Путин определи Доналд Тръмп като блестящ и талантлив човек

Владимир Путин определи Доналд Тръмп като блестящ и талантлив човек, безспорен фаворит в президентската надпревара в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Путин определи Доналд Тръмп като блестящ и талантлив човек | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е ясно не само коя страна плаща на тролчетата , а и коя от двете партии там Щом Тръмп не става за президент

Моля не ни занимавайте с този дребен, комплексиран, агресивен чекист.

като Наришкин, който ръси акъл дето не му го искат : "..Принимая делегацию из Сербии, председатель Госдумы Сергей Нарышкин назвал Североатлантический альянс НАТО раковой опухолью всего европейского континента. Было бы лучше, чтобы эта организация была распущена, отметил Сергей Нарышкин. Политик даже предложил план, как лучше распустить НАТО. Первым делом, по мнению Нарышкина, нужно будет исключить из альянса Америку, а после этого уже не составит труда безболезненно распустить и всех остальных членов союза.."

Добре е,че става ясно ние му казваме на Путев,че не може по Сталински/комунистически/както ни набутаха Кремиковци и кво ли не така да шарят из България и да имат собственост на тръбите и те да командват!Време е да се удари контрафалц на Русия за определен период в посткомунизма,за да се минимизира бандитизма и корупцията/затова не казва нищо Путев??!!/.Види се след интерконекторите и възможностите без руски газ и правилата на ЕС Русия -добре е няма да докара тръбата на Ю.П.до нашта граница-това е супер!По-малко Русия в този момент е добре.След години на паритетна основа може,но сега има много техни лакеи-бандюги българи и не е добре.......

така правят всички на които акъла им е на порядък по нискък от тези които обсъждат - завист признак на ниска култура - а и е присъщо за такъв тип хора (ако са и хора )- простотия

И последва смях в залата... хахаха

Има една крилата фраза: Краставите магарета през девет баира се надушват!

Путин харесва Тръмп защото е също толкова глупав като него.Само дето не е избил толкова хора като него.Но ако Тръмп стане президент недай Боже на Америка то първата му работа щебъде да се разправи с Путин.Независимо какво говори сега.И на всяка цена.

с глупост се става милярдер... с акъл... дърдорко по форумите. Добър пример за младите

релика отСАПУНджи

Ето пример за нашите политици. Путин ще заслужи Русия да стане 51-и щат. А нашите ще гледат САЩ през крив макарон.

Ти какво предлагаш, ние да ги изпреварим ли? На времето имаше предложение за ставаме нечий щат, не помниш ли? Не че сега не сме Европейски щат....

Ще повервам на всички тия дивотии, дето ги пишете за великия Путин и райската страна Рассия едва тогава, когато поне 1000000 от избягалите в САЩ рашъни хукнат да се връщат в Рассия при Путин.

Няма нито една в света която да не признава г-н Путин за най еродирания президент - човек енциклопедия . На всички въпроси било то по икономика било то по военна сфера ,културна или спрот . На презконф-та вчера каза за Блатер това което малко хора знаят и че достоен за нобелева премия !!! Каза и на американската юрисдикция че няма никкаво право да применява тяхната юр-я на останалия свят - имасит други за това ТОВА Е ИНТЕЛЕКТ - ВСИЧКИ ГЛАВИ НА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ МУ ЗАВИЖДАТ МАЛКО ИЛИ МНОГО И СА РЕДКО ТЕЗИ КОИТО СЛЕТ ПРЕГОВОРИТЕ ИЗКАЗВАТ ВЪЗТОРГ ОТ СРЕЩАТА - ПО ЕДНА ПРИЧИНА, РАЗБИРАТ КОЛКО НЕ ЗНАЯТ !!! А ИМА ЕДИН ПЛЕВНАЛИЕВ КОИТО "СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА И РАЗБИРАСЕ И ВНЕ КОНКОРЕНЦИЯ - ПОЗОР

Най-ерОдирания?! Безспорно- интелектуалната му ерозия е очевидна ;-)

В момента няма друг държавник от неговия ранг. От провалена държава в упадък, направи империя. Възползва се от безсилието на Запада. А относно игрите на САЩ които искаха да направят Исляма (при това радикалния) в световна сила, има само един който може да го спре и той го прави.

