Рохани обвини Тръмп, че помага на ”терористите”

Иранският президент Хасан Рохани обвини американския си колега Доналд Тръмп в подпомагане на "терористични" групи в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Рохани обвини Тръмп, че помага на ”терористите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

четох туитите на тръмп ,не са много от последните 4 дни ,не е написал нищо за рохани .явно се чуди ,затова му предлагам да напише само това :"сгафих" или "сгафиха ме" !

А, бе, Мануелчо, защо терористични и агресия са в кавички?

пък на комунистите.

Ало ДИР до кога ще гледаме тая чалма,админа... махни тая снимка

Държавния тероризъм на САЩ задмина далече кокошкарския индивидуален тероризъм! За САЩ това е държавна политика!

Предишния път САЩ се съмняваха, че ИРАК имат ядрено оръжие и прецакаха ИРАК. Оказа се че ИРАК нямали такива работи. Ама САЩ разбъркаха акитата и след това не си оправиха нещата. Появи се Ислямска държава. Сега се съмняват ,че Сирия използвали химическо оръжие. Какво ли ще се появи? На САЩ им е лесно, че няма араби дето да преплуват до тях, ама нас кой ни пита?

Предишния път САЩ твърдяха , че ИРАК имат ХИМИЧЕСКО оръжие

Алооо, цензорите от ДИР! Откога думите евроантлантик и гей станаха цинизми?

иде време да ви отнемат командните функции в Сирия.

Напоследък повечето хора и лидера в света залитат по: 1. Пари 2. Слава 3. Власт 4. Луцифер 5. Лъжа 6. Демагогия 7. Подлизурство 8. Измама 9. Продажничество ... и т.н.

Така е било преди, така е и сега. С разликата, че се опитват да влияят на масите чрез медиите. Иначе нищо ново под слънцето- разрушени градове и надеждни, избити деца- в името на от теб изброените неща.

Наша система ПВО С-400, которая развернута в Сирии, на авиабазе Хмеймим, чисто технически не смогла бы сбить американские Томагавки, отмечает полковник запаса, член Экспертного совета коллегии Военно-промышленной комиссии РФ Виктор Мураховский. До сирийской авиабазы Шайрат, по которой нанесли удар американцы, от Хмеймима порядка 100 км. Однако для систем ПВО есть ограничительное понятие радиогоризонта. Да, максимальная дальность поражения С-400 составляет 400 км. Но надо понимать: это досягаемость по воздушным целям, которые действуют на средних и больших высотах. Крылатые ракеты, которые действуют на высотах 3050 метров, не видны с такого расстояния просто потому, что Земля кривая шарообразная. Словом, американские Томагавки находились за пределами радиогоризонта С-400.

Космическа му работа.

са гола вода срещу такива обекти.

Крилатите ракети се бият със заглушаване и фалшив GPS сигнал, не с ракети. А радарите за тях се разполагат в самолети.

Путин аугбар. Шведен капут!

На кретен ми мязаш.

Кретен, кретен, ама лапам яко доларчета.

Путин аугбар! Що?

путеноидите много защитават тази чалма....която организира атентата в Бургас.

Кретен.

Путлер аугбар!

На два цента ма, мършо!

УЗБЕКИСТАНСКИТЕ АРАБИ СТЕ ПОТОМЦИ НА МЪЖА НА ОНЯ ПЕДЕР АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ:)) ..

Путлер аугбар!

В Саудитска Арабия няма дори киносалони докато Иран има световно известни филми.

ИРАН Е 6000 ГОДИНИ ЦИВИЛИЗАЦИЯ ... А САУДИТСКА АРАБИЯ - ХХХЧИ НА КОЗИ И КАМИЛАРЧЕТА СТАНАЛИ ПЛЕМЕ СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА И ЗАБОГАТЕЛИ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНИ :))

и като е Иран 6000 години на земята какво е постигнала? нищо..гладни хора са нямат нищо ....тъпак

Че помага - помага, гледа си интереса.

100% ОТ ХОДЖИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАВЪРШИЛИ В САУДИТСКА АРАБИЯ И КАТАР УАХАБИТСКИ СУНИ МЕДРЕСТЕТА :))) . НЯМА КАК ИСЛЯМИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ОБИЧАТ ШИИТИТЕ :)) ... А ЛАВРОВ КАЗА : "ДОСЕГА В РУСИЯ НЕ Е ВЛЯЗЪЛ НИТО ЕДИН ТЕРОРИСТ ШИИТ :))

ТИ ПАК ЛИ НЕ СПИШ?

