Пентагонът осъди руското прелитане до ”Доналд Кук”

Пентагонът осъди прелитането на руски боен самолет близо до американски военен кораб в Черно море. Във Вашингтон обмислят доставка на оръжие за Киев.

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът осъди руското прелитане до ”Доналд Кук” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здесь кто то посрался ...

А защо не пише че електониката въобще не го е засякла и всички са се насрали

Ще ум го свалят другият път както турците им го свалиха

Само им беше показано какво ще им се случи ОТ НЕВЪОРЪЖЕН САМОЛЕТ и се насраха от страх. А да въоръжат малоумници и да ги изманипулират да се бият с братята си - това им е специалност

Летял си някакъв самолет из Черно море и видиш ли разминал се с някакъв кораб. И така няколко пъти. В кораба сменяли памперси и оревали света, че не било редно да им хабят запасите. Една "пастирката" също се оплака по подобен повод...

добре че су з7 не се появи на тва корито че тогава >>>>>>>>>>>>>>>>тезко уиски даите дасе напят тези американци като видат какво мозе тои

какво е измислено в Русия - водката. Добре че са били германците, та да имат и те заводи и самолети. Най добрата им кола е лиценз на Фиат. Китайците копират без да питат, щото могат. Който не може - купува лиценз.

ами космоса са го измислили руснаците ане уса

така че водката е за малоумници като теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво да се каже, от имитации към иновации.....

Пентагона няма какво да осъжда. Американците да си вървят от Черно море. Не искаме война.

Може и да ми изтрият коментара, но ... Потърсете и прочетете: "Хибины" против "Иджис" или что так сильно испугало Пентагон? Ако това е истина, то американците са изуй гащи.

"Радиоелектронна борба" - тука не всички знаят, какво е това. Су 24 - това е руска щурмова авиация, той такива адски сирени издава при атака, че ушите на обикновен човек просто се пръскат.

Прощавайте, Радиоелектронна бомба, исках да кажа.

абе какъв ти кук, не се ли сещат, че ще ги светне я българска, я украинска ракета, тва са опасни води.

Eй, Добре бе, ти си се изказал като едноклетъчен консуматор с философията си: се наял и се насал. Мозък ти се управлява от търбуха.Ти си от тая категория хора, които не разбират нещата, които стоят над животното консуматорство. САЩовци затова и затънали в дългове и трескавично печатат пари,тъй като те са един голям търбух на света, който поглъща създадено от други народи и вече няма покритие на консуматорство у дома си. Затова имат астрономичен дълг. Русия не дължи нищо на никой.Тя три четвърти от историята си прекарала в освободителни войни на своя територия и се възстановявала много пъти без чужда помощ и с голям успех. Воювала и се възстановявала, воювала и се възстановявала .А това е време и ресурси. Не като САЩ живеели необезпокоявани на континента и нападали други. Естествено Русия имала други приоритети свързани с безопасност. Тя не създавала модерни коли като Германия, но Германия не създавала космическа наука и техника като Русия станала велика космическа държава. Тя е независима силна държава на която никой, ама, никой не може на посегне.

А чий го дири ,,Чичо Сам" там,на лъва в устата,а?!

Така де, то Черно море си е руско!:)

Така де , тя и РБ си е такава .....))))

Защо не публикувате всички мнения ,като в тях няма нецензурни думи

Дир-а са РУСОФОБИ!

ми хайде по строго, че тъпите и пияни руснаци само от бой разбират

ДВЕ ПРОСКУБАНИ ЧАЙКА СЪЩО СА ПРЕЛЕТЕЛИ, НО НАД САМИЯ КОРАБ И СА ОЦВЪКАЛИ КАПИТАНА!!!ЦЕЛИЯТ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИ ФЛОТ НА НАТО Е ВДИГНАТ ПОД ТРЕВОГА!!!СБОРЕН ПУНК БЪЛГАРИЯ!!!

Да се коментира страх, който е породен от оръжие което е подобно на сирените на Ю88 от ВСВ. Монтираните на този тип самолети са със специално подбрани честоти, които всяват паника и ужас за този който е подложен на тях. Така, че съвсем естествено е да се получат такива реакции. Може да се стигне до смърт или дори до незабавни самоубийства!