МАНГАСАРОВ С НИК ЧИСТ БЪЛГАРИН С ИНДИИИСКИ КОРОНИ БРАТ НА ДАВИТОГУ ПО ВЧЕРАШНИТЕ ТИ ПОСТОВЕ - Е И КОЕ ТИ Е БЪЛГАРСКО - ЧЕ ЛЪЖЕШ ЗА ДЪЩЕРИТЕ НА ПУТИН ! ЧСИ СЛАВЯНИН- КРЪВТА НА ВОДА НЕ СТАВА САПУНджи - вие сте големи ла=на в в малка чиния и нищо повече

Иванушка-глупака отново е на пост, но как тъй не усеща, че е безумно прост.

Наистина няма такава страна която да не признава простотията и жестокоста на Путин.Това се признава и от голямата част от образоеаните руски граждани.И затова именно той (Путин)е организирал платена тролска армия която да слави провалите му.Които стават все по големи и по кървави!

"О, русский глупый наш народ, Скажи, зачем ты в самом деле Так долго носишь гнет господ? " А. С. Пушкин 10та глава на "Евгений Онегин"

Тръмп няма никакъв шанс срещу Хилъри Клинтън. Путин за пореден път доказа, че не е в час. Тоя човек съвсем изтрещя.

Ще ме уважавате че ще Ви спретна една цветна революция. Нали видяхте кои са ми приятелите в България - ромите....

Харесват му клоуните: Депардийьо, Берлускони, Жириновски, Тръмп, . . . той самия ;-))

Путин прави лоша услуга на Тръмп. Това, дето ги съветват американците е за доброто на целия руски народ. Непрекъснатото дрънкане на оръжия и демонстрациите, които прави Путин го правят жалък в очите на Света. Изглежда комплексарски. Величието на една държава се измерва със стандарта на живота на хората. Нека вземе пример от Китай, огромна велика сила. Тихо и кротко си развива икономиката и от цялото ръководство на страната струи мъдрост.

като гледам ние до кзде стигнахме с техните съвети... Ти руснака не го мисли...

Дрис-дрис, аз съм путлерист!

Руснаците са решили този проблем с очакването на новия президент.... ми просто си стои един и същ 20 години

"глей са". След падането на режимите в България и Русия започна престъпен преход. Идентичен в двете държави, но в Русия спря около 2000та година с идването на Путин, а в демократична България си избираш на 5 години президентчета, а прехода на разруха продължава с пълна сила. Искам и аз човек като Путин да управлява България, но няма. Има платени от запада пионки.

колко ти е акъла.

Ти рубладжия ли си или да?

Голям е Путин!! Истински лидер!

Голям, колко да е голям?

достоен сидераст.

Ако и това стане, САЩ могат да свият криле ида се приберат в черупката....

Тръмп умен, успял бизнесмен, един от най-богатите хора в САЩ, освен това е ДОБЪР ЧОВЕК. Той е добър, добронамерен, има нормални човешки възгледи по почти всички въпроси. На фона на Хилъри и другите килъри направо изглежда ненормален.

ВПК на сащ, знае най-добре, кого ще "избере" американския народ.

Дали в този кадър не се появява на заден план Ивана Тръмп :)

Този кой го пита,че е на всяко гърне магданоз?Да се оправи пияните руснаци,Да спре рускините,които постоянно бягат в чужбина да се отърват от русия.Да дава на учителките повече от 150 долара заплата и тогава да дава акъл

Кой го пита ли? Що за тъп въпрос? Три часова прес конференция с 1400 журналисти от цял свят. Ако Плевню събере 14 журналиста около себе си, може да прави салтоморталета от радост и гордост.

дори невзрачник, като теб, ако има зад гърба си 10000 ядрени бомби, със сигурност ще събере такава бройка журналисти.

Льольо, Плевнелиев не работи, като савецки цар, че да има такъв интерес, към персоната му! Плевнелиев не може да намали дори цената на водкат за разлика от Путя Късокракии. Не може да издаде указ с който да забрани българите да посещават, която и да е държава. Сега панимаеш ли пачему има интерес към савецкия цар???

Един съвет! Не се излагай по форумите! Явно си тъпо к.пеле, ама така всички го разбираме. Нямаш никаква, дори и бегла, представа за ситуацията в Русия! Там отдавна не е СССР и заплати от по 150 $ младите дори и не помнят. Ако не си чувал, тия руснаци дето идват по нашето черноморие са именно "бедните" руски учители, дребни бизнесмени и редови чиновници. А Путин просто изнесе урок как трябва да се държи един истински държавен глава. Като го сравнявам с нашия пу...чехльо....И тъжно и срамно!