Хизбула са същите терористи, така че брадатия да не се прави на ущипан.

НЕКА БРОИМ ШИИТИТЕ : - 80% В ИРАК - 80% В ИРАН - 90% В ИЗТОЧНА САУДИТСКА АРАБИЯ (НАЙ-ПЕТРОЛНИТЕ ПОЛЕТА) - 90% В БАХРЕЙН , КЪДЕТО ОБАЧЕ УПРАВЛЯВАТ САУДИТСКИ СУНИ - ЙЕМЕН - 70% ШИИТИ ... АКО В СИРИЯ ПОБЕДЯТ РУСИЯ И ИРАН , САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛЕНА - ИЛИ АЛТЕРНАТИВНО МОЖЕ ДА СТАНЕ ПРОВИНЦИЯ НА ЕГИПЕТ :)) .. А ПАДНЕ ЛИ САУДИТСКА АРАБИЯ , ВСЕКИ ЩЕ ПОДРИТВА САЩ КАТО МРЪСЕН ПАРЦАЛ :))

Лягай си бе човек. Врадно е за здравето да не спиш.

Много вода от много кладенци трябва да донесете,за да убедите някой българин, да прегърне вашите идоли Аасад , Рохани , Ким Чен Ун , Ердоган и Путин:)))) Успешно демагогстване все пак;))) Какво стана с Тръмп, че го извадихте от любимците:)))

ганьовците си харесват брадатия джагал, проклето ориенталско мислене

Няма българин който да избере страната на чалмите Рохани и Асад! България избра ЕС и НАТО! Всеки който е враг на ЕС и НАТО е враг на България.

Аз не съм избирал Еврейския съюз и еврейското НАТО. Там един евреин с комунистически предци ни набута без референдум. А Персия е древна империя. Владетелят на Персия, Дарий е идвал и по днешните български земи, тогава тракийски. Обичам България и за това смятам, че който е за оставане в еврейските котерии ЕС и НАТО е враг на България. Ти евреино си провокатор.

бързия за Москва. Тук не плачем за тях.

Путлер аугбар. Ние, Путинофилите, го искаме.

Този още малко и ще открие, че римската империя е резултат от американски десанти в европа и северна африка!

Слушайте гласът на хилядолетните перси. Защото българите са северни персийски племена, мигрирали на запад.

а ти, централноафриканец, мигрирал на север!

Абе муньо, шо не млъкнеш. Вони.

До сега войната в Сирия отдавна да е свършила ,ако терористите не бяха подържани и създавани от външни сили.В Сирия да разрушиш военната база на ВВС ,на законно избрано правителство според международното право е агресия.Терористите празнуват,защото с тях единствено се борят войските на Асад,които от дългата война са изтощени и да им разрушиш военната база е недопустимо.Хомс е най голямата християнска общност,значи се борят и срещу християнството.Асад е казал ,че винаги подържа християните и разчита на тях, защото само те са в състояние да въведат ред.Асад почна да напредва към Идлиб ,там са Ан Нусра,подразделение на Ал Кайда.Измислената им опозиция по време на война е направо смешно.Светът не го интересува за невидимите сълзи на християните,за разрушените им градове и рарушените църкви.Хомс разрушен,Маалула ,Палмира и др.Сирийските кюрди пък според Турция били терористи.Какви терористи могат да бъдат те?Те също се борят с главорезите.Най вече ,жени,по вечето на тинейджърска възраст.Вместо да градят семейства ,те строят окопи и се борят с терора.Турция измисли "Щита Ефрат",за да не напредвали кюрдите към гнездата на радикалните ислямисти.Единствено Русия помага на Асад и кюрдите.Иран също помага на Асад.Който се бори срещу Асад ,значи се бори срещу християнството и е за радикален ислям.С халифат светът ще бъде залят от терор.Рохани е прав.

ти вероятно си пропуснал онази новина, където путин каза , че 5000 чеченци и поне още 8000 граждани от други части на рф воюват на страната на идил?

Не зная Путин да е казвал такова нещо, но в Чечня, самия Кадиров ще им резне тиквите на тези участници в ИДИЛ.

Казал е защото не ги е пратил той да воюват там, а са си отишли по свое желание на страната на ИД!

Прав е Рохани. Помага на терористите защото те са рожба на щатските евреи и те не си поплюват. Предизборно Тръмп пееше други песни но явно са го притиснали.

така пише в руските сайтове. Как ще притиснат Тръмп, той е мултимилиардер и президент избран въпреки олигархията! Той е най-богатия и едновременно влиятелен човек, кой ще го притисне- Бил Гейтс ли, дето въобще с политика не се занимава и му е противно?

