Рогозин се подигра в Туитър с твърдата линия на САЩ

Руският вицепремиер Дмитрий Рогозин иронизира твърдата американска линия срещу Русия с нов туит, този път придружен и със снимки.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин се подигра в Туитър с твърдата линия на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превод: Дойдох.Видях,Победих. Да Живее РУСИЯ... Падне ли Братския Славянски Руский Народ....Няма Да Има България и Православие.

Превод: Пиесата свърши. Братският Славянски Руский народ падна през 1917 година и бе изклан от болшевиките. България и Православието ги няма от 1944 година.

Това е самата истина!!!

А рогозката се криеше всамолета ,като талибан в ,когато отиде в Приднестровието...щеше да е смешно, ако не беше жалко, че е вице на могучая

САЩ са нещастници. Това със санкциите е смешен театър. Най-вече ги е яд за загубената война в Сирия.

За какво са ти статистики? Очи нямаш ли?

като е толкова убаво при Путя, а преди и у нас при комунягите защо имаше "желязна завеса", защо стреляха "на месо". Аз съм стар човек и помня.А пък немците от благословената за нас Демократична република, на която искахме поне малко да приличаме бягаха по най-различни пътища и начини.Скоро даваха филм по една телевизия - страшно - стотици убити и хиляди избягали близо - с балони, чрез тунели като в затворите. И пак ще кажа, а и ДВЕТЕ дъщери на Путин къде са?

като е лошо да пушиш защо всички пушиха. защото до средата на 50 и края на 60-те имаше воени и диверсиони групи които палеха селксостопанските сладовете и вкарваха болести по животните. а желязната завеса е има доста преди да е имало комунизъм, ако четеш внимателно ще разбереш че достъпа ни до редица европейки държави е бил силно ограничен далеч преди комунизма от самите така наречените днес западни държави.

Много хора има още, които са преживелит този период - цитирай ми поне един факт доказващ глупостите, които пишеш!

ама в Русия се наредили политик, до политика. И все блестящи. Я вижте с какво се занимават. А как же? Путя има тигър, а Обама куче и то малко пуделче.Виждате разликата в силата на двете държави? И такива тъпунгери управляват Русия, та как нямат да бягат хората от там.Верно малко трудно, но който може /като дъщерите на Путя/ - дим да го няма.

Я, комплексарската снимка с упоеното леопардче. Има го и полугол, надуващ мускули. Ама защо ли само той, щеше да е интересно и с императрицата, хубавка я помним.

аз не казвам, че не мозжете да спрете интернета. но казвам, че от утре ще има як ташак... все пак, не аз ви отнех живота, обама, а вие моя! сйобразяваите се поне с това! трижсе сребърника... хахаха добре платената хунта!

Мизерниците от най-бедната и официално най-нещастна страна в Европа се захванали да бистрят голямата политика, и то с такава надменност и снизхождение говорят за най-богатата и силна държава в света, та са направо комични! Кой ви слуша вас, какъв авторитет имат мненията ви? Нали всеки, който ви види как живеете ще ви запита: Добре де като толкова сте умни и толко знаете, защо не оставите САЩ и Русия на мира, и да вземете да се захванете с вашето си дередже, че едни други ви яхат вече 70 години и са ви превърнали в посмешишето на Европа...

кои направи статистикат , че сме най бедни , аман от заблудени и заблуждаващи ние си бяхме ъс светлини години по напред от така наречената ти най мощна държава, там си има гета и винаги си е имало, напрактика всеки 6 американец е без здравно осигуряване, не мжаха да се погрижат за 50 хиляди души в ню орлеанс а тогава даже и бяха в криза, че ние ако пеачтахме долари като тях пропорциоанлно на населението си щахме вска година да строим по едно белене и по една магистрала, говоря само от печатането, не говоря за заемите които вземат от цял свят. или затова че си увеличава дълга с едни 10 процента от брутния си продукт, на й богати пък да си видял американци на почивка по испания или по турция ? стоят си забити там щотот отпуската им е една седмица, ай сстига с тез промивки. уж билина й мощни пък 10 процента от астронавтите им са летели с съветски ракети измислени преди 50 години. толкова са мощни че дори ракетите им за спътници ползват руски двигатели в най трудната им степен за изпълнение.

