Пхенян: Ще направим САЩ на желе. Пентагонът: Хайде да видим

Северна Корея нарече САЩ „бучка“, която Пхенян може да победи и превърне в „желе“ по всяко време, а от Пентагона заявиха, че са готови да се бият още „довечера"

Обратно в новината

Коментари - Пхенян: Ще направим САЩ на желе. Пентагонът: Хайде да видим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ са са си един тъповат бияч - сериозна държава и нейните лидери не биха си позволявали такъв език още повече като става дума за световната безопасност! Американците са маймуни с граната! Колкото по-бързо слязат от сцената и станат нормална западнала разпокъсана държава с много негри и дрога - по-добре за целия свят!

Изгледах няколко клипа за Северна Кореа и наистина има голяма тъга в наложената им диктатура но все пак те сами са си я избрали преди години. Ако имаха право на глас хората или на референдум какво ли щяха да изберът? Щяха да сложат край на това. А ние българите сме дори по зле имаме право на всичко което пожелаем и живеем в най красивата но и бедна държава от ЕС. Чакаме на просия да ни подхвърлят пари които моментално се крадат и никой не търси сметка???

ФАКТ Е,ЧЕ КОРЕЯ ПОБЕДИ САЩ В ЕДНА ВОЙНА!!!

Не Корея а Китай преебаха навремето работата . Ако не бяха се намесили с подкрепата на баДският СССР , това недоносче СК отдавна да я нямаше и да не се мъчат хората там . Кофтито е , че сега вече не е сигурно Китай дали ще предпочете да помага на СК или просто ще пасува с цел да не загуби най-големият си пазар .

Ми то къде се е чуло и видяло, гейове да умеят да воюват? Не могат горките и тва си е. Нито едно спечелено сериозно сражение в мизерната им история. Умеят само да хвърлят атомни бомби и да мачкат малки и слаби държавици, и дори и с тях в повечето случаи се насират с трясък. Списъкът е дълъг: Корея, Виетнам, Ливан, Сомалия, Афганистан, Ирак, Либия, а сега и Сирия. Единствените им "успехи" са Гренада и Панама. Жалка история.

Тия двамата слезнаха до невото на махленски побойници " Аре бе аре удариме да видиш кво ше стане" Баси простотията от която зависи живота на милиони

Желе е супер мажат се пенделите по лесно им влиза.

това са най нищожните човечета на планетата. Кимчо и той не е мноо наред,НО е единственния който гои прави смешни и ако реши ще издъни поне 3 промишленни града в марихуанските щати. а дори и от Корея нищо да не остане! Но тогава вече на Земята няма да има повече Мир и чист въздух за дишане. Северо Корейците си живеят Мирно независимо как!!! А марихуанските"миротворци" искат да им казват как да живеят и да ги учат на "ДЕМОкрация" такива ми ти работи мили деца.

Най рядкото желе се намира между ушите на тукашните няколко форумни поддържници на ким трети дебели.

Бо Бо

Попитали радио Ереван: - Какво ще стане ако Американците ударят КНДР? Радиото отговорило: - От Кравефермовци ще станат на Кръвосерковци.

От 55 промишлени градове на САЩ ще ударим 5 , но от корен, независимо какво ще стане с Корея

Именно поради ядреното оръжие уса агресорите досега не са нападнали Корея. Няма и да я нападнат. Перуката бръщолеви глупости както винаги

ПИЧ ОТ КАКЪВ ЗОР ДА УДРЯТ ГРАДОВЕ . ДОСТАТЪЧНО Е ДА ЦЕЛНАТ РАЗЛОМИТЕ САН АНДРЕАС И НОВ МАДРИД И С МАРИХУАНИЯ Е СВЪРШЕНО .

Ако дебелия реши да изстрелва ракети по Гуам ,Южна Корея или Япония.Ракетите му ще бъдат засечени и унищожени във въздуха и на земята,а също и установките за изстрелването им както и позициите на оръдията с които заплашват Юга!Даже е възможно оръдията дъ бъдат поразени в същият момент като ракетите!