всеки лъже, и Путин се правеше на европеист!

всеки лъже е достатъчно за евреойската цензура на радан костов. лъжа, срещу еврейска "приватизациа"

Старите модификации на томахавките са на цени от 500000 долара парчето, а новите достигат до 1,7 млн долара, което ще рече, че цената на удара само в ракети е от 30 до 100 млн долара без да броим страничните милиони разходи за логистика и персонал, ударени са 6 изтребителя недействащи МИГ-23, които са били за ремонт, един хеликоптер АН-26 приготвен за скрап, там няколко цистерни и ГСМ-а, складове с разни вехтории, всичко това на стойност 3-4 милиона долара не повече, не чух да са убити военни, убити са 10 цивилни, какъв военен успех е това на несъкрушимата краварска мощ ?? У сериозните люде занимаващи се с военни дела това предизвиква само подигравки и присмех, хихи. Жалко, че руснаците нямаха топки да прихванат половината томахавки, тогава щеше да е супер весело, не че сега не е.

Грешката ти е че мислиш в пари!! Тук е важен само ефекта, наритването на Путин отзад!! САЩ имат още 3500 такива ракети!! Боли ги фара.

Грешката ти е ,че се опитваш да мислиш. Ясно е че имитираш наличие на мозАк .

Религията е вредна за света, и трябва да се премахне. В момента исляма е най-вреден. И само един строй може да унищожи тази религия и тоя строй е КОМУНИЗМЪТ. Русия и Китай трябва да помислят над това, и да предприемат крайни действия срещу ислямския свят.

Пак не си си пил хапчетата.

Прав е човекът бе, маймун ! След исляма са протестантството и юдаизма ! Кавал !

вече не знае какво да прави. Маса негови назначенци отпаднаха с мотив "връзки с руснаци", указите му не са признавани, опитите за реформа се провалят, одобрението е под 30%, изпокара се с кого ли не чак рейнджърите от Националните паркове му обявиха война. И той тръгва да решава вътрешните проблеми чрез създаване на външен.. Познато. Когато започна разследването на Бил Клинтън и музикалните му изпълнения със стажантката, САЩ удариха Югославия. Откровен маньовър, отвличащ вниманието на публиката.

ФАЩ са ИДИЛ , тоя още не го е разбрал.

ще нанеса поредни, незабравими за сорос загуби, но само парламентарни. все пак терористите трябва да ги търсите в дворовете на "филантропите" с много пари, скрити от данъци в медии.

Не обиждайте чалмосния, приятел на Путлер е.

никой никого не обижда, обидата, аналните изстъпления са запазена марка на раданско-сороските тролове, които нямат и една муха в парламентата. :-)))

Къф е тоя мусиман, че русофилистиците го харесват.

това е единственият им съюзник!

Забравяш севрнокурийския Кимм незнам кой си.

САЩ и Европа трябва да покръстят целия мю(юлмански свят. Както испанците са покръстели дивите племена на Латинска Америка. Исляма е проблем за света, само унищожението му ще има мир по света.

В Иран за разлика от Ислямска държава не разрушават древните паметници на културата. Всеки може да отиде да ги види. Има и много хубави стъклописи. А фуражката с псевдоним (.......) открай време си брани ИДИЛ и е разбираемо,че ги предпочита пред Иран.

Чалма просто не ми хвали, това е идиотщина.Няма добрите мюслита и лошите мюслита, боклуци са до един. Плоска пропаганда.

Фатмак не се издавай ;)

тъпата руска кончита като изтърве нервите и почва да пише с чужди имена. смяааааах! :)))))))))))

Кой пише с чуждо име бе помияр? Стига си ми крадял ника! Само аз мога да бъда истинска анална педална Кончита! Ти се заври, ако искаш в анала на господарите си от Козяк:)

Леко бе , забърши пяната и лигите и си смени пратийният памперс . Че си тъп е ясно ,че не знаеш за какво става въпрос е още по ясно . Че за два лева надуваш кавала е най- ясно. А ,че си посерко е очевидно

аз пак ще кажа: в очите на "демокрацията" на педалите се отразява диктатурата на комунизъма. а уж се бориха срещу него, но го въведоха пак. евреите са в основата на всяка човешка мъка и изтезания! евреите! и техните служби!!!

хем си искате комунизма, хем сте против евреите комунисти... :) що щете нещастници?