За лагера и нахранените свине ли става дума?

"ние си бяхме ъс светлини години по напред от така наречената ти най мощна държава" ти си си направо за подмивка, хем си се олял, хем си се на.рал

Ами ние що не печатим левове като е толкова лесно? Щото сме скромни? Какъв Ню Орлинс те е патил, какви космонавти? Аз за вас говоря, 'дето сте се сврели в панелките, които тия които за пръв път идват в София ги гледат с ужас по пътя от летището и висят с рамъкнатите си анцузи из ламаринените капанчета по Обеля-17... Айде печати пари и ти и се качвай на някоя руска ракета и заминавай за Сибир...Ама се научи да пишеш грамотно първо...

Нещастник и комплексар явно си ти. И защо си мислиш, че можеш да казваш на мен и другите българи с какво да се занимават. Ще се занимавам с каквото си поискам, ще съм щастлива колкото си поискам. А материалното благосъстояние не е показател за умност и интелигентност. Ясно ли ти стана мизерник ...

Нещастник и комплексар е този, който не желае да признае жалкото си положение, а се мъчи да компенсира нищожеството си с мания за величие, умност, интелигентност и пр., които само той ги вижда в себе си. Аз констатирам положението, никого не уча какво да прати, вие сте ненаучаеми, затова сте на това дередже... Умност и интлигентност? Къде ги видя?

Рогозин го е казал достатъчно просто. Каквито ценностите, такива и съюзниците. Пуделът на мен ми прилича на Великобритания, от чието величие е останало само наконтената поза на иначе послушен любимец на Обонго. А хищната котка си е отвсякъде символ на Китай. Това е съвсем директно послание, целящо да покаже разделението на света след санциите на пуделите и техните господари.

6+

А какви санкции трябва да се наложат на САЩ за подкрепата на Израел и всички останали реакционни режими по света? Моля дайте предложения!!!!!

Какъв е тоз пудел в ръцете на Обама? Слаба работа!

Усари и евреи съвсем станаха за смях с икономическа и политическата си импотентност...

Хак им е! Нека живеят в мизерия усарите и еврейте. те никога няма да стигнат жизнения стандарт на руснаците!

жизен стандарт на крадец е несравним с жизнен сатндарт на ограбен от крадец. а рално юсарите си плащат дървените псороики наречени дом по 30 години, и като стане нещо като в ню орлеанс правителството ги остава да омрат от глад и жажда защото има повече жертви не от самия ураган, а от умрели от жажда и глад след като ураган е преминал хората са чакали сдни за вода и храна

Голям праз........ Кой по- по- най- Къде са Великите държави, дето са кротки, гостоприемни и не се месят никъде по света...? Една поне... има ли? То не беше Напольон, Хитлер, Буш Старши, Младши, Путинов Сталин, Различни Мао Дзедуни Бараци модна дума от мераци... Как пък един от тия не излезна от Амазонските джунгли... за първи контакт с цивилизацията...

не приравнявай Путин с остналите, Путин се бори за мир, и му скочиха

Защото Путин играе на смени с Медведев. Ми, че то след още 10 години ще е като Бай ни. Къде е демокрацията, поне формално да ги сменят, то ясно е, че все е кукла на конци...

И колко от вас умници е живял навън, та можете така смело да давате оценки и на руснаци , и на американци. Руснаците още си живеят във феодалния строй умишлено, което е в интерес на шепа хора, а всички останали живеят в глад и мизерия. Американците са малко по напред - но пак всичко се диктува от еврейската клика.

12 паудна килограм череши в супер маркет, 1450 паунда среден наем в лондон, 700 за детска градина, евтина импотека за къща 1280 паунда на месец, транспорт 53 паунда за седмична карта за метрото до 5 зона, бира в кръчма 5 паунда, салата 12-15 паунда

само мощна подигравка за геи-парадиращите евреи!

