Русия и Сирия следят с радари турски изтребители

Турски изтребители са били следени от радари на самолети и ПВО на границата със Сирия. Русия прикани Турция и други страни към урегулиране на недоразуменията.

Обратно в новината

Коментари - Русия и Сирия следят с радари турски изтребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дире, защо срамежливо мълчиш и не казваш, че и иранския ракетен арсенал (IRGC's) е взел на мушка всички американски военни бази и техните съюзници на мушка, официално е заявено от бригаден генерал Амир Али Гаджизаде в Fars News Agency - официалния държавен информационен сайт на Иран????

И Русия и Сирия следят с радари всякакви изтребители на бойното поле. А изтребителите не са Турски, а излитат от Турски военни бази - краварските изтребители се познават по миризмата...

"въздушно-космическите сили на Руската федерация в Сирия" Хайде стига бе! Дарт Пусин е изпратил своите "космически" тай файтъри?

щайги, руските самолети наистина са космически кораби! И виждаме кой се посира от страх нали еврокончитки:)

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ СЛОЖИ РЕД И ВЪВ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НАД СИРИЯ!!!ТАМ натовски САМОЛЕТИ НЯМАТ РАБОТА!!!

Припомнете си историята. Колко пъти и колко диктатори са вдигали оръжие срещо русия и всички са загубили..... Мислете преди да пишете и ругаете. Ако сте ходили на училище и сте учили история, разбира се. Може и болни да сте били на тези уроци.

Сега ситуацията е обратната...Единственият диктатор в случая е в Москва!!!

Хм, ако някой следи с активни радари руски самолети носещи наряда по охрана на руската граница, това провокация ли е, нападение или няма такова нещо?

Осем турски Ф-16 са били поставени под радарно следене от МИГ-29. Осем с един удар! Помня приказката на братя Грим за убити седем/мухи/ с един удар/от обущар/. Реалността задмина приказките!

Хан Тамбукту, КНДР побеждава във война САщ и ко, пет пгодини след основаването си. Виетнам сваля над 3 000 щатски самолети трето поколение с Миг-15 първо поколение. СССР бе миролюбива дъжава, РФ не е такава.

ХАХАХАХАХАХА СССР миролюбива държава...:) Недей, че ще събудя съседите ти като ти чета глупостите. :))

Господине, нещо сте се пообъркали. Миг-15 НЕ се е сражавал във Виетнам 1964-1975 г. Може би имате предвид Миг-17 и Миг17ПФ, Миг-19С. А с поколенията изтребители, съветски и американски съвсем се оплетохте. Ако Ви е интересна темата, да научите повече и да не се излагате във форума, Ви препоръчвам книгата "Vietnam Air War Debrief". Ще се изненадате, но ролята на VNAF във войната е била силно ограничена.

Изкаш да кажеш хеликоптери...защото във Виетнам американците ги използват само тях,като изключим транспортните витлови ама 3000 самолета ей хора на кой свят сте бе!!! Между другото в бойна обстановка Ф16 водят на МИГ 29 с 18:0. 11 свалени в пустинна буря 1990г. и още 7 в Сърбия 9 години по-късно!

Небето над Сирия е затворено - с изтребители Су-30М и ПВО комплекси С-300. Иначе преговори могат да вървят, както и дипломатически контакти. Как минаха над България руските военни транспортни самолети? С охрана от изтребители безспорно и с позивна "Танго", в смисъл"не се приближавай до мен". Руснаците гонят като мръсни котета израелски, турски и щатски самолети - достатъчно е да ги облъчат с радара на С-300. За не повече от минута-две, иначе следва насиране на летеца. Напълно сериозно го казвам.

Забрави да споменеш путлеровият самолет - картонолет 6то поколение.

Може, но прочети колко F-а са се тресли от страх заради него? Та остави го картонения самолет, но, другите какви са? И колко години щеше да им трябват на САЩ, за да освободят над 100 селища, при положение че постоянно губеша такива?

Първият път ги държаха 5,40мин, а сега 4,20. Определено си е изявление. Турция я отказаха от операции в Сирия. САЩ щели да действат с Б-1, каква възможност Русия да закара ТУ-22М3. Като се замисля нищо чудно САЩ и Русия да са се разбрали. Русия затваря Турция за да не атакува Кюрди и двете държави разбиват ислямистите. Израел започнаха май да ликвидират лидерите на т.н. умерени. Първият лидер вече го умериха.

