Русия може да приеме предложенията на САЩ за борбата с ИД

Руското министерство на отбраната обяви, че предложенията на САЩ за координиране на действията срещу "Ислямска държава" може да бъдат приети.

Обратно в новината

Коментари - Русия може да приеме предложенията на САЩ за борбата с ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия може и да приеме, но никой не и е предлагал!

Вчера американският министър на отбраната Аштън Картър призова в Испания Москва спешно да отговори на предложенията на Вашингтон за приемане на правила за поведение в сирийското небе, с цел избягване на въздушни инциденти.

Йезуитското поведение на САЩ е върха на наглостта!!!КАКВО ЩЕ ОБСТРЕЛВАТ САЩ НАД СИРИЯ???ТИЯ НАГЛЕЦИ,ДА СПАЗВАТ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО И ДА СТОЯТ НАСТРАНА ОТ СИРИЙСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!!

Ох, хора, имайте милост....ще умра от смях с вашите глупости...Ама какви са тия ракети "повърхност- повърхност", те са ги измислили тия дни изглежда, щото аз със женския си мозък и некомпетентност съм чувала за " Земя-Земя"....ужас! И това нещо ще ми поднася актуална информация за събитията по света- то бива некомпетентност, бива липса на обща култура, ама това си е направо резил...С две думи- българска журналистика!

Абе, хрантутници, когато преди 14 години едни лоши хора от най-лошата терористична организация в света-Ал Кайда, спряха рязко едни самолети в една, пардон 2 високи и няколко по-ниски сгради в САЩ всички трябваше да се възмутим( и го направихме между другото) и подкрепим войната срещу тероризма, Ал Кайда бе основна цел, криеща се в Тора-Бора и други афгански курорти.Когато кораби от бойния флот на САЩ изстрелваха разни там томахавки,а небето над Афганистан се раздираше от дирите на бойни самолети-къде видими, къде невидими, целия свят бе длъжен да ръкопляска и изпада в див възторг от справедливата реакция на САЩ.Е, как стана така, че същата тази Ал Кайда в Сирия се нарежда в челните редици на борбата за демокрация.Защо, когато върху им падат бомби, защото са решили да сменят една власт, бившите им екзекутори ореваха орталъка за добрите,брадати момчета, дошли от целия свят за да свалят от власт онзи,Асад, за който не разбрах, детските глави, с които закусва на деца до 5 или 8 години принадлежат.Та, след като САЩ са толкова добри, че за 15 години са превърнали терористи номер едно в света в челници в борбата за демокрация, що не направят така, че жените в Саудитска Арабия да придобият една десета от правата на жените, живеещи в Сирия при онзи сатрап, а?

Реюме на ситуацията: Русия: Война с ИДИЛ и всички терористи в Сирия! САЩ: Русия, не постъпвате никак правилно! А може ли да се присъединим към вас?

Ще приеме, ще приеме . . . След като разните 'потоци' газ пресъхнаха, а Китай се отказа от газовата сделка 'Сила Сибири2' (бившият 'Алтай'), нема вече рубли, та да се вика 'Нет' :-) Гледам и сепарите у Донбас прибраха байраците си от обществените сгради- ясен знак какво се е говорило на срещата в Париж ;-)

Руски бойни кораби, базирани в Каспийско море са изстреляли ракети срещу цели на ИД.Даа, нещата се задълбочават. Въпроса е-кога ще започне операцията по прочистване на тези територии и как САЩ и коалиция ще се наредят в редиците на победителита.То, всъщност, от всимки войни през 20 век САЩ са излизали като победители единствено само тагава, когато са се включвали на страната на вече очевидните победители.Ааа, за да бъдем честни докрай и срещу крупните въоръжени сили на Хаити и Панама.В останалите случаи са се изтегляли конфузно, като бити педераси и обществото им е бивало комплексирано на тема война и ветерани.

Евала, умееш да обобщаваш великолепно! По-синтезирано не си представям как да се каже! +100 от мен!

Митенце, кво е тва бре "...имало също тежък обстрел с ракети повърхност-повърхност в района..."? Какви са тези ракети повърхност-повърхност? Каква повърхност бе Мите, водна, земна, твърда, мека... Баце ти си редактор колкото аз съм неврохирург!

дали това предложение е добре да се приема. От една страна е хубаво да има координация. От друга, не се знае на кого ще бъде предадена информацията за времето и мястото на руските удари. При тази интензивна борба на САЩ и Турция срещу ИД ...

