САЩ: Най-големите заплахи са ”Ислямска държава” и Русия

Министърът на отбраната на Съединените щати Аштън Картър счита за най-големи заплахи за американската сигурност „Ислямска държава“ и Русия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Най-големите заплахи са ”Ислямска държава” и Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия е велика империя и такава ще си остане во век и веков. А напъните на Америка ще си останат само напъни с надеждата и агресията си да ги вземат на сериозно.

За всеки четящ и умен е ясно, че след Бин Ладен Сащ ще си произведат друг враг, с който да се мъчат да оправдават империалистическите си амбиции и арогантна политика. Наляха милиарди в ИД, а сега искат други да харчат милиарди за унищожаването им и ще се харчат, защото ИД стана много опасна, но пък оръжейната промишленост на САЩ за пореден път спаси икономиката им от рецесия. Другия враг е вечен - Русия. Най-голямата държава, със самостоятелна политика и огромна мощ, която също се стреми към световна хегемония, но без такива крайни и брутални средства, което не я прави много по-добра! Умните политици успяват да лавират между тези два световни хегемона и държавите им добруват, но нашите простаци са с крайни залитания между тях и винаги печелят огризки за личното им благоденствие и огромни негативи за държавата и народа. Ако ви е добре - избирайте ги!

Крадецът вика дръжте крадеца. САЩ и западните страни предизвикаха разрушителния хаос в Ирак, Сирия, Северна Африка, Нигерия и страдат и ще страдат от арогантността си. С тези си действия те създадоха ИД и други терорристични групи, и съсипаха живота на милиони мирни хора. Де факто те са най-опасните терористи. Сега нагло сочат към Русия, пресъздавайки образа на врага, вместо да вият в нея естествения си съюзник в борбата срещу тероризма.

Мотото в църквите им е Отдай се по- добре на мен отколкото на Бога !

Този на снимката е бил опънат като малък или от пастора ,или от баща си който съответно е бил опънат от неговия баща или пастор

Ако САЩ спрат да изнасят демокрация и тероризъм усмивките на милиони хора по света ще се върнат на лицата им. Но за съжеление оръжието се произвежда за да се употребява.

Да,наистина Русия е сериозна заплаха,това може да се усети и тук в България ,техните хора от комунизма имат силно влияние и днес.Хората са същите от преди1989год,имената на някои градове като Добрич и улиците са сменени но не и същите хора,така е и в цяла България!За руснаците имам разбиране- те се грижат за техните си интереси и влияние!но не удобрявам българският политикоикономически държавен и местен елит!

Най-голямата заплаха е американската глупост.

Най голямата заплаха е слабата българска икономика,корупцията,нейното узаконяване и бизнес,безработицата,ниските доходи,всичко това е най силната отрова за бизнеса и стандарта на живот

..."правителството на Русия, което в момента води страната в грешна посока"!? Абе, аверче, да си чувал теорията за "различното мнение"? А тя гласи - "Ако двама души мислят еднакво, то мисли само единият"! Да не говорим за правото на самоопределяне - основен принцип на ООН...не че се съобразявате с тази организация, но все пак? А виж, манията ви за непогрешимост ще ви изиграе лоша шега - психиатрите казват, че това е като загуба на периферното зрение - което значи, че въпреки очите си ще се блъскаш във всеки стълб...

Тази отрепка ще е на "власт" още няколко месеца докато мамуна си отиде от Белия Дом. после отношенията с Русия ще се оправят въпреки машинациите на "Бонго"

важи поговорката, която важи и за комунистите /който не е с нас е против нас/, само, че в малко по-уродлив вид "който не е наш васал е наш враг".

Тея продължава да ги тресе страхът от некадърността им обаче.

най - голямата заплаха е американския империализъм!

ами и без това всички са готови за война да я започват

Полудя ли? Дано има МИР, а не война по света и у нас! Краварското присъствие в България е бедствие за страната ни.

Русия не е заплаха, но може да даде решителен отпор на всеки агресор! А ислямска държава, САЩ могат да прегазят за три седмици, стига да искат!

кой си прегазва току-така собственото творение, м?