Миг-29, неидентифициран, с ремонтиран двигател по полски тертип!

Засекли били "неидентифициран самолет" - ми що не го свалихте бе чоджум?! Щяхте да разберете чий е, от къде е! Бил "неидентифициран" - ми кви са ви претенциите тогава към Русия?! Какъв е този МИГ-29 толкова загадъчен? Не го знаят чий е и от къде е, а всички за него говорят? Май, май на страха очите са големи или... ами да това е НЛО, който се представя за руски МИГ-29!

Извинете, но целият анти-терористичен маскарад на САЩ в небето над Сирия е незаконен. Ще повторя: 3 години погазват границите на суверенна държава, по море и по въздух! Никой не ги е канил. Виж там където ги поканят, после дълго съжаляват. За справка питайте Лекари без граници в Афганистан.

"Искам да ви напомня, че след нападенията на 11 септември ние изпитахме болката на САЩ, сякаш беше наша болка, разбирайки какво е тероризмът" Eто едно човешко изказване, дано да е искрено! И понеже се си мисля, че хората са като мен отворени и прями му повярвах, отреза ми се желанието да публикувам поредната задявка с путин. прави впечетление, че руснаците са много загрижени и диалогични, няма я тяхната иначе известна простащина, когато говорят от името на силата. явно много държат на сегашните си планове. Aко тези планове включват бомбардиране на опозицията срещу Aсад, нямам нищо против, защото там опозицията, с изключение на кюрдите е фанатично мюсюлманска и трябва да бъде изтребена. Aмериканците трябва да ги оставят руснаците да си свършат работата до край. Cлед което обаче руснаците трябва да скрият Aсад някъде. B същност не би трябвало да се притеснявам за него. те от кгб-то ще му организират чай с плутоний или направо инфаркт. но това тогава. Cега е важно как ще се натъкмят събитията. Dано нещо като разум светне в главите на големите хора!

Брей, брей... щом една мила дума те кара да отложиш поредните недоклатени нападки срещу бай Вова, не е чудно, че си такъв политически профан. Всъщност, основната причина САЩ и уродливият му елит все още да имат някаква поддръжка е огромното количество демагогия, което изсипват чрез своите медии и постигането на емоционално влияние върху индивида. А Русия винаги си е пряма, в лицемерие поне не можеш да я обвиниш. Колкото до Асад - може да си сигурен, че най-демократично ще спечели отново изборите и пак ще остане на власт. И дори няма нужда от Костинбродската печатница - просто народът го обича.

E ти поне не си профан, вервай си. жив и здрав!

Чичо доктор е по червен и от тебе. Ти него не го мисли. :)))

Щях да се нахвърля върху някой израелец но ги няма във дискусията -тихи като водата. Само Фесове на мерника. Хъм Израел съществува ли ? . Съмняват ме много чифутите какво са намислили с тея малки шапки брадатите равини. Няма значение Русия и тях ще ги оправи

Ами те си бяха в сравнително добри отношения с АСАД, но уж са със Щатите и за това си мълчат

Сайта Strategika 51 съобщава, че в нощта на 2 октомври 6 руски изстребители Су-30 СМ са прихванали 4 израелски McDonnell Douglas F-15. Планът на израелските ВВС е бил да преминат през Ливан в Сирия, като целите и задачите остават неизяснени. След като руските СУ-30 са се издигнали, за което са били уведомени пилотите на F-15, израелските изстребители рязко са се върнали на юг и с голяма скорост са пролетели назад над Ливан. Този инцидент е докарал до шок израелското военно командване. Израел счита, че в случая военното стълкновение на F-15 с руските Су-30 СМ, е докарало до загуба на всичките 4 изстребители на Израелските ВВС. Командването на Израел се опитало да възрази на Руското военно командване, но след въпроса защо Израелските ВВС се намират в небето на Сирия бързо замълчали. Ливанската армия съобщава, че в 23,13 часа самолетите на Израел са пресекли границата на въздушното пространство на Ливан по направление Сирия. Afera .bg

NIKI NIKOLOV

Гаварит масква.

Като в Афганистан ,избягаха като посрани.

Кой бяга в момента от Афганистан?НАТО и САЩ.А кой удари болницата в Кондуз за спомен най безнаказано?Колко пъти турски самолети влизат в Ирак и Сирия да избиват хора там?И пак безнаказано.

