Русия и САЩ готвят съвместни военни действия в Алепо

Русия и САЩ са близо до това да започнат съвместни военни действия срещу ислямистите в сирийския град Алепо, увери руският министър на отбраната Сергей Шойгу.

Обратно в новината

Коментари - Русия и САЩ готвят съвместни военни действия в Алепо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

русия и сащ се разбраха за съвместни действия в алепо, заяви шойгу и риа новости! а на двадесетият ред пише : лавров и щайнмайер не се разбраха за алепо! само русолюбски иди...оти могат два дни да коментират това !

Русия завзема Сирия и избира нов Президент на Сирия. САЩ трябва да пратят армията и да завземат Либия. А после да сложат свой или избран от Европа, Президент на Либия. Само така може да има мир в Либия, Сирия, а и останалите Мюсюлмански държави. Всъщност, Великобритания и Франция, много бързо ЗАБРАВИХА че са водили войни с Мюсюлманите в продължение на 1000 ( хиляда) години. Лошото е че точно когато Англия и Франция взеха надмощие над Мюсюлманите( след като завзеха Пакистан, Афганистан, Индия, Сирия, Египет, Либия, Тунис, Сомалия), вместо да ДА ГИ накарат да се ВЪРНАТ в Саудитска Арабия, от където са тръгнали да убиват тия, Англия и Франция казаха- "Даваме им свобода сами да си определят Правителство". И Мюсюлманите- убиици, с оръжие и преврат веднага взеха властта в повечето от тези страни и започнаха да нападат съседните страни. .... САЩ пускаха бомби и върху Сърбия. Обаче сърбите са християни, и след като падна Милошевич, НЕ започнаха да правят терористияни атентати и да нападат съседите си. Точно това е РАЗЛИКАТА между християните и Мюсюлманите. САЩ, Великобритания и Франция трабва да ИЗГОНЯТ Мюсюлманите от Сирия, Ирак, Иран, Пакистан, Афганистан, Либия, Египет, да СЪБОРЯТ всички Джамии( които са свърталище на терористи), да ЗАДЪРЖАТ тия страни под СОБСТВЕНО Управление поне 200- 300 години, за да станат мирни тия страни... Иначе, докато има мюсюлмани там, постоянно ще има и Терористи и Война в региона.

По непотвтрдена все още информация руските ВКС са вече във ВВС база Хамадан, ИРИ. Ако е истина, предполагам, че оттам ще работят с Ту22М3. Това ще им позволява да ги зареждат с по-малко гориво и с повече подаръци за главорезите...

Лудите крави от Краварника, тичат бързо като посрани..Да се качат на последния влак, та и те да включат в победата над ИДИЛ..ИЗВОЮВАНА ИЗЦЯЛО ОТ СИРИЙСКАТА АРМИЯ НА БАШАР АСАД, И ОТ РУСНАЦИТЕ!!! ИСТИНСКИТЕ БОРЦИ СРЕЩУ СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ, ПОРОДЕН ОТ КРАВАРНИКА-АЛ КАЙДА И ИДИЛ!!! ТРЪМП СИ ГО КАЗА!! ОБОНГО СЪЗДАДЕ ИДИЛ!!! КАКТО РЕЙГЪН ПРЕДИ ТОВА АЛ КАЙДА!!! Че целия свят ще ги ебава кравите, че не можаха 5 годинид а се справят с някви камилари, въоръжени с по едно джепане!!!А руснаците смазаха ИДИЛ за няколко месеца!! И смех, и грех!!! Няма как, Краварника трябва да прежали свойто курвенско отроче ИДИЛ ...Което ще изгори в прокси войните заформени от Краваристан.>Само и само краварските говеда, да запазят някакво лице, за пред останалата част от света!!!!

Аз

По въпроса за качеството на авиацията, дето се беше заформил по-долу: в наскоро проведени учения ВВС наИндия разбиват ВВС на Великобритания с резултат 12:0. Англичаните били въоръжерни с Торнадо, индийците - със СУ30, който е два пъти по-евтин от Торнадото. 12:0 не е резултат, защото е на НУЛА, което значи, че е все същото, като 120:0. Тоест... Великобритания в очите на Индия не притежава ВВС изобщо.

Прави впечатление ,че всеки твой пост е лъжа и демагогия!Индийците няма как да са по добре обучени от Англичаните или старите и не много добре с електрониката руски самолети да са по добре на каквото и да е ниво от Юрофайтърите!Виж ,,Рафалите " са друго нещо! А статистиката от Войните в Близкият Изток между арабските държави и Израел е ужасяваща за съветските и руски машини.Също и войната в Югославия и срещу Садам бяха катастрофални за руската летателна и танкова техника!И за F-35 лъжеш!Взети са елементи от стабилизационната система на ЯК-а,не е копиран.Пък и ако трябва да бъдем честни и ЯК-а е може би рожба на немският технически гений и е морално и материално остарял!Тези системи за електронна борба всъщност насочват ракетите към самолета!Това не е оръжие ,а средство за самоубийство!