АШТЪН КАРТЪР Е МНОГО ГОЛЯМ ЛИЦЕМЕР И БОКЛУК.ВАШАТА ПРОКЛЕТА СТРАНА Е АГРЕСОРА НА ПЛАНЕТАТА И С.А.Щ. Е ЕДИНСТВЕНАТА ЗАПЛАХА ЗА ВСИЧКИ СТРАНИ. СПОРЕД ВАШАТА СТАТИСТИКА СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОИНА СА СЕ ВОДИЛИ ОКОЛО 240 ВОЕНИ КОНФЛИКТА ОТ КОИТО СЕ ПАДАТ НА С.А.Щ. 200. Е КОИ Е ЗАПЛАХА ЗА СВЕТА И КОИ Е ПРОКЛЕТ АГРЕСОР НЕГОДНИКО?

Браво на САЩ-умни са!

ТИ ДАЖЕ СИ ПО-УМЕН ОТ ТЯХ!

дръжте крадеца!

САЩ: Най-големите заплахи са Ислямска държава и Русия........това ми прозвуча като прословутата фраза: От всичко на Света най-много мразя расизама и ..... негрите. Егати смешниците са тез американци и всичките им подлоги.

Браво на Аштън Картър ! Абсолютно е прав!

ИЗКАРА ЛИ НАДНИЦАТА НЕГОДНИКО?

Предлагам на US посолството да плати троленето на "българина" в рубли :) :) :) :) :)

big_uncle@dir.bg

Има по-добър вариант - нека да са долари, и то по милион за пост! Но! Не щатски, а от Зимбабве - курсът е супер - 35 квадрилиона (35 000 000 000 000 000) зимбабвийски долара за 1 щатски долар!

Пич, от USA по-голям разбойник няма! Ако си по-близо, мога да ти го набия в тъпата глава - с чук.

Самото ти словоизлияние показва какви сте!

Вече и глухите и слепите разбраха кой създаде и управлява ИД. -Много странно ИД не гръмна и един фойверк против Израел,за Америка нито една заплаха даже не са изказали.Иначе са голяма заплаха....И Русия е голяма заплаха защото доброволно не си дава природните богатства-виж България е друго нещо :и злато дава и бази и дупе и всичко без пари-това се казва първи приятел на САЩ.

Няма по-нагли хора от американските империалисти. Вън от България и Европа мръсни американски агресори. Тук никой не ви иска освен платените ви тролове.

изчезнете от балканите и европата !!!

Трябва да ви разберат руските блядки и да се измитат от тук!

Каква заплаха е Русия за САЩ не мога да разбера.Нека да и изпратят Силвестър Сталоун,Арнолд Шварценегер и Жан Клод ван Дам и да видим тогава Русия каква заплаха е.Спукана и е работата.

Ако ИД е заплаха, защо и продават оръжие?

Те не го продават . направо им го подаряват.

най-голямата заплаха са американците респ. юдейте, който я управляват! След тях и трева не никне особено отрочето им ИД.

Россия е заплаша само за бившите си колонии - толкова с аим силиците ... А така наречената ислямска държава е журналистическа измислица- няма, граница, няма столица, правителство, държавни органи и пр....ако наистина е творение на ЦРУ където ислямисти от разни религии се избиват - респект !

Русия: САЩ и НАТО, са най-голямата заплаха за сигурноста на Русия... ..и сега к'во прайм?!!

Абсолютно правилно, само е объркан реда. Първо е Русия, след това е Ислямска държава.

Гена ще ти каже кой е прав. Този отпред или този отзад.

Най голямата заплаха всъщност е безкрайната тъпота на вашингтонските маймуни и евродебилите. За справка събитията по границите на балканите.

Политиката на Обама е проста: Ислямска Държава бе създадена, за да свърши това, което НАТО не може, включително етнически прочиствания. Избиването на сирийските кюрди е необходимо за Вашингтон.

Зна4и финансирания от тях МИНДИЛ бил едно и също с руснаците? Те кого обезглавиха и изтребиха? Кого нападнаха?

толкоЗ изтрещял та чак брадата си оплюл

Това, че САЩ и Русия са световни агресори не е спам, а е факт който няма как да се опровергае!