ако можеше щах да ти сложа над 100 минуса 1. Няма такава сирена със специални честоти, ще влияе на всички. 2. Самолета със сирена е U 87 Stuka (Sturzkampfflugzeug) или по нашенски Щука, пикиращ бомбандировач. 3. Сирената работи само като влезе в пикиране, от голямата скорост при пикирането. чули-недочули, чели-недочели и големи специалисти станахте

Ти си останал на нивото от 1941 година. Да не мислиш бе умник, че са ги свалили от старите самолети. Поне ТВ да гледаше щеше, да си виждал рекламата за прогонване на мишки с инфразвук!

ТО КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ПУБЛИКУВАНИТЕ ВПОСЛЕДСТВИЕ ИНФОРМАЦИИ МАЙ Е ДОСТАТЪЧНО РУСНАЦИТЕ ДА "БОМБАРДИРАТ" ХАМЕРИКАНЦИТЕ С ПАМПЕРСИ ИКОНОМИЧЕСКИ ПО ИЗГОДНО И ХУМАНИТАРНО Е

От Пентагона изтече информация, че капитана на въпросното корито след нальота на СУ-34 се е насрал, получил е скоротечен сюргюн и е прехвърлен във военна болница на Ердоган за цялостно "обгрижване".

су 44 е било

За сведение на г-да промитите мозъци набор 90 година/ защото само платен пронатовски либерастки боклук над този набор може да иска да се стрелят американци и руснаци в Черно море/ американците и да искат не са можели да свалят старият руски самолет. Причината- това,което е висяло под корпуса му :контейнер със средство за радио-електронна борба "Хибины". Това последното вече изобщо не е старо,всъщност по стандартите на американците си е направо от утрешния ден. Накратко: системата "Иджис" просто не е засичала самолета,докато той 12 пъти е облитал кораба в имитация на атака; цялата бордова електроника е била безсилна и сляпа-на мониторите е нямало нищо,модерните ракети и т.н реално не са имали пред себе си цел.От цялата ситуация най-актуално осведомени са били тези на палубата,на които са им писнали ушите и са им се размърдали червата от звука на двигателите на самолета. Ето в това се крие отговора на загадката защо "американският кораб е евакуиран спешно в пристанище,част от екипажа е подала рапорти за уволнение, а с останалата работи психолог". Руснаците унижиха натрапниците с този стар самолет /пак добре,че не сложиха модула на някой селскостопански витлов "торач"/ и показаха за пореден път,че ненадминатите технологии на САЩ съществуват само във виртуалния свят на Холивуд и в реалния на пастирите на кози в страни от Третия свят,където РПГ-то се смята още за "технология свише". Ракетните и електронните технологии на Русия нямат аналог -тетрадките на старите съветските учени по фундаменталните науки не могат да бъдат надминати от поколението консуматори на "Сникърс" и зомбирани "юзъри" на iPhone.

госин професоре, викаш у холивуд било само американското, а мужиките що започнаха да правят и гледат холивудски филми, да се возят в американски коли, да пият кола и ядат бургери, да носят найки, да слушат американски групи, да строят небостъргачи в москва, да пазаруват с долари, да ходят по дискотеки, да ползват компютри, да снимат порно, да носят дънки, да говорят английски, списъка е безкраен. Не съм чул американците да карат москвичи и да ручат пироги и маат казачок. Айде кога получовеците ще превземат САЩ, дайте точна година или десетилетие поне, чакаме 70 години?