Аз

Няма лекарство за когнитивен дисонанс... Обаче сблъсъкът с реалността винаги води до некроза. Та не е зле да вземеш мерки... Ама и да не вземеш, все ми е тая...

Клинтон днес е каза , че ако стане президент , няма да праща войници на борбата срещу ИД )))

Аз

Пък Обама каза, че ако стане президент, ще върне всички американски войници у дома. Обама, за разлика от Хиларито, е Нобелов лауреат за мир. Демек - на него пО може да му се вярва.

КООПЕРАЦИЯТА РУСИЯ - САЩ ... ШОЙГУ КАЗАЛ НА АМЕРИКАНЦИТЕ : - "ПРИБЕРЕТЕ СИ ВАШИТЕ ЩОТО ЩЕ СТАНАТ ЗЯН ":))) ... СПОМНЕТЕ СИ ЧЕ САМО ПРЕДИ ГОДИНА , ЕРДОГАН МИСЛЕШЕ ДА ОБЯВИ АЛЕПО ЗА ТУРСКА ПРОВИНЦИЯ :)))

Е, нали сега са приятели с ердоган? Руснаците, американците и турците не искат обединена Европа, а малки робски държави.

РУСКИ ПОЛИТОЛОЗИ КАЗВАТ ДРУГО : - ЕРДОГАН ИСКАШ ЧАСТ ОТ СИРИЯ НО ПОЛУЧИ РУСКИ ... - ЕРДОГАН НЕ ИСКАШЕ КЮРДИСТАН , НО ПОЛУЧИ АМЕРИКАНСКИ ... - СЕГА ЕРДОГАН УНИЩОЖАВА ТУРСКАТА АРМИЯ И АРЕСТУВА КОМАНДНИЯ И СЪСТАВ :)))))

Ако искат да неутрализират ИД, военни действия трябва да има срещу тези, които финансират терористите и ги снабдяват с хора, оръжие и муниции. Ама, очевидно не искат.

Козяците станаха разногледи - ту Русия е приятел с Турция, ту САЩ и Русия ще борят заедно ИДИЛ. Да не си козяк на днешно време - не знаеш какво да пишеш. Споко, имайте малко търпение, скоро новите опорни точки ще се спуснат до посланиците, а те - на вас, драги писачодраскачи. хе-хе

Голям майтап ще е ако Русия се сдобри със САЩ, както направиха с Турция. Троловете пак ще изпаднат в ступор и ще се чудят от къде изгрява слънцето :)

Тези преди повече от десет века се опитахме да ги направим хора не стана. Остана само езикът старобългарски. После германците няколко века чрез династията Романови се опитаха да ги очовечат. Пак не стана. И това остана уроди. Ленин, Сталин, Путин. Всички под 165 см. Но изобретили радиото. Всъщност радиото го е изобретил Маркони, а тези тримата са изобретили заглушителите.

какво те учудва?? еволюцията не винаги успява!

На този свят има само едно ПО-ЛОШО нещо от войната с Англосаксонците ! Това е ДРУЖБАТА с тях ...

Заеби ги тия фалшиви американци. Как може да се води нормален разговор с хора, които са си внушили, че са създадени да командват света. Най напред от тях се отрекоха най близките им съседи латиноамериканците. Путин просто е един тактичен човек и се прави, че им вярва. Той абсолютно е убеден, че след толкова години най близка дружба със сирийският народ, който и да е на власт, не може да промени една дългогодишна традиция на дружба между двата народа..

FuckTheEU

Сащ досега гордо и на всеослушание заявяваха, че няма да приемат никакви съвместни действия с Русия. Защо изведнъж клекнаха?

Аз

Междувременно в кенефа на долнопробна харковска кръчма намерили пребит, изнасилен и заклан американски офицер. Занасял се нещо с местните гаджета, без да прецени, че се намира в източна, а не в западна украйна. Оказва се, дълго време е лежал в кенефа, защото след случката кенефът е бил употребяван по предназначение. Многократно. Заедно с офицера. И те така за американската армия.

Обикновенно трудно се открива извършителя. Аз разбира се също не знам кой е. Ама ако знаех щях да го почерпя.

Аз

Извършителите. Ще се наложи да се охарчиш.

че където преобладават руските бок..луци, освен да те пребият,изнасилят и заколят, какво друго може да ти се случи?? за това там никой нормален човек не ходи доброволно!

Аз

Познай коя е страната с най-много престъпления, най-много убийства, най-много престъпници, най-много затворници НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО в света! Сещаш се, нали?