САЩ, Канада, Южна Америка, Австралия, ЕС, Русия - заедно. Защото, ако се сбият, ще спечели останалия свят

Мечтата ти е факт. Само дето Русия освен като суровинен придатък с друго не може да бъде полезна.

путин пак на грешната страна на историята. жуже :)

Ти пак не си разбрал! ТОЙ прави историята!!! А такива като теб подлайват и тролстват по форумите.

ЗАЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТРЪМП? .... ЗАЩОТО ИСКА ДА ЗАБРАНИ НА ШИПТЪРИТЕ , ТУРЧЕТАТА И ЧАЛМИТЕ ДА ВЛИЗАТ В САЩ:)))) ....

Това е лошо за нас.

ОЛИГАРСИТЕ И В АМЕРИКА И В РУСИЯ ЧУКАТ ПРОЛЕТАРИАТА :))) .... АЗ МОЖЕ ДА СЪМ РУСОФИЛ,НО СЪМ И КОМУНИСТ :))) .... А МОЯ ПОДХОД Е - ПЪРВО СЕ СПРАВЯМЕ С ФАШИЗМА И ИСЛЯМА И СЛЕД ТОВА С РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ :)))

знаеш ли какво е фашизъм?

ФАШИЗМА И ДЕМОКРАЦИЯТА СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО В ОРИГИНАЛ ИМА РОБИ И СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ НА АТИНА ( АМЕРИКА, РИМСКАТА ИМПЕРИЯ) ... ДЕМЕК АРИЙЦИ И НИЗШИ РАСИ ВЪВ ФАШИСТКИ ПРОЧИТ :)))

Ти като си комунист как не си разбрал, че няма разлика между комунизъм и фашизъм, явно си много тъп. И престани да постваш помия от селския си кенеф в с. Горно нанадолнище!

Оуу човече, няма да познаеш за съжаление. Тръмп няма да стане президент колкото и да ми се иска на мен и на моите колеги също. Много мои познати подкрепят Тръмп и ще гласуват за него, ама няма да помогне. Ако не бъркам хора с доход над $ 70 000.00 подкрепят Тръмп, харесват намеренията му за зелените и латиносите, не харесват смешната здравна застраховка на Обамгутана, която отнема от парите на работещите за сметка на неработещите. За съжаление няма да е Тръмп. Няма да допуснат. Стане ли Тръмп президент полицията ще стане къде къде по-продутивна и Америка ще се превърне в една хубава страна. Сега не знам дали е такава, по-скоро не е , просто е по-хубаво от другаде, ама при Тръмп ще стане чудна, Тръмп едва ли ше си поплюва. Сега на Америка и трябва някой като Путин, а то кво имаме един черен кашкавал.

Всъщност, много по-важното е, че след посещението на Кери, американците бобентално си прибраха всички Ф-15 от Турция! А в самата Турция, както знаем, си тече една доста яка гражданска война! Сигурно това са по-маловажни новини от тази, която ужким коментираме...

Може би си искал да кажеш "моментално"?:)))))

бомбметално :)

Путин за кризата в руската икономика>>> Путин за операцията в Сирия>>> Путин за отношенията с Турция>>> Путин за ситуацията в Украйна>>> Путин учуден от беззъба България за Южен поток>>> А какво е казал за септемврийското въстание......

Шансовете на Тръмп са точно колкото и шансовете на Болен за Президент, т.е. никакви....

И двамата са кретени и ще си паснат чудесно....пази, Боже !

краставите магарета и глупендерите се надушват от километри.

Бахти глупендерите. Къде пък Путин видя Тръмп като президент... абе как ги пишете тези заглавия?? Въобще малоумни ли взимат на работа по сайтовете?

кой мрази България умирга и кучета му ръфат кокалите. на некои и акули.

Крааставите магарета през океан се намират. Повече коментари нямам. Освен че Тръмп е станал вече за посмешище, само гледайте някой клип с него. На мен ми става неудобно да го гледам. Поради силно разминаване в разума и естетическите ценности. А пари е направил пичът, явно умее да набира кадърни хора и да манипулира. Аз лично не намирам това изобщо да е достатъчно обаче! Ни най-малко.

с таз рачичка да ми фане..патока.