САЩ и Русия си приличат по това, че са световни агресори. Разликата е, че американците избиват чужди народи, а рашистите, освен чужди, избиват и собствения си народ. Правили са го Ленин, Сталин и Хрушчов, прави го и жужето Путлер.

си един завършен глупак

войниците на конфедерацията

Брей, един хамерски трол най-после да признае, че САЩ са агресори и терористи :)))

Ленин, Сталин, Хрушчов...забравяте постоянно създателят на СССР - Бронщайн с партизанско име Троцки, Каганович, Хаим (Християн?!) Раковски и цялата банда от комисари на СССР са евреи. Само един комисар е негър ! и за един има съмнения , че е руснак. Руснаците са толкова виновни за интерционизма, колкото германците за националционизма.

Този не е добре. Определено. Те не могат да се оправят със собствените си "рожби" -ИД , атръгнали на Русия да се репчат.Смешници '

симо

Щерев,че хванеш маясъл от толкова висене пред компа.Обаче пък ще ти отива.

Тцъ, няма, сомалийският ми другар се грижи това да не се случи.

Сомалийският ти другар явно редовно ти чисти бърлогата.!.

НАЙ ГОЛЯМАТА ЗАПЛАХА ЗА ЕВРОПА И СВЕТОВНИЯ МИР СА САЩ- дори не е нужно да се доказва!!!!

Hello bustards! Мислим да емигрирам у Русията. Как е там, що е? Демокрация има ли? Или Путокрация? Има ли плюскане? Има ли блядки? Има ли канибали, или вече ги изплюскахте? Казвайте да знам да идвам ли?

Русия е най-могъща и най-богата. защо не ходят там бежанците, ами подвели са се като овце и все на Запад. А в Русия - всеки е МИЛИОНЕР.

и този русофил се оля. Не ми омръзна да питам, защо "бежанците" не бягат в Русия, ами си ЗАЛАГАТ живота да ходят на Запад. Биха ходили и в САЩ, ама океана, океана.

Те не са разграден двор на НПО на дедо Шорош.

Ами либийците, сирийците и афганистанците бягат там да създадат проблеми именно на онези, които ги нападнаха и разрушиха държавите им :))

МНОГО Е ПРАВ!!!РУСИЯ ЕДИНСТВЕНА СЕ ОПЪЛЧИ НА ГРАБИТЕЛСКАТА ФИНАНСОВА СИСТЕМА НА ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ!!!ТОВА Е СМЪРТНА ОПАСТНОСТ ЗА ВЛАСТОЛЮБИВИТЕ БАНКЕРИ!!!РАЗБИРА СЕ АРМИЯТНА НА САЩ,ЩЕ Е АКТИВНА ЗА "ПРЕОДОЛЯВАНЕ"НА РУСКАТА ЗАПЛАХА!!!НЕЗАВИСИМОСТТА НА РУСИЯ Я ПРИЕМАТ КАТО ЗАПЛАХА!!!ВРЕМЕТО НА ДОЛАРА ИСКАТ ИЛИ НЕ СВЪРШВА!!!ПУСНЕТЕ СИ ЗА УСПОКОЕНИЕ ТРАУРНИЯ МАРШ!!!

На вниманието на путинските тролве теолещи във форума!Русия под управлението на путин е заплаха най вече за нас.Източна Европа,себе си( виждате налудничавата кампания да се унищожават храни и безмислените кланета в Украйна) и чак тогава за САЩ.Със потдръжката си за Асад и контрабандата на оръжие за идил путин направи живота на обикновените хора в Сирия и Ирак ад.И предизвика криза с бежанците в съседни държави и Европа.За действията на българските им агенти които почти ни заличиха като народ и прпдължават нагло да подкопават устоите на държавата.Няма какво по лошо за тях да се каже.Както и за нехранимайковците които за лайняни копейки плюят народа и държавата си и възхваляват лудия президент на Русия.

Е как Путин хем е за Асад пьк хем вьорьжава Идил, които воюват да свалят Асад?

Типичен пример за американска пропаганда :)))

Пич, за теб няма хапове, тъй ще да я караш! Кофти ми е за теб, сма си тотално неспасяем!