И след като унищожат ракетите и установките на Ким всички тайни на американската ПВО ще са разкрити. Що мислиш руснаците не реагираха на онези 50 ракети в Сирия дето паднаха в полето?

Северна Корея е разбрала,че само по този начин ще повиши жизненият стандарт на населението. Обчвяваш война на САЩ и чакаш да те окупират!

lu4ka

Световният глад не може да бъде победен, не защото не можем да нахраним бедните, а защото не можем да нахраним богатите. Става дума за пари.

Ха да видим ще посмее ли дабелият помияр да удари Гуам или Юга? По всяка вероятност е минирал големите градове в Севера

краварите са уплашени и най накрая май ще си намерят майстора...корейчо мнооо ма кефи ...

Тръмп директно предизвика сланината - само още един гък заплаха да си квикнал и ви почваме :)))

Родителите ти.

Какви еснафски изявления вълнуват бъларите? Това да не е детска градина.... само там се говори така

Ти въобще наясно ли си 'еснафски' какво означава? Много странни детски градини си посещавал.

не ти аз ще ти ударя един! Така се говори: ще те смачкам - а, аз ще те смачкам . А ти ги левак!

ПИЧЪТ Е ОБИКНОВЕН СОРОСОИД . НЕ МУ ПРИДИРЯЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ .

Хайде ако ще се стреляте - стреляйте се и да се свършва , че вече НЕ МИ СЕ РАБОТИ и , НЕ МИ СЕ ПЛАЩАТ СМЕТКИ !!!!Ял съм , пил съм и съм е...л достатъчно , в този живот и с нищо вече не можете да ме уплашите !!! Борбата Ви е да вземете на хората всичко ,само и само вие да богатеете така че едва ли ще го заложите на карта толкова лесно , защото вие живеете само заради едната АЛЧНОСТ - Хич НЕ ми дреме дали ще се гърмите !!!!

Брат ти може да си поживял ама малките деца питал ли си дали им се мре?

martin

Без коментар: Тия съвсем са МРЪДНАЛИ ! !

Знам, че не е полит коректно, но в името на истината, не трябваше ли да напишете, че изказването на Ким е в отговор на публикацията на Тръмп?

че Конгреса е "затворил официалните микрофони" на лудия Тръмпи да не се излага и той от известно време ползва само социалните мрежи

Народа на евронатовска България е твърдо на страната на Свободния свят,Нато и Велика Америка-Страната на Свободата!С изтребването до крак на дебелогъзите, корейски, комунярски свини се открива пътя и до избиването до 9 коляно на техните рубладжийски подлоги у нас- червената сган на лъжкинята!

Глоба вместо бонус за дебилизъм!

Tова направо ме кефи ! Някой говори от името на народа ! Ние това хората онова... Мамка ви кои тоюно сте вие поименно и кои точно са хората поименно ? Иначе си правете квото искате докато не настъпите моите интереси, защото тогава защитата им е моя !

пляс едно шамарче и няма муха

В говедарника съвсем не случайно има статуя на свободата. Това е държава от избягали от Европа затворници и алчни авантюристи. Иначе в Европа - в кауша, зандана, панделата - щото за простотии това се полага.

.. и тези затворници и авантюристи (забрави обаче трудолюбивите протестанти) за 200 години успяха да постигнат толкова за колкото на Рашка и 300 и 400 няма да стигнат.

не забравяи че има и хора като мен които са честни и кадърни и са се махнали от балхария заради простаци като тебе

И това го казва потомък на крадци, разбойници и мързеливи далавераджии. Ходи си гледай ало измамите, тъпчо.

И в Австралия положението е същото: първите заселници за затворници, дошли малко в повече на английската кралица, а в днешно време е фрашкано с източноевропейски проститутки и монглоидни бачкатори. Всичката тази паплач седи там в името на един измислено шарено сметище - смрад, питейно безводие жар и отровна фауна!

Май уса ще го закъса здраво със Северна Корея

Тия вече ги взеха на ...рояци-и-и-и-и-и!!!