КОНСТРУКТИВЕН,ДАЛНОВИДЕН,ДОБРОНАМЕРЕН,КОРЕКТЕН,ДИАЛОГИЧЕН!!!!ТОВА СА ЧАСТ ОТ КАЧЕСТВАТА НА НАЙ ДОБРИЯТ ПОЛИТИК В СВЕТА!!!С ПОЯВАТА НА ПУТИН,ЕДНОПОЛЮСНИЯТ МОДЕЛ ОСТАНА В МИНАЛОТО,КОЕТО Е ОГРОМНА КРАЧКА НАПРЕД ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!ВЪЗРАЖДАТ СЕ МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ,И СЕ ВЪЗВРЪЩА АВТОРИТЕТА НА ООН!!!БЛАГОРОДНО ИМ ЗАВИЖДАМ НА БРАТУШКИТЕ С ИДВАНЕТО НА ВЛАСТ НА ТАКЪВ ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!

Що не с епреместиш при братушките, за малко? И като ти се опреснят представите за пошлост и безумия, определено толерирани от Путин, да се върнеш да споделиш? Момче, знаеш ли какво им направи Путин на руснаците? Явно ти е бедна фантазията! Но да ти кажа, че не са мого другите политици, които биха направили нещо по-различно от провал, защото самата нация е с манталитет, който води до това. Страната си заслужава политиците. А ако не си съгласен с мен и ако нямаш намерение да отскочиш за месец-два до Русия (като ти гледам поста, си представям и какви са ти финансовите възможности), отвори за малко Тюба и се нагледай на пошлостта и безумията, които в изобилие ще намериш там. Много са убедителни за това, което ти говоря! Представя си нямаш какъв кенеф от повърнато е там! И глупост!

Русофил

ДА,БИЛ СЪМ И В МОСКВА И В ПЕТЕРБУРГ!!!КОЛКОТО И ДА МИ Е МИЛА СОФИЯ,ВЪОБЩЕ НЕ МОГА ДА Я СРАВНЯ С ТЯХ В НИТО ЕДИН АСПЕКТ!!!ТУК ВЪВ ФОРУМА НЯКОЙ ПРЕДНАМЕРЕНО ХВЪРЛЯ ЛЪЖИ С ЦЕЛ ДА СЕ ОЧЕРНЯ ВСИЧКО РУСКО!!!

А ти бил ли си? Можеш да четеш каквото си искаш, но аз пътувам често натам. Разликата с България е огромна. В тяхна полза на руснаците!

но не мога да си помогна. нещо от гените ще да е.

Путин е с най висок рейтинг в света,ако не знаеш.Икономиката не се крепи само на нефт.В селското стопанство ръст 3,5%.Пшеница 104 трилиона тона.Съкратен външен дълг.Увеличен добив на електроенергия .За кратко време въведени 4,6 гигавата нови генериращи мощности.Раазвитие на инфраструктора.Всяка морска портова инфраструктура прираст за няколко месеца 19,5 милиона тона.За 9 месеца аеропортовете са обслужили по вече от 130 милиона пасажири.Вътрешни превози увеличени с 16%.За 11 месеца дохода на федералния бюджет е 12,5 трилиона,разходи 13 трилиона.Деффицита е около 2,5% от ВВП.Резервният фонд е 12% от ВВП.Пенсиите увеличени за 1 год.с 11,4%.Русия заема огромна площ,1/8 от от сушата.Ако се обединят Китай и Русия,вече стават огромна сила.Русия и САЩ ги дели един Берингов пролив.Така,че руснаците не ги мисли.

Ким чен ун има по-висок рейтинг в северна корея. Ако руската икономика не се крепеше на 10-тократно завишени цени на петрола, то защо бвп-то им спадна с...за домашно ти го оставям. Ще ти дам други данни от цъфналата тайга. Хипер-инфлация и срив на рублата са очевидни. Има спад не само на вноса на месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци с почто 40%, но такива са цифрите и в спада на консумация. Затова и пусито наложи контрасанкции, за да не му лъсне ..., че с тази рубла, руснаците не могат да си купуват храна. Или викаш постят...от миналата нова година вече. Колко млрд $ чужди, а и руски капитали напуснаха тайгата??? От валутен резерв в размер на 500млрд$ (и рашките смятат само в доларес, не в рубли), днес вече говори за валутно-златен резерв и е около 300млрд ...познай какво? $$$$. Почна да се запасява със злато и цената му се срина...скоро ще почне и да го продава и тогава още ще се срине. Да кажем ли за лихвата от руската централна банка РЦБ, която бе дори 17%?!?!?! Дали това покачване е като вчерашното покачване на лихвата от ФЕД или е отчаян опит да спаси рублата??? Ти ще кажеш. И...за десерт...толкова е хубаво в тайгата, че за 2014 и 2015 има рекорден брой заявления за зелени карти...за омразната саша... Това е и за българите, които уж сме русофили...колко избраха сибир и колко предпочетоха ЕС, САЩ, Канада, Австралия??? Сричай, давай и пей песни за руската икономика с новия бюджет сметнат на 50$ за нарел, а той е 37$.