момче не се лъжи да емигрираш в америка!пробвай ако можеш австралия от англоезичните,но не и америка!ще сгрешиш много!

първо трябва да се уточни какво е сащ! сащ е една тевритория, населена със сбърканяци, които са повече въоръжени психопати- тлъстаци, отколкото умни хора. това е една маса, която прелива от сланина към общетственото мнение на рисувания чичо скрудж! смехория са генномутиралите, смехория. само не знам защо европа възприе бившите си престъпници като бог.?

Защото заради 2-те световни войни европейските Велики сили отпаднаха като световни играчи. Остана им икономическата мощ и политическо влияние, но не дотолкова, че да не бъдат под шапката на НАТО. Само Англия прави изключение от правилото - за своите цели винаги използва влиянието на американците. От 200-300 години английската външна политика не се е променяла и тя е да не допуска някой европейски по-мощен от нея играч.

уважаема нина, винаги съм бил за мнения, които не зависят от политицжхеската обстановка. аз самият страдам, заедно с авас, с хората, които страдат. мога да кажа, че на кръста ви ме боли така, както нема как да повервате. но защо се оковавате на кръст? малко ли ви е това, което земята. моя кораб ви дава?

От руснаците българите само добро са видяли. С тях имаме дълги културни и исторически връзки, които в последните години се прекъснаха. Американците са прочути с методите на "моркова и тоягата", но за 25 години от тях изпитахме на гърба си само тоягата. :))))

Показателно за Финансовата Мафия на САЩ е нейната безкруполност дори по отношение на собственните им семейства! Родоначалника им излизайки от еврейското гето на Франкфурт забогатявайки, твърде бързо забравя своите родители, които до края на живота си остават бедни и мизерно живеещи там! Явно дядото на Ротшилд го е било срам от мизерните му корени!Да не говорим за смяната на имената им и т.н...В Украина всички Ционистки олигарси (20бр.) подкрепящи неофашистката Хунта са с промнени имена : Порошенко - Вайсман ?

Коментара на Гошо Колев няма нищо нецензорно за да го закривате от Дир. БГ ! Той желае да се прекрати на Българска територия агресивната война между Укри и руснаци , ние сме толерантна държава !

А др.Рогозин си направил снимка с бутилка водка"Путлер"!

Съотношението + към - показа и в тази тема на чия страна са българите.Резултатите са повече от ясни колкото и да се напъват нищожествата платени от сорос...:)

Съотношението + към - също така показва и разликата в стандарта на живот и заплатите. В момента на писане на това съобщение, имаш 10+ и 1-, 10:1. В САЩ един работник в МакДоналдс или просто чистач на кенефи взима 10 пъти повече от такъв в българия или хрусия.

Добре, ние като официално сме съюзници на НАТО и САЩ, а нямаме нищо общо с Русия, защо заплатите са ни 10 пъти по-малки. Навремето така ни лъжеха, че като падне комунизма и минем към Запада, заплатите ще са ни като там. Ама нещо не се получи. Май въпросът не е в това към кого ще сме, а чии роби да сме. А в този случай заплатите ще са все 10 пъти по-малки. Защото на роба му е все едно кой му е господаря.А гоподаря си иска роби, а не партньори. И затова тобкова години след промяната все още има хора, дето си спонмят с умиление за СССР и прочие.

стига лъга в америка здравеопазването като страна от етия свят 50 милиона са здравно неосигурени, и какво като вземаш няколко пъти по голяма заплата в макдоналдс когато едно хапче за лечение на хепатит ти е 1000 долара, в египт която е супер изостнала е 11 долара същото хапче, за справка чети файненшъл таймс, айде стига с тез плитки малоумни лъжи, чиста проба лъжи зле сме заради такива като вас че с лъжи съсипахте истнски здрави и ренатбилни предприятия, каквато беше и икономиката ни, вие сте позор за човешката раса

ПИЧ , И ТУК ++++ СИ ГИ ДРАСКАТ ХАКЕРЧЕТАТА ОТ ТОЗИ САЙТ ... ВСИЧКО Е ПЛАТЕНО ОТ МОСКВА , ЗА ДА НИ ВКАРАТ В ТЕХНИЯТ ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ , ЗАЕДНО С МАНГАЛИТЕ И БЕЛОГВАРДЕЙЦИТЕ ОТ БЕЛАРУС ...