Никой НИЩО няма да изтрелва - Всичко е само чесане на езици !!! При един евентуален конфликт не се знае кой колко ще пострада , и всички го знаят прекрасно ! Бедните няма какво да губят , а богатите дето се ежат най-много ги е страх да си рискуват парите - така че това са само празни приказки , да плашат простолюдието !!!! НИКОЙ който е градил нещо цял живот , няма да го затрие с едно натискане на копчето .

Според статистиката от 2007 за населението на САЩ над 2.7 млн. (0.9% от общото население) американски граждани са се определили като руснаци. А в Русия чужденците са чукчи, казахи, монголци, узбеки и Жерар Депардио. :)))

Всички те си изпълняват задачите.

Има и двама българи, рубладжийчета. Сега са ги прибрали в психиатрията на Института "Склифасофский" в Москва. пл. Большая Сухаревская. Изследват ги.

10, 9, 8, 7, ......

Ето защо на маймуни не се дава калашник А руснаците им дадоха ядрени ракети, ама маймуните могат и към русия да ги изстрелят, щото е маймуна.

куче, което лае, не хапе. прочее, Тръмпи може да им е началник, ама е несериозно Пентагонът да влиза в неговият тон.

Перукаааааа....пускай 100 тина атомни бомби над С.Корея и Русия и да ги приключваме тези талибани които държат народите си в каменния век

Бе, то и по една стига!

А в България нищичко ли няма да падне? И тази промоция ли ще изпуснете?

Който си го търси, най-накрая си го намира.

При наплодяване на много индивиди на ограничено пространство и при недостатъчни ресурси се наблюдава рязко повишаване на агресивността. При драстично намаляване на популацията намалява рязко и агресивността.

подтискането на либидото, води до ескалация на деструдото. Тръмпи не го дига вечи

Кой каквото ще да казва, аз на такива новини не вярвам ни на йота!

Съгласно класацията за ИНДЕКС ЗА ВЪЗПРИЯТИЕ НА КОРУПЦИЯТА за 2016 година Русия е на 131 място от 166. Е те това ако не е кашмер и резил не знам какво е.

Абе то и рейтинговите агенции дават ААА на говедарника, щото имал огромен дълг, ама можел да го напечата.

Всички ви криви на вас. Хехе.

В САЩ има официален закон са насърчаване вкл. и на политическата корупция - закон за лобизма. Прочети го и ако все още си седесарче, ще предпочетеш вече да си циганче, само и само да не се заблуждаваш повече.

Заради този закон в САЩ се знае кой точно и с какви пари подкрепя конкретна политическа сила или физическо лице и избирателите знаят кой в чий отбор играе. А в Русия мафията всячески препятства гласуването на такъв закон. Понеже вървят едни пари от наркотици, кражби, проституция и престъпност.

Той индекса индикира възприятие и нищо друго. В UK например корупцията не се възприема като такава защото е на 90% узаконена. Лобизмът си е напълно законен процес. Все пак запада има своите традиции в либерал-демокрацията където корупцията и правото на по-хитрия и по-силния са в основата на всичко!

Ким и верните му приятели Хуйло от Рашата и Цун Кай Хуй от Чайната. Айде, кво чакате, топете бучките. Пък Европа после ще окаже хуманитарка на оцелелите, не бойте се.

Има съмнения, че голяма част от уж официалните изказвания на севорнокорейските ръководители тия дни, са нагли измислици на пропагандната машина на Фашингтон. Просто няма как да се провери автентичността им, щом не се цитира официалната държавна агенция на СК. А и медийния монополизъм на Запада е съкрушителен и същевременно отчайващ от демократична гледна точка.

Баш па неска ли ,че се биете па вие у събота ?! Чекайте баре до понеделник !Ша земете да ни пре...те уикенда !

Забавно е да гледаш как малките но храбри корейци внимателно човъркат дебелияТ американски г.з Внимателно, не прекаляват, за да не вземе същияТ накрая да изригне и да ги залее със г...

Брутният вътрешен продукт на САЩ е 14.64 (четиринадесет цяло и шестдесет и четири) ПЪТИ по голям от този на Русия! Е това ако не е кашмер и резил не знам как да го нарека!

Резил е - сащ крадат и с гАза си от по света и у нас.