госин-чо, не претендирам да съм аналитик,за да давам дати; посочвам очевидни факти-всичко,де що е физика,го е измислил или усъвършенствал руснак.Това е народ на контрасти-най-големите скотове и най-големите гении живеят в Русия (често не можеш да отличиш едните от другите на пръв поглед,говоря от личен опит). Хората,които вярват,че нацията,която /освен всичко останало/ е донор на НАСА с ракети-носители не може да изкара технология за стоки за бита, са или наивни,или платени. Това с хамбургерите,порното и английския е ясно- руснаците бяха излъгани през 90-те с приказките за права на човека и демокрация,но постепенно се откачат от тази въдичка-напоследък процесът върви ускорено с помощта на Запада ;-). Време е махалото да се залюлее наобратно,към Атлантика. Мисля,че ще се изненадаш колко скоро руснаците и компания ще освободят /не превземат/ САЩ. Ако си мислиш,че само САЩ знаят как се правят цветни революции, си в голяма грешка. САЩ е поддържано със сила образувание,в което липсва каквато и да било социална и етническа хомогенност. Надявам се да мога да консумирам любимите и на мен хамбургери пред китайския /не американския/ си телевизор,когато в САЩ почнат да се провират сепаратистите през някогашната желязна хватка на федералното правителство. Гледката ще е по-добра от всякакво порно,уверявам те. Бъди жив,че много здрави си заминаха.

И руски храни си похапват и питиета пийват , особено на водка налитат и най- вече " Столичная". Глобализация братче, светът е широк, а животът кратък! От колкото повече неща опиташ и видиш докато си жив толкова по- добре си живял!

Как увлекателно го описваш! Все ено си бил там! Голям талант ....

Major Payne

Има си човека мокри сънища и ги споделя с хората. СССР направиха световната революция, разпространиха комунизЪма в света, оправиха се и самите те, та сега ще правят и преврат в САЩ.

Едмундович, ти трябва да пишеш романчета - много раззбираш от железария:)

Този път не уцели другарю милиционер. Аз съм всестранно развита личност и като такъв са ме научили от всичко да разбирам, ама детайлите да оставям на специалистите.

мужишка бръкма, като прастария Су 24, насра американските моряци и те побързаха да се скрият в "братска" Руъния. ЯСНО КАТО БЯЛ ДЕН, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ УМИРА ЗА КЕФА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ УОЛСТРИИТ И ДЕКОРАТИВНОТО ИМ ПЕТЛЕ ОБАМА, КОИТО СА ЗИНАЛИ ДА ЛАПНАТ ЦЯЛ СВЯТ. Само мир, разбирателство и уважение ще спаси света от военнолюбците като Соломон Паси и еврйските му събратя по света.

СУ-24 е направил няколко имитации на бойна атака срещу кораба, което е произвело деморализиращ ефект сред екипажа му. 27 членове са подали рапорт за оставка, с мотива, че не желаят да подлагат своя живот на опасност. Въпреки че Пентагонът е обещал да увеличи застрахователните суми на военнослужещите от 1 на 3 милиона долара. Всички членове на екипажа преминават процедури с психолог, за да се възстановят след преживения стрес. Корабът срочно е евакуиран след инцидента, и в момента се намира в безопасност в румънски пристанище.

мужишки източници, според американските от кораба са се притеснили дали всичко със самолета и пилота е наред, че се е държал неадекватно, не се е обадил, може би за 12 април е поздравил колегите с 12 обиколки, мужишка му работа, ест. че от лудите трябва да те е страх, само лудия човек не изпитва. Изпратили празен самолет от 70те години, та ако евентуално го свалят хем да не са на загуба с щайгата, хем веднага да обвинят веднага лошите, хубаво е че не са отговорили на провокацията.

промитият гладък хамерикански мозък се опитва да разсъждава, което ест. не му е присъщо. Хамериканците много добре знаят, че те са нарушителите на международен морски договор, според който в Черно море не могат да присъстват американски бойни кораби повече от 14 денонощия. Превишаването на този срок дава право на Русия да атакува и унищожава тези кораби без да обявява война. И ако до сега не го е правила, това е, защото мужиците имат акъл, държат се адекватно и отговорно, без провокации, за разлика от чалдисаните хамериканци. С познаването на тази възможност от екипажа на кораба, се обяснява големия психологически ефект, който е възпроизвел върху него имитацията на бойна атака. Освен това хамериканците са големи юнаци, когато отношението на силите е много към 0 /нула/, което в математиката е безкрайност. В останалите случаи сме свидетели на позорни бягства от тяхна страна. Освен това знаят, че с руснаци шега не бива, и друг път са имали възможността да се убедят в това, и в Черно море, и на други места.