Да живее путлер . Измислил е пияница 6-то поколение но на клип не в действие по улиците. Да забравих ,едно време имаше един буран . А бе какво стана с него ,че не си спомням?

Интересен речник притежавате. Дори Местан слагате в джоба си....

NIKI NIKOLOV

Благодаря - поласкан съм.

явно си пил нов украински спирт от 4-то поколение... че почна да пишеш глупости

Aми дамаск защо мълчи и не споменава за сваленият руски изтребител на 5 октомври от опозиционните на Eсад групи. Pусия я очаква ново фиаско ,както в Aфганистан.

Не пиши глупости - ако има свален руски изтребител, ше се изтрепат всички медии да съобщават.

гледа ли видеото? Това са глупости, при това големи. Защо мислиш че и щатите мълчат

Айдее,Сталинград падна. Москва е в пламъци.Пич,желаното не винаги е реалност.

каквото пише трол комунист значи е обратното

Нато са на едно нажмукване на кнопката! И край!

Ха,хаа интереса клати -КАКВО - Феса така ли е бе . Феса и потурите на соросоидите. Русия така ще го разклати пискюла че ще ви се завие свят помияри

Ще се сбият.един инцидент и пламва пожар.руснаците си мислят че може да правят каквото си искат в сирия но не е така.много други интереси има в сирия.дано не ни залее вълна брадати щото те при путин няма да отидат и пари да им дават а драпат на запад.москва отваря втори фронт с втора война....не е на добре.ще поживеем ще видим.

Путин предупреди, че има много интереси в Сирия още първият път когато САЩ искаха да влязат. Тогава щатите направиха майдана в Украйна за да отвлекат вниманието от истинската цел, но Путин отново ги предупреждава да не се месят в Сирия.

Novae

Захарова,струва ми се, има за задача да изтъргува "мъката", която им причинили с двете кули и Пентагона??? Тя просто пояснява доста закъснялата ответна реакция на тогавашния президент в тази връзка.

Ясно каза че не са се месили когато са трепали в Ирак и Авганистан. Но тук в Сирия има терористи които действат на руска територия и са от "умерените опозиционери", за това предупреждава САЩ да не се месят където не им е работа

Pesh0

Какво точно , значи следили с радар ? Аз като бях в казармата , нашия радар си засичаше на разтояние 500 км. в радиус около него . Тоест денонощно сме следели , какви самолети , минават и над Истанбул , че и по надолу . Какво нередно има ? хората си следят около границата , като мине нещо се вижда и това е .

вероятно драскача така го представя, но според мен самолетите са били прихванати.

Pesh0

Да бъдат прихванати , значи че към тях са насочени ракети , Ама това те едва ли има как да го знаят , или бъркам ?

Cлучая е с Mиг-29 ко-то е без инициали ,т.е. дали е сири-ски или руски не се знае , целта е ако бъде свален от превъзхождащият и модернизиран и управляван от супер -добрите пилоти на света турски пилоти на F-16 , руснаците да кажат че самолета не е техен.

Става дума за радарите на ПВО системите. От тук до световен конфликт е един бутон разстояние.

Pesh0

Естествено че за ПВО става въпрос , в нашата , армия , да не са граждански радари . Въпреки , че едва ли има много голяма разлика .

Не си в час Пешо. Този радар за който ти говориш не е на ракетните системи. Той ти дава общата обстановка, включително и граждански самолети. Тука идва реч за радара на С300, който води целта и ракетата за поражение. За повече информация запиши военото у-ще в Шумен, там се учат тези работи.

Гати...,не могат ли да се разберат и заедно да претрепят терористите и хората да се завърнат по домовете си?Всички са побъркани от този петрол.А, иначе кво е станало с долара?

Защо задаваш нелепи въпроси? Не мога да разбера как все още има хора, които не проумяха, че САЩ създаде ИД и сега прави всичко възможно, заедно с дружинката, да си спаси отрочето...

Саудитска арабия е финансиста на иракски безработни войски останали без работа, след свалянето на Садам

Днес в парламента беше обявена болно сидеровса коалиция с вятърните мелници но тя не беше подкрепена от Дон Кихот.

слер втората световна воина руснаците имаха същите противници (западът) и ссср рухна. какво ви кара да мислите, че русия няма да рухне при положение, че русия има същата политика като преди?

