САЩ преместиха в Сирия ракети за залпов огън с голям обсег

САЩ преместиха нова ракетна система за залпов огън с голям обсег в база в Южна Сирия.

Обратно в новината

Коментари - САЩ преместиха в Сирия ракети за залпов огън с голям обсег | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В РАЗРЕЗ НА ВСЯКАКВИ МЕЖДУНАРОДНИ ЗАКОНИ!!!ФАКТИЧЕСКИ САЩ СЕ ЯВЯВАТ АГРЕСОР В СУВЕРЕННА СИРИЯ!!!

Starcraft in-life и след това по телевизията on-live

да осигурят катарски гъзопровод през сирия, та да спасят европейските си съюзници от азиат-путлерасткия въглеводороден шантаж.

Само първо да демократизират Катар, а и Иран, чена фона на СА демокразия, не стоят много добре.

в помощ на "умерената" опозиция(ислямски главорези).

Кофти новини за кремлинското джудже:)))

Една батарея - капка в морето. И как смятат да я използват в градски условия ? Ще изпотрепят мирното население !

е друго, а в градски врагът прави жив щит.

Цървулане strikercho. Лъскай чикии на снимка на баба си и не пиши по форумите тъпотиии. Какво знаеш ти копеле просто за Русия? и защо не си във Фащ след като и без парти клакираш с пропагандаторите от соросовите фондацийки? Мишок си тиии личи ти от поста малък мишок. Мечтая си да те срещна на улицата да ти натроша всички стави и да ти набуча пожарогасител в гъза.

Недей - ще излети като ракета и ще стане звезда! Ще го направиш заслужил борец за краварска доминация...

ЩО НЕ СИ КАРАШ МОСКВИЧА АМИ ОСМЪРДЯВАШ ФОРУМА ГНИДО С ГНИДО.

Един вид американски "Катюши". К'во ми се фукат русняците, да не би само те да си имат "Катюши"?

По-скоро Искандери отколкото Катюши.

Искандера е съвсем друго оръжие.

След като Русия разположи свои войски в Сирия з ада защитава престъпника Асад най-нормалният американски отговор е да раположат свои сили за да защитават своите съюзници. Ако нямаше там руски войски може би наистина щеше да възнине въпрос какво търсят там. Но сега, след руската агресия в Сирия всеки може да разположи свои сили там. И ако някой има здрави гащи да с еправи на мъж, този път ще си има работа с чичо Сам. Тръмп им показа какво може да им се случи с 50 крилати ракети. Сигурно им е изтичал срока на годност, та вместо да ги унищожат по-добре е да ги употребат срещу Асад. Но дали само на 50 крилати ракети изтича срока на годност? Поживем увидим, както казват в Москва.

А съюзниците са? Брадатите, дето режат глави и убиват деца... АлКайда вече не е враг нали? И кулите не са падали?

А Саддам да на би да не избива деца? Избива и още как. И с артилерия и с авиация ис газове. А Путьо му помага. В САЩ има обществено мнение, срещу което не може да с еизправи и най-влятелния американец, вкл. и Президента. там всичко е поставено на масата. малко "да дриснеш в качамака" и ще те разпънат на кръст. А в Русия? Путьо и путьовците в Кремъл може да правят какви ли не безобразия и няма кой да им търси сметка. В Русия, де. там, когато се протуив Путьо и путьовците около него те арестуват. И те вкарват в панделата. Е, може би не е толкова ужасяващо какато по времето ан СССР, но това не значи че е това не са средно-азиатски методи. А за да бъда съвсем точентерористоите от Хамас, който се подкрепя и от Русия и от Иран (а те подктепят Асад ) също режат глави и взривават бомби. палестоинските терористи - също. Но нали са от "вашите".....

от 1000 души сега ги смени.

Русия е поканена от официалното правителство, избрано със избори. А КГБ или ЦРУ са по-големите мизерници, дето тровят целия свят не знам.

Изборите в Сирия са точно такива каквито са били и тук на 09.09-44г.

Тактиката е "иракската" - правене на бази и патрулиране...резултата да се надяваме че няма да е повторение на иракския

НЯКОЙ пак готви поредната провокация !

Като се има в предвид, че сирийското правителство не е канило американската армия на своя територия. Не е ли логично да си помислим, че разполагането на армейски части на чужда територия Е агресия към суверенна държава? Или те "помагат" и тези дето НЕ им искат помощта. Като на Южна Корея.

колко руски агресии имаше през миналия век..

Това ли е хуманизма им? С тези системи за залпов огън се пържи всичко наред, т.е. ще изтребват бунтовници наред с мирното население, а после руснаците били агресорите... САЩ се изживява като световен корумпиран полицай и това не вещае нищо хубаво.