Да те обичаме отсекъде , нали си носиш Газелинче

КОМУНИСТ е моят татко КОМУНИСТ ще съм и аз Ах, само да порастна пък вижте ме тогаз Ще ЛАПАМ като татко НАРОДНАТА ПАРА И ЛЪЖИ ще пращам в градчета и села.

тръмп се продаде на протестърчетата заплатени от сорос, които го унищожиха с гнусната си медийна пропаганда. пак повтарям - дано си е заслужавало. за него. на мене лично не ми пука за тая гнусна сган.

Абе тая чама какво иска! Ние педалите от Педалсъюза и кочината Хамерика сме заедно в кюпа с помагането на нашите любими протежета от ДАЕШ..Дори им даваме да ни клатат отзаде! като истински курветки:)

Разбира се, че американците подържат тероризма, отдавна се знае....

Този с чалмата ще ни учи че да избиваш деца с химикали не е тероризъм!!

Сомалиецът, нали и той е мюсли, ма!

Тромпетчето свърши една хубава работа - като кучето на нивата. тия номерца ще излязат солено не само на него, но и на престижа на Америка оттук нататък. Много митове ще рухват, много хленчове ще преживеем, идещи отвъд океана. САЩ загубиха геополитическата инициатива. Сега те трябва да дадат отчет на целия свят защо използват радикалния ислям за геополитически цели и докога ще се преструват, че воюват с тероризма. Защото новият залог е много по-страшен и е повече от очевидно, че САЩ не са готови за него!

да изпратим молба до пентагона: "Молим ви ,върнете ни предишния ,истинския Д.Тръмп !Мерси ."

Чак дето един ,,професор" каза че българите сме перси, разбрах че сме от Иран ,Пакистан или Афганистан! Досега бяха все някакви тракийски, тюркскоалтайски, славянски теории! Пък то виж какви напреднали прародители имаме- талибани!

ти, на село като видиш крава и я питаш "как си ,бабо ?",нали ?

На село на жените викаме крави, в града им викате овце.

Абе господа Европутаци...Нещо нищо не споменатв как клатят господарите ви в Мосул:) какво стана там? Завзеха ли вече Мосул за кой..10 или 100 път?:) МУхахахахахахахах

Путин остава все по сам,заобиколен отвсякъде с врагове,народа му е все по гладен.Средната възраст до която доживяват мъжете в русия е 59г,а в България е 69.2г.Върви да живееш в русия

Леко бе , забърши пяната и лигите и си смени пратийният памперс . Че си тъп е ясно ,че не знаеш за какво става въпрос е още по ясно . Че за два лева надуваш кавала е най- ясно. А ,че си посерко е очевидно

Или си тъп безплатно , или си платен тъпак .....

А аз да се похваля как ме клатят моите от Москва, както и всякакви други руски тролове - събираме се вкъщи и си правим полов ден. Като ми зарастне после д-то пак. Понякога каним и еврогейове с големи вурстове, да ме пълнят хубаво и да ги усещам добре.

Стига си плагиатствал от Шмайзер.

терористите! Фалшивата умерена опозиция на терена в Сирия чака удари на американците срещу Асад от години. И ето го знакът САЩ ударят, сега вие сте на ход... Веднага обявените за "умерени терористи" приветстваха агресията и дори призоваха САЩ да продължи с атаките. Разделението е видно: Русия е там заради договора със Сирия, САЩ са по покана на ислямистите... Които са пък в Сирия по покана на САЩ.. Западняците не се интересуват от ясния факт, че НЕЗАВИСИМАТА държава Сирия - член на ООН, има право и е повикала съюзник на помощ, докато терористите не са нито държава, нито призната от ООН организация.. Затова "се пропуска", че веднага след ракетното нападение терористите са атакували позициите на сирийската армия по линията Хомс Фурклюс Палмира. Подкрепата е именно от американската атака над летище Шайрат, което е източно от Хомс...

не са нито държава, нито призната от ООН организация.. Затова "се пропуска", че веднага след ракетното нападение терористите са атакували позициите на сирийската армия по линията Хомс Фурклюс Палмира. Подкрепата е именно от американската атака над летище Шайрат, което е източно от Хомс... А родните ни краварофили - защо не пишат нищо за ФОСФОРНИТЕ БОМБИ и ОБЕДНЕН УРАН в Ирак.. ТЕ СЪЩО СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ООН.. САЩ бяха уличени в използването им.

Бо Бо

Американската агресия по света засилва глобалния екстремизъм, терор, беззаконие и нестабилност по света, които винаги са били животосмъртна идея на САЩ: facebook.com/ednopravitelstvo/videos/1313077185453557/