Всъщност не е същата. Русия няма външни дългове, докато САЩ всяка година на косъм гласуват увеличеното си задлъжняване. Колко още мислиш че ще издържи? А и да не забравя, Какво се случи с Детройт?

NIKI NIKOLOV

Да си чул за мушмулата? Щатите са една гнила мушмула ,колкото по-гнили толкова по -сладки . Приказка от времето на соца ,но е истина.

Кво стaвa с този свят бе? Зa първи път в историятa Китaй сринa монополa нa долaрa в Aзия!

Путлеристи защо руските самолети са издухвани от вятъра, да не би да са хвърчила .

Ориентират се по система от ВСВ.

Тъпчо, май само ти не можеш разбра, че съвсем не е било "инцидент"... А я кажи защо янките целят болници, след като предварително им знаят координатите и са били предупредени? Приемам да кажеш и "нарочно", ама ако можеш да посочиш мотив.

урегулиране на турското въздушно пространство. Баси дзверовете.

Руснаците са ударили Главния щаб на ИДИЛ в село на 28 км. от Палмира. Убити са над 40 шефове на ИДИЛ, като измежду тях има 4 американски съветници/Ал Джазира

или ти ги съобщиха от радио москва?

киселото млеко "На баба".

Обичам Русия, но повече от нея обичам България!

С този коментар, нямащ нищо общо с темата, можеш да привлечеш единствено харесванията на псевдо-патриоти. То не, че липсват де, даже са в изобилие...

Путлер започна да сваля гарда защото Турция ще го издуха от Сирия.

Абе олигофрен, кога избяга от Карлуково. Ако руснаците запердашат джагалите от Армения на втория час, над Меджлиса в Анкара ще се вее руско знаме. мартинките им треперят на читаците само като чуят думата руснак.Имат опит ! Ако не е така защо не свалиха руските самолети ,а тъпунгер?

Е ти това как го разбра сега ?

NIKI NIKOLOV

Итова ще видиш плашипутарнико ,както в Афганистан ги сваляха като круши.

Войнaтa в Сирия скоро ще свърши. Фрaнцузите сa вече тaм, a скоро -до три седмици се очaквa и Aнглия дa се нaмеси. Всички знaем когa се нaмесвa Aнглия , в крaя нa войните. Е имa мaлко и aрденски кризи, но все пaк Честито.

каквито са му троловете, такива ще да са и самолетите му - брак. не могли да вземат завоя, влезли в турция да могат да завият :)

Каквито миризливци са ти говедарите чорбаджии, такъв си и ти. Амераканските самолети удрят цивилни и болници

От както Путин анексира Крим, животът стана много по - лош и в Русия и в Европа. Преди това никой не говореше за война, а руските туристи почиваха навсякъде по света. Дори вярвах, че не след дълго и Русия ще стане член на ЕС и НАТО.

Руснаците са ударили Главния щаб на ИДИЛ в село на 28 км. от Палмира. Убити са над 40 шефове на ИДИЛ, като измежду тях има 4 американски съветници/Ал Джазира

За убит руснак в Сирия се получават 16000 долара ,това означава ,че путлер трябва да даде джобни над 16000 долара на всеки войник за да може да се откупи ,ако има ден.

я кажи за стотината ,,джихадистки,, главатари дето вчера се измъкваха в турция с помоща на мит!!! ,,су-з0-та,, ги гонила пет мили в турско??? и другото :че северна корея заплаши днес турция да я изравни със земята ако продължи да влиза в сирия!!! такива са истинските новини, а не ,,козякските,,!!!

NIKI NIKOLOV

Събуди се ,стига с тези мокри сънища.

Като че ли турските изтребители са летели с изключени радари! Който е писал статията не знае какво е радар и как работи!

оплакали се на ,,падишаха,, че радарите им ,,ослепяли,,!!! нещо като ,,корабчето,, със ,,су-2ч,,!!! пак ,,памперси,,!!!

като гледам какви са му троловете на путин, голям бои го чака отвсякъде

Така и така "гледаш",я погледни зад ъгъла дали идваш.....

Такива сте дебили - Русия и САЩ заедно разиграват театър иклатят форекс пазара, а вие тука си губите времето да ги плюете или хвалите, като си мислите, че враждуват, докато те заедно тръпат пачки...

руснаците театър - да. по-скоро опит за театър. никои не им се хваща

И ти си прав. Едните долари, другите рубли.