руските системи за залпов огън, останалото не е истина.

Вероятно сте от тези, които плачеха за горкия Осама бин Ладен, защотото не бил въоръжен когато го убили!

Дир благодаря че ми коригирате постовете както на вас ви харесва и триете тези които не ви харесват. Незнаех че така требе. Ще си взема бележка и нема повече да обиждам хората на цървули и селяндури. ОБЕЩАНО. А нещо по темата ми за красавиците по света може ли да ми обясните че много ме вълнува и ме е страх да не се излъжа по некоя нашенка и да се мина.

Забелязахте ли тенденцията? САЩ се готвят да воюват с Иран НА ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ. Яко, а!

М-да-а. Първо основната цел на държавната операция на юг е да изолира прохамериганската групировка, и да получи достъп до ГРАНИЦАТА СИ с Ирак. Това е много важно за съюзниците на държавната сирийска групировка. И Те го направиха. Макар и с дадени жертви, успяха да получат достъп до всичките си съседи с които граничат. Това е знакова победа. Така се обезсмислят доста от плановете на разсипниците на Сирия.

"с подкрепяните от САЩ сили, които се бият срещу екстремистите от Ислямска държава" е как се биеш срещу СОБСТВЕНОТО СИ ОТРОЧЕ? биеш се със собственото си дете? някой да ми обясни моля? тея сащ са некви магьосници... как го правят - не знам...

чие отроче са бе драги? И Хизбулла...

сирия е под закрилата на путин това означава че всеки може да си прави каквото си поиска там :))))

Браво на САЩ

ще увеличат рязко доставките на газ...

Някой ще обясни ли по какъв международен, правов акт, ФАЩ имат право да разполагат войски в Сирия. И до кога ООН ще е американски пудел и ще си трае за агресивната им политика

По неписаното правило , че САЩ са осигурили седалище на ООН и поемат 50/петдесет/ % от разходите на всички представителства на държавите членки . Затова по-малките държави дупе дават за САЩ и си траят за техните лайнарщини.

- по резолюция на ООН.

Преместили в ЮЖНА Сирия до границата с Ирак, ама то било в северната част на страната - хахахахах

Онзи с прокситата пак се е развъртял и е наблъскал една камара плюсове и минуси, че и то по никое време. Смешник!

Явно този, който стои зад хакерските атаки с минусите, е русофоб, с еврогейски и атлантически наклонности!

в главите на малоумниците са тия хакерски атаки Като при нас през 2015г. местинте избори ИО се оплака че имало хакерски атаки, а съшност поредните неуредици при свързаноста на ОИК и РИК към ЦИК и сървърите на ИО. Айде недей минават през собствени комуникационни мрежи.

Лъжата и измамата са типични за соросоидите, краварите и безмозъчните им слугувници, но реалностите са други и фалшивата пропаганда няма да им помогне, а по-скоро ще ги загроби!

Лумпенчо,ти до кое отделение си ходил на училище или на село не сте имали училище?Защото и раб фак не се връзва на граматиката ти.

американците преместили нещо в сирия ... а руснаците го преместили от левuят в деснят крачол ...

Скоро гледах един анализатор, който каза, че Асад е агент на МИ6 и просто изпълнява своята част от плана за Армагедон. Доста интересна теза.

И по кой международен закон е това заграбване на територия? Или тия Наркомани я карат по терористичните канони. Гитлер и той папкаше територия от другите държави и го докараха до самоубийство! Тия наркомани няма да съществуват още много.

$63000 Дълг на глава от населението-САЩ. Себе си не оправили, но света със сигурност ще го оправят.

Катюша не беше ли руски патент? "Расцветали яблони и груши, Поплыли туманы над рекой. Выходила на берег Катюша, На высокий берег на крутой." Катюша: име на съветските бойни машини на реактивната артилерия от периода на Втората световна война.

"Елена Ваенга - Свещена война" Намерете във vbox7 Всички станаха на крака. ПОКЛОН.

ПОКЛОН!!!

Даа, "водената от САЩ коалиция срещу Ислямска държава", значи: "...Американската армия атакува сирийските правителствени сили от американска база, която САЩ държат незаконно в Сирия... Сирийските сили в този район преследват Даеш, но въпреки това САЩ ги атакуваха... Пентагонът публикува декларация, в която заявява, че присъствието им в Сирия е необходимо, защото Сирийското правителство не е достатъчно силно, за да победи само Даеш... Казваха ни, че ако позволим на Сирийското правителство да освободи Алеп от Ал-Кайда, Асад щял избие хиляди хора блокирани там. Но се случи обратното: животът се нормализира в Алеп. Християнското малцинство там празнува Великден за първи път от много години. Сега вървят възстановителни работи. Не можем ли ние просто да оставим накрая сирийците на мира? ... ", писа на 12 юни т.г. американският писател, политик и дългогодишен член на Конгреса, Рон Пол, в статия под заглавието "Защо атакуваме Сирия, която се бие срещу ИДИЛ", публикувана на сайта на Рон Пол инститют ("Why Are We Attacking the Syrians Who Are Fighting ISIS?", written by Ron Paul, monday june 12, 2017).