Путин има висока известност, но не и висок рейтинг по света. Бъркаш нещата и като те чета как ги бъркаш, се чудя зао ли ти пиша. Направо се чудя. Освен това рейтингът му е сред изпадналата част от света и все пак сред малка част от нея. Не бъркай с изпадналите българи, които са голяма част от населението! В цивилизования свят не е така. Но! Така може да е из ред изостанали държави, признавам. В Куба рейтингът на Русия сигурно е голям. Няма как! За една година работа могат да си купят мобилен телефон!!! А за 3-4 месеца заплата могат да си купят и най-евтиния китайски. Такива много обичат Русия!

Точно кубинците мразят русия. До скоро бяха, а и все още са под някаква руска шапка. Те обичат русия на сила. Но бягат с лодки към САЩ, дори с цената на живота си и после не мислят за русия. Ние също я обичахме на сила. Унгарците я заобичаха през 1956, а през 1968 и Чехословакия заобича рашките.

гледам задъхващите се от злоба коментари кажи-речи за всяка дума, казана от путин на пресконференцята. повечето от коментарите са пошли, повърхностни, доста често неточни и вън от контекста. ако предположим, че в блог-а пишат хора с някакво образование и положение, тоест някакъв вид интелектуалци, то тогава е ясно защо в българия сме цъфнали и вързали -- с такива "интелектуалци" никоя нация не би прогресирала.

президент, немаше да аресвам дърт тръмп.

Мечешка услуга, след такова изказване тръмп няма смисъл да се кандидатира.

Луд умора нЕма, само дава акъл, и то най-вече когато никой не му го иска!!! Смешно злобно човече...

Познал си се в коментара.

Напълно ясно става .че товарищ Путин затъва дълбоко - икономиката се срива,недоволството расте и опорните точки стават по трудни за отстояване- национализма и липсата на права руснаците толерират ,защото обществото им от край време е било такова,но социалния упадък и влошаващия се стандарт ,бързо ще намалят от еуфорията покрай крим- все пак повечето руснаци възприемат като успех анексирането на крим срещу тотална изолация и загуба на контрол над Украйна ,а и доста човешки животи- само този факт е достатъчен ,човек да се замисли сериозно над интелигентноста на материяла в Русия....товарищ ,ще увеличи шоу изявите и евтините имидж създаващи гръмки изказвания за да може да се задържи още....дали обаче кризата се харесва на КГБ и олигарсите които държат куклата Путин е въпроса и дали няма да му резнат квитанцията по стар обичай :)

хАмериканците много обичат да избират президентите на други държави, та си мисля сега дали по ирония на съдбата не ще се случи Путин да избере хАмериканския президент? Всъщност, с това си заявление дали пък Путин вече не е предопределил избора на Тръмп?

КАЖЕТЕ МИ ЕДИН ПРЕЗИДЕН В СВЕТА ДА ОТГОВАРЯ ПРЕД 1400 ЖУРНАЛИСТА ОТ ЦЯЛ СВЯТ - И ПРИ ТОВА С ВРАЖДЕБНИ НАСТРОЕНИ ЖУРНАЛИСТИ -ТАКА БЕШЕ И С ЖУР-ТЕ ОТ ГРУЗИЯ ТУРЦИЯ И НАЙ НАХАЛНИЯ УКРОП КОИТО Е ЗАПАДНА УКРАИНА (ВАМ ПРИВЕТ ОТ НЯКОЙ СИ!!!! И ТОВА ГО КАЗВА НА НАЙ УМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ В СВЕТА ЗА ВСИЧКИ ВРЕНА И НАРОДИ )НО И НА ТЕЗИ МЪРШИ ИМ ДАДЕ ИЗЧЕРПАТЕЛНИ ОТГОВОРИ !ТОЙ ЗНАЕ ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ В СТРАНАТА СИ И ДАЖЕ ГЕГРАФИЧЕСКИ - САМ ОТИВА ДА НАМЕРИ МЕСТО ЗА СТАРТОВЕТЕ НА КОСМИЧЕСКИТЕ РАКЕТИ !!!! БРАВО

Да ти е сладко гъзоблизецо.... Той днеска каза че и 400 милиона сме щели да губим.... ти обаче може ли да кажеш как ги сметна?