Европа и САЩ не искат да воюват, това е ясно, така че очевидно трябваше да се намери някакъв друг отговор - по-слаб от ядрените оръжия, но много по-силен от икономическите санкции. Отговор, който да засегне Путин в най-слабото му място. Тъкмо този отговор сякаш намери президентът на САЩ Барак Обама. Публично и от висотата на един форум, където Путин не беше поканен, Обама каза, че Руската федерация не е нищо повече от обикновена регионална сила, която заплашва някои от съседите си - при това не от сила, а от слабост. Посланието на Обама гласи: Русия не е глобален фактор, за нас тя не е заплаха, ние гледаме едва ли не със съчувствие на гърчовете на Путин в желанието му да излезе на международната сцена.

Това дали засегна Путин или беше нещо от сорта на "Баси мамата, точно това не го очаквахме от вас. Ми сега кво да правим?"

На американските моряци в черно море дали им раздават памперси за дежурствата?

Долу американския империализъм, подтисник на човечеството! Да живее руския такъв, носител на прогресивните идеи!:)

Поради липса на друго - това осъдиха. Ама за Косово и т.н. не се сещат.

От снимката ясно се вижда че самолетът носи ракети под крилата си. И само Рей Чарлз и известен брой от Съюза на слепите не могат да ги видят. Заради черните очила, може би, или по други причини. Су24 е щурмови самолет, а не изтребител. Той е предназначен за поразяване на наземни и надводни цели. Така че демонстрацията на сила е очевидна. Друг е въпроса до какво може да доведе опита за въздействие върху кораб от системата за ПРО в международни води. Като начало този кораб е въоръжен с изключително прецизни ракети земя-въздух и като нищо може да опука Су24. нека не забравяме че това е един доста стар самолет. Второ, какво ще се случи с руските кораби и подводници в международни води. Където има доста американски самолетоносачи, и нито един руски самолет. Ще почнат да ги гърмят като зайци. Международните води в Черно море с нищо не са по-различни от които и да е международни води. И ако Русия си мисли че те й принадлежат по право това не е точно така. Всъщност тя е само една от 6-те държави, нищо повече. От 6-те държави, три от които са членове на НАТО, а другите две - Украйна и Грузия не го долюбват особено. Та да не стане някоя грешка викам аз. Те, самолетите падат понякога.....

Су-24 е бомбардировач. Щурмови е Су-25. И Черно море за разлика от другите международни води има един кусур - прострелва се от руски противокорабни ракети от край до край. Къде от брега къде от кораби.

Да, прав си, така е. Но нека да не се задълбочаваме в терминологията. Лекият фронтови бомбардировач като Су24 е точно толкова нападателно оръжие, колкото и щурмовия самолет Су25. А като маневрени качества особено на малки височини двата самолета са подобни. Така че вашата теза засилва моите предположения за агресивни намерения - в случая даже не става дума за изтребител-бомбардировач ( и в никакъв случай за изтревбител-разузнавач), който евентуално да извършва разузнавателни полети, ами за откровено нападателно оръжие. Което дава всички основания да бъде атакувано с ракети. За Черно море - добре. Прострелва се с корабни ракети. Но не само от Русия. И от НАТО, чадо, и от НАТО. А в световния океан само от НАТО. И то не само с противокорабни ракети. И не само от специализирани кораби. С всичко - като започнем от ескадрени миноносци, минем през крайцери от различен клас и завършим със самолетоносачи. Подводниците не ги броим. Лошо им се пише на руснаците извън Черно море.