И още нещо за самоотвержените НАТО-вци. Адолф Хойсингер: Генерал от щаба на Хитлер, шеф на нацисткия генеален щаб, разработил плана Барбароса, обвиняем на Нюрнбергския процес, а след това обвиняем за масовото клане в Корюковка. През 1950 става съветник на Конрад Аденауер. А от 1961 до 1964 е ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО! Това НАТО ли ми хвалите?

...че Русия се е готвила за настъпление в Европа и установяване на "работническо -селска власт" в Стария континент, преди нападението на Хитлер? И че при нападението на 22 юни руските офицери са имали карти, извън територията на СССР, защото такава е била доктрината на Сталин...Малко преди войната е правена "репетиция" за такова настъпление с участието на ген. Жуков. Има един обективен и честен прочит на войната в многосерийния руски филм "История ВМВ день за днем". Ограмоти се, а не повтаряй с години втълпявани комунистически дезинформации и лъжи! В този филм могат да се видят много скривани истини. Не е скрит и героизмът на руския народ, който никой не отрича!

Чyryниц

Лъжи има много, истината е една и е от Нюрнбергският процес, присъдата над нацистите, цитирам по памет: Ръководството на нацистка Германия напада непредизвикано, без обявяване на война, СССР, в пълен разрез с международните норми.

Чyryниц

... И между другото, САЩ-ските военни нямат ли карти извън територията на САЩ?

Кое от написаното по-горе за генерал лейтенант Адолф Хойсингер е дезинформация? Това са ФАКТИ. Ако не можеш да ги опровергаеш с други факти, си трай! Изобщо не коментирам съветските стратегии и планове, както и приноса на когото и да е във ВСВ. Коментирам конкретно един нацистки генерал и подсъдим от Нюрнбергския процес, както и лицемерието на НАТО.

С тези промивки започнаха да пълнят главите през последните 5 години.Супер лъжлива теория, предполагам формулирана от невероятните мозъци на английските историци.Техните произведения на тема ВСВ се отличават с малоумие, инфантилност и посредственост.

Шило

Че що да не координират действията си срещу ИД? Все пак ги има и в Ирак. А ударите срещу ИД са част от операциите на Русия, и изцяло на "коалицията". Май.

Много си прав... По добре е да си Шило и да ръчкаш нещата и всеки да знае за какво да те ползва, отколкото всеки да те смятаза ръждив (си реч безопаен) и после да се чуди, от къде му е дошла "дупката в торбата" по пътя за успеха. И като вървим напред, все повече да се чудим "ква я мислих, ква стана", за по-младите "а ся да видим кон боб яде ли?"..., та тъй ... Мислят тези, които могат, дриугите изпълняват, с надеждата даостанат в историята, като "мислители и достойни", както казва затворникът Варсанов "КОЙ ЩЕ МЕ ПРЕДИЗВИКА"....

В руски медии пише, че малката Му дъщеря се омъжила за южнокореец и двамата влюбени учат в ...САЩ. Дали някой ще ми обясни това?

Мога да ти обясня защо те вълнува това. Но няма да ти е приятно.

Тя приятна ли е или не?

"В 2013 году состоялась свадьба Катерины Путиной и Юн Джун Воном(корейцем) и прошла в одном из отелей Марокко в 2013 году и была грандиозной по своему размаху. Старшая Мария живет в Голландии, в городке Ворсхоотен, недалеко от Гааги, и живёт не одна, а с 33-летним голландцем Йорритом Фаассеном. " ------------------- край на цитата

"Единственная дочка министра иностранных дел Сергея Лаврова Екатерина живет и учится в США. Сейчас оканчивает Колумбийский университет в Нью-Йорке и планирует остатся жить в США на постоянной основе." ------- Интересно...

Вече и най-малкия признак на внимание от страна на Русия към сащ, се счита за голяма победа на Щатите. Такива мисли навява горната информация!

Обама: - Путин обеща да се разберем, ама друг път.... Духът излезе от бутилката и няма как да бъде прибран. Русия не е България или Сърбия. Да се биеш с Русия е равно на самоубийство и американосите добре го знаят.

Предчувствие имам, че ще стане както и след ВСВ -Руснаците отново ще докажат на света, че с тях не бива да се ебат, и -до там. Политика, да го ева! А ако беше на мене, щях да изравня със земята не само градовете, а и планините в Северна Америка (без Канада, де), след което бих я заселил с рашъни, да я облагородят, че само алчни задници са останали там.