Пич, май не те бива да мислиш в голям мащаб... САЩ пачки има и си печата колкото иска, но това НЕ ги спасява в момента. Американският елит иска само едно нещо - възпирането на Русия, която им провали плановете за абсолютно глобално господство.

Хубавото на руските пилоти е, че сега получават задгранични и могат да си плащат за квартирите в Поморие. Иначе само в Сочи трябваше да почиват.

Руските пилоти, техните семейства, всички държавни чиновници, включително Лукоил, Газпром и тн са задължени от Путин да почиват в Крим. Все пак Царят цял полуостров им заграби

и рафинерията, май ние плащаме на руските пилоти!

оказа се че путин тихо плаче от време на време за 11 септември а путинофилите не мислят като него путин харесва свободата и краетивността на американците а путинофилите не мислят като него путин рецитира стихове а путинофилите мислят това за гейско абе вие и путинофили няма да се окажете :))) просто някакви нисши същества използвани от руската пропаганда а след това захвърлени :)))

Креативните хора,всеки ги харесва батка.... Кретените като теб,не са по вкуса ни,разбираш ли.....

На 4 октомври Путин посети ООН като президент на силна регионална държава и политик ,подложен на остракизъм,а си тръгна като световен лидер и като президент на свръхдържава.Така е ,Русия не е икономически лидер в света ,но зае мястото на САЩ като военна и политическа свръхдържава.В политическо и военно отношение САЩ, Китай,Япония и Германия се оказаха в слаба позиция.Аз съм на път да стана путинофил,не затова ,че той излезе победител от това противостояние,а защото наистина показа креативност и лидерски качества!Човек,на който може да се вярва!Единственият проблем е в това,че с президент на свръхдържава се разговаря много по-трудно и по коренно различен начин-в сравнение с президент на регионална държава!Нашите подлоги и русофоби ще го почувстват много скоро!

ПО-ДОБРЕ ПУТИНОФИЛ ОТКОЛКОТО КРАВАРСКИ РЕКТОФИЛ, НЕ МИСЛИШ ЛИ? ЩОМ СИ ОТВОРИТЕ УСТАТА ВИЕ КРАВСКИТЕ РЕТОФИЛИ, СМЪРДИ ВИ ДЪХА, СМЪРДИ ВИ ДУШАТА. ЦИРКУМАНАЛНАТА АКРОБАЦИЯ СИ ИМА ЦЕНА, ЯВНО ВЕЧЕ ВКУСА НЕ ВИ ПРЕЧИ.

Може МИГ-а да е бил сирийски. Ако имат такива.

ИДИЛ е получил разпореждане от Пентагона да се укриват в джамии/ЕнБиСи/

И да гледат MTV за инструкции.

Бжежински го каза ,ИДИЛ И АЛ КАЙДА са активите на САЩ по които Русия стреля. Нормално е САЩ да си защитава активите.

Но после на джуджето започна да му хлопа дъската. Носещ бремето на комплексите от детството си и мъжки комплекси, го удари на перчене. Сега се е наел с благородната задача да брани сатрапа Асад, прогонил повече от половината сирийски народ от страната си.

В ООН Путин бе кратък и ясен. Не остави място за съмнение, че Москва е решена да се намеси и на свой ред покани всеки, който наистина е готов да се бори с тероризма, да участва в друга, по-ефективна коалиция. Оказа се, че руската страна заедно с Дамаск, Багдад и Техеран вече са създали съвместен информационен и координационен център за борба с ислямистите. Това дойде като гръм от ясно небе за САЩ. Техните военни съветници се разпореждат в Ирак, а Москва под носа им стъкмява коалиция без тях. Мигновено от постовете си изхвърчаха две важни персони архитектът на американската коалиция, 4-звездният генерал Джон Алън, и зам.-помощничката на шефа на Пентагона Евелин Фаркас, отговаряща за военните отношения на Вашингтон с Москва и Киев.

глупости

Естествено че от Ирак ще подкрепят Русия. И те се надяват да им помогнат срещу ИДИЛ. Само че САЩ не зачитат властта в държавите, избрани от народите им.

Де да имахме такъв като Путин и у нас. Сега нямаше да сме 6,5 милиона и то барабар с мъртвите души в избирателните списъци. хе-хе

Перчене перчене ама и яко ги пердаши чалмите.