Снимката е юлистрация, за не запознатите как изглежда Су24. Умнико

"От снимката" уважаеми се вижда преди всичко, че самолета носи два ПТБ-1500 иначе казано два прикачни резервоара за по 1500 литра гориво съответно. Не че ако някой такъв падне върху Доналд Кук няма да натвори сумайти поразии(зависи къде падне, но поне голяма дупка в палубата всякак ще има), но уви няма да го превърне в риф

Определено на снимката самолетът е с подкрилни резервоари. А това е първият руски самолет за работа с високоточни оръжия и отделно с много мощен комплекс за радиоелектронно разузнаване и противодействие. тъй че при прелитането всички американски комуникации са проследени ( може би и заглушени), както и реакцията на корабната ПВО на заплаха и може да се каже, че патето е готово за отстрел. Не се съмнявам в добрата работа на AEGIS, но реакцията на екипажа показва колко зле могат да станат нещата.

Понаучете се малко. Има самолети и самолети. Това е Су24МР ! (МР- модернизиран разузнавателен самолет) Натъпкан е с радиотехнически средства за разузнаване на противника и едва е останало място за 2 ракети въздух-въздух за самоотбрана. И между другото сирената, която е монтирана на него издава невъобразими звуци в целия спектър, така, че е съвсем нормално да има пострадали моряци от кораба!

След 1000% инфлация при Виденов Котов постигна икономически ръст само за 2 години!! Това е нечуван успех до тогава. Повтори го Борисов. Най-големият износ на български капитали се извърши в годините на прехода от ДС. Т.е. от комунисите. Това го каза Калфин 2010 година. Оказва се, че по неизвестна причина в България най-лош се оказва най-добрият. Според БСП, която от 3 управления и 3-те пъти достави икономически спад след втората година от мандата си. Защо БСП ми прилича на виновника за сътоянието на България днес? Защото прасетата си обичат тинята и собствените си лайна. А комунистът е прасе. За това. Друга причина няма. Уродите намаляват, прото е нужно търпение. Имаме го и времето наближава.

Баси грабежа с икономически ръст!! Ти си уроден, бе! Калфин цитира 2010, че най-големият износ ан български капитал е извършен от ДС след промените. Това е доста преди Котов. А Костов придвижи икономиката нагоре, след като Виденов (БСП) направи 1000% инфлация!! Уроди. Всичко ви е наобратно. Не знам дали вместо да ядете, не повръщате. Такова сбъркано като комунистите няма на света. И самоунищожително тъпо.

Тук е място за изследване на простотията на българина. Аз не намирам по-добър източник на доказателства колко дълбока е тя. Уродлива доживотна простащина е заразила съществена част от българската нация. На тези скотове целият живот им е като в цигански табор - мизерия и сеир им дай! Баси долната измет, дето се кефи на простащини! И да ви кажа, че бедността ви е следствие именно от протащината ви. Руски самолет прави просташки номера, целият свят е в почуда от безумието. Това е като да се изпърдиш на масата. Като да буташ хората по улицата. Като да си показваш члена на публиката, за да правиш сеир. Като да опикаваш минувачите. Това е толкова долно и просташко, че ако можеха да се видят отстрани всички тези привърженици на провокацията, щеше да им стане жал за живота им - не е човешки, а скотски. Жалко... Имаме национални герои, които са давали живота си за такава измет. За да може днес да се радва на простащини. Падение. Личностно и национално падение. Изтървани, безмозъчни получовеци. Уроди и зомбита. Дали могат да се псрат от зомбирания си поход, или ще се самоунищожат в долния си уклон? Много жалки!

не си запознат с този сайт, той е жестоко окупиран от 50-100 пенсионера и малки пишлемета, които търсят изява, на някои може би и им плащат, а другите от тях са заблудени от аудиторията, привлечени о.ирачи, та на въпроса, това не е българското мнение, а изкривена пропаганда, която честно казано не съм много сигурен, чии интереси обслужва, НО, набарат ли ти коментара в "редовно" за тях време директно ще получиш между 15 и 50 (виждал съм до 90) минуса, да ти кажа от сега.

тея хамерикано еврейски номера не вървят повече,хайде сабирай си чукалата и се изнасяй при твоите хамерикански откачалки и не се обяснявай!

Мозъчният капацитет, който показваш, и начина, по който го правиш, по нищо не се различават от описаното от теб самия показване на члена и бутане на хората. Ако поне малко си обективен, трябва да признаеш, че се води масирана медийна война, в която всички средства са добри. А нищо не доказва, че това е било, и то точно така, както им е изгодно на петоъгълниците.