Бе, стотиците милиони са си като навсякъде, ама "елитът" им, демек "избраните" и те са си като по света и у нас.

Драги зрители, една свързана новина. Антон Геращенко, съветник на министъра на вътрешните работи на Украйна е призовал украинците да публикуват всякаква лична информация за руснаците, воюващи в Сирия, за да може ИД да им отмъсти по законите на шериата. Якооооо!

Което би показало само какви изклесъци са овладели Украйна (ако е вярно)

Писал го е в профила си във фейса. Повтарям си аз, че украинските политици са бетер нашите.

Браво, ето това е украински "мъжки" отговор. Дерзайте герои! Дайте не само информация, и гъзовете си дайте на ИДИЛ.

Бе, я дайте лична информация за тоя Геращенко ли е Гащенко ли е.

Пускаш търсачката и се наслаждаваш на свинската му муцуна и всички подробности около него. Това не е първата му изцепка и надали ще е последната.

Родните журналя-папгали пак ме изкефиха. Написали завалиите '' ракети повърхност-повърхност'' Ракетия земя-земя има като термин в размития вече БГ език. Обаче повърхност-повърност за първи път чувам. Имам лекото усещане че папагала е ползвал гугъл преводач който му е превел дословно английското surface-surface. Бам ви папагалите.....

Е, ти какви очакваш да "работят" в тая клоака "медиите". Повечето са по критериите на отровено общество: малоумни и малограмотни цигани, турци, евреи, обратни, наркомани...

Русия не е разпалила нито един военен конфликт. САЩ и ЕС са тези които внесоха демокрация в Либия, Египет, Сирия. Те са отговорни и за преврата в Украйна. Погледнете на какво приличат тези държави сега. Защо американските политици създаоха ИДИЛ, защо копуват евтин петрол от тях, защо до сега не ги унищожиха като направиха в Сърбия навремето. Защо чак сега се сетиха да се намесят. И защо убиха невинни хора в Авганистан и в Сърбия бомбандираха болница, телевизия и жилищни блокове. И ние участваме в тази световна несправедливост и лицемерие

Да, ами онези 15 републики как ги завзе ?

русия е разпалила мнпого конфликти и е превзела с цената на много кръв доста държави. Най-големият конфликт, дошъл от политиката на раша и на Германия е втората световна. В Сърбия САЩ удариха телевизията, понеже това беше пропагандната медия на престъпника милошевич, който изби хиляди косовари и ги зарови в дворовете им.

Намери огледало и си погледни езика, че сигурно се е изприщил от лъжите, които току що избълва!

Ние никога не започваме война, ние я довършваме.

Вие съвсем сте откачили?! Нито една война?! Ами нали преди по-малко от седмица ЗАПОЧНАХТЕ ВОЙНА в Сирия срещу противниците на Асад?! Започнахте я ВИЕ! Нито един противник на Асад (дори ИД) не ви е нападал до преди няколко дни!

Колкото до довършването - по-добре да не отваряме дума! Видяхме как я "завършихте" в Афганистан! А за ВСВ - да не говорим! Половината (почти) убити са от СССР!

Да не напомням за "студената война"! Нея пък я "довършихте", та се не видя! И - да ти напомня - ВИЕ Я ЗАПОЧНАХТЕ!

До една година ще има изградена бетонна сирийска стена - демократична част и диктаторска. Няма да можем да се отървем от мигрантите.

А с курдите кво ще правите?

Курдите ще ги курдфисаме в Курдистан.

ще е демократичната част?

Tези руснаци многo клякат нещо. Cигурно е от казачока.

Клякат щото знаят че няма да стане.

Вчера неиндетифициран МИГ-29 нарушил турското възд.пространство над сирийската граница. Предполагам Ненчев или Главнокомандващият е изпратил един от двата мигове - нищо чудно стил ала- уса!

На нашите май им монтираха транспондери.

Те он оф нямат ли?

Заглавието на статията е крайно манипулирано и неправилно! Русия първа предложи на САЩ координиране на действията срещу ИД. И едва сега, след седмица, САЩ се съгласиха на съвместна координация, след като е имало визуален контакт между изстребителина САЩ и Русия. Също групата от 8 самолета от Турция, която е искала да премине границата за бомбардировки на кюрдите също са били обект на облъчване на радари и С-300. Ха са преминали, са са ги свалили.