На крив к/р и козината му пречи.

Няма начин да не е 14 пъти по- голям. При 80 порнофилма на седмица, произведени само в ЕлЕй, БВП-то расте до небесата. А руски порнофилм да си виждал?

90% от порнозвездичките са рускинчета. Мноо са вървежни! ;)))

Няма начин да не е 14 пъти по- голям. При 80 порнофилма на седмица, произведени само в ЕлЕй, БВП-то расте до небесата. А руски порнофилм да си виждал?

?? бе що за глупав въпрос? ти в интернет само Дир.бг ли гледаш?

Рускините са добри в професията - особено партнирани с афро-джентълмени като твоя аватар. Руснаците обаче? Ай ай ай - много зле с 'оборудването' (според макетингово изследване направено от Durex)

ТИ ВЯРВАШ ЛИ СИ ИЛИ СИ ПРОСТО ТЪП ? 70% ОТ СВП НА САЩ Е НЕРЕАЛЕН . И ПОНЕЖЕ СА МНОГО НАРЕД ЦЯЛ ЩАТ ФАЛИРА ..... ХА ХА

Допълвам. Дясната партия ГЕРБ се ръководи от неотказал се комунист, а лявата- от бивш кадър на СДС.

И двата кадъра крадливи...

сащ трябва да се приберат в страната си, защото прекалиха! Те водят войни все на чужди територии, но този път може да има изключение!

Тези луди крави само с ритници ще се приберат в Краварника.

няма спасение от еврейска крава - аватар, която лети на В-1В управляван от стар каубой над чужда територия с нафта от арабите ....

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и фашисти, и демократи... Иван Костов, преподавателя по политикономия десен ли е? Моравата Пръмова, дясна ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Меркел!?!?!? Бая идиот трябва да си да се връзваш!

Тозипът краварите си го намериха.Това не им е Садам или Либия.Корейците ще имат възможност да отмъстят за десетките хиляди убити жени и децаот САЩ при бамбандировките през 1953 г.

Ами вижда се колко им е акълът на краварите. Преди време предоставиха на Ким Чен Ир ядрените технологии барабар с оборудването и ноу-хау за тях, а сега реват щото синът му ги бил развивал и заплашвал: "...Историята започва когато, след като е бил секретар по отбраната при Форд и съветник на Рейгън за стратегическите ядрени системи, Доналд Ръмсфелд става съветник на фирмата ABB (Asea Brown Boveri), лидер в енергийните технологии. Ръмсфелд използва цялото си влияние в полза на ABB за да получи тя разрешение от Вашингтон за доставка на ядрени технологии на Северна Корея... На 16 май 1996, енергийният департамент разрешава на ABB Combustion Engineering Nuclear Systems да достави широка гама технологии и оборудване за проектирането, построяването, оперативното управление и поддръжката на два реактора в Северна Корея. Енергийният департамент на САЩ отговаря и за производството на ядрени оръжия и знае, че тези реактори и предоставените технологии могат да бъдат използвани за военна ядрена програма...", писа френският Резо Волтер на 11 януари 2016г. под заглавието "US-технология в северно-корейската бомба" ("De la technologie US dans la bombe nord-coréenne", 11 JANVIER 2016 Réseau Voltaire). Може да се намерят множество публикации по въпроса, в т.ч. и хамерикански, като се напише в гугл: transfer of U.S. nuclear hardware or facilities to North Korea

Кефи ме китайците как се бъзикат със сащ - пуснали ли са пудела си да ги облайва и препикава по крачола.

Не ви ли звучи като някоя от историите от "Света на диска" на Тери Пратчет? Сперед мен би било звучало така:"Една сутрин нахакания риж властелин на Царството на неграмотните се събуди и установи, че неговия нов съперник по самонадеяност принца на Северните оризояди бе направил цялото му царство заедно с поданиците му на кубче желе.Това толкова го ядоса.Сега нямаше нито къде, нито с кого да играе голф.Така започна историята за 3тата и последна война в Света на диска между Америка и Северна Корея която унищожи и превърна е желе всичко което се наричаше хора."