Не тези, които си изказват мнението са жалки и мизерни, а тези, които нагрубяават от безсилие и няамане на какво да кажат!!! Всеки има право на мнение, но това не включва обиди поради несъгласие с чуждото мнение! ех защо на толкова псевдодемократи им липсват не първите 7, а 15 години?

Погледни само един коментар над този, който си репликирал и тогава говори за възпитание и образование, май че е един от вашите. Цитирам го: "Да ви еба путката майна чифутско хамериканска орда на убиици и малоумни копелета!!! СМЪРТ ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ".

След симулиране на атака на руски изтребител 27 члена от екипажа са подали оставка, а повечето от останалите са се обърнали към психолози.

link Ето какъв е резултатът о прелитането. А пък ако беше гръмнал за поздрав........

Не знаем кои е по-силния и дано не разбем. Отвратителното е, ние да харесваме американците дето ни имат за амеби! Това напомня стокхолмски синдром!

Точно толкова отвратително е да се дупим на руснаците. Е, не всички, но определен брой руски мекерета в България обичат повече Русия отколкото България. За тях висш израз на патриотизъм е любовта към Русия. До такава степен та да защитават паметника на съветската армия-окупаторка. Родните руско-съветски мекерета винаги са си получавали заповедите от Москва. И идиотизмът им в тази област е стигал неподозирани висоти. Стигнали са до там че за един период от близо 2 години - от 1939 до 1941 се се обръщали към Хитлер с "другарю". Ами така де. след като руските рдугари са решили че Хитлер е "другарят Хитлер" няма какво толкова да му мислим - и за нас е "другарят Хитлер". После изведнаж стана най-големия гад, ама то пак по заповед от Москва. Кой е по-силен е ясно. Поне в икономиката. Срещу Русия е изправена икономическа сила десетки пъти по-мощна. И ако не по друг начин ще ги съсипе икономически. Както преди 25 години САЩ съсипа СССР. И СССР вече е само спомен в сърцата на дъртите комундета. Тия дето са викали на Хитлер "другарю" И техните следовници - партийни апаратчици и болшевишки номенклатурчици. Тези, които с такава страст защитават един паметник на една окупационна армия. Но те комундетата винаги са си били национални предатели.

Ами много ги е страх янките от руското оръжие и от мужиците! Това е истината! След урока, наречен Втора световна война, руснаците винаги поддържат армията си на много високо ниво!

веднъж стомна за вода, дважъ стомна за вода, на третия път мужика-лиотчик ще опита вкуса на черноморската вода ако има късмет да оживее.

е, какво прави пентагона в ЧЕРНО МОРЕ С ФРАНЦУЗИТЕ????? УКРАЙНА не е член на НАТО ??? когато мечката играе у комшията , да внимаваме да не заиграе и у нас??? ДОСЕГА ЩАТИТЕ НА НИКОГО НЕ С ПОМОГНАЛИ - А ОБРАТНО - ВЗЕМАЛИ СА БЕЗ ДА ПИТАТ? ТОВА Е ДЕМОКРЦИЯ?????

да,на никого не са помогнали,само дето възстановиха цяла Западна Европа след 2СВ с плана МАРШАЛ...

Да бе, само те и единствено те! Досега никой нищо хубаво от тях не е видял! Само където има келепир са там, за друго не ги търси!

А кой я предизвика тази война/нали не си мислите ,че само ХИТЛЕР е виновен/

Пилотът се смилил и отлетял, защото забелязал, че половината екипаж се разплакал.

link Ето какъв е резултатът о прелитането. А пък ако беше гръмнал за поздрав........

СУ-24 срещу ДОНАЛД КУК с ИДЖИС на борда...смех,пауза и пак смех....

Той смеха е бил при боцмана на кораба като е раздавал памперси на хамериканските рейнджъри. Като добавка..Боцмана е бил с противогаз на главата.

цело чудо е че ДОНАЛД КУК не е направил с един залп руското мигче на брюкселска дантела....