'айдеее, руснаците изпуснаха и Cирия. Cкромно казаха, че войната там свърши и 'айде домой.

Нали руснаците обявиха край на войната в Сирия ? И сега какво ?

Обявиха край на гражданската война.Сега започва друг етап от войната-много по жесток.

Гитлер и той папкаше територия от другите държави и го докараха до самоубийство! Тия наркомани няма да съществуват още много.

И по кой международен закон е това заграбване на територия? Или тия Наркомания я карат по терористичните канони.

проблем ти е заграбването на територия от ноктите на ИД ли? Щото любимеца ти 2 пъто обяви победа, а последните 3 месеца нищо не е направил. Ама НИЩО !!!! За разлика от всички останали Ако не вЕрваш - има поне 2 карти на ИД които се обновяват ежечасно. ДА видиш големите "действия" на Русия.

Краварникът и хазарският каганат край Мъртво море, който командва първите, са най-големите терористи в световен мащаб, подпомагани на първо място от Англия, Саудитска Арабия и Франция!

Дали най-накрая ще се сбият пряко американци и руснаци в Сирия? Голям цирк ще бъде ,а дано да даде и господ повече жертви,че да се подпукат и с ядрено оръжие! След атомните изпарения парите ,няма да важат и богати и бедни няма да има!

Руснаците ще ги опърлят яко за 4 юли. Не е сигурно дали САЩ ще имат президент тогава. Ама той няма да им трябва

Руснаците ще им боднат по един топол в кароцерията на трактора мъкнещ боеприпаса и свърши с обсега им !

Ей сега янки и мурзилки станаха на кълбо в сирийската пустиня!

Хамериканците берат душа

...ТО И В ИРАК,И ЛИБИЯ Е ВЕЧЕ ДЕМОКРАЦИЯ.......СЕГА И В СИРИЯ !

ISIS Israeli Secret Intelegance Service

Че тя войната в Сирия не свърши ли? Нали руснаците обявиха скоро края ѝ.

Чий хой дирят там, дето никой не ги е канил?! Ще го намерят!

Добрите момчета отиват в Рая, лошите - където си поискат!

Голям голям,колко да е голям обсега им?

Американците да си плащат огромните дългове, а не да местят някакви камиони от една държава в друга. И да плашат гаргите

Някой случайно да се е оплакал че американците не са си платили? Точно обратното. Затова и в Рашка предпочитат да инвестират в Щатски облигации вместо в собствената си икономика.

Американците са затънали до гуша в л...

Абе моита тема що не ви е интересна бе. Кво се драчите тука. За убавите жени по света дето не са наще късокраки, трътлести селски пръчки да говорим. Мулатките например много убави. Като сърни изпънати и лъскави. Азиатките и те убави.

Жалко дрънкане на оръжие. Къде са двете фрегати, изстреляли ракетите "Томахоук" срещу Сирия? Къде е подводницата /завинаги подводница/ подпомагала мероприятието?

Щатите не използват фрегати, а кораби от по-висок клас - разрушители и знаеш ли от кога нямат загубена подводница? А последната руска не е даже Курск.

Българският народ е на страната на руските братя

не съм никакъв брат с чеченци чукчи якути комчани дагестанци и т.н. и т.н.

Тебе не те броим за българин ...

...Читак.

Да започваш нова война (в Сирия), след като си затънал в друга една 16-годишна, която по собственото ти признание, не върви добре за тебе (Афганистан), да не говорим за още една по-голяма (от 2003), в която също си в лошо положение (Ирак), що за безумие е това??? На всичко отгоре, съюзникът им, с когото мислят да водят тази война (Саудитска Арабия) също е затънал в друга война (Йемен), която очевидно не може да спечели, а май и не може да се измъкне от там... Господ преди да погуби някого, първо му взима ума...

Sm3hurk0

Е нали е с голям обсег.... - защо я местят ? Само маневрират... смешниците...

Е да де.......местят я по-близо до целта и така става с голям обсег,че иначе не е чак толкова голям !))

300км е обсега и, умньо.

Знам само, че соросоидните демократични кравари са бич за човечеството!