Господин Михайлов събудете се или сменете работата си, защото с това копи - пейст на чужди статии журналистика не се прави. " Ракети повърхност - повърхност .............." - вие преводача на Гугъл ли използвате, като преписвате статии или не сте чували за ракети " земя - земя ".

е може ракетата да падне в гьол, как тогава ще е земя-земя?

Ха-ха, САЩ не са поканени, а предлагат да се включат........лошо, и САЩ ептен се бъгнаха. С "приемането" на предложението на Асад за помощ, Путин направо матира САЩ, ЕС, че и Турция, зер ще спре кранчето на нефта. Най-активен е Ердоган засега, докато САЩ си траят: "Ние сме готови да помагаме", като втория фронт през ВОВ. ЕС направо да ги съжалиш, всички им искат пари, Украйна иска пари за зимата. Ердоган иска пари за лагерите на негова територия и там ще ги разпределя, кой за ЕС, кай за където си иска. Обаче Ердоган иска и благословия и сигурно и пари за да бомбардира кюрдите (там обаче се оказаха две грешки на руската авиация, може и по-погрешка да свалят някой турски самолет).. И става една , ЕС се гърчи, САЩ пък искат разрешение за полети над Сирия (те пък искат всеки руски самолет да сложи транспондер, че да не стават грешки - смях)....вчера май съобщиха, че сирийците са хванали конвой с оръжия за ИД....а руснаците докараха един крайцер и оня покрива цялата Сирия с С-400, само май стелтовете не хващал, ама Обама дали ще ги прати.....ще има шоу

Може би прави впечатление, че напоследък се вдига страшен вой около различни оръжия, създадени в Русия - танкове, самолети, хеликоптери, военни машини, космически оръжия и пр. Тези оръжия трябва обаче да се харчат, разходват, продават, защото в тях са затворени милиарди. И как става това - като се разпалват нови огнища на война...Прикрити зад благовидни поводи (в случая ИДИЛ) Русия хем изпробва, хем рекламира, хем продава оръжия...Всъщност тази страна живее почти изцяло от износ на суровини (нефт и газ) и оръжия. Което рано или късно ще се окаже много лоша идея...

Къде тея нови огнища запалени от руснаците? Доколкото помня разни западни коалиции се подпичкосват от години с това огнище запалено от самите тях.

Хубава теза изкзана иносказателно, великолепно изпипано по либералският канон. НО! Русия не е виновна, замесена, или "мълчалив съучастник" във НИТО ЕДНО разпалване на касапница на Близкият изток. Тоест, ако имат поле за изпробване, реклама и продажба, само САЩ са виновни за това. Русия пазеше мира и за Либия и за Сирия.

Пазеше мира? В Афганистан, Чечня, Абхазия, Грузия, Сирия също ли пази мира, или своите имперски амбиции и интереси? Не ви ли прави впечатление, че де що кадри се изтипосат с терористи, все калашници размахват...Миротворци, зъкупили руко оръжие, с което сеят смърт! А де що танкове и друга военна техника и оръжия нелегално бяха продадени от Русия в мътните години на разпада на СССР....

Шубето, дето те гони, било голем страх, бе! Май ви замръзна слюнката зад зъбките, като рашъна ви обърна внимание на кухите хвалби, а сега -лошо! Рашъна имал и оръжия некви. До сега беше гладен, гол и пиян, сега пък, бил опасен. А уточнете си позициите! Палите войни по цял свят, ама ако ви се изправи оръжие насреща, заводите ви за памперси прегряват от претоварване. А дано тоя път рашъна не спре само до демонстрации, а земе та ви завре там, от дето сте се пръкнали, изроди недоклатени!

Американците са джентълмени - винаги са изваждали руснаците от тинята.

Това предполагам сам си си го съчинил. Поне се научи да лъжеш и като лъжеш да ти повярват. Така вредиш само на американците , които ти плащат

да, не съм като тебе само да преписвам директивите.

Сещате ли се кога САЩ и Великобритания застанаха на страната на СССР през ВСВ?

Когато стана ясно,че руснаците нямат спиране и ще спрат чак на Ламанша. Включиха се на разграбването чак,битката я пропуснаха.