Да го направи ,бе ,ами сетне...

...2-3 противокорабни ракети ще заседнат здраво в задника на Доналд кук. Здраво като алабамски чвор... Той е на мушка откак е минал Босфора.

Бъдещият сценарий е следният - ограничен конвенционален сблъсък след който НАТО с подвита опашка напуска Черно море,а Украйна след референдум отива в Руската федерация , а след още малко под натиска на народа и България отива там.Вервайте ми.

не се ли казва вярвайте ми иначе съм съгласен

НЕ БЕ ПИЧЪТ ПУНТИРА МАДРИТСКИЯ ЛЪЖЕЦ .

Територията на Русия се населява от най-многобройната славянска популация - на източните славяни. Климатичните особености на тази страна не са особено привлекателни, но за това пък като природен ресурс и ресурс на работна ръка кара много чужди владетели да им текат лигите при мисълта за лесна плячка и дори от време на време да се изкушават от перспективата за сдобиване с нея. Трябва да се признае, че Западът е катализатор в много отношения на развитието на иначе мудното и неорганизирано източно славянско общество. Но вида на болния организъм винаги пробужда ловния инстинкт на хищника и користните амбиции на същия Запад генерират и съответната мощна съпротива не към Запада а спрямо неговите алчни амбиции скрити зад безграничното му лицемерие. Не че руските владетели са образец на святост и безкористност, или пък, че са лишени от недъзите на своите западни колеги служещи им за обект на подражание, напротив. Но без активирането на имунитета на руското общество, Русия би се превърнала в географско понятие населявано с някакви бавно развиващи се славянски племена, което съответно би оправдало и амбициите на тези които надничат в двора им. В този аспект къде е Украйна? Украйна за Русия е там където е Македония за България! Разликата е в мащабите: 1) разлика във физическите мащаби като големина на територии и численост на населението; 2) разлика в мащабите на външните интереси; 3) разлика в мащабите на лидерите и на политиците отстояващи тези външни и вътрешни интереси.

Браво, коментара е много точен и изчерпателен! Дано повечето хора го оценят!

Доналд Дък издаде грак, руски самолет прелита пак.

Защо не го свалихте, бе? Затова ли ви плащаме заплатите в НАТО? Айде малко по-сериозно.

link Дали им стиска?

какво правят американски кораби в черно море

ДА ПРЕВЗЕМАТ УКРАЙНА И ДА Я ПРЕДАДЕТЕ КАКТО ПОЛША НА ГЕРМАНЦИТЕ !

jizast

Хахаха нека си играят децата още докато могат. САЩ могат да си позволят бойни кораби до бреговете на Русия и алкашите се чудят какво да измислят за да се направят интересни. Никога обаче Русия не си и помисля да доближи бреговете на САЩ. Знаят какво ще им се случи.

Ами не са толкова нагли колкото САЩ. Това сега добре ли е, зле ли е?

Я пак почети и ела да коментираш. Като справка: какво са правили двете руски подводници в териториални води на Америка и то дори са изплували/едната поне/ за да им стресне малко надутото самочуствие за недосегаеми.

Изобщо не разбирам как може да те кефи това?Роден си под американско робство да живееш -от далеч се вижда!

И коя е правилната страна?

тия журналчета не казаха на свръхзвукова ли е летял в теквая близост :)))

Човека си е тренирал атакуване и събирал данните от радарите.

ЕМИ СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ СУТО ДА ПИЙНЕ ВОДА И ТОВА Е!!ЩОМ НАХАЛСТВА--БАУ!

A ти би ли рискувал, като знаеш, че ще потънеш за минути :) нема ни иджис да го спаси, ни миджис :))) щом су-то е било без оръжие, некой друг наоколо е бил с пръста на мигащ червен бутон :)))

Голяма част от американските пичове са се насрали в гащите. "27 членов экипажа эсминца подали рапорт об отставке. Комментирую свои действия они сказали, что не намерены подвергать свои жизни опасности."

тоз путкин хептен закъсал. нато да си трае докато го онодят другарите му. тоз човек не добре.

Сигурен ли си?