Ако САЩ си бяха думнали сами кулите близнаци то сноудън и оня мушмол от уикилийкс щяха да са изкарали доказателтва за това. Ама цък. Оказва се, че само според радио масква кулите били думнати от цру.

Винаги са ме възхищавали хора със силна вяра. Евала за силната вяра. На черното вярваш, че е бяло.

това дори и руснаците не са го твърдяли, а само малките глуповати русофилчета.

Това, да ти кажа пък аз, само идиот може да си мисли, че не е било нагласено... ама то е един вид обществена тайна, сещаш ли се - както всеки квартал си има по една обща к...ва, ама никой не я коментира нея, щото се знае и без това.

Това за "кулите", ги емнаха самите ЕС и САЩ-демократични медии.. Първо излязоха доста питания на ,които официалната версия още не може да отговори,, да даде доказателства или обяснения, правеха и опити и пак не ставаше. А филмчетата не са руски, но все пак си е в зоната на "конспирацията".

Мараба на всички козяци, защитаващи ИДИЛ. Напълниха потурите и турчалята, от някакъв си МИГ и радарчета от сирийска територия. Държавата Сирия е поканила Русия в Сирия и Русия няма да се присъедини към антиидилската коалиция, докато няма резолюция на ООН. Защото американци и всякаква друга пасмина бомбардира незаконно в Сирия и Ирак. Така пише в световните буквари. хе-хе

Турците да зимат пример от Големия Брат, той официално съобщи, че че заобикаля руските самолети без да казва защо, смех бате!

Евала на братушките, само 4 м. и 15 с. и то без бомби и на тия им държи вече трети ден. Това трябва да го можеш.

Мислиш ли ? Да не го закъсат само.

и аз им казвам и дано повеч1е водка им раздават щото ако изтрезнеят ...

ИДИЛ е получил разпореждане от Пентагона да се укриват в джамии/ЕнБиСи/

Ама руснаците що се првят, че не знаят, че Щатите сами си думнаха кулите? Това е некаква игра на дипломация!

тва го знаят само малките ви промити мозъци на високо ниво трябват доказателства

dionisiosd@yahoo.com

На "високо ниво"`дето миете прозорците на сградите отвън,какви "доказателства" използвате?? Като ония на Блеър и Буш,за Ирак ли?? душичката дребна....:):)))))))

американците свалиха с небостъргачите два самолета управлявани от арабски пилоти.....

Трай бе! И Волен го каза.

Руснаците трябва да пердашат наред западните творения като ИД, Ал Кайда и пр. умерени неумерени. След това Аллах да прави разбор ...

Вече е свален руски самолет над Сирия. Пилотът е катапултирал.

Е,и????

Нищо, казвам че понякога падат и руски самолети ... Дано не е начало на нещо по-голямо ...

над 400 самолета МИГ=а са паднали в Индия без бой. Сега нема да ги броим.

Тъп сорос, не черпи инфо от ИД. ИД вчера лъгаха и пуснаха такъв менте клип. Личеше си,че е менте. Няма свален руски самолет докато руския щаб не го обяви. Баси долната сороска сволач нима защитавате ИД, и злорадствате срещу Русия?!

Повредил ли се е, или са го свалили с прашка?

кои го казва?....линк даи......

И се радваш турско мекере !!!!

Че са подмокрили памперсите НАТО-вците е ясно. Прочетете или по-добре вижте документалния АМЕРИКАНСКИ филм за старичкия Су-27, в който шеф-пилота на Ф-16 - Ed Kolano, разказва за руските пилоти. Най-много му е харесало когато един френски журналист в Ла Бурже (Франция) попитал американския пилот на Ф-16, какво ще направи ако му се наложи да се бие с Су-27 - американеца честно си отговорил "ЩЕ СЕ КАТАПУЛТИРАМ".

Руснаците забърсаха Гл.Щаб на ИДИЛ на 28 км. от Палмира. Маккейн квичи за нефт по 17 долара, но освен Виетнамски ями ще лежи и в Сирийски ями

В никакъв случай думите на американския пилот не бива да са повод за подигравка.Има една поговорка-"С простия не спори, и с по- силния не се бори, защото и в двата случая ще изгубиш.Пилотите са воиници изпълняващи заповеди.Отговорност трябва да се търси от тези които поръчват конфликтите.Войните са еврейските ниви и жътви.Накрая парите от оръжия и завощваните богатства се оказват в техни ръце-банки и корпорации.