знаем, знаем. сащистанците отвориха вторият фронт на, дръжте се да не паднете, 6.6.1944-та година. Цели 11 МЕСЕЦА преди края на войната в Европа

Отвориха втори "фронт", на който да се предадат нацистките офицери. Зер -опитни школувани агресори. С голяма база данни за бъдещи инвазии. Се си е друго, като се срещнат накрая двата "фронта", от главните виновници за ВСВ да няма и следа. А впоследствие под "вънкашност нова и име чуждо", да работят усилено срвщу врага от Изток в ЦРУ. Нали? Тая парлама, наречена втори фронт е една огромна измама за цялото човечество, но резултатите от тая галимация, едва сега започват да се усещат, когато злото се е добре вкоренило в УСА и е пуснало пипалата си по цял свят.

от 1941 г.

Мануел

Не разбрах какво от 1941

Мануел

Ти наистина си много зле. Асен Генов не Ви ли води лекции някакви да Ви поограмоти преди да Ви пусне тука

Dа, сещаме се - преди Pусия. 3ащото Bеликобритания заангажира германия в Cеверна Aфрика и япония в Tихия океан, та япония се отказа да нападне Pусия. B същото време Aмерика поддържаше Pусия с провизии по линията Hю йорк - лондон - Mурманск и по-късно се включи във войната срещу япония в Tихия океан и Nталия в Aфрика. през лятото на 1943 г. Nталия беше извадена от войната благодарение на Aмерика и т.н. Tака, че помним, помним.

не си чел достатъчно. В северна африка англичаните заангажираха- дръж се здраво 90 000 от немския Корпус Африка. А японците имаха достатъчно време от 22.6.1941 до 05.12.1941 да нападнат СССР. Тогава въобще не бяха ангажирани с никакъв сащ. тогава китайците ангажираха много повече японци

Чyryниц

! Ти сериозно ли това: "Bеликобритания заангажира германия в Cеверна Aфрика и япония в Tихия океан" Великобритания е разгромена поголовно и от Японците, и от Германците - винаги на всяко бойно поле. Особенно унизителни са пораженията в Норвегия, където превъзхождат нацистите 4.5 към 1, а също в Сингапур, където на Японците от 90 000 британски войници 78 000 се предават без бой. Само изместването на коалицията на РАЙХА към СССР помага на британците да устискат в глуха отбрана на острова.

Само дето Русия си е платила провизиите, ама айде, нека си мислят някои хора, че САЩ даром е дал нещо.

Без помощта на САЩ в техника и суровини (главно алуминий) Русия никога не можеше да победи. А ако САЩ и Великобритания бяха взели страната на Хитлер, нали се сещате как щеше да завърши ВСВ? Не плюйте държави, които са велики и които са сътворили половината от човешката история и цивилизация...Великобритания с могъществото си си осигури куп колонии (Индия, Австралия, Нова Зеландия и безброй острови), по същество създаде супердържавата САЩ. Най-великите учени в човешката история са англичани! Почти целият свят говори английски и този език е основен за комуникация в света. Колко държави ползват руски език, колко държави обичат Русия? Руският народ е велик, въпреки превратностите на съдбата й, Русия също е дала много за човешкия прогрес. Факт е обаче, че през последните 200 години Русия е водила, 120 войни, от които само пет - отбранителни. Останалите са завоевателни...Това световната общност знае и оценява по свой начин.

По всяка точка може да се спори. Провизиите на САЩ далеч не са в количества, които да са решаващи за изхода на войната. По втория въпрос аз не се сещам за чак толкова бележити британски учени, още по малко за американски. Това дали Британия е взела страната на СССР във ВСВ става ясно от датите на влизане на двете държави в тази война. Що се отнася до последното ти изречение, аз пък не се сещам САЩ въобще някога да са водили отбранителни войни. Това в голяма степен важи и за британците.

Сирийската асоциачия за правата на човека,основен информационен източник на СМИ по света се състои от един сириец магазинер живеещ в Лондон. Руснаците вчера го дъвчеха по телевизията... Нито една свясна информация не може да се очаква от този човек който 4 пъти е лежал в затвора за криминални престъпления и има пета присъда.

точно. той живееел в Ковънтри, ама имал 'сътрудници' в Сирия, които му предавали 'достоверна' информация

Агенция ЕЖК!

човек би казал, че тези центрове за "наблюдаване на човешките права" са подозрително добре информирани на военно-експертно ниво и винаги дават информация, която като че ли е взета от декларациите на държавния департамент. но като си помисли човек кои ги финансира, всички подозреня се изпаряват.

