп колко режима свали?

САЩ взе 1/3 от Сирия, чакайте да се махне от там!! Тръмпчо горкия не го слушайте какви ги плямпа. Не са му сменили памперса.

Тати каза че ще ми купи колело но ... друг път!

Май само промитите мозъци още не са разбрали, че това с ракетите беше договорка с Русия за изход на САЩ от провала им в Сирия. На геоплитически език казано - Путин им даде изход от Сирия. САЩ ще се изтеглят, но трябва да го направят с възможно най-малко срам, Путин им го осигури в замяна на прекратяването на глупостите им там и за да не се стига до мащабни войни, както и ги вкара в капана на международното нарушение на правото. Сега имат 0 полезни ходове за Украина, ако се наложи. Путин може там да влезе с танкове до Киев и триото агресори гък нямат право да му кажат, както и смешното ООН. Затова и САЩ удариха 2 бараки и 1 тоалетна. Те се направиха на мъже, ударите нямаха никаква тактическа или стратегическа стойност, бяха внимателни да не закачат русанците, които трябваше тогава да им потапят корита и сега ще се ометат от Сирия като по-малко бити .... Това е цялата игра. САЩ загубиха, Русия, Иран и Сирия спечелиха.

И още нещо: след убийството от САЩ на 200 войници от "Вагнер" (за което призна новоназначеният държавен секретар) руснаците започнаха тихомълком да избиват американци и унищожават базите им - или се махат от Сирия, или ще ги избият до крак без много-много да парадират!

хахахаха

Точно такава е играта, за да не станат за смях, руснаците им помогнаха да се изтеглят с достойнство краварите, но света разбра, че са опозорени, заминават си с подвити опашки, въпреки зарята! Виетнамците ги нагласиха, талибаните в Авганистан също, в Ирак опитаха и рязан, сега отново, много им стана, задникът им мазол ще хване!

"Ние щяхме да си тръгнем! Винаги сме искали да си тръгнем! Но ТОЧНО ЗАРАДИ ОНОВА (измислено) събитие - ни се НАЛОЖИ да останем..."

САЩ никога не са имали мярка с лъжите. А пък с тоя Пинокио - Доналд Тръмп направо се надскочиха.

Затова направиха онази ракетна заря, защото мислят да се изтеглят от Сирия, но поне с вирнати опашки да го направят. Поредният американски срам. Разбраха, че и в Сирия се провалиха, и затова търсят начин да се изтеглят без бой.

САЩ няма да си тръгнат от Сирия , докато не им пламне задника !Но.....натам отиват нещата!Ще има руско ресто!