Бъди човек!!! Бай иван, няма как да го направи това изчисление. То няма икономист и инженер, който да успее да го направи. Искаш прекалено много, а виж го бай иван, как забавлява. Слушай го, може да научиш нещо ;)

МАНГАСАРОВ 400 МИЛИОНА И НОВИ РАБОТНИ МЕСТА Е ЗА ТРАНЗИТ - ИЛИ ВСИЧКО ВЗЕТО ОБЩО СА ОКОЛО 750 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ГОДИНА ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМАТ ОТ ДРУГО МЕСТО КАТО НЯМА ОТ КЪДЕ! АМЕРИКА СИ ПРОДАВА САМО КОЕТО НЕ НИ Е НУЖНО НА АЕС КОЛОДУЙ И ОЩЕ НЕЩО - ИЛИ ТЕ НИ СА ВРАГОВЕ НО НЕ И ПАРТНЬОРИ

Абсолютно подкрепям!!! В момента Путин решава и разрешава!

Решава и разрешава, дали ще има храна по магазините. За сега е казал не. Скоро почват хранителните дажби в тайгата.

Абе Иване, как да ти кажем, като няма друг такъв Президент?! Това днес бе впечатляващо, както са били впечатляващи случаите преди, когато в продължение на два дни по телевизията отговаря в ефир на въпроси на граждани на РФ. А ние сме отново от такованата страна! Че наш'те политици не знаят байрям дере къде се намира, а Путин знае цяла Русия. Това е един необикновен човек!

путин за това, путин за онова... що не каже путин за някоя ..тка

Нямал съм никаква информация за Тръмп и още не президент за да го обсъждамю На мен ми направи впечатление как Путин отговаря на всички въпроси досконално - жива енцинклопедия - такива е нямало и няма да има в блското бъдеще - това е интелект от бога ! как знае от инвалиди деца до базите - феномен !!! всички които са против такава личност са провокатори и хора без ум,ЧЕСТ И СЪВЕСТ - НИЕ ГИ НАРИЧАМЕ С ПРОЗВИЩИТО ЦИГАНИ НО ЦИГАНИТЕ СА СЪЩО РАЗЛИЧНИ И ДА ЖЕ В 100 ПЪТИ ПО ДОБРИ ОТ ТЕЗИ ЛИЧНОСТИ

научи българскикя бе мурзилка :))) а може би просто въпросите на журналистите са дадени от шефа на пропагандата на президента :)))

ТЕ СИ ИЗЛИЗАТ ВЕДНАГА - КАКЖИ БЕ - ПОМИЯТА ЛИ СВЪРШВА - И ТИ ЛИ СЕ МИСЛИШ ЗА ЧОВЕК(МАКАР ЧЕ ТОАВАНЕ ВАЖИ ЗА ХОРА КАТО ВАС

Не може би, а със сигурност това е режисиран театър. Ама как се изцепи пусито, че раша излиза от криза...а рашките не вярват, те ходят всеки ден до магазина и знаят... А и обявени цени от 50$ за барел в новия бюджет и никой не го прекъсна да му каже, вече е 37$.... Но бай иван вярва на путефската радиоточка. Слава богу, почитателите на столетницата всяка година са по-малко на Бузлуджа, а психично волният няма да издържи...

На Володя явно му трябва външен дразнител за да си "литка" своите граждани

путин започна да псува като хамалин :))) май терораша не отида добре :))) а защо харесваш тръмп??!?! щото каза че ще вземе петрола на иран??????? :)))))

как едно посредствено и комплексирано човече, поставен от задкулисието на президенски пост се самозабравя и почва да си вярва, че е най-велик в света.

Пичове, ако Хилава-та стане президент на щатите, президента на света ще е само един - Путьов. Я по-добре Тръмпка-та да стане и той, та поне да си пият ичкията с Путьо. Отделно от това на Мюсли-тата ще им е забранено да стъпват където и да е, особенно ако така наречената Ислямска Коалиция начело със Саудитска арабия не проработи срещу тероризма, а вземе да работи заедно с тях (както досега).

Каква коалиция ? Пакистан били разбрали от новините . индонезия също . малайзия били само уведомени ...ми то половината мюсулманско население е това . да не забравяме за техните армии . голям цирк . смях се с глас . но по някаква неведума причина , тази новина не е в дира .