първата в света епископ-лисбийка Ева Бруне, официално призова премахването на кръстовете от моряшката църкква в Стокхолм "защото те обиждали мюсулманите".Чудни работи стават по широкия свят...

Ами така ще е, ще приклекнат малко...След суровия сурат от страна на Турция и опасността да се изправят срещу военната машина на целия свят редно е да поподвият малко опашка и да започнат да мислят и действат с повече разум, а не с болшевишки плам...

И кво да почнат да приемат по мильон на месец имигранти ли?

Това ли ти е утехичката, горкичкото? на страната на Русия са силата и правдата.

Путин ще им обяви по какво могат да стрелят в Сирия. Не по сирийската армия и Кюрдите. Не по болници и сватби Не по Велосипедисти Не по Мотопедисти без каски Не по асфалтираща техника. Само по Ислямисти

И по камили е забранено!

Да И по магарета

Евроатлантическите содомити за една година не можаха да направят и една десета от това което направи Русия за една седмица!

Ами то е трудно да дигнеш толко кубически метра пясък във въздуха за толко кратко време.

За някои е трудно и деца да правят. Еврогейски ценности им пречат.

И какво са направили толкова алкашите за една седмица?Избиха десетки жени и деца и няколко от противниците на Асад.

bmaleev@abv.bg

Фес бъди спокеоен и до теб ще стигнат!

...ех, сънища! Мечтата на идила! И на диванните недоносчета от гротесна мрежа... Само лъжи са им в главите!

...остава да се уточнят само някои технически детайли, като например: На какво основание ежедневно самолети на НАТО, Израел, Саудитската монархия и Катар нахлуват във въздушното пространство на суверенна държава, бомбардират, убиват цивилни и разрушават инфраструктурата и, при това без да засягат ИДИЛ?

На какво основание проруски кратунковец задава толкова тъпи въпроси?

Мда, сосо$оид се опитва да формулира изречение, ама явно е пишман-дървар!

Украинското МВР помага на ИДИЛ с лични данни за руски военни?

Терористи за Терористи! И УД, и ИД са нещатни поделения на ЦРУ.

Украйна днес. 13 минут назад Политика Коммерсантъ-Online Fitch объявило Украине ограниченный дефолт

Какво не Ви е ясно? Това е велика победа! Официално е обявено създаването на Северна Сомалия, с името Украйна.

Мануел

Само да не се засели там нашия сомалиец че какво ще правят нашите гейсоросоиди без него

24 руски области са във фактически банкрут. Това, че не е съобщено официално, е нормална руска практика - там се лъже и се крие до последно.

Не е обявено официално, но във вашето НПО ви го казаха. Прочели го във фейсбук страницата на Е.Васильева, дето погребва футболни отбори, нали? :))))

Понеже руснаците са"подли притворни азиатци командвани от жуже" е разбираемо, а защо великите демокротизатори ес и сащ докараха крайна до това положение?

пак се почна с фалитите на Русия. Ами хайде, де бавно се сещате. Следващият фалит на Русия ще е днес, в 14:18 часа. Наздраве!!!

сухопътна блокада! Готви му се и електрическа!

Чyryниц

Дреме им, имат си мостове - временни за сега, но дострояват.

Нещата май отиват натам накъдето трябва, целия свят координирано да ги намлати тия чалми. Какъвто и да е Асад, всички други въоръжени фракции там са още по-опасни ако се сдобият с властта. Трябва бой бой бой, после сваляне на оръжията, обявяване на Сирия за демилитаризирана зона и тогава да се намери политическо решение. Избори не може да се провеждат преди да има мир и бежанците да се върнат, защото те са огромна част от населението.

Нещо интересно. 7 минут назад Политика РИА Новости Крым под санкциями: что изменилось за полтора года

Това гъзоблизците на руски задници сте точно като сомалийците....нямате род и родина защото сте ПРЕДАТЕЛИ!!!

Музикантчето! Много ти разтроено банЖото! А се опитваш на 7/8 хахаха

ИДИЛ са изпратили протестна нота до НАТО с с молба да бъдат прекратени руските бомбандировки и да бъдат върнати натовските.

'нечовешките' руски бомбардировки! искат си демократичните евро-натовски 'бомбардировки'

От идил са изпратили поздравителна телеграма до Путин с пожелания за дълъг живот и още по големи бизнес отношения на ФСБ На Русия.Във връзка със по нататъшното снабдяване на идилистанците с руско оръжие и боеприпаси.Както и с успешното изтребление от руската армия на противници на идил и жени и деца от, ,птрцизните" руски бомби модел ВСВ.