Боже опази ни от тази простотия.Какви белогвардейци какви пет лева бе малоумник.

Хайде сега сравнете качеството на живот, заплатите и всички останали неща, които са от значение за една цивилизация. (позирането с животни не е от тях) Руските смешници няма ли да осъзнаят най-накрая, че лъжат само себе си и тъпите българи?

не си наясно с живота в хамериката?иди постой година-две па тогаз ще си говорим....

А дано! Но със сигурност няма да е Русия, ако ще и Грейс Кели да ме чака в леглото там. Е, ако това с Грейс ми се случи, ще отидем и до Северна Корея, ама... само за Грейс.

Тоя, с бялото кученце, по му прилича да бъде в зоологическа градина...

Тази Шаренкова е време да си затвори устата защото на Българска земя създава конфликт на национална основа , което на нас Българите които наблюдаваме и сме толерантни към други националности ни възмощава , ако желае да си ходи в Украйна и там да си води кампанията срещу Расия!

Като изгуби поредните 300 млрд ще продаде зверчето на Обама и ще вземе булонката. Всеки се простира според чергата си. За разлика от Обама, Путин гребе от народните доходи с пълни шепи и може да позира и с жираф,макар че повече му приляга магаре.

Сега не е време за дрязги и караници, когато сме свидетели на последните дни на нашата цивилизация. Бъдете по-смирени.

Путин като е толкова голем мъжкар що се не снима с една черна мамба ? Или как плува сред бели акули например...

Щот друго си е да се снимаш с опитомено, дресирано животно.

Ах, как им се иска! Но има кой да те възпре, ако се напънеш да сложиш ръка на каквото докопаш.

много ме радвате колко сте компетентни по всички вапроси.америка си е америка! аз живея в америка и не ми е зле.зле са тия дето ги марзи да работят! не ми разправяуте коло била добра русия.тя ако беше добре нямаше света да е пален с емигранти руснаци.аиде ходете си лягаите и намерете начин да си запалните по полезно времето

В каква америка живееш, бе, цървул, ти български език не знаеш, виж си правописа, кой ще те вземе там? Най-вероятно пасеш овчиците на баща си на къра....

Жалко е,че нашата родна земя е загубила толкова интелигентен тип като теб.Дано в онази страна откриеш щастието,а също така буквата "Ъ" и главните букви.

Е-е-е...късно е вече - особено пък в Щатите - там вероятно ще стане още по-тъп...

Пасков, правилно те е нарекъл "Питащия", ЦЪРВУЛ . Ами ти като живееш в Америка ,там всички ли са толкова грамотни като тебе !!!!! Понаучи правописа момче и тогава ръси неграмотности във форума. С този си правопис и за кенефочистач не ставаш !

пути седнал с леопардче, и затова е голям пич 1.70 комплексар

Абе смешни сте бе. Русия е дупка, това е. Това че има атомни бомби не я прави силна. С Ирак и Либия се води война по един начин, с Русия по друг. Атомните бомби няма да те спасят като няма какво да ядеш. Щото като спрат газа това ще стане в Русия.

даде на късо! Цената дето я искат руснаците е била мноооого надута според КИТАЙ. ...НОВОКИТАЙ!!!

Затова: - Първото посещение на Си Дзинпин беше при Путин. Само три дена след това той имаше друга оговорена среща с него в рамките на срещата на БРИКС в Дърбан - В Съвета за сигурност Китай винаги гласува заедно с Русия. - С въвеждането на санкции от САЩ спрямо Русия, Китай съвсем случайно намали драстично вноса си на царевица от САЩ. - Китай купува всякакви руски оръжия и никакви американски.

Но и там не искат русобилите!

Шило

Ако се направи една класация на изцепките, Псаки няма стигане! Обичам я тази жена! Все намира начин да ми оправи настроението!