Аз

Между другото, добре е, че признаваш, че в източна украйна преобладават руснаците.

от кога разправям на българските русофоби/българофоби, че русия и америка ще се прегърнат а ние ще останем с пръст в уста, ама те за едни дънки американски са готови да продадат и майка си, макар да са направени в китай.

На вас все руснаците и Путин са ви в устата....недей да лъжеш!

Изглежда че Русия печели в Сирия, а значи американците и англичаните ще се опитат да се присъединят към победителите. Нещо като историята с втория фронт в Нормандия -- докато не е станало ясно какво ще стане на Източния фронт съюзниците все не били готови да атакуват, въпреки че горели от желание....И още, после големите западни медии ще предтавят това, което става сега за велика англо-американска победа!

Точно в целта, колега...И лудите крави ще са- Барабар Петко с мъжете.>Да не излезе, че руснаците и сирийците сами са спечелили войната..А си спомням Обонго как разправяше..Че ИДИЛ нямало да може да се победи, близките 10-15-20 години...Демек никога, ако зависи от Краварника.....

Печели поредния отзад

Да пое го банан отзаде..ТропикалМънки:)

И какво сега троловете на (ниско)платена мрежа и те ли ще започнат съвместни действия с троловете на БСП?

Жалко, че САЩ се договарят с руснаците. На руснаци никога не можеш да разчиташ. Те са подмолни - диалог с тях не може да се води. Изключително арогантни и с мания за величие. Просто трябва да бъдат игнорирани.

Не са, но имат гадния навик да обръщат всичко в пропаганда, дори провалите си. И да търсят причината винаги в другите. Блядовски номера.

Аз

Арогантни и с мания за величие. При това - 100% оправдани. Трябва да бъдат игнорирани... Ами може и да трябва... ама не може! Все едно антилопата да игнорира тигъра. Дай му на тигъра такива антилопи - игноранти.

Можеше да е вярно, сам ако е завъртяно на 180 градуса..Иначе нищо не струва.....

Иначе казано лицемер!

Защо бе Пути? Нещо не можеш сам май?

не мога :(

МОга, мога!! ма ще клецам освен вашите протежета Ислями Джотата от ИДИЛ..Ще клецам отзаде и вас, маймуните и говедата от Говедарника:)

Путин и Асад най-накрая разбраха , че са гола вода. Тъпите хамери освободиха 12 града за 4 месеца, тези още с един се плюнчят вече 6 месеца. Срам.

Кои са тези 12 ? В Ирак ? Ми че американците са там от 2003 година! 13 години!!!!!

2003та сульо нямаше ИД. ИД беше стздадена ит самия Асад като опозиция на опозицията му доста по късно. Само че ги изтърваха барабар със 113 висши военни от армията на Асад. Па ти си чети комсомолская правда и простотиите им.

Какви градове бре..Смешко:) Освободиха някви села с по 20 човека в тях:) И то тия, които оцеляха след като лудите ркави избиха една камара жени, деца и старци...А руснаците и Асад освободиха Палмира, Дер ер Зор, Хоумс, Дарра..А лудите крави се репчат с две села:) Сирийската армия и Алепо ще освободи скоро..И лудите ркави ще останат с рпазни ръце :)ХАхахахахахахаха

3евзек

Градовете ги пише в Комсомольская Правда. Четете малко между редовете, където са записани липсващите нули.

Курдите са добри пехотинци,а Асад разполага с много опълченци които не стават за класическа пехота само със самолети не става докато не мине кашимерията няма победа

Не е така....Сирийската армия раполага с добре обуичени от руснаците батальони..Като Пустинните ястреби, Спецчасти тигър и други...Също така, пехотата на Асад може да разчита на голямо количество руски съветници и спец части..Както и на отлична авиационна подръжка, и съвременно стрелково и тежко въоръжение..Да не говорим за сателитното и авиационно наблюдение със дронове 24 часа....Кравите не дават почти нищо такова на кюрдите..Заради страха, да не загубят влиянието си над Туркестан..... Султан Ердогн им го каза ясно: Или Турция, или кюрдите..Краварника да избира!!!

Браво, откри топлата вода!

Освен че ни "неграмотен" именно , а не джихадистите, но не се информираш. ИД се ръководи от бивши генерали и офицери от армията на Садам, схващаш ли в пъти колко са по интелигентни от нас? командирът на спецназа в Таджикистан преди повече от година избяга в Сирия, и тоя ли е неграмотен??? Изпий си хапчето лягай, тая тематика не за за теб:-)

Аз

А... ко стана, бе... Оттегляне с бой, а... Преминавате на предварително подготвен отбранителен рубеж - вече и американците са терористична измет, важното е руснаците да бъдат представени за такива. Я че си подпалим одаята, че да изгорим на Вуте плевнику... Е... няма да мине - слаби сте, предавайте се!