"Правителствените войски на президента Башар Асад са преминали в настъпление в четири направления, които обаче не се конкретизират, съобщава Ройтерс. Агенцията се позовава на информация от Сирийската асоциация за защита правата на човека. Ясно е само, че става дума за райони в западната част на Сирия. Преди настъплението руската авиация е нанесла бомбени удари на предполагаеми позиции на опозиционните сили в провинция Хама и в провинция Идлиб. Според данните, в атаката участват както пристигнали от Иран военни, така и части на ливанското движение Хизбула" Протестърите да ми обяснят как единствените,които се бият срещу "борците за демокрация" от ИД, се оказаха "ислямистите" от Иран, "терористите" от Хизбулла и "агресорите" от Русия?

Напред, другаре! С Башар Асад - към комунизъм! Светлото бъдеще ни чака!

Кое точно обърква и без това сбърканите ти умозаключения?И правилно си написал, кой какъв е, дори съвсем правилно.Защо си ги сложил в кавички?

Орси,защо защитаваш джихадистите,бе,ибриче малко? Нали си демокраД- защо подкрепяш саудитите,шампиони по липса на права на личността?

E, трудно ще е млекопитаещ папагал с грам мозък да отговори на въпроса ти, колкото и да е прост!

ИД се е обърнала с молба към НАТО: Моля Ви върнете отново Американските бомбардировки, вместо руските....

Като гледам петрола,дъмпинга на ИД,не ще да е бил толкова безобиден.Мръсните руснаци,да прецакат бизнеса на сина на Ердоган!

С дньом раждьонай. Сега медведята, рогъзин, милнер и всички останали заедно в бели роклички ала мерилин монро: "хепи бърдей мистър президент ...", мухахах. Роден на "свещена дата", кофте е че мужиките живеещи в мужикия изкарват по 70-75, т.е. ще има още 3 мандата и толко, което пък е добре за останалия свят де.

Ту го погребвате, ту още три мандата му предричате. А се разберете! :))))) Апропо, толкова лош руски, сигурно и бабата - козарка на О'Бонго в Кения не е способна да сътвори. :))))

По стар савецки обичай днес е редно да бъде принесен в жертва десидент. На рожденния ден на Тато Живков убиха Г. Марков, на предишния рожден ден на В. илич Путлер убиха Политковская. Кой ли ще бъде днес? Нямам търпение да разбера, другари!

Освен тебе, други не останаха.

предварително очистиха Немцов, та може и без подарък да остане сега, много го е искал явно

той па немцов беше един дЕсидент! като наш'те. кога крадеше при елцин, тогава беше не дЕсидент, тогава си беше просто крадец

...дЕсидент :))))) Абе вие НПО-шерпите поне 3-ти клас имате ли успешно завършен? :)))))

Твоят раб фак селски си личи от доста време...колко пъти да ти го напиша или чукча писател,чукча не читател а?????

В чий интерес е да се убиват местни безопасни опозиционери......., ама друго си е килинг ми софтли!По темата - светът гръмна с твърденията на Сноудън, ама гръм без пушек, та........!По ще ти отива "типигьоз"!

"ракети повърхност-повърхност", "Военнокосмически сили"? Тоя който е писал статията да не е ползвал гугъл транслейт?

До журналистите от Дир.бг. Последните няколко седмици показвате липса на елементарен журналистически морал, като постоянно извеждате на страницата на новината мнения, които показват само едната гледна точка, а именно тази, която е против атаките на Русия в Сирия. Не казвам, кой е прави и кой крив, но като журналисти трябва да показвате всички гледни точки, независимо от личните ви пристрастия.

О, така ли? Ашколсун, др. Путин. :P

Честит рожден ден, Жужи. И пожеланието ни е- голям да пораснеш (в най-буквалния смисъл).

Не мога да видя коментар за някои отражения на точните бомбардировки и закриването на границата с Турция (няма оръжие, няма хора, няма почти безплатно нефт). Само да отбележа - 52$+. Сигурно ще спрат бомбардировките при 80$. Ако има кого да бомбардират тогава.

Нефт wti - 49,66 точно в момента. Нещо май колебания виждаме, твърде далечни от 80. То на 80 просто няма кой да купува, това вече е ясно. 80 ще има след 20 години.