Троловете които обичат да делят българите на "русофили и "русофоби"сега трябва да измислят нови опорни точки. Обаче едва ли ще измислят нещо ново като знам умственият им потенциал...

какъв го дирите там...мерите си пиш..те.......те терористите са в европа,и нищо не може да ги спре..

Поне по пет кремълски новини на ден трябва да се публикуват; ако Путин е спал и нищо не е казал, да се цитират Лавров и Шойгу и другите от политбюрото, за да се поддържа стокхолмския синдром у българите. Тъпаците в Брюксел и София не разбират нищо от пропаганда, а ние я практикуваме от 100 години /и Гьобелс на нещичко сме научили/, така че дерзайте ребята, пабеда будет за нами!

Аз

... и вправду будет...

Русия и Америка да не могат да се справят с няколко хиляди талибана, това ми звучи като фантастичен филм. Не знам защо правят целия свят на маймуни...

Да почват да бомбардират- Турция, Сирия, Ирак, Иран, и да изтрепят всичко живо. Арабите трябва да бъдат намалени. Само така ще има МИР и ще спрат да идват Нашественици от Азия.

Че те, военните действия на Русия и САЩ и досега бяха съвместни! Така де, САЩ въоръжават ИДИЛ, пък Русия ги бие!

Поредно глупаво изявление от Кремъл!Американците не хвърлят бомби по жени и деца!Ако го направят признават грешките си и компенсират роднините на жертвите!Няма как руснаците да избиват цивилни и американците да им съдействат!

Да бе, компенсирали са избитите сватбари... Нищо не компенсират, само "изказват съжаление".

сватбарите ги изби путин.

Айде сега, чак толкова лековерен не вервам да си!

Мога да ви каже е , че след два дена на тези съвместни действия , САЩ като винаги ще прое*ат целата работа..

Аз

Това е идеята - грешката ще бъде вярна, демек.

Отидох за Волга върнах се с Волга. Дърва ли сече в Коми или строи в Тюмен Много ли проклета

Аз

Руснаците ще изнасят мастер клас на щатските инвалиди.

Русия и САЩ готвят съвместни военни действия в Алепо Абе, че то втората световна война приключи за 6 г., а след 4 г. война срещу ИД не и се вижда края. Явно, че и Русия и САЩ са решили там да им бъде полигона за тестване на най-новите им уръжия , а Европа да се оправя с бежанците.

Аз

Разликата между ВСВ и днешните войни е, че тогава всички приемаха за нормални бомбардировките над населени места. Считаше се, че войните са между държавите, тоест - между народите, вкл. и цивилните граждани. Днес руснаците се стремят да не засягат цивилни цели.

Съместни действия ще има, ако и когато администрацията във Вашингтон се смени...

Каква ще е ролята на ФАЩ ? Да спуска контейнери с оръжия на терористите !!

След като руснаците ядоха бой край Алепу е ясно защо третият голям лъжец след Путя и Лавров пуска партенки как заедно с американците щели да се бият с ИДИЛ в Алепу Преди година този мошеник обяви Велика руска победа над ИДИЛ После излъга, че руснаците са се изтеглили, изпълнявайки задачите си

БЕГЕЕЦ РЯМА ДА ЯДЕЩ МОРЛОУТО ЛЪЖЕ КАТО СА СВЕТОВНО ТИ СИ АМАТЬОРЧЕ СПРЯМО НЕГО

така си кривиш сушата еле заради рускината дето редовно те ступва ти така и отмъщаваш

Аз

Руснаците не са се изтегляли, но спряха бомбардировките, с надеждата, че сирийците сами ще довършат работата. Руснаците направиха грешка - очакваха, че американците имат останали капки достойнство и не предвидиха, че ще вербуват още няколко десетки хиляди терористи и ще ги пратят в Сирия през Турция, Ирак, Афганистан, Саудитска арабия. Сега руснаците блокираха турския маршрут и изглежда са решени да довършат работата, освен ако пак не направят същата грешка и се доверят на американците, които вече от високопоставени места заявиха, че трябва да започнат да избиват руснаци, за да си спасяват инвестициите в ИДИЛ.

Нормално е да се дърпат американците- кой ще тръгне да избива децата си?

Много от групировките, които се сражават около Алепо се броят за "умерена опозиция" и се финансират и въоръжават от Запада.Такива са например: Харакат Нур Дин аз Занки, Ахрар аш Шам, Бригадата султан Мурад и др. Как САЩ ще воюва срещу тях е много интересно да се види?

При умерената опозиция главите се режат само с местна упойка.

Измислили са нова игра: САЩ ще доставя оръжие, Русия ще го бомбардира, а Европа ще плаща сметката. Как да не съм щастлива..?!